Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

kızlar geldım yumurta toplama işlemım bıraz sıkıntılı gectıgı ıcın ancak oturabılıyorum salı gunu 14 yumurta toplndı.8 i olgunmus ertesıgun 4 tanesı döllendi dedıler yarın yanı 3.gün transverı olacak ınsallh tutar yarın 2.5da transverım vr yapmam gereken var mı?hep ya varis ve el evvel dıyorum ne olur sızlerde dua edın

canım nasılsın iymisin inşallah

dentur bende merak ediyordum ananasa nezaman başlıyayım canım
tabi diğerlerinede bilgi verirsen sevinirim canım kabak çekirdekini hangisinden kavrulmuşmu yoksa
farketmezmi birde dondurulmuşum olursa şayet nekar fiyat bilgin varmı

canım tedaviye başlamışsın hayırlı olsun güzel haberler al inş...korkma canım rabbim ol dediyse olur zaten...

canım hakkından hayırlısı olsun inşallah tutucak öyle düşün ve bol bol dua et
rabbim büyük birde ismi azam duası ve kenzül arş çok etkili oku bol bol
bende senin için yasin okuycam rabbim kabul etsin ve muradını versin

ehtcan allah yardımcın olsun canım ananas ye günde 1 dilim artık sen elinden geleni yaptın canım gerisi allaha tevekkül et ondan iste allahın izniyle olucak inşallah gönlünü ferah tut kendini üzme kötü şeyler düşünme hemşireler ne yapman gerektiğini anlatıcaklar yarın sen sadece sakin ol stres yapma zaten çok kolay ve az sürüyor rabbim ol dedikten sonra gerisi teferruat zaten şimdiden bol şanslar olsun canım

ananas suyu ıcıyorum %100 olandan aldık bugunde beyaz dut kurusu aldık hepınıze tesekkur edrım ama dualarınızı eksık etmeyın yarın 2.5 da

nurme çok şükür iyiyim canım ananası ben yumurta toplandıktan sonra günde 1 defa yemeğe başlamıştım kabak çekirdeğinide ben marketlerde satılanlardan almıştım aslında en makbulu kavrulmamış bulamzsan diğerlerini tüketirsin canım dondurulmuşlarda herkesde aynı mı bilmiyorum benim 8 tane vardı 200 euro istediler inş. ilk transferinde olur dondurulmuşlarda 2. için lazım olsun inşallah canım benim

ananasa başla.olay bol c vitamini.kabak çekirdeği tuzsuz olcak.dondurulmuş transferini ben 650 eur yaptırdım belki zam gelmiştir.

ananas suyu ıcıyorum %100 olandan aldık bugunde beyaz dut kurusu aldık hepınıze tesekkur edrım ama dualarınızı eksık etmeyın yarın 2.5 da

canım yarın cuma hayırlı gün inşallah sonucunda iyi olucak allahın izni ile yarın cuma süresi oku 2,5 kadar baya bir vakit var meryem suresini oku salavat getir içinden allahı allahın isimlerini zikret muhakkak seni ferahlatan dualar vardır onları oku umutla gönlünde hiç şüphe olmadan gir çok önemli benim şimdiki aklım olsa daha farklı davranırdım ama işte hepsi ders oldu bana nasip olursa ikinci denememde daha dikkat edicem herşey allahtan bunu sakın aklından gönlünden çıkarma dua edicem özellikle kabul eder inşallah allahım

tamam canım çok teşekkür ederim

ananasa başla.olay bol c vitamini.kabak çekirdeği tuzsuz olcak.dondurulmuş transferini ben 650 eur yaptırdım belki zam gelmiştir.

tamam canım yarın başlıyım bari kaçgün devam ediyim
eşim kavrulmuş almış çekirdeği dondurulma nekadar dedim
cici anne merak ettim

tamam canım çok teşekkür ederim

tamam canım yarın başlıyım bari kaçgün devam ediyim
eşim kavrulmuş almış çekirdeği dondurulma nekadar dedim
cici anne merak ettim

nurme ben transferden 4 gün sonra bıraktım bir yerde okumuştum çok kullandığında düşük yapıyormuş bende araştırmadan kabullendim ( belkide erken bıraktım birde şimdi siz yediklerinize dikkat edin proteinli gıdalara ağırlık verin su için bol bol

kızlar ben cıkıyorm bana bol bol dua edın ne olur dedıklerınızı harfıyen ypıcam ınsallah sız bana moral verdınız rabbım hıc bırımızınde emegını boşa çıkartmasın

canim sogan suyu iyi derler hic adet goremeyenlere felen onerirler bir bucuk su bardagi hazir suyu kaynat sonra icine birtane orta boy en dis kabugu soyulup dorde bolunmus sekilde at agzi kapali bes dakika kaynat altini kapat iliyinca suzup ic sabah oglen veya oglen aksam yemeklerinden on dakika once ic kizlar Allah hepinizin yardimcisi olsun ins hayirlisi ile bebisler tutunacak

incim taşa falan basma Allah korusun üşütrsün,ada çayı iç canım spor yap mekik çek bol bol geliyo ozaman hopla zıpla yani:)

Mikrocum sabah 9 da senin kaçta canım inşallah karşılrşırız...Mustafa beyin methini duyduğum için hiç itraz etmedim.aynı şekilde betül hanımıda tavsiye etmişlerdi onada ses etmedim ama artık yeter:)Bugün eşim sperm örneği verdi bakalım onuda yarın alıcam.Buarada benim yumoşlar gelişiyo lar hiissediyorum kızlarr şişlik oluşmayada başladı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…