Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

benim yumoşlar 12mm olmuşlar ortalama bugün dozu azalttık ama hala gonol-f diger igneye geçemedik.yavaS ilerlemesi yumuşların kalitesi in düşük olduğunumu gösteriyo korkuyorum ya

herkese slmlar arkadaşlarbi şey sorucam memorıal tedavi sürecinde sizi takip eden dr kim ?yazabilirmisiniz.biraz kafam karısık hidrosalpinks çıktı benim hsg de sonucum semra hanım agösterilecek ama bana bakan dr 1 haftadır gösteremedi.ister istemez merkezle ilgili tedirginliğim olusuyo.ilgisizlermi diye acaba.sizin dr öğrenirsem en azından tpü bebek için tedaviye başlıcak olursam ona göre dr seçicem bide dr memnınmusunuz....

Son düzenleme:

canım benim 9:30 da randevum sen çıkana kadar ben gelirim inş....benimde şişlik oldu bayaaa

burda çoğunun doktoru nur hanım .senin doktorun kim bilmiyorum ama sen ikisi ile ortak bir randevu alsan ikisiylede görüşebilirsin semra hanıma sormak istediklerin varsa birebir kendin sorabilirsin ilgisiz değiller kesinlikle didik didik araştırıyorlar ben doktorumdan kesinlikle memnunum

mikrom benim betül hanıma randevum inşallah yarın görüşürüz.rahim kalınlıgını hiç sormadım yarın bi soruyum merak ettim

senin randevun saat kaçta canım rahim kalınlığına her muaynede bakıyorlar zaten nur hanım yazdırırken ben duyuyorum sen nar suyunu sormuşsun ya yazamadım marketlerde dimesin nar suyu var ondan alıyorum ben

maşallah inş herşey yolunda giderde sağlıkla ikizlerini eve götürür

beyzzmbk Allah şifa versın canım. inş hemen iyileş..

canım benım biraz uğraşsaydın yaaa,arkadaşlar hep burda geldi yaptırdı deseydın ya. ama işte insana bi tutukluk geldi mi kalıyor öyle di mi? e ne yapacaksın şimdi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…