Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

Sana bir şey söylediler mi ne kadar zamanda adet olabileceğin konusunda?

Hayır söylemediler. Bende PKOS olduğu için daha önce de düzensizlik vardı. Bu olaydan sonra kestiremiyorlar. Tekrar metformin içmeye başlayacağım. Bir de mart sonu ön görüşmeye gideceğim. Kan tahlileri yapacaklar galiba. Eğer o tarihe kadar olmazsa Nur Hanım bir çare düşünür sanırım.

gunaydın
cılgın anneler
ve anne adayları

Günaydın canım. Yumoşlardan haber var mı ? :26:

bugun transfer gununu bıldırmek ıcın arayacaklar beklıyorum..

bide 3 tanesı dollenmiş allah mubarek etsın saglıkla sonuna kadar ınsallah( kızlar )dualarınıza ıhtıyacm var

akasya metformın duzene sokuyor pkos ıcın harıka bır ılac normalde dıyabet ılacıdr kendısı
bıraz cırcır olabılırsın ama ıdare et
kullanmayı kesme

Son düzenleme:

Allah yardımcımız olsun canım

bide 3 tanesı dollenmiş allah mubarek etsın saglıkla sonuna kadar ınsallah( kızlar )dualarınıza ıhtıyacm var

Üzülüyordun gördün mü 3 tane meleğin oldu
Transferinin bugün olması yüksek ihtimal :) En geç cumartesi olur ama ben bugün diye tahmin ediyorum

Hadi gözün aydın canım. Tek yumurta ile bile bebeğine kavuşanlar var. Sen de moralini yükselt biraz.Bebeğine hazırlan annesiBebeğin/bebeklerin seni bekliyor. Dualarımız seninle..

Allah yardımcımız olsun canım

Amin canım amin...

anamm ben iş yerindeyim ya laaaaa

Arayıp yarın transferiniz var demiyorlar, çağırırlarsa izin alırsın. Zor mu izin almak?
Neden bugün dedim biliyor musun? Embriyo sayın az olduğu için 5.güne gitmelerini beklemeyeceklerdir büyük ihtimalle. Mesela nurme'nin 8 embriyosu vardı yanlış hatırlamıyorsam. Onun sayısı ortalama olduğu için 5.güne gidecektir.

hee anladım cnm
izin almak problem degıl de
zaten ısyerınde cumle aleme soylemek zorunda kaldım ıslemler esnasında ızn stresı yasamamak ıcın
epılasyon acısından dusuncelıyım cok afedersınız

muayeneler bıle zor gelıyodu ılk evlendıgım zamanlarda
şimdi basımıza neler neler geldı vay arkadas neoldum demıyecen ne olacam dıyecen
Allah sonumuzu hayır etsın kızlar

Amin canım. Hayatta insanın başına herşey gelebiliyor. Hepsi biz insanlar için. Önemli olan sıkıntıların sonunda feraha kavuşmak.. sen yüzdün yüzdün kuyruktasın Bugün 3. gününse bugün de çağırabilirler. Hazır ol yani Eğer 5. güne gideceğini düşünüyorlarsa 5. güne bekletirler. Hakkında hayırlısı olsun inşallah

5 gun blastokıst olmusoluyor degılmı o daha garantı gıbı gelıyo bana sankı
yoksa yanlısmı dudunuyorum
haırlısı hangısıyse oyle olsun demek en guzelı galıba

muayeneler bıle zor gelıyodu ılk evlendıgım zamanlarda
şimdi basımıza neler neler geldı vay arkadas neoldum demıyecen ne olacam dıyecen
Allah sonumuzu hayır etsın kızlar

Canım inş.hayırlısıyla evlatların sana sıkı sıkı tutunurlar
kızlar şuan nur hanımın odasındayım gelmesıni bekliyorum bakalım yumoşlar ne alemde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…