- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
- 213
hayır canım üzmek ne demek sizleri ve bebişlerinizi görmek tabikide moral oluyor bizim için onlar başardı diyerek daha da azimleniyoruz :))))))))))
canım sol taraf daha coşkulu dedi nur hanım 13.5 iki tane dedi 10,5 2-3 tane birde 9,5 lar vardı onda sayı hatırlamıyorum ama .sayıyı çok önmesemediğim için olsa gerek gayet güzel dedi doktorcuğum.inş.. bu sefer olur dedi bende sizin elleriniz uğurluymuş olur inş. dedim :))))))))9
Yaparız değil miÇok seviyorum sizi ya
Denturum yazmayı unutmuşum martta belki ben de yoldaş olurum sana
Annemin arkadaşları beni tanıdığında derler ki gerçekten senin kızın mıO kadar soğuk duruyormuşum Ben de diyorum onlar kendilerine baksın
al bendende o kadar anneme diyorlarki bu kızın size hiç benzemiyor biraz burnu havada diyorlar annemde bana kızardı ama yapım bu bilerek yapmıyorum :))
inşallah incim inşallah mart ayı bizim ayımız olsun ayy gerçekten hastaneyi merkezi çok özledim ben :)) neden ki acaba sanki oraya gittiğimde bebeğimi almaya gelmişim gibi hissediyorum ben sizdede oluyor mu
Boş ver isteyen istediğini desin ne yapalım biz de böyleyiz
Ben de öyle hissediyorum. Bir de oranın ortamı çok sıcak hiç hastane gibi değil, çalışanlar falan çok cana yakın.
Yaparız değil miÇok seviyorum sizi ya
yaparız tabiki canım benim bende çok seviyorum sizlericanım bu arada happy de minyon tipli ufak tefek bir bayan:))))
Denturum yazmayı unutmuşum martta belki ben de yoldaş olurum sana
Annemin arkadaşları beni tanıdığında derler ki gerçekten senin kızın mıO kadar soğuk duruyormuşum Ben de diyorum onlar kendilerine baksın
mikrom siz hayırlı haberlerinizi bir alın rahatlayın buluşalım
inş.. canımmm
incim banada genelde öyle derler ama gerçekten gönülden sevdiğim insanlarda öyle olmuyorum birazda agrasifim ama bu kötü yanlarımı törpülemeyi öğreniyorum mart ayına kadar pamuk gibi olmam lazım :)
Oh oh maşallahBüyüsünler hepsi aynı anda inşaallah. Mikrom anne olmayı o kadar çok hakediyorsun ki...
kızlar bende ufak tefektim ama şimdi sadece ufağım kaldı ben çok şiştim bu tedavide acayip kilo aldım bunlar kilomu onuda bilmiyorum ya :)) fiziğim çok düzgündü ama şimdi her yerim löp löp oldu
Şişliktir onlar. İlaçlar bazı bünyelerde yapıyor canım.
Happy de ben gibi o zaman, sen de ben gibisin
kızlar bende ufak tefektim ama şimdi sadece ufağım kaldı ben çok şiştim bu tedavide acayip kilo aldım bunlar kilomu onuda bilmiyorum ya :)) fiziğim çok düzgündü ama şimdi her yerim löp löp oldu
nasılsın tatlım
incim geçer mi onlar ya bebek olsaydı üzülmezdim ama şimdi çok moralimi bozuyor hiçbir şeyim olmuyor xs bedenden m bedene geçtim büyük başarı
İyiyim şükür Zeynebim sen nasılsın?
Geçer canım geçer kafana takma
bende iyiyim çok şükür cnm yarın bende klomenle tedaviye başlayacağım inşş.
evet canım aynen öylee
bende inciye katılıyorum canım bazı bünyelerde şişlik oluyor benim 8 . ama tedaviden dolayı hiç kilo almadım :)))
kızlarr azıcık işim var hemen gelicemmm
Çok sevindim. Hadi bismillahKuzucuğunun gelmesi yakındır inşaallah...
inşş. cnm benim için dua et olurmu
Etmez miyim canım etmez miyim
kızlar hastaneye gelir gelmez sürekli etrafımı süzdüm bu kim acaba bu olabilirmi yok yok bu değildir falan diye köşede pusuya yatmıştım.sonra nur hanımın odasının önüne oturdum baktım mikro geldi hemen atladım tabi.herkes bize baktı eminim orda bizden bir kaç kişi vardı ama anlayamadılar biz niye böyle sarıldık falan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?