Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

Oh oh maşallah Büyüsünler hepsi aynı anda inşaallah. Mikrom anne olmayı o kadar çok hakediyorsun ki...

al bendende o kadar anneme diyorlarki bu kızın size hiç benzemiyor biraz burnu havada diyorlar annemde bana kızardı ama yapım bu bilerek yapmıyorum :))
inşallah incim inşallah mart ayı bizim ayımız olsun ayy gerçekten hastaneyi merkezi çok özledim ben :)) neden ki acaba sanki oraya gittiğimde bebeğimi almaya gelmişim gibi hissediyorum ben sizdede oluyor mu

Boş ver isteyen istediğini desin ne yapalım biz de böyleyiz
Ben de öyle hissediyorum. Bir de oranın ortamı çok sıcak hiç hastane gibi değil, çalışanlar falan çok cana yakın.

Boş ver isteyen istediğini desin ne yapalım biz de böyleyiz
Ben de öyle hissediyorum. Bir de oranın ortamı çok sıcak hiç hastane gibi değil, çalışanlar falan çok cana yakın.

heleki şimdi dondurulmuş var ya sanki daha bir sahiplendim orayı :)) evet hemşireler çalışanlar en önemlisi doktorlar hepsi çok iyiler ahh ahh mart bir gelse memorıal günleri bir başlasa

:)))))))))

Oh oh maşallah Büyüsünler hepsi aynı anda inşaallah. Mikrom anne olmayı o kadar çok hakediyorsun ki...

canım anne olmayı inan hepimiz hakediyoruz :)))))

kızlar bende ufak tefektim ama şimdi sadece ufağım kaldı ben çok şiştim bu tedavide acayip kilo aldım bunlar kilomu onuda bilmiyorum ya :)) fiziğim çok düzgündü ama şimdi her yerim löp löp oldu

kızlar bende ufak tefektim ama şimdi sadece ufağım kaldı ben çok şiştim bu tedavide acayip kilo aldım bunlar kilomu onuda bilmiyorum ya :)) fiziğim çok düzgündü ama şimdi her yerim löp löp oldu

Şişliktir onlar. İlaçlar bazı bünyelerde yapıyor canım.

Happy de ben gibi o zaman, sen de ben gibisin

evet canım aynen öylee

bende inciye katılıyorum canım bazı bünyelerde şişlik oluyor benim 8 . ama tedaviden dolayı hiç kilo almadım :)))

kızlarr azıcık işim var hemen gelicemmm

kızlar hastaneye gelir gelmez sürekli etrafımı süzdüm bu kim acaba bu olabilirmi yok yok bu değildir falan diye köşede pusuya yatmıştım.sonra nur hanımın odasının önüne oturdum baktım mikro geldi hemen atladım tabi.herkes bize baktı eminim orda bizden bir kaç kişi vardı ama anlayamadılar biz niye böyle sarıldık falan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…