Gerçekten öyle mikrom
Kızlar ben kaçar :) Öpüyorum hepinizi.
Salı günü haberini aldığım zaman arayamamıştım ama bugün dayanamadım ve aradım mercanı haber almak için
hakikatten sesii zor çıkıyodu ve kötüydü gerçekten...
bende kötü oldumm..
ama iyi bi haber varr
bi tane bebişini solunum cihazından çıkarmışlar..
ama küçük olan hala cihaza bağlıymışşş..,..
inşallah oda en kısa zamanda düzelicekkkkk
hepinizin dua ettiğini söyledimm..çok duygulandı Allah razı olsun diyoo..
hepinizee çok selamı varr...
şimdilik haberler böyle kızlarr
Canım çok sağ ol haber verdiğin için
Çok mutlu oldum, kardeşi de bir an önce cihazdan çıkacak inş.
Mercan lütfen kendisini üzmesin, sütü kesilmesin. Allah'ın izniyle iki yavrusuyla evine dönecek inş.
kızlar size birşey soracagım ya benim son zamanlarda regl oldugumda cok kotu oluyorum rahmim okadar cok agrıyor ki sanki dogum sancıları gibi sancı cekiyorum acaba neden olabilir bir kadın dogum doktoruna gidip muayenemi olsam en az 1 gün sürüyor ve ömrümden ömür gidiyor resmen ne yaparsam yapayım gecmiyor
İnşallah cnmm .ben inanıyorum herşey yoluna giricekk..
ah mercanımada elimden geldiince moral vermeye çalıştımm.
ama iştee...zor bi durumm..
inşallah bi dahaki sefer daha güzel haberler vericemm.:26::26::26:
Canım bende de oluyor öyle ağrı ilk gün. Belim, kasıklarım, rahmim inanılmaz ağrıyor. Ama her adetimde çekiyorum ben bunu. Sen son zamanlarda oluyor demişsin. Bir doktora görün istersen, için de rahat eder.
gecen sene sanki dogum sancısı gelir derler ya arada saniyelik gelir gecer arada boyle oluyordu sonra ekim ayından sonra tup bebekten sonra daha da bir şiddetlendi sanki hatta acaba dedim bu agrılardan Allah korusun Rahmimi almasınlar Allah koruun ya ben biraz pimpirikliyim galiba ah ah kadın olmak ne kadar zor demi
Allah korusun canım.
Sen git bir doktora, şikayetini söyle hatta 1 seneyi aşkın yaptırmadıysan bir de smear yaptır.
tamam canım en iyisi en kısa zamanda gideyim doktora smear testi acaba her hastanede yaptırabilir miyim?
Smear'ı her yerde yaptırabilirsin canım. Ama sonucu önemli olduğu için öyle sıradan bir yere gitme.
Günaydın, hayırlı sabahlar kızlar.
Canım sıkkın, hala hastalanmadım4.gün bugün. Geçen gün lekelenmem olmuştu, sevindim geldi diye o da gitti. Gelmedikçe geriliyorum
Günaydın İncim.. Bizim için olması biraz zor ama güzel bir sürpriz olmuş olabilir mi
Günaydın kuzum
Yok Akasyam olmamalı olmamalıBütün belirtiler var ama gelen giden yok Beklersin gelmez, beklemezsin gelir
Evet canım aynen öyle. Ben de onu kara kara düşünüyorumNe zaman olur ne zaman düzene girer hiç bilmiyorum. Haziranda tedavi planladık ama bakalım o zamana kadar gelen giden olacak mı Kadın olmak çok zor velhasıl...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?