Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

Kızlar doğal bildiğiniz adet söktürücü bir şeyler var mı? Çatladım çatladım

olsun canım sen yaz biz gelince hemen sana dönüş yaparız :))) merakta bırakma bizi

tamam canım ay çok üzüldüm doktorumu allah şifa versin
inşallah en kısa zamanda iyileşir iyi olsunda çumartesi olmayabilirde
bende transfer semra hanımı isterim fark etmez yeterki hasta olmasın
nurummmmmmmmmm

canımmm yaa hiç böyle bişeyle karşılaşmadım kiii bilemiyorum ama sen doktora bir telefon açıp sorsan daha iyi değilmi

Doktorum hastaymış zaten canım rahatsız etmeyeyim. Düşündükçe gelmiyor biliyorum ama düşünmeden de duramıyorum. Ucunda kontrol olmasa takmayacağım bu kadar.

Kızlar doğal bildiğiniz adet söktürücü bir şeyler var mı? Çatladım çatladım

incim hiçbir fikrim yok aktarda oluyor ama bilmem kullanırmısın
ama sen yinede dr sor inşallah bugün sökülür oda zor ya hepsi zorrr

incim hiçbir fikrim yok aktarda oluyor ama bilmem kullanırmısın
ama sen yinede dr sor inşallah bugün sökülür oda zor ya hepsi zorrr

Gelsin diye fayanslara bastım hep çıplak ayak ama yok :)
Neyse beklemekten başka çare yok sanırım :26:

incim adaçayı iç canım düzenli olarak biliyosun bende kürtajdan sonra aynı sıkıntıları yaşadım gerçekten çok sinir bozucu ben bol bol bitki çayları tükettim belki gelmesinde onların faydası olmuştur

kızlar nur hanım için üzüldüm ama mustafa beyde iyidir merak etmeyin benim doktorum murat bey oralarda mı acaba dün rüyamda bana çok bağırdı kızdı ama neden olduğunu hatırlayamıyorum inşallah iyidir kendisi

mikro kezban happy sekreter nurme gelişmeler çok güzel allahım bu ocak ayı sizin olsun inşallah

kızlar özellikle tedavideki arkadaşlar kabak çekirdeği yiyin günde 1 avuç bebeğin rahime tutunmasını sağlıyormuş prof söylemişti bana birde ananasla bademide unutmayın ben bunları tüketmiştim faydası oldu sanırım sonu hüsranda olsa

kızlar ya bir sürü alışveriş yaptım ama hala bebek çantası alamadım..çokta uyuz oldum çünkü acayip pahalılar ve ben öle pembe yada mavi kumaş bebekli çantalardan hiç hoşlaşmıyom...siz aldıysanız bi resin koysanıza ya.büyüklüğü falan nasıl seçtiniz.

canım benim ablamda yeni doğum yaptı oda senin gibi bebek çantası almak istemedi büyük çantalar kullanıyor en son gittiğimde nıke minik seyahat çantası tarzıydı herşeyde içindeydi

tesekkür ederim canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…