Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

Canım seninde Allah yardımcın olsun.İnşallah hiçbir sorun çıkmaz.Sizlere dua ediyorum.Lütfen haberdar et.tüm dualar hil_butr ve seninle olsun.

allah razı olsun canım

inş. canım saol

mikrom nasılsın inşallah herşey yolundadır.

iyiyim canım saol sen nasılsın geldim evdeyim 16 yumurta toplandı yarın bilgi alıcaz kaçı olgun bilmiyoruz eşimde ameliyat olmadı şükür herşey yolunda şimdilik sen ne yaptın

saol canım allah razı olsun inş. bakalım kaçı döllenmiş olucak yarına :)))

Selam kızlar bir sure yoktum aranızda gecmisi okudum biraz tedaviye başlayanlar var hayırlı olsun bende bugünlerde başlayabilirim ya kızlar yumurta toplanana kadar kac gun igne olunuyor ve hergun mü gidiliyor hastaneye

Mikrooooo toplama işleminden bahsedermisinnn canım narkoz nası bisi agri oluyomuuuuu senin yumurta toplanana kadar kac gun igne oldun

mikrom çok mutlu oldum Rabbime şükürler olsun yumurta sayın çok iyi inşallah herşey çok iyi olur evlatlarını kucağına alırsın.benimde yarın belli oluyo galiba opu.bana başka bi çatlatma iğnesi vereceklermiş ohss yi hafif geçiriyim diye.yarın aynur hanım görecek.ya şansıma nur hanım bi kere gördü bütün doktorlardan geçtim.rahim kalınlınlıgı 12mmbakalım hayırlısı.canım trasferden sonra evinizemi gideceksiniz yoksa hastaneye yakın biyerlerdrmi konaklayacaksınız.dikkat et kendine

rahim kalınlığın çok iyiymiş maşallah... hangi merkezdesin memnunmusun

Selam kızlar bir sure yoktum aranızda gecmisi okudum biraz tedaviye başlayanlar var hayırlı olsun bende bugünlerde başlayabilirim ya kızlar yumurta toplanana kadar kac gun igne olunuyor ve hergun mü gidiliyor hastaneye

yumurta toplamadan 1 yada 2 gün öncesine kadar iğne oluyor amahergün hastaneye çağırmıyorlarsada gün aşırı çağırıyorlar

Mikrom yavru kuşların şu an var oluyorlar Allah'ın izniyle :) Ağrıların geçti mi?

Kezban hakkında hayırlısı olsun inş. Nasılsın? Ağrın var mı?

Hilbur haberini aldım :) Sancılar azalmış maşallah

Happy nerelerdesin?

Medical de yazmamış :26:

Son düzenleme:
hastanedrn çok memnunum bütün dr lar çok iyi benim 3denemem ikisi euro fertilde olmuştu.memorial le eurofertili kıyaslayamam bile .ellerinden geleni yapìyolar çok titiz çalışıyolar.ilk tüpbebek tedavisinde çok fena ohss olmuşum ama bi dr karşıma geçipte sen ohss oldun demediler.bi kaç sene sonra ögrendim o halde transfer yaptılar boş gebelik oldu.memorialin labavatuarı çok gelişmiş.tavsiye ederim.geldiginiz zaman doğru merkezde oldugunizu anlarsınız

bu hafta ön görüşme için gitmek istiyorum ama şu yeni çıkan gebelik aşısı orada yok.çünkü benim sorun rahim içi yapışıklık.bunun çaresini gebelik aşında bulmuşlar.. istanbul da sadece beylik düzünde bir hastanede ve ankarada gürkan klınıkte varr..çok kararsız kaldım yaaa..hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…