Canım çok fazla yumurtanın büyümesi durumunda kişi ohss olabiliyor. Yumurtalar baskı yaptığı için karın şişiyor, su toplayabiliyor.
Canım yazdım ben de. Diğer topikte okumuştum. Konuşursan lütfen çok selamımı ve dualarımın onunla olduğunu söyle...
Nurme çatladık bacım
canım kusura bakma canım ya vaktim olmadı pek yazamadım
12 taneden 9 yumoşmuş 8 tanesi döllemeye devam dedi iyi
dedim embriyolağa güzel dedi büyük ihtimal cumartesi
olur transferin dedi inşallah bir aksilik olmaz güzel güzel
gelişirler rabbim güç kuvvet versin inşallah hepimizinkine
nurmeciğim çok sevindim Rabbim kucağına almayı nasip etsin
bebğin çok tatlııııı ayaklarını ısırasım geldi, oturuyo ya maşallahhhhh
saolun kizlar allah sizlerede nasip etsinmaşallah
içim bi tuhaf oldu benım deallahın izni ile sağlıkla alsın inş kucağına...
canım benim nasılsın nerelerdesın sen?
etmezmiyim hic ben en iyi anlarim onu.biz neler cektik.insallah tez zamanda iyi olurlarslm kızlar mercandan haber aldım
mercan doğum yapmış
her erken doğumdaki sıkıntılar varmış ikizlerimizde ama genel olarak iyilermiş dua edin olur mu daha iyi haberlerini alalımmnumarasını istedim konuşırsam haber veririm yine
kezbancım ohss ne demek bilmiyorum ama lutfen uzme kendini semra hanım muayene etmiş galiba yanlış hatırlamıyorsam dondurup 1 ay sonra baslarsınız rahminde dinlenmiş olur buralardan okudugum kadarı ile dondurulmuşlarla hamile kalan cok oluyor rahim dinlenmiş olunca tutma olasılıgı daha cok oluyor diyorlar inş herşey güzel olacak
medicalsecreter canım onemli olan kalite hatta kalite bile degil sana tutunmaları onemli inş az olsun öz olsun sana tutunsun moral bozmak yok sen moralini bozarsan onlarda üzülür annem bizden umudunu kesti derler oyuzden bol bol dua et hersey cok guzel olacak
tugcecim kızına masallah Allah nazarlardan saklasın cok tatlı bayada buyumus nazar boncugu cevsen vs tak nazar degmesın guzel kızımıza Allah bizlerede nasip etsin hayırlısı ile
Rabbim mercana yardım etsin bebeklerini ona bağışlasın
arkadaslar hepinizi okudum ama unuttum Allah hepimize yardım etsin tedavide olanların güzel güzel yumurtaları gelişsin embriyoları olanların hayırlısı ile 5. gune ilerlesin hamilelere Allah hayırlı kolay dogum nasip etsin bebeişleri olanlarında Allah hayırlısı ile buyutmelerini nasip etsin aminnn
maşallah maşallah inişallah son olur mikrom
inş.. canım :))
cansınız siz hepinize içten teşekkürler.iyiki varsınız.iyiki sizleri tanımışım.
mikrom çakırım inci tanem nurmem beyaz zambağım hilburum ismini sayamadığım arkadaşlarım iyiki sizleri tanımışım çok candansınız.inşallah hepimiz bigün anne oluruz hayırlısıyla
inş. canım inş.oluruz birgün dua edelim bol bol
geldi canım benide cuma aynı saatte çağırdılar senin bugün kaçıcı gündü??
canım dün giremedim akşam ama bugün adetin 9. iğnelerimin 7. günü
aminnnnnnn canım Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah kara bulutlar üstümüzde dağılsın bizimde mutlu aile tablomuz tamamlansın inşllahh,evet yaşıtız 81 den aklımda hep.semra hanım yaşı genç dedi:) 32 olduk ama...bu bi avantaj az yumurtan olur 4-5 güne gitmeye çalışırız dedi
:)) evet ya banada aynısını dedi yaşı genç daha falan kendimi 20 lik gibi hissttim ilk tedaviye başladığım zamanlar gelmişti aklıma :)))
bütün gece diş ağrısından doğru dürüst uyuyamadımhamileleikde diş kayıpları çok oluyormuş yaa, bende kaybetmem inş.. bu arada uyuduğum zaman da rüyamda oğlumu gördüm çok acemice davranıyordum ona. halbuki bayağda deneyimliyimdir :) yatağıma yatırmışım emziriyordum.. çok tuhaftı gerçek gibi :)) hayır olsun inşallah
rabbim şifa versin canım inş. bugün ağrıdan eser kalmamıştır o yeterki öyle güzel bakılır ki
slm kızlar mercandan haber aldım
mercan doğum yapmış
her erken doğumdaki sıkıntılar varmış ikizlerimizde ama genel olarak iyilermiş dua edin olur mu daha iyi haberlerini alalımmnumarasını istedim konuşırsam haber veririm yine
rabbime şükür inş. en kısa zamanda evlerine dönerler rabbim yardımcıları olsun inş..
yani nurme ciddi çatladık hee:)))
maşallah çok güzel rabbim onları evlat olarak sonuna dek sizine eylesin inş...
simdi okmeydanindayim ins iyi bir doktora denk gelip testlerimi yaptirabilirim opüyorum sizi
inş.sıkıntısız bi şekilde yaptırırsın canım rabbim önündeki tüm engelleri kaldırsın inş...
Günaydın kızlar
nasılsınız
günaydın canım iyiyiz şükür sen nasılsın varmı ağrın sızın
simdi okmeydanindayim ins iyi bir doktora denk gelip testlerimi yaptirabilirim opüyorum sizi
maşallah maşallah inişallah son olur mikrom
inş.. canım :))
inş. canım inş.oluruz birgün dua edelim bol bol
canım dün giremedim akşam ama bugün adetin 9. iğnelerimin 7. günü
:)) evet ya banada aynısını dedi yaşı genç daha falan kendimi 20 lik gibi hissttim ilk tedaviye başladığım zamanlar gelmişti aklıma :)))
rabbim şifa versin canım inş. bugün ağrıdan eser kalmamıştır o yeterki öyle güzel bakılır ki
rabbime şükür inş. en kısa zamanda evlerine dönerler rabbim yardımcıları olsun inş..
yani nurme ciddi çatladık hee:)))
maşallah çok güzel rabbim onları evlat olarak sonuna dek sizine eylesin inş...
inş.sıkıntısız bi şekilde yaptırırsın canım rabbim önündeki tüm engelleri kaldırsın inş...
günaydın canım iyiyiz şükür sen nasılsın varmı ağrın sızın
bugn daha ıyıyım tatlım cok skur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?