Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

geldi canım benide cuma aynı saatte çağırdılar senin bugün kaçıcı gündü??

İnşaallah canım...
Bebekler solunum cihazına bağlıymış. Tek bilgi bu şu an. Allah acılarını göstermesin

incicim senden hep güzel şeyler duymaya alışmıştm çok üzüldüm ama inşallah hayata tutunurlar küçük doğanlar daha çabuk toparlanıyo diyolar inşallah Allahm Anne babalarınna bağışlar onları

aminnnnnnn canım Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah kara bulutlar üstümüzde dağılsın bizimde mutlu aile tablomuz tamamlansın inşllahh,evet yaşıtız 81 den aklımda hep.semra hanım yaşı genç dedi:) 32 olduk ama...bu bi avantaj az yumurtan olur 4-5 güne gitmeye çalışırız dedi

Eki Görüntüle 619499

buda benım kızım...teyzelerı kızım sızlere dua edıyor kı onada arkadaslar gelsın dıyee
maşallah

Kızlar şimdi başka bir topikte okudum. Mercan 29 haftalık doğum yapmış. Dua edelim ne olur. Allah'ım bebeklerini ona bağışlasın. Çok kötü oldum ya
içim bi tuhaf oldu benım de allahın izni ile sağlıkla alsın inş kucağına...

Allah in izniyle hic bi seycik olmaz bebislere... Onllar annecigine babaciga kavusmak icin erken geldiler dunyaya.. Alllah im yardimcilari olsun Aminnnnn..

Hepinizi opuyorum..
canım benim nasılsın nerelerdesın sen?

İnşaallah canım.
Kız bebekler daha dirayetli oluyorlar inşaallah çabucak toparlanırlar.

Gençsiniz tabi

bütün gece diş ağrısından doğru dürüst uyuyamadım hamileleikde diş kayıpları çok oluyormuş yaa, bende kaybetmem inş.. bu arada uyuduğum zaman da rüyamda oğlumu gördüm çok acemice davranıyordum ona. halbuki bayağda deneyimliyimdir :) yatağıma yatırmışım emziriyordum.. çok tuhaftı gerçek gibi :)) hayır olsun inşallah

Geçmiş olsun canım. Yoğurt ve süt tüket bol bol.
Allah hayra çıkarsın :)

allah hayra yorsun ağrının etkisi canım.demek oğlun olucak maşallah...

sevda-linka arkadaşım Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah.sendwmi pcoydun ohss olunca emriyolarını dondurdularmı.ayrı yetten bi hap vermedilermi ohss olunmaması iCin.benimkilwr 7mm beş tane kadar var ama 2 3mm okadar çok varki :18:

amin canım inş.. yok tatlım ben pcolu değilim. ilk tedavimde ilaçlardan dolayı böyle bi ihtimal var demişti nur hanım.transferöncesi hafif bi gerginlik başlamıştı.transfer sonrası iyice çoğaldı. transferin ertesı gunu acile gittik eşimle. hem ohss olmuşum hemde kum döküyormuşum. o gece serum verdiler gece iki gibi eve dönmuştuk. bikaç gun içinde de ohss sem geçmişti. ama tutmamıştı işte.. ekstra bi hapta kullanmadım canım

slm kızlar mercandan haber aldım
mercan doğum yapmış
her erken doğumdaki sıkıntılar varmış ikizlerimizde ama genel olarak iyilermiş dua edin olur mu daha iyi haberlerini alalımm numarasını istedim konuşırsam haber veririm yine

Canım yazdım ben de. Diğer topikte okumuştum. Konuşursan lütfen çok selamımı ve dualarımın onunla olduğunu söyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…