kızlar özellikle tedavideki arkadaşlar kabak çekirdeği yiyin günde 1 avuç bebeğin rahime tutunmasını sağlıyormuş prof söylemişti bana birde ananasla bademide unutmayın ben bunları tüketmiştim faydası oldu sanırım sonu hüsranda olsa
kızlar geldım yumurta toplama işlemım bıraz sıkıntılı gectıgı ıcın ancak oturabılıyorum salı gunu 14 yumurta toplndı.8 i olgunmus ertesıgun 4 tanesı döllendi dedıler yarın yanı 3.gün transverı olacak ınsallh tutar yarın 2.5da transverım vr yapmam gereken var mı?hep ya varis ve el evvel dıyorum ne olur sızlerde dua edın
kızlar geldım yumurta toplama işlemım bıraz sıkıntılı gectıgı ıcın ancak oturabılıyorum salı gunu 14 yumurta toplndı.8 i olgunmus ertesıgun 4 tanesı döllendi dedıler yarın yanı 3.gün transverı olacak ınsallh tutar yarın 2.5da transverım vr yapmam gereken var mı?hep ya varis ve el evvel dıyorum ne olur sızlerde dua edın
canım nasılsın iymisin inşallah
dentur bende merak ediyordum ananasa nezaman başlıyayım canım
tabi diğerlerinede bilgi verirsen sevinirim canım kabak çekirdekini hangisinden kavrulmuşmu yoksa
farketmezmi birde dondurulmuşum olursa şayet nekar fiyat bilgin varmı
canım nasılsın iymisin inşallah
dentur bende merak ediyordum ananasa nezaman başlıyayım canım
tabi diğerlerinede bilgi verirsen sevinirim canım kabak çekirdekini hangisinden kavrulmuşmu yoksa
farketmezmi birde dondurulmuşum olursa şayet nekar fiyat bilgin varmı
ananas suyu ıcıyorum %100 olandan aldık bugunde beyaz dut kurusu aldık hepınıze tesekkur edrım ama dualarınızı eksık etmeyın yarın 2.5 da
nurme çok şükür iyiyim canım ananası ben yumurta toplandıktan sonra günde 1 defa yemeğe başlamıştım kabak çekirdeğinide ben marketlerde satılanlardan almıştım aslında en makbulu kavrulmamış bulamzsan diğerlerini tüketirsin canım dondurulmuşlarda herkesde aynı mı bilmiyorum benim 8 tane vardı 200 euro istediler inş. ilk transferinde olur dondurulmuşlarda 2. için lazım olsun inşallah canım benim
ananasa başla.olay bol c vitamini.kabak çekirdeği tuzsuz olcak.dondurulmuş transferini ben 650 eur yaptırdım belki zam gelmiştir.
tamam canım çok teşekkür ederim
tamam canım yarın başlıyım bari kaçgün devam ediyim
eşim kavrulmuş almış çekirdeği dondurulma nekadar dedim
cici anne merak ettim
kızlar ben cıkıyorm bana bol bol dua edın ne olur dedıklerınızı harfıyen ypıcam ınsallah sız bana moral verdınız rabbım hıc bırımızınde emegını boşa çıkartmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?