Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

medicalsekreter canım hiç bozma moralini mikromda çok güzel demiş çok yumurta önemli mi hayır tek ve güçlü benimde 16 tane olduda ne oldu boş hiç boş yere üzme kendini başla allaha yalvarmaya tek sebeb allah inşallah canım bu son olucak

mikro ve happy duyunca özendim ne güzel tanışmışsınız ben çok soğuk gıcık biriyimdir öyle kimseylede sohbet etmem :)) ama sizlerle tanışmayı bende çok istiyorum bu arada happy hayırlı ve bebişli olsun arkadaşım en iyisini yaptın başlmakla hergeçen an bizim kaybımız olmasın :))

martta kimseler olmıcak mı şimdi kızlar allaha çok şükürler olsun regl oldum şimdiden mart ayının hayalini kurmaya başladım canım bebişlerime az kaldı allahın izniyle

canım biz seni burda hiç öyle soğuk ve gıcık biri olarak tanımadık bizim dostluğumuz başka görüşürüzde tanışırızda muhabbetin de dibine vururuz inş..bebişlerimizin mevlütlerine gidip gelicez daha ne muhabbetler ederiz

denturcum mıkrocum ve destekolan olamayan tuma rkadaslarım hepnıze cok tesekkur ederım olumlamalarınız için
burası cok onemlı bır platform
birbirimizden güç alıyoruz
ıyıkı kk var
ıyıkı varsınız

ay ne biliyim mikrom hiç kimseyle konuşmadım tedavi süresince beni takip eden bir abla vardı konuşmak için yüzüme bakıyordu ama bir türlü cesaret edemedi bende hiç beceremem zaten kısmet işte transferimiz aynı gün oldu orda konuşmak nasip oldu çok merak etmiştim ne yaptı diye adını sormak bile aklıma gelmedi (
inşallah mikrom inşallah tanışalım çok isterim bu acıyı çeken her kadın benim için çok değerli

bende aksine çok girişkenimdir eğer o gün moralim bozuk değilse konuşurum eğer rabbim nasip ederse bizim tedaviler bitince herkesede uyarsa bir gün ayarlarız :))

Kezbancım geç olsun güç olmasın. İnş ohss olmazsın ama olursan da 1 ay beklenir, neler için beklemiyoruz ki bunu mu bekleyemeyeceğiz...

medical yapma böyle lütfen. Benim ilk tedavide 3 yumurtam vardı, ertesi günü aradığımda dediler ki daha tam döllenemediler bekliyoruz, eşimle oturduk başladık dua etmeye. Bir kaç saat sonra arayıp döllendiklerini söylediler. DÜşünsene ilk tedavi, 2 olgun yumurta ve döllenmiyorlar. Ne büyük bir yıkım. İnan, dua et...

Mikroooommmmmm çok sevindim ve kıskandım. Ben de tanışmak istiyorum yaaaa

Happy kuzum çok mutlu oldum. Bundan sonra no stres arkadaşım, bebişler gelecek inşaallah

Dentur olur mu öyle şey canım benim. Bana da buzdolabı derler biliyor musun ama insan kanının ısındığı kişilerin yanında buzdolabı gibi olmuyor

oyy oyy kuzum maşallah rabbim nazarlardan saklasın anasına babasına hayırlı evlat eylesin inş...öpüyorum o güzell yanacıklarından

oyyyy maşallah maşallah allahım nazarlardan saklısın bu kız bebkleri beni bitiriyor bayılıyorum çok tatlıı annesi

saolun kızlar,moral olsun dıye ekledım.umarım kımseyı uzmemısımdır...

Nurmeee yazmadın mı ben mi göremedim :26:

kıskanma canım benim sen bu topiğin baş kahramanlarındansın inan herkes seninle tanışmak ister bir gün bütün kızlar toplandık toplandık toplandıııkkk yaparız inş....

evet nurme hala yazmadı

mikrom siz hayırlı haberlerinizi bir alın rahatlayın buluşalım

incim banada genelde öyle derler ama gerçekten gönülden sevdiğim insanlarda öyle olmuyorum birazda agrasifim ama bu kötü yanlarımı törpülemeyi öğreniyorum mart ayına kadar pamuk gibi olmam lazım :)

Yaparız değil mi Çok seviyorum sizi ya

Denturum yazmayı unutmuşum martta belki ben de yoldaş olurum sana

Annemin arkadaşları beni tanıdığında derler ki gerçekten senin kızın mı O kadar soğuk duruyormuşum Ben de diyorum onlar kendilerine baksın

saolun kızlar,moral olsun dıye ekledım.umarım kımseyı uzmemısımdır...

hayır canım üzmek ne demek sizleri ve bebişlerinizi görmek tabikide moral oluyor bizim için onlar başardı diyerek daha da azimleniyoruz :))))))))))

Geldim geldim
Mikrom sayı hakkında bilgi verdiler mi sana

Hastaneyi ve Nur Hanım'ı çok özledim ya

canım sol taraf daha coşkulu dedi nur hanım 13.5 iki tane dedi 10,5 2-3 tane birde 9,5 lar vardı onda sayı hatırlamıyorum ama .sayıyı çok önmesemediğim için olsa gerek gayet güzel dedi doktorcuğum.inş.. bu sefer olur dedi bende sizin elleriniz uğurluymuş olur inş. dedim :))))))))9

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…