Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

kezbancım ohss ne demek bilmiyorum ama lutfen uzme kendini semra hanım muayene etmiş galiba yanlış hatırlamıyorsam dondurup 1 ay sonra baslarsınız rahminde dinlenmiş olur buralardan okudugum kadarı ile dondurulmuşlarla hamile kalan cok oluyor rahim dinlenmiş olunca tutma olasılıgı daha cok oluyor diyorlar inş herşey güzel olacak

medicalsecreter canım onemli olan kalite hatta kalite bile degil sana tutunmaları onemli inş az olsun öz olsun sana tutunsun moral bozmak yok sen moralini bozarsan onlarda üzülür annem bizden umudunu kesti derler oyuzden bol bol dua et hersey cok guzel olacak

tugcecim kızına masallah Allah nazarlardan saklasın cok tatlı bayada buyumus nazar boncugu cevsen vs tak nazar degmesın guzel kızımıza Allah bizlerede nasip etsin hayırlısı ile

Rabbim mercana yardım etsin bebeklerini ona bağışlasın

arkadaslar hepinizi okudum ama unuttum Allah hepimize yardım etsin tedavide olanların güzel güzel yumurtaları gelişsin embriyoları olanların hayırlısı ile 5. gune ilerlesin hamilelere Allah hayırlı kolay dogum nasip etsin bebeişleri olanlarında Allah hayırlısı ile buyutmelerini nasip etsin aminnn

Canım çok fazla yumurtanın büyümesi durumunda kişi ohss olabiliyor. Yumurtalar baskı yaptığı için karın şişiyor, su toplayabiliyor.

Son düzenleme:
Nurme çatladık bacım

canım kusura bakma canım ya vaktim olmadı pek yazamadım
12 taneden 9 yumoşmuş 8 tanesi döllemeye devam dedi iyi
dedim embriyolağa güzel dedi büyük ihtimal cumartesi
olur transferin dedi inşallah bir aksilik olmaz güzel güzel
gelişirler rabbim güç kuvvet versin inşallah hepimizinkine

Maşallah nurmem. Sayı çok güzel, 5.güne gidecek olması da çok güzel

ayyyy çok sevindim canım 8 tane süperrr..

bebğin çok tatlııııı ayaklarını ısırasım geldi, oturuyo ya maşallahhhhh

maşallah

içim bi tuhaf oldu benım de allahın izni ile sağlıkla alsın inş kucağına...

canım benim nasılsın nerelerdesın sen?
saolun kizlar allah sizlerede nasip etsin
etmezmiyim hic ben en iyi anlarim onu.biz neler cektik.insallah tez zamanda iyi olurlar

takiyorum canim ama yinede nazar degiyor.mavi gozlu sarisin dikkat cekiyor.

günaydınlar bereketli güzel haberli gün olsun hepinize
nurmecim çok sevindim allah yüzünü güldürsün inşallah canım benim çok a kaldı meleğini almaya

mikrocum az kalmış senin haftaya transferin olur inşallah..canım sen iğneni işyerindemi yapıyorsun ben 17.30 da çıkıyorum bana 17 de yap dediler ama benimki 18.30 u buldu yapmam.işe getirsem iğneyi burda sıcaktan bozulur napıcam ben ya saatleri uyduramıyorum bir türlü

nurme sayı çok güzel maşallah dondurmayada kalabilir bence Allah sanada güç kuvvet versin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…