- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
- 213
incim aradılar beni cumartesı buyuk ıhtıma l insallah dedıler
kızlarrrr ben geldimmmm yarın büyük ihtimalle çatlatma iğnesini vuruyorum herşey yolunda şimdilik bir terslik yok dedi galiba kesin değil ama toplamaya giremeyebilirmiş nur hanım ama inş. transferde olurum dedi bende hepsini siz yapsanız daha iyi olur dedim.sayı konusunda da boş ver sayıyı önmeli olan kaliteli olması dedi daha fazla toplarız da işimize yarar 5 tane falan olur dedi kısmet bakalım kızlar dualarınızı esirgemeyin.
doktorcuğumuz hasta olmuş kızlar nezle hapşırıp duruyo inş. çabucak iyileşir rabbim şifa versin inş...
maşallah canım yani 5 . güne gidiyorsunuz şansın dahada yüksek inşşşşşşşşş..... bırakmasınlar seni lar diyorum bak ikiside bırakmasın
Gerizekalı insanlarla uğraştığım içn size vakit ayıramıyorum ilk fırsatta dönücem öpüyorum sizi...
merhaba
bende 4 cüyü deneyecek biri olara ve memorialde.size soracak oldugum atasehir cem beymi yoksa sisli semra hanimmi.aradaki fark ne acaba.benim türkiye maceram son bulacak onun icion iyinin iyisini ariyorum.nur hanimda yok benim basliyacagim zaman bu da beni olumsuz etkiliyo.cem beyi bilen basari oranlarini duyan varmi aranizda tesekkürler,ayrica mikrocugum ve diger arkadas sanada hayirli sonuclar diliyorum.sizi takipteyim
Hadi hayırlısı canım :) 5.güne gidecek olmaları çok çok güzelHamilelik haberini de alacağız inş.
Hoş geldin kuzumYavaş yavaş sona yaklaşıyoruz inş. Her şey güzel olacak Gelsin bebişler
Hayırdır canım ne oldu :26:
Merhaba belki. Cem Bey hakkında pek bilgim yok. Burada bir arkadaş onda tedavideydi ama yazmıyor pek. İyi bir doktor olduğunu duydum.
Semra Hanım'ın methi tartışılmaz zaten. Şişli'ye gidersen ve orada başlarsan tedaviye Nur Hanım olmasa da Semra Hanım seninle ilgilenecektir. Hakkında hayırlısı olsun.
müdürüm çok detaycı resmen oturup beni çıldırtmak için uğraşıyo saçma sapan şeyleri sürekli olmadı böyle yapalım yok yok böylede olmadı sen şöyle yap çıldırttı beni yaaa...
nurmecigin de cumartesı demısler transferını
koyu saclı gozukluyum
nurme boyumda uzun sayılır bacım:)
kızlar durumlar nasıl Allah yardımcınız olsun kaç yumoş gelişti sizlerde??
Topiği hatmettin bacım
Yazsana biraz da
kızlar şimdi hastaneden aradılar Nur hanım hastaymış yarın yok((Mustafa beyle randevum var..ben Nur hanımla hiç karşılaşamıycam bu gidişle çok enteresan yaa,erkek dr istemiycektim ama Mustafa bey ve Müstecep orada çok tutuluyormuş bide o görsün napim artık zaten başıma gelmeyen kalmadı:)))
selam herkese valla doğru dedin hatmettim :) Allah herkesin yardımcısı olsun GÖNLÜNDEKİ MURADINI HAYIRLI KILIP ÖYLE NASİP ETSİN bende her okuduğum temenniye içtenlikle amin diyorum gönlünüzü ferah kılın hanımlar neticede herşey olacağına varıyor SEVGİLER
canım sabah aradım 8 tanesi 1 derecede ilerliyor dedi böyle devam ederse
dondurulmuşunda olur inşallah dedi hayırlısı rabbimden artık dualarınızda unutmayın
inşallah kızlar ineden geldim gitmeyin sakın namazım geçiyor kılıp gelcem inşallah
hepinize bende dua edicem
slm kzılar hepinize inşallah herkes iyidir
mercanla görüştüm bende hepinize çok selamı var
bebekleri 5 gün önce dünyaya gelmişler
şuanda kuvezdelermiş doktorlar ilk 4 gün için kritik demişler ama çok şükür 4 günü geçirdiler şimdi toparlamalarını bekliyorlar
kızlar dualarınızı eksik etmeyelim arkadaşımızdan bebeklerinin iyi haberlerinin alalım inşallahhhhh:26::26::26:
nurmecigin de cumartesı demısler transferını
koyu saclı gozukluyum
nurme boyumda uzun sayılır bacım:)
Hoş geldin kuzumYavaş yavaş sona yaklaşıyoruz inş. Her şey güzel olacak Gelsin bebişler
ciddi ya ne çabuk bitti anlamadım inş. transfer sonrası da böyle geçer :))))
mikro canım bende 18.45'te yapıyorum iğnemi öyle yapıcam inşallah,geçmişi çok fazla okuyamadım ama sen mi çatlatma yapıyorsun kaç tane var şuanda canım, senin bugün randevu da vardı nasıl geçti meraktayım ama fırsatta bulamıyorum kusura bakma nolur!!
yok canım ne kusuru çalışınca öyle oluyor sen ne iş yapıyordun canım
evet ben çatlatma yapıcam yarın büyük ihtimalle sayı önemli değil diyor nur hanım tam sayı vermedi işimize yarayacak 4-5 tane var dedi zaten hedefte buydu.kalınlıkta güzel canım nar suyunu ihmal etme sakın bence işe yarıyor kalınlığı çok beğendim dedi nur hanım yarın yine hastanede olucam ama nur hanım maalesef yok hasta doktorcummm mustafa beye verdiler randevu aynur hanımda yok ama hilburum çok iyi olduğunu söylemişti içim rahat yani :)))
müdürüm çok detaycı resmen oturup beni çıldırtmak için uğraşıyo saçma sapan şeyleri sürekli olmadı böyle yapalım yok yok böylede olmadı sen şöyle yap çıldırttı beni yaaa...
boşver canım takmadığını belli etki o sinir olsun no stres no sıkıntı :))))))
çok sevindim canım 5 güne gitmesine inşallah herşey çok güzel olcak
bende nasipse büyük ihtimal cumartesi yarın yine sorcam hayırlısı artık
inşallah tanışma fırsatı buluruz çok isterim valla
nurme olmuyo ama böyle az uğruyorsun buralara yada yazmıyorsun duaların bitti canım inş..bebişlerin sıkıca tutunurlar sana
sen Mustafaya muayen olldun mu canım hiç??
amin canım inşşş.. bir an önce sağlıkla evlerine dönerler dualrımız onunla.....
artık mutlu haberleride ikiniz birlikte verirsiniz bayram ederiz burda
ciddi ya ne çabuk bitti anlamadım inş. transfer sonrası da böyle geçer :))))
mikro canım bende 18.45'te yapıyorum iğnemi öyle yapıcam inşallah,geçmişi çok fazla okuyamadım ama sen mi çatlatma yapıyorsun kaç tane var şuanda canım, senin bugün randevu da vardı nasıl geçti meraktayım ama fırsatta bulamıyorum kusura bakma nolur!!
yok canım ne kusuru çalışınca öyle oluyor sen ne iş yapıyordun canım
evet ben çatlatma yapıcam yarın büyük ihtimalle sayı önemli değil diyor nur hanım tam sayı vermedi işimize yarayacak 4-5 tane var dedi zaten hedefte buydu.kalınlıkta güzel canım nar suyunu ihmal etme sakın bence işe yarıyor kalınlığı çok beğendim dedi nur hanım yarın yine hastanede olucam ama nur hanım maalesef yok hasta doktorcummm mustafa beye verdiler randevu aynur hanımda yok ama hilburum çok iyi olduğunu söylemişti içim rahat yani :)))
boşver canım takmadığını belli etki o sinir olsun no stres no sıkıntı :))))))
nurme olmuyo ama böyle az uğruyorsun buralara yada yazmıyorsun duaların bitti canım inş..bebişlerin sıkıca tutunurlar sana
mikrom geliyorum kimsecikler yok yazmadan çıkıyorum duaların için allah razı olsun rabbimde senin ne muradın varsa versin inşallah
kızlar şimdi hastaneden aradılar Nur hanım hastaymış yarın yok((Mustafa beyle randevum var..ben Nur hanımla hiç karşılaşamıycam bu gidişle çok enteresan yaa,erkek dr istemiycektim ama Mustafa bey ve Müstecep orada çok tutuluyormuş bide o görsün napim artık zaten başıma gelmeyen kalmadı:)))
canım sabah aradım 8 tanesi 1 derecede ilerliyor dedi böyle devam ederse
dondurulmuşunda olur inşallah dedi hayırlısı rabbimden artık dualarınızda unutmayın
inşallah kızlar ineden geldim gitmeyin sakın namazım geçiyor kılıp gelcem inşallah
hepinize bende dua edicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?