mikro hoşgeldin ayyy çok mutlu oldum seni görünce
benim yumoşlar 12mm olmuşlar ortalama bugün dozu azalttık ama hala gonol-f diger igneye geçemedik.yavaS ilerlemesi yumuşların kalitesi in düşük olduğunumu gösteriyo korkuyorum ya
incim taşa falan basma Allah korusun üşütrsün,ada çayı iç canım spor yap mekik çek bol bol geliyo ozaman hopla zıpla yani:)
Mikrocum sabah 9 da senin kaçta canım inşallah karşılrşırız...Mustafa beyin methini duyduğum için hiç itraz etmedim.aynı şekilde betül hanımıda tavsiye etmişlerdi onada ses etmedim ama artık yeter:)Bugün eşim sperm örneği verdi bakalım onuda yarın alıcam.Buarada benim yumoşlar gelişiyo lar hiissediyorum kızlarr şişlik oluşmayada başladı..
herkese slmlar arkadaşlarbi şey sorucam memorıal tedavi sürecinde sizi takip eden dr kim ?yazabilirmisiniz.biraz kafam karısık hidrosalpinks çıktı benim hsg de sonucum semra hanım agösterilecek ama bana bakan dr 1 haftadır gösteremedi.ister istemez merkezle ilgili tedirginliğim olusuyo.ilgisizlermi diye acaba.sizin dr öğrenirsem en azından tpü bebek için tedaviye başlıcak olursam ona göre dr seçicem bide dr memnınmusunuz....
aynen hoşgeldin mikrom
bende iyice şiştim hafif hafifte agrılarım var.yumuşlar 5 6tane ama küçük çok fazla.
mikrom benim betül hanıma randevum inşallah yarın görüşürüz.rahim kalınlıgını hiç sormadım yarın bi soruyum merak ettim
slm kızlar mercandan haber aldım
mercan doğum yapmış
her erken doğumdaki sıkıntılar varmış ikizlerimizde ama genel olarak iyilermiş dua edin olur mu daha iyi haberlerini alalımmnumarasını istedim konuşırsam haber veririm yine
canan hosgeldin canım nasılsın bebişler nasıl?
beyazzambak arkadaslar soylemişler ballı limon cok iyi gelir 1 limonu sık 1 kasık bal koy karıstır iç
ya ben testlerimi yaptıramadım doktor burda bu testler yapılmıyor dedi bende birşey diyemedim ark yaptırmıs diyemedim cıktım okadar yolu bosuna gittim ama moralim cok bozuldu yolda gozyaslarımı tutamadım nefesim kesildi cok sukur kendime geldim sonra Rabbim bebek isteyip bizim gibi ugrasanların yardımcısı olsun anlayışlı insanlarla karsılastırsın doktor gıcıklıgına yapmamazlık yapmamıstır uni hastanesine git dedi ama işte insan coook kotu oluyor elleri boş donunce neyse boyle işte
Ne dolmuşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?