Canım inş.hayırlısıyla evlatların sana sıkı sıkı tutunurlar
kızlar şuan nur hanımın odasındayım gelmesıni bekliyorum bakalım yumoşlar ne alemde
5 gun blastokıst olmusoluyor degılmı o daha garantı gıbı gelıyo bana sankı
yoksa yanlısmı dudunuyorum
haırlısı hangısıyse oyle olsun demek en guzelı galıba
Canım inş.hayırlısıyla evlatların sana sıkı sıkı tutunurlar
kızlar şuan nur hanımın odasındayım gelmesıni bekliyorum bakalım yumoşlar ne alemde
5 gun blastokıst olmusoluyor degılmı o daha garantı gıbı gelıyo bana sankı
yoksa yanlısmı dudunuyorum
haırlısı hangısıyse oyle olsun demek en guzelı galıba
Akasyam bugün buralar bize kaldı
Kızlar kayıp
masallah ısımlerıyle yasasınlar.esıne cektır canım pıjamayla bıle cekıl ıste ne var..insan gelin beni çekin diyemiyoki kimseye biraz va ama işte..dur becerebilirsem profilime ekliim:) görün.kızım DERİN LAL oğlum DENİZ BURAK..
allahım dıgerınede guc kuvvet versın benımde kızım erken dogdu hastanede yattı.atlatır korkmasınSalı günü haberini aldığım zaman arayamamıştım ama bugün dayanamadım ve aradım mercanı haber almak için
hakikatten sesii zor çıkıyodu ve kötüydü gerçekten...
bende kötü oldumm..
ama iyi bi haber varr
bi tane bebişini solunum cihazından çıkarmışlar..
ama küçük olan hala cihaza bağlıymışşş..,..
inşallah oda en kısa zamanda düzelicekkkkk
hepinizin dua ettiğini söyledimm..çok duygulandı Allah razı olsun diyoo..
hepinizee çok selamı varr...
şimdilik haberler böyle kızlarr
bende aramak ısterım canım ya telefonu yok ama eger verebılırsen tabıı ıster mı bılmıyorum ama aynı olayları yasadıgım ıcın daha ıyı moral verırım dıye dusuuyorummİnşallah cnmm .ben inanıyorum herşey yoluna giricekk..
ah mercanımada elimden geldiince moral vermeye çalıştımm.
ama iştee...zor bi durumm..
inşallah bi dahaki sefer daha güzel haberler vericemm.:26::26::26:
Canım evet 5.gün embriyosu daha iyidir ama embriyo sayın az olduğu için riske atılmaz embriyolar.
incim aradılar beni cumartesı buyuk ıhtıma l insallah dedıler
Canım cumartesi 5. gün oluyor sanırım. Eğer 5. gün transfer olursa Allah'ın izniyle şansın çok yüksek. 5. gün embiryolarında hamilelik genellikle oluyor .
vayy daıma onlıne'yım dıyosun cnm:)
hayırlı haberlerle gel ınsallah mıkrocan
Mikrom çok selam söyle doktorumaSeviyoruz onu
Hayırlı haberlerle gel inş.
incim aradılar beni cumartesı buyuk ıhtıma l insallah dedıler
Smear'ı her yerde yaptırabilirsin canım. Ama sonucu önemli olduğu için öyle sıradan bir yere gitme.
Günaydın, hayırlı sabahlar kızlar.
Canım sıkkın, hala hastalanmadım4.gün bugün. Geçen gün lekelenmem olmuştu, sevindim geldi diye o da gitti. Gelmedikçe geriliyorum
bugun transfer gununu bıldırmek ıcın arayacaklar beklıyorum..
bide 3 tanesı dollenmiş allah mubarek etsın saglıkla sonuna kadar ınsallah( kızlar )dualarınıza ıhtıyacm var
akasya metformın duzene sokuyor pkos ıcın harıka bır ılac normalde dıyabet ılacıdr kendısı
bıraz cırcır olabılırsın ama ıdare et
kullanmayı kesme
slm kzılar hepinize inşallah herkes iyidir
mercanla görüştüm bende hepinize çok selamı var
bebekleri 5 gün önce dünyaya gelmişler
şuanda kuvezdelermiş doktorlar ilk 4 gün için kritik demişler ama çok şükür 4 günü geçirdiler şimdi toparlamalarını bekliyorlar
kızlar dualarınızı eksik etmeyelim arkadaşımızdan bebeklerinin iyi haberlerinin alalım inşallahhhhh:26::26::26:
merhaba
bende 4 cüyü deneyecek biri olara ve memorialde.size soracak oldugum atasehir cem beymi yoksa sisli semra hanimmi.aradaki fark ne acaba.benim türkiye maceram son bulacak onun icion iyinin iyisini ariyorum.nur hanimda yok benim basliyacagim zaman bu da beni olumsuz etkiliyo.cem beyi bilen basari oranlarini duyan varmi aranizda tesekkürler,ayrica mikrocugum ve diger arkadas sanada hayirli sonuclar diliyorum.sizi takipteyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?