- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
- 213
Beyazzambak gecmis olsun.zencefil,bal,limon,sicak su karisimi iyi geliyor.oglumla bende 5 gundur hastayiz..salgin var tedavideki arkadaslar,hamisler,anneler aman dikkat.
Mercan dogum yapmis.dilerim saglikla evlerine donerler.topikten eski dostummuallim abla da 28.haftada ucuz kizlarini dunyaya getir.isti.kilolari 1 kg bile degildi.bi sure onun kizlarida kuvezde solunum cihazinda kaldilar.simdi masallah yasitlarindan farklari yok.3 yasinibitirdiler.mercanla konusan arkadas olursa ornegi soylesin lutfen.mercan sabirla hamileymis gibi beklesin yavrularini.kendisi iyi olsun ki sutu gelsin,beslesin sifa olsun kizlarina.
Tek tek yazmak isterim kusuruma bakmayin basimi tutamiyorum.
He ohss hakkinda bilgi sorulmustu kimdi hatirlayamadim,ozel msj atarsa cevaplarim.
Cananım sormayı unuttum, sen yine internet cafeye mi gittin yoksa :26:
galiba yine bir kaçamak yapılmış canım
ama burası gerçekten bağımlılık yapıyor doğuranlar bile ayrılamıyor.
inci kolay gelsin canım...
hemşireden bilgi aldım 16-19 arası olabilir ama kaçta yaptıysan ertesi gün üzerinden 2 saat geçmeden yapmaya çalış dedi.ama genelde aynı saatte yaparsan vücut daha iyi cevap verir dedi,Allahtan tek iğne benim öncekinde önce lucrin kullandım bi 10 gün sonra lucrin+gonalf+luveris toplamda bir ay .uzun protokol çok zor .bu neki.ilaç masrafıda az kısada.bide gece 12 de yapıyodum saati önemli değil hergün aynı saatte yap diyorlardı.
ama burası gerçekten bağımlılık yapıyor doğuranlar bile ayrılamıyor.
inci kolay gelsin canım...
hemşireden bilgi aldım 16-19 arası olabilir ama kaçta yaptıysan ertesi gün üzerinden 2 saat geçmeden yapmaya çalış dedi.ama genelde aynı saatte yaparsan vücut daha iyi cevap verir dedi,Allahtan tek iğne benim öncekinde önce lucrin kullandım bi 10 gün sonra lucrin+gonalf+luveris toplamda bir ay .uzun protokol çok zor .bu neki.ilaç masrafıda az kısada.bide gece 12 de yapıyodum saati önemli değil hergün aynı saatte yap diyorlardı.
Canım geçen yıl bayağı hamile kalan arkadaş vardı, hamile kaldıktan sonra pek uğramadılar sonra da hepten gittiler. Üzüldüm açıkçası. Burası sanal bir ortam olabilir ama çok şey paylaşıyoruz, bizi bizden iyi kim anlıyor ki... Onun için burası benim için çok farklı. Allah nasip eder de sağlıkla yavruma kavuşursam burayı kesinlikle bırakmam. Evet belki doğumdan sonra sık girilemeyebilir ama ne bileyim 2-3 günde bir onu da geçtim haftada bir 5-10 dakika da olsa zaman ayırılabilir. Bilmiyorum ben böyle düşünüyorum
Bebek_istiyoruz, umutege, hil_bur, tuğçe buradalar sağ olsunlar, bırakmadılar bizleri.
Gözüm korktu :18: Uzun olacak benimki :18:
canım bende senin gibi düşünüyorum ve bu dostluk bence sadece sanal ortamda kalmamalı mesafeler çok ta uzak değil.yaşam boyunca aynı dili konuşabildiğimiz ne kadar insan oluyor ki çevremizde çoğu zaman anlaşamadığımız insanlara bile sahte gülücükler dağıtmıyormuyuz .aynı şeylere sevinip aynı şeylere üzülebiliyorsak nalatmaya çalışitığımızı biz daha tamamlamadan anlayabilen insanlar varsa karşımızda bu dostluğu neden pekiştirmeyelim ki
canım bende senin gibi düşünüyorum ve bu dostluk bence sadece sanal ortamda kalmamalı mesafeler çok ta uzak değil.yaşam boyunca aynı dili konuşabildiğimiz ne kadar insan oluyor ki çevremizde çoğu zaman anlaşamadığımız insanlara bile sahte gülücükler dağıtmıyormuyuz .aynı şeylere sevinip aynı şeylere üzülebiliyorsak nalatmaya çalışitığımızı biz daha tamamlamadan anlayabilen insanlar varsa karşımızda bu dostluğu neden pekiştirmeyelim ki
evet size katılıyorum ama şu da bir gerçek insanların ortak bir sorunu oldğu noktada anlaşabılıyorlar ama sorun ortadan kalkınca onlarda sıradn insanlardan farksız oluyo.tabi istisnalar kışılıği düzgün oturmuş insanlar hariç onlar zaten hala yardımcı olmak için çırpınıyor
Kesinlikle öyle mikrom. Bizler aynı şehirdeyiz görüşebiliriz inşaallah görüşeceğiz de. Farklı şehirlerde hatta ülkelerde olan arkadaşlar da var (dı) yazmaya devam edebilirlerdi ama gitmeyi tercih ettiler. İnş. kendileri de bebekleri de iyidir, insan en başta bunu merak ediyor biliyor musun. Bunu bile yazmadılar. Ne diyeyim.
Ne dolmuşum
evet size katılıyorum ama şu da bir gerçek insanların ortak bir sorunu oldğu noktada anlaşabılıyorlar ama sorun ortadan kalkınca onlarda sıradn insanlardan farksız oluyo.tabi istisnalar kışılıği düzgün oturmuş insanlar hariç onlar zaten hala yardımcı olmak için çırpınıyor
Ne dolmuşum
Tabi öyle canım ama biz burada sadece sorunlarımızı değil sevinçlerimizi de paylaşıyoruz. Cananım bu haliyle bile geliyor yazıyor sağ olsun. Hil_bur iki canla geliyor yazıyor, diyemez mi ben çocuklarıma kavuştum artık burada ne işim var ama demiyor. Bebek_istiyoruz öyle, oğlu 2,5 yaşında ama yazmaya devam ediyor. Tuğçe de öyle... Allah razı olsun onlardan. Sonuçta o zorlu süreçleri birlikte yaşıyoruz, opu transfer günleri hop oturup hop kalkıyoruz hele test günleri. Sonrasında az da olsa mesajlarını görmeyi hakediyoruz bence.
Aman kızlar boş verin beni
ne diyelim inş.. sağlık durumları çok çok iyidir bu yolda bu kadar emek harcayıpta sonrası sıkıntı olanlara çok çok üzülüyorum rabbim kimseye yaşatmasın inş...
dediğin gibi happy cim kişilik meslesi bizler burda nasıl üzüntülerimizi yaşadıklarımızı paylaştıysak inş. gün gelir çocuklarımızın yaramazlıklarından okullarından konuşuruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?