memorıal dan memnunmusunuz şişlidekindemisiniz ben 4 üncü için neresi olucak karar veremedim de
Canım seninde Allah yardımcın olsun.İnşallah hiçbir sorun çıkmaz.Sizlere dua ediyorum.Lütfen haberdar et.tüm dualar hil_butr ve seninle olsun.
bilgilendirdigin için saol rabbim yardımcıları olsun inş dualarımız üçüyle beraber
hayırlı olsun cnm inş bebişlerin hep seninle kalırlar transferin rahat gectimi
hakkınızda hayırlısı olsun cnm inş herşey yolunda gider iyi olmalarına sevindim sende bizden slm söle hilalimize
mikrom nasılsın inşallah herşey yolundadır.
canım nasılsın bebişler nasıl inş biraz daha dayanırlar göbişte olmaya
hayırlı olsun canım ins güzel haberlerini bekliyorz
teşekkur ederiz mikrocum inş kaliteli ve sana tutunacak bol bol yumosların olmustur dualarımız sizinle opuyorum sizi
evet canım genelde hepimiz memnunuz şişlideyz ben baska bir merkezde tedavi yaptırmadıgım icin hiçbiryerle kıyaslıyamam ama cok kaliteli doktorları ve gorevlileri var
Mikrooooo toplama işleminden bahsedermisinnn canım narkoz nası bisi agri oluyomuuuuu senin yumurta toplanana kadar kac gun igne oldun
mikrom çok mutlu oldum Rabbime şükürler olsun yumurta sayın çok iyi inşallah herşey çok iyi olur evlatlarını kucağına alırsın.benimde yarın belli oluyo galiba opu.bana başka bi çatlatma iğnesi vereceklermiş ohss yi hafif geçiriyim diye.yarın aynur hanım görecek.ya şansıma nur hanım bi kere gördü bütün doktorlardan geçtim.rahim kalınlınlıgı 12mmbakalım hayırlısı.canım trasferden sonra evinizemi gideceksiniz yoksa hastaneye yakın biyerlerdrmi konaklayacaksınız.dikkat et kendine
Selam kızlar bir sure yoktum aranızda gecmisi okudum biraz tedaviye başlayanlar var hayırlı olsun bende bugünlerde başlayabilirim ya kızlar yumurta toplanana kadar kac gun igne olunuyor ve hergun mü gidiliyor hastaneye
ben de bugünlerde 4. tüp bebek başlıycam. ama gürkan klınık mı memorıal mi karar veremedim.sen neresi düşünüyorsun
canım ben memorial dusunuyorum öngörüsme yaptım
tamam canım sağol ilaçları nerden alıyosunuz kızlar bilgi verirseniz ii olur gitmeden öğreneyimJulia çağırma durumu hastaya göre değişiyor sanırım. Mesela ben her gün gidiyordum, burada bazı arkadaşlar 2 günde bir gidiyorlar.
tamam canım sağol ilaçları nerden alıyosunuz kızlar bilgi verirseniz ii olur gitmeden öğreneyim
Mikrom çok heyecanlıyım. Hemen yarın 10 olsun saat
yarın hastanedemi olcaksın inciii
hastanedrn çok memnunum bütün dr lar çok iyi benim 3denemem ikisi euro fertilde olmuştu.memorial le eurofertili kıyaslayamam bile .ellerinden geleni yapìyolar çok titiz çalışıyolar.ilk tüpbebek tedavisinde çok fena ohss olmuşum ama bi dr karşıma geçipte sen ohss oldun demediler.bi kaç sene sonra ögrendim o halde transfer yaptılar boş gebelik oldu.memorialin labavatuarı çok gelişmiş.tavsiye ederim.geldiginiz zaman doğru merkezde oldugunizu anlarsınız
canım ben memorial dusunuyorum öngörüsme yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?