Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

güle güle kullansın inş yavruların cicilerini yüzde 100 pamuk alman bile yeter. ne yapacaksın. zaten çocuğun yediği helal giydiği haram derler :) çabucak buyuyecekler inş. çanta konusunda da nasıl rahat edeceksen öyle al tabi. bence buyuk deri çanta gayet mantıklı. zaten maşallah öyle buyuk kol çantaları yapıyorlar ki çocuk için yeterli oluyor

Merhaba Puffy. Ben de seni merak ediyordum. İsmin aklıma gelmiyordu. Çok sevindim senin adına. Allah yardımcın olsun. Bizi haberdar et mutlaka. Dualarımız seninle...[/QUOTE]

"""""" merhaba inci
Tedavi başlamadan memleketime gittim ailemle özlem giderdim o yüzden gelemedim buralara. Bu gün tedavimin 4. Gunü hergün klinikteyim , beni her gün çağırıyorlar Aynur hn , nur hn , Betül hn hepsinin elinden geçtim hepsi cok tatlı ilgili doktorlar
Bugün Eyüp sultandaydim hepimizin adına dua ettim yarın yine sabah hastanedeyim hergün kan ve ultrason var bana , bu gün baskilama iğnesine başladım :)))
Kollar şimdiden mosmor ama olsun raziyim her seye darısı sizin basınıza bir an önce
Alllah yüzümüze gülsün inşallah

Selam kızlar bir sure yoktum aranızda gecmisi okudum biraz tedaviye başlayanlar var hayırlı olsun bende bugünlerde başlayabilirim ya kızlar yumurta toplanana kadar kac gun igne olunuyor ve hergun mü gidiliyor hastaneye

"""" selam
Benim tedavi başlangıcımın 4. Gunü bugün ve beni her gün sabahtan çağırdılar ama bazı hastaları gün asırı cagiriyorlarmis.
Sabahtan kan veriyoruz ultrason yapıyorlar öğleden sonra arayıp ilaç dozu bilgisi veriyorlar ve bir sonraki randevunu söylüyorlar
Yumurta gelişimine göre 8 - 12 gün arası iğne olunuyor ama bu süreç kisiden kisiye değişiyor
Tedavin hayırlı olsun.

""""" selam yarın benide Aynur hn görecek :)))))))
Ben Aynur hn cok sevdim sizede yarın uğurlu gelir inşallah hayırlı opu dilerim....

tamam canım sağol ilaçları nerden alıyosunuz kızlar bilgi verirseniz ii olur gitmeden öğreneyim

"""""" merhaba
size bir tavsiyem var klinikte halkla iliskilerdeki bayanla görüşün ilaçların piyasa ve liste fiyatlarını alın mutlaka.
Bizi uyardı ilaçları alırken bir kaç eczane ile görüşün liste fiyatları dısında çıkılıyor iskontolu alabilirsiniz dedi. Bizde pazarlık yaparak aldık ilaçları eczaneden bayağı bir iskontolu aldık.

Bugün Eyüp Sultan hazretlerindeydim aksam ezzanindan sonra hem kendi adima hemde bu forumda bu yolda uğrasan herkes adına dua ettim ve dilekte bulundum.
Niyetimiz o kadar iyiki inşallah sesimiz duyulur isteklerimiz gerçekleşir.
Birbirimiz için dua etmeyi ihmal etmeyelim bir olursak sesimiz daha iyi duyulur :)))))

Rabbim bize şah damarımızdan daha yakındır. Kalbimizden geçenleri bile duyar. Ona nafilelerle yaklaşan kullarına dua etmemişden önce icabet eder. Sen kullandığın terimi sesimiz daha iyi duyulur deyil de , duamız daha çabuk kabul olarak düzelt. Yoksa istemeden dilinle (yazınla) büyük hata yapmış olursun

Umarım demek istediğimi anlata bilmişimdir

Selam kızlar bir sure yoktum aranızda gecmisi okudum biraz tedaviye başlayanlar var hayırlı olsun bende bugünlerde başlayabilirim ya kızlar yumurta toplanana kadar kac gun igne olunuyor ve hergun mü gidiliyor hastaneye

canım kişiye göre değişiyor ben iki günde bir gittim toplamda 9 gün iğne oldum 10.çatlatmayı vurdum

Mikrooooo toplama işleminden bahsedermisinnn canım narkoz nası bisi agri oluyomuuuuu senin yumurta toplanana kadar kac gun igne oldun

çok uzun bir narkoz değil zaten canım 10-15 dklık.konuşarak kolundan veriyorlar şimdi uyuyacaksın diyorlar ve bşka bişey hatırlamıyorsun.ben bir kaç kez yaptırdım bazılarında hiç ağrı hisstmezken bazılarında meseladün ağrı hissettim ama ağrı kesici iğne veriyorlar ve yine unutuyorsun korkulacak bişey yok yani rahat ol.

canım bakalım bugün belli olacak asıl kaç olduğu.senin adına da çok sevindim canım bak olucakmı büyüyecekmi diyordun çatlatmaya gelmişsin hadi gözün aydın .inş. hafif atlatırsın canım arkadaşların dediği gibi tuz dan uzak dur.kalınlığında gayet güzel bizim evimiz okadar uzak değil canım özel araçla yarım saat evimize gelicez yani.tşk.

evt canım bakalım kaç tanesi cee ee yapacak bize yarın
ciddi happy hiç yazmamış

Mikrom çok heyecanlıyım. Hemen yarın 10 olsun saat

sen bitanesinnn ya ....

beni dün yalnız bırakmayann sabahın erken saatlerinde bile aklına geldiğim canım arkadaşımm incimmeeee kocamannn teşekkür...

yine aynı şekilde hem kendi hastane işlerinden hemde ablası doğum yaptı ve onların koşuşturmalarından fırsat bulup beni merak edip arayan canım arkadaşımmm happpyyye kocamann teşekkür

yine burdan da halimi hatrımı merak edip soran dostlarım hepinizden allah razı olsun hepiniz seviyorum biz gerçekten bir aileyiz 16:

kızlar hilbura psikoloğumuz diye takılıyordum ya gerçektende çok pozitif bir insan o kadar güldürdüki beni anlatamam dedim keşke transfer günü karşılaşsaymışız .yüreği o kadar temiz bir insan ki ondan da allah razı olsun

kızlarrr hastaneyi aradım 16 yumurta toplanmıştı bunlardan 14 üne işlem yapılmış bunlardan da 13 ü döllenmişşşşş

hepiniz iyisinizdir inşallah güzel gelişmler olmuş geçmişi okudum ama nevrim döndü ne kaynatmışsınız çeneniz düşmüş yine
hem iş yapıp hem yazmaya çalışıyorum ancak

cemilecim maşallah bebişin kocaman olmuş ilk 3aylık dönemi atlatmışsın bundan sonra zaten allah korusun düşük riskinde azalıyor sen doktoruna güven onlarda riske atmak istemez tadını çıkar rabbim nazarlardan korusun

ethcan hayırlı olsun canım bebişlerin sımsıkı tutusun inşallah

mikrocum canım toplaman olmuş hayırlı olsun inşallah çok sağlıklı kaliteli bebişlerin olur bu son olsun rabbim hayırlı hbaerler almayı nasip etsin eşinin ameliyat olmasına gerek kalmmaış çok sevindim herşey gönlünüzce olsun canımmmm

incim beklenen gelmiş sonunda gözün aydın canım bakıyorumda süprizler içindesin hayır olsun kontrolun ne zaman

nurmecim transferin hayırlı olsunn sımsıkı tutunsunlar inşallah annelerine 11 şubat ta inşallah hayırlı haberler alıcaz

medical canım seninde transferin olmuş hayırlı olsun canım hayırlı haberler almayı nasip etsin rabbim sımsıkı tutunsunlar inşalalh

kezbancım durummun bugün netleşicek sanırım hayırlı olsun canım zor ama sonu güzel olucak allahın izniyle bol bol dinlen sakın kendini yorma doktrolarının tavsiyelerini yerine getir sen iyi ol 1 ay geç olsun transferin önce senin sağlığın sonrada gelsin bebişler

hapyycanım nasılsın sende yolun sonuna geldin inşallah herşey çok güzel olucak ne zman toplama işlemin

hilburcum canım rabbim yardımcın olsun inşallah bebişlerin vakti zamanında sağlıkla gelirler dularımdasınız canımmm

julietta inşalalh senin beklenenler de gelirde sizde hayırlısıyla başlarsınız

gingdao canım nasılsın nasıl gidiyor

sümeyyecim hakkında hayırlısı olsun inşalalh bu son tedavin olur

puffy tedavin hayırlı olsun canım

julıa ilaçları sormuşsun canım ben hastanenin yukarısındaki ateş eczanesinden almıştım sağolsunlar çok yardımcı olmuşlardı
tavsiye ederim

kızlar unuttuğum varsa afola inşalal hepiniz iyisinizdir

canım günaydın hiç sesin çıkmıyo bitiremedin heralde geçmişi:)))
günaydın canım bitiremedim mikrocum okadar çok paylaşım olmuşki daldım gittim bende :)
kızlarrr hastaneyi aradım 16 yumurta toplanmıştı bunlardan 14 üne işlem yapılmış bunlardan da 13 ü döllenmişşşşş

çok güzel mikrocum inşallah önce göbüşüne sonrada kucağına gelicekler allahın izniyle

bir gün yazmadım sanki haftalardır yokmuşum gibi hissettim özledim sizleri, hastanelerde geçti pazar günümüz çok şükür ablamın tansiyonu düştü bugün daha iyi,bebekle ayrı hastanelerdeler annesi daha göremedi bizde göremedik çok küçük ciğerleri tamda gelişmediği için aklımız hep orda,ben dünde muayane oldum bu sabah tekrar çağırdılar ve mustafa ve semra hocayla ama semra hoca girmedi yine.mustafa bey rahim filmimii istedi laparoskopi sonucunu pek beğenmemiş .ben tedavideyken inşallah başa dönmek zorunda kalmam kızlar.öğlen üçte yine çağırdı tekrar bakıcakmış yumurtalara bakalım hayırlılsı...
mikrocum ağrın dahada azalmıştır inşallah.yumurtaların maşallah çok güzel çok sevindim canım senin adına opunu kim yapmıştı canım??bide kendini yorma sakın çok iyi dinlen olurmu?
hilburuda çok merak ettim şimdi sancıları mı başladı doğurdumu onu da anlamadım ama allah yardımcıları olsun inşallah sağ salim kucağına alır miniklerin..
kezbancım opu ne zaman canım sen önce olucaksın anladığım kadarıyla ,,
inci selamlar çok öpüyorum senide..
medical ve nurme inşallah sonuclarınızla bayram havası yaşatırsınz burda..

zambakçım hoşdeldin canım, opum yakın daha çatlatmayı yapmadım ama bugün belli olucak inşallah ..sen nasılsın canım nasıl gidiyo neler hissediyorsun :)

Mikroooommmmm çok sevindim 13 tane yavru kuş 5.güne gideceksin inş.

Happy canım inş. her şey yolunda gider. Hayırlı haberlerle gelirsin inş. Yeğenin de inş. en kısa zamanda annesine ve babasına kavuşur.

Zambak hoş geldin kuzum

Herkese selam

slm kızlar nasılsınız ancak yazıyorum ozledim sizi dün baya yorgun oldugum icin aksama giremedim hafta sonu annemde gebzedeydim ordan geldim eve biraz sizi okudum sonra istanbulun obür ucuna gittim edirne ye gitmişimdir heralde :) okadar yorgunum ki ama sizlerin guzel haberlerini alınca hepsi geciyor :)

canım cok sevindim masallah sayı cooook guzel ins kaliteli olur daha dogrusu sana tutunsunlarda kalite onemli degil ve geriye dondurulacak kalır artık kardes icin tekrar ugrasmazsın

beyazzamabak tesekkur ederim canım iyiyim sen nasılsın?

kezban nasılsın canım
medical nasılsın

hilbur ins hersey yolunda ve iyisindir

inciiii nasılsın?ben dun kaynatmıssınızdır diyordum ama kimseler yokmus

happy canım inş ablanda yegeninde biran once saglıgına kavusur

bir arkadas ilac sormus bende hastaneden aldım ama burda okudum bazı arkadaslar ates eczanesi varmıs biraz yukarda ordan almıslar yanlış hatırlamıyorsam

Son düzenleme:
qingdao hoşgeldin canım. İyiyim şükür. Sen de iyisin gördüğüm kadarıyla
Evet dün boştu burası :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…