- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
- 213
çok sağol cnm sen ne yaptın tedaviyi
Ben bekliyorum canım. Mart başında belli olacak inşaallah ne zaman başlayacağım.
hakkında hayırlısını versin RABBİM herşey gönlüne göre olsun inşş.
evet kesinlikle mikro gayet fittin maşallah sana o kadar ilaç kolaymı yaaa
kızlar hastaneye gelir gelmez sürekli etrafımı süzdüm bu kim acaba bu olabilirmi yok yok bu değildir falan diye köşede pusuya yatmıştım.sonra nur hanımın odasının önüne oturdum baktım mikro geldi hemen atladım tabi.herkes bize baktı eminim orda bizden bir kaç kişi vardı ama anlayamadılar biz niye böyle sarıldık falan..
hadi hayırlı olsun canım semra hanım ne dedi nasıl bir tedavi izleyecekler sende .birde canım bence bundan sonrakilerde isteyebilirsin nur hanım hastanede olduğu müddetçe .bende ilk başta şaşırdım iki bayan vardı beni niye başka doktora verdiler diye kendi kendime söyleniyordum ki sorayım dedim meğerse onlar kursiyer doktormuş sonra nur hanım geldi .canım doktorum yine çoookk güler yüzlü ve pozitifti.senin gebe kalmanı ve sağlıklı bir gebelik geçirmeni inan çok istiyorum dedi bana. seviyorum doktorcuğumu.bence sende onu iste:)))
Amin canım amin hepimizin inşaallah.
cnm ben çok sabırsızlanıyorum sanki daha önce hiç tedavi olmamış gibiyim inşş. bu sefer hüsranla sonuçlanmaz
Her tedavi ayrı bir heyecan. İnan ben de sabırsızlıkla bekliyorum. İnşaallah canım. Her daim dualarımdasın...
Üzmek ne demek, öyle bir moral oluyor ki
ben asla üzülmem hatta motive oluyorum asıl ben teşekkür ederim paylaştığın için böyle güzellikleri görmek hepimize iyi gelicek eminim
sevındım boyle dusunmenıze...hayır canım üzmek ne demek sizleri ve bebişlerinizi görmek tabikide moral oluyor bizim için onlar başardı diyerek daha da azimleniyoruz :))))))))))
canım sol taraf daha coşkulu dedi nur hanım 13.5 iki tane dedi 10,5 2-3 tane birde 9,5 lar vardı onda sayı hatırlamıyorum ama .sayıyı çok önmesemediğim için olsa gerek gayet güzel dedi doktorcuğum.inş.. bu sefer olur dedi bende sizin elleriniz uğurluymuş olur inş. dedim :))))))))9
ben glemedım ama belkı yarın gelırım.yarın orda olucak olan var mı?kızlar hastaneye gelir gelmez sürekli etrafımı süzdüm bu kim acaba bu olabilirmi yok yok bu değildir falan diye köşede pusuya yatmıştım.sonra nur hanımın odasının önüne oturdum baktım mikro geldi hemen atladım tabi.herkes bize baktı eminim orda bizden bir kaç kişi vardı ama anlayamadılar biz niye böyle sarıldık falan..
hadııı yaaa ben 34 haftalık yaptım neler cektımm.ınsallah yasarlar.cok uzuldum yasadıklarım geldı aklımaaaKızlar şimdi başka bir topikte okudum. Mercan 29 haftalık doğum yapmış. Dua edelim ne olur. Allah'ım bebeklerini ona bağışlasın. Çok kötü oldum ya
canım benim aslında nur hanımlaydı ama dosyayı nasıl panikle arıyorlardı sende farketmişsin anca buldular tabi nur hanımda geç gelince benim muayene betül hanıma kaydı diye tahmin ediyorum.3 yumurta elde ederiz dediler 3 sağda 3 solda var gbi dediler zaten benim rezervim azdı.ama yaşın genç yaşla kalite doğru orantılı dedi.kısa protokol olucak bugün gonal f e başlıycam.bende lucrin decapeptl yok bu sefer.150 yaparsın dediler ama arıycaklar.senin nasıldı kaç yumurta var şuanda
Kızlar şimdi başka bir topikte okudum. Mercan 29 haftalık doğum yapmış. Dua edelim ne olur. Allah'ım bebeklerini ona bağışlasın. Çok kötü oldum ya
Kızlar bana müsaade. Öpüyorum sizi
Kızlar bana müsaade. Öpüyorum sizi
canımm tanımıyorum ama rabbim yardımcısı olsun inş..onu ve bebeklerini korusun inş...
canım hoşgeldin benim amh 0,02 idi çok takılma canım moralini yüksek tut bol dua et birde ben arı sütü bal polen karışımı yedim tedaviden önce faydası olmuşmudur bilmiyorum ama dene istersen allaha şükür pozitif sonuç aldım darısı başınabeni hatirlamaniz mümkün degil fakat mikro hatirlayabilir.bende 4 cüyü düsünen biri olarak tabiki memorialde.aradim hast ve gül konuralp denen bir bayan ile görüstüm bana tahlil sonuclarimi göndermem gerektigini söyledi fakat biraz soguk bir bayandi.doktorlarin incelemesi gerektigini.ona göre bana yol cizeceklerini belirtti.ayrica amh sonucumuda aldim.0.4.kötü bir sonuc.3 ay önce acik yapilan miyom ameliyatimdan sonra olsa gerek bu sonuc.simdi size sormak istedigim yumurtalik rezervi icin 1 aya kadar neler yapabilirim.hangi ilaci kullanabilirim
kezbancım hayırlısı olsun sen iyi ol da 1 ay bekleriz 1ay dediğin neki göz açıp kapayıncaya geçer inşallah çok kaliteli olurlar sımsıkı tutunurlar sanabugün nur hanımla semra hanım baktılar.7mm beş tane yumurta var.ama çok fazla da küçük var.nur hanım ohss olabilirsin eğerki olursan emriuoları dondururuz bir sonraki ay tedaviye başlarsın dediler.
günaydın incim günaydın herkese biraz tünaydın oldu ama olsun :)
nurme ,medicalsecreter yumurtalardan haber var mı inş hepsi cok iyidir ve dollenmişlerdir
gingdao 5 taneden 2 tanesi döllenmiş diğer iki tanesi takıp edılıyor kalan bıtane kesın dollenmedı dediler
nedense moralım düştü benım
ınsallah olanların hayrını görürümne demek moralim düştü sakın bu şekilde düşünme gün doğmadan neler doğar canım ne güzel 2 tanesi döllenmiş sen pozitif olucaksın mutlu olmaya çalışacaksın vücudunu anneliğe hazırlıcaksınki onlarda sana sımsıkı tutunsun bol dua et içini ferahlat canım
bakarsın kalanlardan kardeşlerine yetişen olur lütfen güzel şeyler düşün rabbim hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin
canım benimmm allahın izniyle inşallah son olur kuzum inşallah bu sefer pozitif sonuçlar alırsınız rabbim gönlünüze göre versin inşallahkızlar mikro çok cana yakın tam tahmin ettiğim gibi çok memnun oldum bende canım. ben eminim herkes burdaki gibi candan yani,ben biraz gergindim bugün kafamad bir sürü soru işareti dosyamıda kaybetmişlerid 1 saatten sonra buldular.neyseki muayene oldum semra hanımla betül hanım girdi nur hanıma muayene olamadım.başlıyoruz bugün ilk iğneye kızlar nolur dua edin banada bu son olsun çok yıprandık eşimle beni en iyi siz anlarsınız..
Eki Görüntüle 619499
buda benım kızım...teyzelerı kızım sızlere dua edıyor kı onada arkadaslar gelsın dıyeemaşallah allah nazarlardan saklasın tuğçecim nasılda büyümüş yerim ben seni ya prenses
mart ayına kadar sen elinden geleni yap gerisini bebişin halleder zatenmikrom siz hayırlı haberlerinizi bir alın rahatlayın buluşalım
incim banada genelde öyle derler ama gerçekten gönülden sevdiğim insanlarda öyle olmuyorum birazda agrasifim ama bu kötü yanlarımı törpülemeyi öğreniyorum mart ayına kadar pamuk gibi olmam lazım :)
inşalah bu sefer olucak mikrocum rabbim tüm dularımızı kabul etsin hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin canımhayır canım üzmek ne demek sizleri ve bebişlerinizi görmek tabikide moral oluyor bizim için onlar başardı diyerek daha da azimleniyoruz :))))))))))
canım sol taraf daha coşkulu dedi nur hanım 13.5 iki tane dedi 10,5 2-3 tane birde 9,5 lar vardı onda sayı hatırlamıyorum ama .sayıyı çok önmesemediğim için olsa gerek gayet güzel dedi doktorcuğum.inş.. bu sefer olur dedi bende sizin elleriniz uğurluymuş olur inş. dedim :))))))))9
Kızlar şimdi başka bir topikte okudum. Mercan 29 haftalık doğum yapmış. Dua edelim ne olur. Allah'ım bebeklerini ona bağışlasın. Çok kötü oldum ya
yaaa gerçektenmi inci çok üzüldümm rabbim yardımcısı olsun inşalalh bebişlerde biran önce toparlanıp kavuşlurlar durumları nasılmış
yaaa gerçektenmi inci çok üzüldümm rabbim yardımcısı olsun inşalalh bebişlerde biran önce toparlanıp kavuşlurlar durumları nasılmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?