Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

vayy daıma onlıne'yım dıyosun cnm:)

hayırlı haberlerle gel ınsallah mıkrocan

Mikrom çok selam söyle doktoruma Seviyoruz onu

Hayırlı haberlerle gel inş.

kızlarrrr ben geldimmmm yarın büyük ihtimalle çatlatma iğnesini vuruyorum herşey yolunda şimdilik bir terslik yok dedi galiba kesin değil ama toplamaya giremeyebilirmiş nur hanım ama inş. transferde olurum dedi bende hepsini siz yapsanız daha iyi olur dedim.sayı konusunda da boş ver sayıyı önmeli olan kaliteli olması dedi daha fazla toplarız da işimize yarar 5 tane falan olur dedi kısmet bakalım kızlar dualarınızı esirgemeyin.

doktorcuğumuz hasta olmuş kızlar nezle hapşırıp duruyo inş. çabucak iyileşir rabbim şifa versin inş...

incim aradılar beni cumartesı buyuk ıhtıma l insallah dedıler

maşallah canım yani 5 . güne gidiyorsunuz şansın dahada yüksek inşşşşşşşşş..... bırakmasınlar seni lar diyorum bak ikiside bırakmasın

happpyyyy

canım nasılsın ayarladınmı iğne saatlerini

belkii

hoşgeldin canımm nasılsın iyimisin

nzlyln

canım merhaba nasıl gidiyor hamilelik var mı değişiklik

gunaydın diyecegim aksam oldu nerdeyse :) canım inş en yakın zamanda regl olursun smear içinde kadın ve aile saglıgı merkezi var burda bir oraya bakacagım baska yerleride arastıracagım tesekkur ederim

canım masallah diyelim sana tutunsunlarda sayı kalite onemli degil 5.gune gidecekmişsin cok guzel hayırlısı ile az kaldı kavusmaya

hepinizi opuyorum anneme gidecegim ara ara bakarım inş hayırlı haberlerinizi alırım ins

slm kzılar hepinize inşallah herkes iyidir

mercanla görüştüm bende hepinize çok selamı var
bebekleri 5 gün önce dünyaya gelmişler
şuanda kuvezdelermiş doktorlar ilk 4 gün için kritik demişler ama çok şükür 4 günü geçirdiler şimdi toparlamalarını bekliyorlar
kızlar dualarınızı eksik etmeyelim arkadaşımızdan bebeklerinin iyi haberlerinin alalım inşallahhhhh:26::26::26:

Allahım saglık versın canım minik bebetoşlarımıza

merhaba
bende 4 cüyü deneyecek biri olara ve memorialde.size soracak oldugum atasehir cem beymi yoksa sisli semra hanimmi.aradaki fark ne acaba.benim türkiye maceram son bulacak onun icion iyinin iyisini ariyorum.nur hanimda yok benim basliyacagim zaman bu da beni olumsuz etkiliyo.cem beyi bilen basari oranlarini duyan varmi aranizda tesekkürler,ayrica mikrocugum ve diger arkadas sanada hayirli sonuclar diliyorum.sizi takipteyim

canım ben ilk kez memorialde yaptırıyorum ve Avrupa yakasında oturduğum içinde şişliyi tercih ettim ama Semra hanım da bunda çok etkili oldu tabi cem beyi burda duydum öncesinde duymadım açıkçası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…