Eki Görüntüle 619499
buda benım kızım...teyzelerı kızım sızlere dua edıyor kı onada arkadaslar gelsın dıyee
Eki Görüntüle 619499
buda benım kızım...teyzelerı kızım sızlere dua edıyor kı onada arkadaslar gelsın dıyee
mikro ve happy duyunca özendim ne güzel tanışmışsınız ben çok soğuk gıcık biriyimdir öyle kimseylede sohbet etmem :)) ama sizlerle tanışmayı bende çok istiyorum bu arada happy hayırlı ve bebişli olsun arkadaşım en iyisini yaptın başlmakla hergeçen an bizim kaybımız olmasın :))
martta kimseler olmıcak mı şimdi kızlar allaha çok şükürler olsun regl oldum şimdiden mart ayının hayalini kurmaya başladımcanım bebişlerime az kaldı allahın izniyle
medicalsekreter canım hiç bozma moralini mikromda çok güzel demiş çok yumurta önemli mi hayır tek ve güçlü benimde 16 tane olduda ne oldu boş hiç boş yere üzme kendini başla allaha yalvarmaya tek sebeb allah inşallah canım bu son olucak
mikro ve happy duyunca özendim ne güzel tanışmışsınız ben çok soğuk gıcık biriyimdir öyle kimseylede sohbet etmem :)) ama sizlerle tanışmayı bende çok istiyorum bu arada happy hayırlı ve bebişli olsun arkadaşım en iyisini yaptın başlmakla hergeçen an bizim kaybımız olmasın :))
martta kimseler olmıcak mı şimdi kızlar allaha çok şükürler olsun regl oldum şimdiden mart ayının hayalini kurmaya başladımcanım bebişlerime az kaldı allahın izniyle
canım biz seni burda hiç öyle soğuk ve gıcık biri olarak tanımadık bizim dostluğumuz başka görüşürüzde tanışırızda muhabbetin de dibine vururuz inş..bebişlerimizin mevlütlerine gidip gelicez daha ne muhabbetler ederiz
ay ne biliyim mikrom hiç kimseyle konuşmadım tedavi süresince beni takip eden bir abla vardı konuşmak için yüzüme bakıyordu ama bir türlü cesaret edemedi bende hiç beceremem zaten kısmet işte transferimiz aynı gün oldu orda konuşmak nasip oldu çok merak etmiştim ne yaptı diye adını sormak bile aklıma gelmedi(
inşallah mikrom inşallah tanışalım çok isterim bu acıyı çeken her kadın benim için çok değerli
oyy oyy kuzum maşallah rabbim nazarlardan saklasın anasına babasına hayırlı evlat eylesin inş...öpüyorum o güzell yanacıklarından
oyyyy maşallah maşallah allahım nazarlardan saklısın bu kız bebkleri beni bitiriyor bayılıyorum çok tatlıı annesi
saolun kızlar,moral olsun dıye ekledım.umarım kımseyı uzmemısımdır...
incimm gelmiş hoşgelmişşşş
şimdi geçmişi okuyor birazdan birsürü alıntıyla gelecektir :)))))))
Mikroooommmmmm çok sevindim ve kıskandım. Ben de tanışmak istiyorum yaaaa
Happy kuzum çok mutlu oldum. Bundan sonra no stres arkadaşım, bebişler gelecek inşaallah
Dentur olur mu öyle şey canım benim. Bana da buzdolabı derler biliyor musun ama insan kanının ısındığı kişilerin yanında buzdolabı gibi olmuyor
Nurmeee yazmadın mı ben mi göremedim :26:
kıskanma canım benim sen bu topiğin baş kahramanlarındansın inan herkes seninle tanışmak ister bir gün bütün kızlar toplandık toplandık toplandıııkkk yaparız inş....
evet nurme hala yazmadı
mikrom siz hayırlı haberlerinizi bir alın rahatlayın buluşalım
incim banada genelde öyle derler ama gerçekten gönülden sevdiğim insanlarda öyle olmuyorum birazda agrasifim ama bu kötü yanlarımı törpülemeyi öğreniyorum mart ayına kadar pamuk gibi olmam lazım :)
Geldim geldim
Mikrom sayı hakkında bilgi verdiler mi sana
Hastaneyi ve Nur Hanım'ı çok özledim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?