Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

aminn canım inş...

insan gelin beni çekin diyemiyoki kimseye biraz va ama işte..dur becerebilirsem profilime ekliim:) görün.kızım DERİN LAL oğlum DENİZ BURAK..

rabbim isimleriyle yaşatsın canımm ömürleri uzun ve hayırlı olsun inş...

canım ben kromozom test sonucumla trombofoli test sonucumu goturmustum baktı homosistein testi yaptırmam gerekiyormuş vs dedim biz yapmıyoruz dedi gerek yok vs dedi tekrarlayan düşük mü yasadın dedi bende yok dedim birde sadece bu homosistein ve Antikardiolipin IgG IgM protein C protein S vs vs olan testleri yazmıstım bir kagıda yapmıyoruz bunları dedi diger testleri yaparmısınız demedim aslında p.tesi regl oldum gibi ama bir turlu sokulmedigi icin lh fsh testi yaparmısınız demedim planımda bunlarıda yaptırmak vardı ama bunyem izin vermedi belkide gercekten o testler yapılmıyordu o hastanede

Üzüldüm Neyse sağlık olsun kuzum, ağlama lütfen. İnsanın sinirleri yıpranıyor biliyorum Çapa ya da Cerrahpaşa'dan randevu alsan :26:

insan biranda kotu oluyor kendini tutamıyor artık birara uni hastanesine giderim ordada olmazsa napim tedaviye baslıyacagım sıra memorial da yaptırırım artık daha fazla sinir olup stre yasamak istemiyorum

canım senin oglun mu var ne güzel ya maşallah ben bilmiyordum Allah hayırlı evlat eylesin

incim diger topikde okudum tatile gidiyormussun bol bol gez kafanı dinle moral depola gel hayırlısı ile tedavine basla :)

Çapa ile Cerrahpaşa'yı dene canım. Oralarda yapılır mutlaka.
Sağ ol kuzum. Üç günlük bir kaçış Memleketim oralar, ilk geçen yıl görmek nasip olmuştu, bu yıl da eşim yine gidelim dedi

anladım canım sanada gerek yok demiş .sen nur hanıma götür genetik testlerini homosisteini yaptırayımmı de ona göre koşturursun.banada okmeydanında gerek yok dediler nur hanımda teyit etti.bende homosisten için bi daha ugraşmadım .diğrleri kolay zaten yaptırırsın kendini sıkıntıya sokma bişey kalmamış seninde

Sağ ol kuzum. Üç günlük bir kaçış Memleketim oralar, ilk geçen yıl görmek nasip olmuştu, bu yıl da eşim yine gidelim dedi

ooo maşallah canım gezmelerde gidiliyormuş bizim yerimizede eğlen inş. biz ona fırsat bulamıycaz çünkü bu koşturmacada. ama telden girmeyi ihmal etme nerelere kaçıyorsunuz canım

ooo maşallah canım gezmelerde gidiliyormuş bizim yerimizede eğlen inş. biz ona fırsat bulamıycaz çünkü bu koşturmacada. ama telden girmeyi ihmal etme nerelere kaçıyorsunuz canım

Daha 1 ay var canım. Sizin müjdelerinizi alayım öyle gideceğim inşaallah :)
Nasipse Makedonya ve Kosova

Daha 1 ay var canım. Sizin müjdelerinizi alayım öyle gideceğim inşaallah :)
Nasipse Makedonya ve Kosova

inş..bizde seni mutlu mutlu göndeririz canım memleketim derken anne baba mı gelmiş oralardan yoksa bir önceki kuşak mı

sagol canım vakit bulursam yaptıracagım bulamazsamda ugrasmıyacagım bosu bosuna moralimi bozuyorum
incim ins hayırlısı ile git gel bol bol foto cekil bizde gorelim oralar cok guzel tv den gordugum kadarı ile birgun bende gitmek istiyrum bizim okuldada ogrencilerimizin cogu makedonya kosava o taraflardan :) ozaman sende sarısınsın :)

Yok canım değilim :) Kumralım ben. Bizim ailede hiç sarışın yok.

Kendimce becerikliyim canım olduğu kadar Ama oradakiler gibi olamam Rahmetli babaannem bir el açması börekler, tatlılar yapardı of offf

10 parmagındki 10 marifetin nerden geldigi belli oldu incim sen sadece mutfak ev vs degil her konuda masallahhhhhhhhhh cok beceriklisin Allah ım nazarlardan saklasın

inş..bizde seni mutlu mutlu göndeririz canım memleketim derken anne baba mı gelmiş oralardan yoksa bir önceki kuşak mı

Rahmetli babaannemle dedem çocukken aileleriyle birlikte göçmüşler buraya 2. Dünya Savaşı sırasında. Evleri falan bombalanmış Evlerinden yurtlarından olmuşlar Makedon Türklerinden. Geçen sene ilk kez gittiğimde çok tuhaf olmuştum. Akrabalar var, görüşmüştük. Elveda Rumeli'yi hiç izlediniz mi bilmiyorum, şiveler aynıydı bizimkilerle :) Bayılıyorum konuşmalarına.

10 parmagındki 10 marifetin nerden geldigi belli oldu incim sen sadece mutfak ev vs degil her konuda masallahhhhhhhhhh cok beceriklisin Allah ım nazarlardan saklasın

Sağ ol canım Elimden geldiği kadar yapmaya çalışıyorum işte bir şeyler.

insan dedelerinin atalarının yaşadığı yerleri görünce gerçekten bi tuhaf oluyor birde seninkiler böyle sıkıntılar yaşamışlar ki sen dadaha farklı olursun ben izlemedim canım ama methini çok duydum

Gerçekten öyle mikrom

Kızlar ben kaçar :) Öpüyorum hepinizi.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…