- 18 Ocak 2012
- 8.282
- 3.937
- 448
canım hoşgeldin benim amh 0,02 idi çok takılma canım moralini yüksek tut bol dua et birde ben arı sütü bal polen karışımı yedim tedaviden önce faydası olmuşmudur bilmiyorum ama dene istersen allaha şükür pozitif sonuç aldım darısı başına
kezbancım hayırlısı olsun sen iyi ol da 1 ay bekleriz 1ay dediğin neki göz açıp kapayıncaya geçer inşallah çok kaliteli olurlar sımsıkı tutunurlar sana
ne demek moralim düştü sakın bu şekilde düşünme gün doğmadan neler doğar canım ne güzel 2 tanesi döllenmiş sen pozitif olucaksın mutlu olmaya çalışacaksın vücudunu anneliğe hazırlıcaksınki onlarda sana sımsıkı tutunsun bol dua et içini ferahlat canım
bakarsın kalanlardan kardeşlerine yetişen olur lütfen güzel şeyler düşün rabbim hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin
canım benimmm allahın izniyle inşallah son olur kuzum inşallah bu sefer pozitif sonuçlar alırsınız rabbim gönlünüze göre versin inşallah
maşallah allah nazarlardan saklasın tuğçecim nasılda büyümüş yerim ben seni ya prenses
mart ayına kadar sen elinden geleni yap gerisini bebişin halleder zaten
inşalah bu sefer olucak mikrocum rabbim tüm dularımızı kabul etsin hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin canım
yaaa gerçektenmi inci çok üzüldümm rabbim yardımcısı olsun inşalalh bebişlerde biran önce toparlanıp kavuşlurlar durumları nasılmış
sen gelde bana sor zor cocuk buyutmek..tedavıdeyken yeterkı olsu bakarım dıyordum yıne bakıyorum ama cok cok zor bırde tek degılım yanıı
geldim canım mercanı okudum şimdi bi durumunu öğreneyim hemen dönücem size..
İnşaallah canım...
Bebekler solunum cihazına bağlıymış. Tek bilgi bu şu an. Allah acılarını göstermesin
inci hangi topikte okudun ben bizim ikiz topiğinde bişey bulamadımm...çok üzüldüm umarım herşey düzelir...tek kese gebelik çok zor.allahıma şükür 31 haftayı gördüm..4hafta daha allahım dayanma gücü versin inşallah..
geldim canım mercanı okudum şimdi bi durumunu öğreneyim hemen dönücem size..
inşalah bu sefer olucak mikrocum rabbim tüm dularımızı kabul etsin hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin canım
amin canımm inş..
İnşaallah canım...
Bebekler solunum cihazına bağlıymış. Tek bilgi bu şu an. Allah acılarını göstermesin
rabbim acılarını göstermesin inş. kızlar hepimiz dua edelim namazlarımızda rabbim şafii isminin hürmetine onlara şifa versin inş..
inci hangi topikte okudun ben bizim ikiz topiğinde bişey bulamadımm...çok üzüldüm umarım herşey düzelir...tek kese gebelik çok zor.allahıma şükür 31 haftayı gördüm..4hafta daha allahım dayanma gücü versin inşallah..
Kızlar şimdi başka bir topikte okudum. Mercan 29 haftalık doğum yapmış. Dua edelim ne olur. Allah'ım bebeklerini ona bağışlasın. Çok kötü oldum ya
maşallah maşallah inişallah son olur mikromhayır canım üzmek ne demek sizleri ve bebişlerinizi görmek tabikide moral oluyor bizim için onlar başardı diyerek daha da azimleniyoruz :))))))))))
canım sol taraf daha coşkulu dedi nur hanım 13.5 iki tane dedi 10,5 2-3 tane birde 9,5 lar vardı onda sayı hatırlamıyorum ama .sayıyı çok önmesemediğim için olsa gerek gayet güzel dedi doktorcuğum.inş.. bu sefer olur dedi bende sizin elleriniz uğurluymuş olur inş. dedim :))))))))9
hadi hayırlısı canım inşallah yomuşların kaliteli olur ve annesine sımsıkı tutunurcanım benim aslında nur hanımlaydı ama dosyayı nasıl panikle arıyorlardı sende farketmişsin anca buldular tabi nur hanımda geç gelince benim muayene betül hanıma kaydı diye tahmin ediyorum.3 yumurta elde ederiz dediler 3 sağda 3 solda var gbi dediler zaten benim rezervim azdı.ama yaşın genç yaşla kalite doğru orantılı dedi.kısa protokol olucak bugün gonal f e başlıycam.bende lucrin decapeptl yok bu sefer.150 yaparsın dediler ama arıycaklar.senin nasıldı kaç yumurta var şuanda
nerdesiniz kızlar ben yokken sohbet saatler sürmüş.ben geldim kimse yok.beni tek anlayan sizlersiniz kader arkadaşlarım nerelerdesiniz?
Kimsecikler yok :26:
bugün nur hanımla semra hanım baktılar.7mm beş tane yumurta var.ama çok fazla da küçük var.nur hanım ohss olabilirsin eğerki olursan emriuoları dondururuz bir sonraki ay tedaviye başlarsın dediler.
günaydın incim günaydın herkese biraz tünaydın oldu ama olsun :)
nurme ,medicalsecreter yumurtalardan haber var mı inş hepsi cok iyidir ve dollenmişlerdir
gingdao 5 taneden 2 tanesi döllenmiş diğer iki tanesi takıp edılıyor kalan bıtane kesın dollenmedı dediler
nedense moralım düştü benım
ınsallah olanların hayrını görürüm
hiç üzülme canım. inş diğer ikiside sağlıkla olgunlaşırlar. yeterki hayırlısıyla transfer edilenler sana sıkı sıkı tutunsunlar
kızlar mikro çok cana yakın tam tahmin ettiğim gibi çok memnun oldum bende canım. ben eminim herkes burdaki gibi candan yani,ben biraz gergindim bugün kafamad bir sürü soru işareti dosyamıda kaybetmişlerid 1 saatten sonra buldular.neyseki muayene oldum semra hanımla betül hanım girdi nur hanıma muayene olamadım.başlıyoruz bugün ilk iğneye kızlar nolur dua edin banada bu son olsun çok yıprandık eşimle beni en iyi siz anlarsınız..
canım hoşgeldin benim amh 0,02 idi çok takılma canım moralini yüksek tut bol dua et birde ben arı sütü bal polen karışımı yedim tedaviden önce faydası olmuşmudur bilmiyorum ama dene istersen allaha şükür pozitif sonuç aldım darısı başına
kezbancım hayırlısı olsun sen iyi ol da 1 ay bekleriz 1ay dediğin neki göz açıp kapayıncaya geçer inşallah çok kaliteli olurlar sımsıkı tutunurlar sana
ne demek moralim düştü sakın bu şekilde düşünme gün doğmadan neler doğar canım ne güzel 2 tanesi döllenmiş sen pozitif olucaksın mutlu olmaya çalışacaksın vücudunu anneliğe hazırlıcaksınki onlarda sana sımsıkı tutunsun bol dua et içini ferahlat canım
bakarsın kalanlardan kardeşlerine yetişen olur lütfen güzel şeyler düşün rabbim hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin
canım benimmm allahın izniyle inşallah son olur kuzum inşallah bu sefer pozitif sonuçlar alırsınız rabbim gönlünüze göre versin inşallah
maşallah allah nazarlardan saklasın tuğçecim nasılda büyümüş yerim ben seni ya prenses
mart ayına kadar sen elinden geleni yap gerisini bebişin halleder zaten
yaaa gerçektenmi inci çok üzüldümm rabbim yardımcısı olsun inşalalh bebişlerde biran önce toparlanıp kavuşlurlar durumları nasılmış
saol zambakçım Allah seninde sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?