Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

canım bana saat vermediler 7 ye kadar herhangi bir saatte yapabilirsin dediler bende 7 ye 5 -10 kala yapıyorum getirmeyi göz önüne alamadım olduki unuturum falan sende konuş sürekli 6,5 ta yap bir sıkıntı olmaz bence ama sen yinede sor istersen şebnem hemşirenin tel.var bende istersen veriyim birebir konuşursun

progestan iğne
popoşumu çok acıtıiyyyyyyyyyyy
yapılırken deglde yaptıktan coksonra

canımmm evet acıyor ama dayancaz mecbur sıcak suyla kolonyayla masaj yap sürekli

evet canım fena bi iğne ama jeli tam uygulayamabiliyoruz iğne daha garanti bebişlerimiz için resmen savaşıyoruz ya Allah kolaylık versin..

aminnn canımm

ok canım şebnem hamile olanmıydı özelden yazabilirmisin telini?

kızlar aklınızı bulandırmak için yazmıyorum ama bana saatler önemli demişlerdi hergün aynı saatte yapacaksın demişlerdi tam hatırlayamadım ama sanki saatleride onlar belirtiyordu happy mutlaka sor canım

kızlar aklınızı bulandırmak için yazmıyorum ama bana saatler önemli demişlerdi hergün aynı saatte yapacaksın demişlerdi tam hatırlayamadım ama sanki saatleride onlar belirtiyordu happy mutlaka sor canım

evet önemli canım ama hergün aynı saatte yapmak önemli birgün kaçta yaptıysan diğer günlerde aynı saatlerde yapacaksın bana 5 ile 7 arasında yapabilirsin ama hergün aynı saat olsun dediler.yani ben 7 yi baz aldıysam eğer hergün o saatte yapmalıyım.

ya benim hafızam ne kadar geriledi (( hatırlamaya çalışıyorum aklıma gelmiyor mikrom senin dediğin gibidir o zaman

yok canım neden öyle diyorsun insan bazen unutabiliyor hatta dün bana hemşire cetrodite nin saatini diğer iğneni kaçta yapıyorsan o saatten bir saat sonra dedi bende 7 dedim tamam o zaman 8 de dedi :))

evet canım fena bi iğne ama jeli tam uygulayamabiliyoruz iğne daha garanti bebişlerimiz için resmen savaşıyoruz ya Allah kolaylık versin..

evet jel olunca ınsan ıster ıstemez şüphe eder ay içeri gittimi ay yarısı cıktımı ki fln iğne olması daha ıyı oldu Allah hepımıze sabır ve kolaylık versın canlarrr başlarken zor olacagını bılıyorduk nasılsa sonu guzel olsunda
:2:

canımmm evet acıyor ama dayancaz mecbur sıcak suyla kolonyayla masaj yap sürekli

masajı deneyecegım canım

aminnn canımm[/QUOTE]

medikalcim senin transferin oldu mu??progestanı neden kulandın?
transferım olmadı henuz
yumurta toplamadan bi gun sonra baslanmasını soyledler
belkı progesteronum dusuk cıkmıstır
ondan hemenm baslanmıstr kelebekçim

öyle öyle mikrocum hiçbirşeyi kafamda tutamıyorum artık hep telime not alıyorum :)) heyecanlanırdım ben iğne saati gelince ayy özledim zorda olsa onlarda bir tecrübe işte hepimize

kızlar hepinize çok teşekkür ederim sizde olmasanız varya neyaparım
inanın ev halkından başka kimse bilmiyor tüp yaptırdığımı annem dahil
bu kez söylemiyim dedim sitres yapıyorum diye inşallah süpriz yaparım
özellikle canım anama okadar çok istiyorki ne kadar belli etmesede anlıyorum
bendede ine acıtmıyor ama geri geliyor keşke acıtsada geri gelmese ya

Kızlar çok fena grip oldum öksürüp hapşırmaktan gözümü açamıyorum çok korkuyorum bişi olucak diye dua edin biran önce iyileşiyim
oh içim rahatladı maşallah inşalalh daha iyi olucaklar sağlıkla dönücekler yuvalarına her zaman dualarımızdalar selam söle canım
ah nurmecim sen nerelerdesin ya neyseki güzel haberlerle geldin maşallah herşey yolunda çok sevindim 8tane çok iyi inşallah hepsi sağlıkla bölünürler rabbim hayrılı sonuçlar almayı nasip etsin
simdi okmeydanindayim ins iyi bir doktora denk gelip testlerimi yaptirabilirim opüyorum sizi
canım allah işine kolaylık verisn çabucak sorunsuz halledersin inşallah
günaydın kızlar

nasılsınız
günaydın canım çok şükür sen nasılsın
günaydınlar bereketli güzel haberli gün olsun hepinize
nurmecim çok sevindim allah yüzünü güldürsün inşallah canım benim çok a kaldı meleğini almaya
aminnnn günaydın denturcum
günaydım meleğimmmmm
canım banada öyle demişlerdi çalıştığım için uymadıpını söyledim 7 de vurduk bizde aynı saatte vurmaya özxen göster
progestan iğne
ahh o iğneleren zor zamanımdı alkol yada kolonya ile sürekli ov canım birde havluyu ısıtıp koy zor ama bebişler için değer inşalalh güzel haberler alıcaz sizlerden

helal olsun canım rabbim emeklerinin karşılığını versin canım inşallah pozitifi görürüsün

Bitanelerim MaşAllahınız var oku oku bitmedi gerçi tuhaf bu seferde okuduklarımı unuttum Allah MErcanın bebeklerine sağlık versin İnşAllah bu zor günleri çabuk atlatır bebeklerıyle. Beyazım geçmiş olsun korkma hapşırmakla birşey olmaz ben de bulantılardan kaynaklı kendımı cok sıkıyorum Nur hnmla konustum onu stres yapma onunla birşey olmaz dedı.

progestan iğne
ayy benım transfer gunum dahıl hergun kar yagdı gecen sene o ıgnelerı yaptırmaya gıderken hep dıyordum ıgneler tuttunsun dıye ugrasıyor karda kayıp dusecem gııcek bebkler dıye ıgneyı test gunune kadar kullandım hamılelıgımın 3 ayına kadarda jel kullandım hergun...allahım yatamadıgım gunlerın odulunu verdı bana suan kızımla oturuyorum.ınsallah sızde karsılgını alırsınız
olsun kısa bır sure sabredın sonucu mukemmel oluyor ınanın bana

canımmm cananımm hoş geldin nasılsın özledik seni

cananım hoşgeldin özledik kuzu seni burada görmeyi nasılsın bebişler nasıl senin bulantıların ne zaman başladı canım
aminnn allahın izniyle mercan kızlarıyla dönücek inşallah evine ay ne biliyim cananım bilmeyince zor bişi olucak diye korkuyorum ee zor bulunca sağol canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…