bende 125 yapıyorum canım şimdi aradılar 125 e devam bugün cetrotide başlıyorum .nur hanım gayet iyi dedi 13,5 - 10,5 - 9,5 bunalrdan ikişer üçer var ama sayıdansa kalitesi önemli bende çok olmasını istemiyorum bu sefer.tekrardan perşembe günü çağırdılar beni saat 9:15 te sana geldimi telefon
İnşaallah canım...
Bebekler solunum cihazına bağlıymış. Tek bilgi bu şu an. Allah acılarını göstermesin
canım yaa çok saol :))
allah senide güldürsün inş.. hem okuyorum hem gülüyorum o anda patron girdi odaya bu delimi demiştir pc ye bakıp gülüyor :)))çok mutlu oldum seninle tanıştığıma bu arada kendimden ya büyük yada küçük birileriyle karşılaşıyordum hep ama biz yaşıtmışız birde :)))
sana diğer yazdığımı gözden akçırdın heralde ne dedi semra hanım
dualarımız senınle canım benım.
maşallahEki Görüntüle 619499
buda benım kızım...teyzelerı kızım sızlere dua edıyor kı onada arkadaslar gelsın dıyee
içim bi tuhaf oldu benım deKızlar şimdi başka bir topikte okudum. Mercan 29 haftalık doğum yapmış. Dua edelim ne olur. Allah'ım bebeklerini ona bağışlasın. Çok kötü oldum ya
canım benim nasılsın nerelerdesın sen?Allah in izniyle hic bi seycik olmaz bebislere... Onllar annecigine babaciga kavusmak icin erken geldiler dunyaya.. Alllah im yardimcilari olsun Aminnnnn..
Hepinizi opuyorum..
incicim senden hep güzel şeyler duymaya alışmıştm çok üzüldüm ama inşallah hayata tutunurlar küçük doğanlar daha çabuk toparlanıyo diyolar inşallah Allahm Anne babalarınna bağışlar onları
aminnnnnnn canım Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah kara bulutlar üstümüzde dağılsın bizimde mutlu aile tablomuz tamamlansın inşllahh,evet yaşıtız 81 den aklımda hep.semra hanım yaşı genç dedi:) 32 olduk ama...bu bi avantaj az yumurtan olur 4-5 güne gitmeye çalışırız dedi
bütün gece diş ağrısından doğru dürüst uyuyamadımhamileleikde diş kayıpları çok oluyormuş yaa, bende kaybetmem inş.. bu arada uyuduğum zaman da rüyamda oğlumu gördüm çok acemice davranıyordum ona. halbuki bayağda deneyimliyimdir :) yatağıma yatırmışım emziriyordum.. çok tuhaftı gerçek gibi :)) hayır olsun inşallah
Gençsiniz tabi
incicim bugün nur hanım okadar tatlıydıki kısa elbise giymişti çok yakışmıştı çok şeker bi hamileydi...
bütün gece diş ağrısından doğru dürüst uyuyamadımhamileleikde diş kayıpları çok oluyormuş yaa, bende kaybetmem inş.. bu arada uyuduğum zaman da rüyamda oğlumu gördüm çok acemice davranıyordum ona. halbuki bayağda deneyimliyimdir :) yatağıma yatırmışım emziriyordum.. çok tuhaftı gerçek gibi :)) hayır olsun inşallah
allah hayra yorsun ağrının etkisi canım.demek oğlun olucak maşallah...
sevda-linka arkadaşım Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah.sendwmi pcoydun ohss olunca emriyolarını dondurdularmı.ayrı yetten bi hap vermedilermi ohss olunmaması iCin.benimkilwr 7mm beş tane kadar var ama 2 3mm okadar çok varki :18:
slm kızlar mercandan haber aldım
mercan doğum yapmış
her erken doğumdaki sıkıntılar varmış ikizlerimizde ama genel olarak iyilermiş dua edin olur mu daha iyi haberlerini alalımmnumarasını istedim konuşırsam haber veririm yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?