Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

incim aradılar beni cumartesı buyuk ıhtıma l insallah dedıler

Hadi hayırlısı canım :) 5.güne gidecek olmaları çok çok güzel Hamilelik haberini de alacağız inş.

Hoş geldin kuzum Yavaş yavaş sona yaklaşıyoruz inş. Her şey güzel olacak Gelsin bebişler

Gerizekalı insanlarla uğraştığım içn size vakit ayıramıyorum ilk fırsatta dönücem öpüyorum sizi...

Hayırdır canım ne oldu :26:

Merhaba belki. Cem Bey hakkında pek bilgim yok. Burada bir arkadaş onda tedavideydi ama yazmıyor pek. İyi bir doktor olduğunu duydum.
Semra Hanım'ın methi tartışılmaz zaten. Şişli'ye gidersen ve orada başlarsan tedaviye Nur Hanım olmasa da Semra Hanım seninle ilgilenecektir. Hakkında hayırlısı olsun.

mikro canım bende 18.45'te yapıyorum iğnemi öyle yapıcam inşallah,geçmişi çok fazla okuyamadım ama sen mi çatlatma yapıyorsun kaç tane var şuanda canım, senin bugün randevu da vardı nasıl geçti meraktayım ama fırsatta bulamıyorum kusura bakma nolur!!

sekretercim tebrik ederim bir tane kaliteli senin işini görcek zaten şimdilikde iyi gidiyo anladığım kadarlıya 5.gün olması çokta önemli değil benim ilk tranferimde 5.güne giitti ama tutmadı boşver sen kaliteli olsun yeter.

İnci Akasya selamlar inşallah bir an önce sizde eski sağlığınıza geri dönüp tedaviye başlarsınız

müdürüm çok detaycı resmen oturup beni çıldırtmak için uğraşıyo saçma sapan şeyleri sürekli olmadı böyle yapalım yok yok böylede olmadı sen şöyle yap çıldırttı beni yaaa...

nurmecigin de cumartesı demısler transferını

koyu saclı gozukluyum
nurme boyumda uzun sayılır bacım:)

çok sevindim canım 5 güne gitmesine inşallah herşey çok güzel olcak
bende nasipse büyük ihtimal cumartesi yarın yine sorcam hayırlısı artık
inşallah tanışma fırsatı buluruz çok isterim valla

kızlar durumlar nasıl Allah yardımcınız olsun kaç yumoş gelişti sizlerde??

canım sabah aradım 8 tanesi 1 derecede ilerliyor dedi böyle devam ederse
dondurulmuşunda olur inşallah dedi hayırlısı rabbimden artık dualarınızda unutmayın
inşallah kızlar ineden geldim gitmeyin sakın namazım geçiyor kılıp gelcem inşallah
hepinize bende dua edicem

kızlar şimdi hastaneden aradılar Nur hanım hastaymış yarın yok((Mustafa beyle randevum var..ben Nur hanımla hiç karşılaşamıycam bu gidişle çok enteresan yaa,erkek dr istemiycektim ama Mustafa bey ve Müstecep orada çok tutuluyormuş bide o görsün napim artık zaten başıma gelmeyen kalmadı:)))

Bir dahaki randevunda denk gelirsiniz. Erkek doktor istemezsen söylüyorsun değiştiriyorlar canım.

Amin amin...
Eee bu kadar mı? Anlatsana kimsin, kimlerdensin :)
Merkez arayışındasın sanırım :26:

Nurmem çok güzel maşallah

amin canım inşşş.. bir an önce sağlıkla evlerine dönerler dualrımız onunla.....

nurmecigin de cumartesı demısler transferını

koyu saclı gozukluyum
nurme boyumda uzun sayılır bacım:)

artık mutlu haberleride ikiniz birlikte verirsiniz bayram ederiz burda

evet beni de aradılar şimdi yarın yokmuş
umarım ctesi orada olur

maşallah canım çok çokk güzel inş. sonuda güzel olucak allah kabul etsin inş....

evet canım çok hastaydı bugün canım artık kadın erkek farketmiyor benim için alıştımmmm:)))kaçta randevun senin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…