mikrom geliyorum kimsecikler yok yazmadan çıkıyorum duaların için allah razı olsun rabbimde senin ne muradın varsa versin inşallah
Kızlar doğal bildiğiniz adet söktürücü bir şeyler var mı? Çatladım çatladım
olsun canım sen yaz biz gelince hemen sana dönüş yaparız :))) merakta bırakma bizi
canımmm yaa hiç böyle bişeyle karşılaşmadım kiii bilemiyorum ama sen doktora bir telefon açıp sorsan daha iyi değilmi
incim hiçbir fikrim yok aktarda oluyor ama bilmem kullanırmısın
ama sen yinede dr sor inşallah bugün sökülür oda zor ya hepsi zorrr
canım çörek otu balla karıştırılıp yenmeye devam edilirse adet söktürür yazıyo nette bakındım biraz
yarın oluyorum canımm hilburun ve ikizlerin doktoru:)))
eevtt mustafa amcası benim bebeklerimin hediye etti bana...sormak istediğin şeylere net cevaplar verir..sakin ve nettir..ama öle bayan doktorlar gibi şen şakrak değil.
hilburcum nasılsın ?? kuzuların nasıl
tesekkür ederim canimHadi hayırlısı canım :) 5.güne gidecek olmaları çok çok güzelHamilelik haberini de alacağız inş.
Hoş geldin kuzumYavaş yavaş sona yaklaşıyoruz inş. Her şey güzel olacak Gelsin bebişler
Hayırdır canım ne oldu :26:
Merhaba belki. Cem Bey hakkında pek bilgim yok. Burada bir arkadaş onda tedavideydi ama yazmıyor pek. İyi bir doktor olduğunu duydum.
Semra Hanım'ın methi tartışılmaz zaten. Şişli'ye gidersen ve orada başlarsan tedaviye Nur Hanım olmasa da Semra Hanım seninle ilgilenecektir. Hakkında hayırlısı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?