Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

İnşaallah canım...
Bebekler solunum cihazına bağlıymış. Tek bilgi bu şu an. Allah acılarını göstermesin

inci hangi topikte okudun ben bizim ikiz topiğinde bişey bulamadımm...çok üzüldüm umarım herşey düzelir...tek kese gebelik çok zor.allahıma şükür 31 haftayı gördüm..4hafta daha allahım dayanma gücü versin inşallah..

Azosperm topiğinde okudum canım, genelde orada yazardı. Ben de arada bakıyordum haber var mı diye.

geldim canım mercanı okudum şimdi bi durumunu öğreneyim hemen dönücem size..

inş. güzel haberlerle dönersin canım

amin canım inşş.. kendini çok fazla yorma ayakta fazla kalma inş..sağlıkla zamanında dünyaya gelir bebeklerin canım

Off Mercana çok üzüldüm kızlar Çok zor günler geçirdiğini biliyorum. Allah'ım kızlarını ona bağışlasın.. Allah yardımcısı olsun.. Dualarım mercanla..

Kızlar şimdi başka bir topikte okudum. Mercan 29 haftalık doğum yapmış. Dua edelim ne olur. Allah'ım bebeklerini ona bağışlasın. Çok kötü oldum ya

Allah in izniyle hic bi seycik olmaz bebislere... Onllar annecigine babaciga kavusmak icin erken geldiler dunyaya.. Alllah im yardimcilari olsun Aminnnnn..

Hepinizi opuyorum..

maşallah maşallah inişallah son olur mikrom

hadi hayırlısı canım inşallah yomuşların kaliteli olur ve annesine sımsıkı tutunur

medikal cim önemli olan döllenen yomuşların kalitesi inan bana ilk tedavimde 42 yomurta toplandı ve 38 döllendi ama bak elde var sıfır
bu nedenle allah sığın rabbim ol dedimi gerisi boş

kezbancım biliyorusun dondorulmuşlarla hamile kalan çok insan varki bağzı durumlarda dondorolmuşların daha şanslı olduğunu söylüyorlar

mercan arkadaşımız inşallah sağ salım getirir bebeklerini eve
benim eltim de 29. haftada doğum yaptı ikiz di 17 gün kaldılar kövezde ve şimdi 5 yaşındalar inşallah iyi olurlar

cansınız siz hepinize içten teşekkürler.iyiki varsınız.iyiki sizleri tanımışım.
mikrom çakırım inci tanem nurmem beyaz zambağım hilburum ismini sayamadığım arkadaşlarım iyiki sizleri tanımışım çok candansınız.inşallah hepimiz bigün anne oluruz hayırlısıyla

canım benım sen atlattın allah sonuna kadar dayanm gucu versın bebıslerının ısmı bellı mı?

nerdesiniz kızlar ben yokken sohbet saatler sürmüş.ben geldim kimse yok.beni tek anlayan sizlersiniz kader arkadaşlarım nerelerdesiniz?

mucize meraba bi yerdeki yazın yazdıın bi yazıyı okudum da vemax kullandı sanırım eşin bnm eşimede verdi de dr sence alsak mı siz memnun kaldınız mı eşim varikosel ameliyatı oldu bnm de bnöm yasım 21 eşimin 29 sence napsak beklemeden asılamay mı gecsek

bugün nur hanımla semra hanım baktılar.7mm beş tane yumurta var.ama çok fazla da küçük var.nur hanım ohss olabilirsin eğerki olursan emriuoları dondururuz bir sonraki ay tedaviye başlarsın dediler.

geçmiş olsun canım. nur hanım bana da olabilirsin demişti. gerçektende ohss geçirdim ama ben hafif atlattım. korkma sakın sende. herşeyın çağresi var çok şukur. inş hiç ohss falan olmaz sağlıklı mutlu mesut transferin gerçekleşir..

dualarımız senınle canım benım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…