- 18 Ocak 2012
- 8.282
- 3.937
- 448
cananım hoşgeldin özledik kuzu seni burada görmeyi nasılsın bebişler nasıl senin bulantıların ne zaman başladı canım
aminnn allahın izniyle mercan kızlarıyla dönücek inşallah evine ay ne biliyim cananım bilmeyince zor bişi olucak diye korkuyorum ee zor bulunca sağol canım benim
sağol mikrom allah razı olsun inşallah çabucak toparlarım sen nasılsın bugün gidicenmi doktora
canım cok gecmıs olsun lımon sık ıcıne bıraz seker ve su koy cok ıyı gelıyor..ben hamıleyken 2 kere grıp oldumm cok ıyı geldıı
ayy benım transfer gunum dahıl hergun kar yagdı gecen sene o ıgnelerı yaptırmaya gıderken hep dıyordum ıgneler tuttunsun dıye ugrasıyor karda kayıp dusecem gııcek bebkler dıye ıgneyı test gunune kadar kullandım hamılelıgımın 3 ayına kadarda jel kullandım hergun...allahım yatamadıgım gunlerın odulunu verdı bana suan kızımla oturuyorum.ınsallah sızde karsılgını alırsınız
olsun kısa bır sure sabredın sonucu mukemmel oluyor ınanın bana
Selam kızlar,
Acil çıkacağım bir bakayım dedim. Ters bir durum yok gördüğüm kadarıyla.
Kitaplar, yazılar yeniden gelmeye başladı, biraz daha az görüşeceğiz bu aralar yine maalesef. Dua edin bana
Cananım hoş geldinO bulantıların bile tadını çıkar
Zambağım bol bol ılık sıvı tüket, bal süt denedin mi? Bala limon sıkıp da yiyebilirsin.
Mikrom hafta sonu opun olur inş. :)
Medical rahat ol2 kuzun seni bekliyor
Kızlar evet iğne saatleri önemli, her gün aynı saatte yapmak gerek. Benim zamanımda 16.00-18.00 arasıydı, zaman dilimini genişletmişler.
ınsallah tugcecım cümlemizin kucagını bos ccevırmesın rabbım
nereye hülyam ya :)) Dediğini yapıyorum merak etme :)
Yazı bekliyor canım :) Burası açık oldu mu diğer taraf kalıyor
sağol tuğçem sıcak limonlu su yapıyorum iş yerinde kendime dediğin gibi iyi geliyor yarında bal getiricemcananım hoşgeldin özledik kuzu seni burada görmeyi nasılsın bebişler nasıl senin bulantıların ne zaman başladı canım
aminnn allahın izniyle mercan kızlarıyla dönücek inşallah evine ay ne biliyim cananım bilmeyince zor bişi olucak diye korkuyorum ee zor bulunca sağol canım benim
canım cok gecmıs olsun lımon sık ıcıne bıraz seker ve su koy cok ıyı gelıyor..ben hamıleyken 2 kere grıp oldumm cok ıyı geldıı
ah canım benim inşallah çabuk atlatırsın bu dönemi çok erken başlamış gerçekten yok canım bende bulantı falan başlamadıkuzum benım çok erken başladı testten 1 hafta sonra başladı ama bizim ailemizde hamilelikler hep böyle ağır geçiyor genetik miras yaniBunada şükür sen nasılsın başladımı bulantılar
sadece arada batmalar oluyor :)
incim ateş alır gibi ce diyip kaçmışsın ballı sütü akşam yaptım canım çok iyi geldi gerçekten ama iş yerinde olunca evdeki, imkanları bulamıyor insanSelam kızlar,
Kitaplar, yazılar yeniden gelmeye başladı, biraz daha az görüşeceğiz bu aralar yine maalesef. Dua edin bana
Cananım hoş geldinO bulantıların bile tadını çıkar
Zambağım bol bol ılık sıvı tüket, bal süt denedin mi? Bala limon sıkıp da yiyebilirsin.
Medical rahat ol2 kuzun seni bekliyor
Kızlar evet iğne saatleri önemli, her gün aynı saatte yapmak gerek. Benim zamanımda 16.00-18.00 arasıydı, zaman dilimini genişletmişler.ballı limonuda deniyim
ınsallah canım bende yaza 2 cıyı yapıcam ınsallah yıne olur ondan sonra tamam benım ıcın...
hayırlısı olsun canım inşallah 1 kerede olur
bende oyle ıylesım canımm..ınsallah olur yaaa.1 tane daha olursa cok seınıcemsağol tuğçem sıcak limonlu su yapıyorum iş yerinde kendime dediğin gibi iyi geliyor yarında bal getiricem
ah canım benim inşallah çabuk atlatırsın bu dönemi çok erken başlamış gerçekten yok canım bende bulantı falan başlamadı
sadece arada batmalar oluyor :)
incim ateş alır gibi ce diyip kaçmışsın ballı sütü akşam yaptım canım çok iyi geldi gerçekten ama iş yerinde olunca evdeki, imkanları bulamıyor insanballı limonuda deniyim
hayırlısı olsun canım inşallah 1 kerede olur
oy benim yumoşlarım seviyom sizi...
kız sev sev bol bolda resım cekk.benım 2-3 tane var cok pısmanımm..ne koycaksın ısımlerını
canan hosgeldin canım nasılsın bebişler nasıl?
beyazzambak arkadaslar soylemişler ballı limon cok iyi gelir 1 limonu sık 1 kasık bal koy karıstır iç
ya ben testlerimi yaptıramadım doktor burda bu testler yapılmıyor dedi bende birşey diyemedim ark yaptırmıs diyemedim cıktım okadar yolu bosuna gittim ama moralim cok bozuldu yolda gozyaslarımı tutamadım nefesim kesildi cok sukur kendime geldim sonra Rabbim bebek isteyip bizim gibi ugrasanların yardımcısı olsun anlayışlı insanlarla karsılastırsın doktor gıcıklıgına yapmamazlık yapmamıstır uni hastanesine git dedi ama işte insan coook kotu oluyor elleri boş donunce neyse boyle işte
beyazzambak arkadaslar soylemişler ballı limon cok iyi gelir 1 limonu sık 1 kasık bal koy karıstır iç
ya ben testlerimi yaptıramadım doktor burda bu testler yapılmıyor dedi bende birşey diyemedim ark yaptırmıs diyemedim cıktım okadar yolu bosuna gittim ama moralim cok bozuldu yolda gozyaslarımı tutamadım nefesim kesildi cok sukur kendime geldim sonra Rabbim bebek isteyip bizim gibi ugrasanların yardımcısı olsun anlayışlı insanlarla karsılastırsın doktor gıcıklıgına yapmamazlık yapmamıstır uni hastanesine git dedi ama işte insan coook kotu oluyor elleri boş donunce neyse boyle işte
mikrom iyiyim sen nasılsın nasıl gidiyor bende özledim sizi ya hemde çok
sağol mikrom allah razı olsun inşallah çabucak toparlarım sen nasılsın bugün gidicenmi doktora
Selam kızlar,
inş. canım hayırlısı bakalım yarın az çok belli olur heralde :)))
oy benim yumoşlarım seviyom sizi...
kuzum benım çok erken başladı testten 1 hafta sonra başladı ama bizim ailemizde hamilelikler hep böyle ağır geçiyor genetik miras yaniBunada şükür sen nasılsın başladımı bulantılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?