Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

kuzum benım çok erken başladı testten 1 hafta sonra başladı ama bizim ailemizde hamilelikler hep böyle ağır geçiyor genetik miras yani Bunada şükür sen nasılsın başladımı bulantılar

ınsallah tugcecım cümlemizin kucagını bos ccevırmesın rabbım

Selam kızlar,
Acil çıkacağım bir bakayım dedim. Ters bir durum yok gördüğüm kadarıyla.
Kitaplar, yazılar yeniden gelmeye başladı, biraz daha az görüşeceğiz bu aralar yine maalesef. Dua edin bana

Cananım hoş geldin O bulantıların bile tadını çıkar

Zambağım bol bol ılık sıvı tüket, bal süt denedin mi? Bala limon sıkıp da yiyebilirsin.

Mikrom hafta sonu opun olur inş. :)

Medical rahat ol 2 kuzun seni bekliyor

Kızlar evet iğne saatleri önemli, her gün aynı saatte yapmak gerek. Benim zamanımda 16.00-18.00 arasıydı, zaman dilimini genişletmişler.

nereye hülyam ya :)) Dediğini yapıyorum merak etme :)

canan hosgeldin canım nasılsın bebişler nasıl?

beyazzambak arkadaslar soylemişler ballı limon cok iyi gelir 1 limonu sık 1 kasık bal koy karıstır iç

ya ben testlerimi yaptıramadım doktor burda bu testler yapılmıyor dedi bende birşey diyemedim ark yaptırmıs diyemedim cıktım okadar yolu bosuna gittim ama moralim cok bozuldu yolda gozyaslarımı tutamadım nefesim kesildi cok sukur kendime geldim sonra Rabbim bebek isteyip bizim gibi ugrasanların yardımcısı olsun anlayışlı insanlarla karsılastırsın doktor gıcıklıgına yapmamazlık yapmamıstır uni hastanesine git dedi ama işte insan coook kotu oluyor elleri boş donunce neyse boyle işte

iyiyiz çok şükür canım bozma moralini allah iyi doktorlarla karşılaştırsın var öle vicdansızlar işte. Bu yolun sonunda bebeklerımıze kavuşacağız o yüzden allahın izniyle hiçbirşey yıkamaz üzemez bizi

canım inanmıyorum ya nasıl yapmadı vicdansızlar.neyse sıkma canını daha vaktin var çapadan falan almaya çalış canım ama banada homosistein yapmadılar demiştim sadece kan tahlilerini yaptırmıştım bari onları yapsaymış

mikrom iyiyim sen nasılsın nasıl gidiyor bende özledim sizi ya hemde çok

canım ya tel den falan giremiyormusun böyle kaçırıyorum seni :)))bebişiler seni rahatsız etmeye başladılar demek onlardan gelen başımız üstüne bizim aile de böyledir canım çok zor geçer(( rabbim yardımcın olsun

sağol mikrom allah razı olsun inşallah çabucak toparlarım sen nasılsın bugün gidicenmi doktora

yok canım bugün gitmiyorum yarın inş..sanki zaman daraldı heyecan basıyor bitti gibi bişey:)))

Üzüldüm Neyse sağlık olsun kuzum, ağlama lütfen. İnsanın sinirleri yıpranıyor biliyorum Çapa ya da Cerrahpaşa'dan randevu alsan :26:

Beyazzambak gecmis olsun.zencefil,bal,limon,sicak su karisimi iyi geliyor.oglumla bende 5 gundur hastayiz..salgin var tedavideki arkadaslar,hamisler,anneler aman dikkat.
Mercan dogum yapmis.dilerim saglikla evlerine donerler.topikten eski dostummuallim abla da 28.haftada ucuz kizlarini dunyaya getir.isti.kilolari 1 kg bile degildi.bi sure onun kizlarida kuvezde solunum cihazinda kaldilar.simdi masallah yasitlarindan farklari yok.3 yasinibitirdiler.mercanla konusan arkadas olursa ornegi soylesin lutfen.mercan sabirla hamileymis gibi beklesin yavrularini.kendisi iyi olsun ki sutu gelsin,beslesin sifa olsun kizlarina.
Tek tek yazmak isterim kusuruma bakmayin basimi tutamiyorum.
He ohss hakkinda bilgi sorulmustu kimdi hatirlayamadim,ozel msj atarsa cevaplarim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…