- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
- 213
canım daha çok var senin inan herşeyi hazırlarsın rahat rahat.benim ikiz olduğu için24. haftada herşeyimiz hazırdı.ki zaten 26.haftadan beri evimde değilim biliyorsunuz...istanbulday ım bekliyom kuzikleri:) zaten belli başlı şeyler var alıncak sen vAktin varken gezz,seçç...vee paradan haber ver:) ben mesela herşeyi organik termal alcaktım:) sor bakam bi tane alabildinmi diye:) %100 pamuk alabildim anca:)
aldıklarımızın resmini profilime eklemiştim.hastane çantası yani sadece..evdekiler beklemede..perde halı alışverişini bebek şekerlerini burda yaptım gidince 2 çocuklar odayı şekle sokmaya çalışcam birde:)
çanta olayındada ben böle her kıyafetimlede uyucak şık bişey olsun istiyom..aslında böle spor değilde şöle deri büyük çantalarla iadere ederim diye almaya gittim satıcı kadın dan yedim fırçayı olurmu bu diye nasıl kaçtığımı bilemedimm..pemve mavi alsam şimdi kuzularımı ayırmış olurum diyede siyah baktım.kremi falanda olabilir tabi...spor olan bebek arabasında durur ben gene takarım o deriyi:) vazgeçmem kokoşum bennn..
Eki Görüntüle 622082
Eki Görüntüle 622083
benımkı bu canım daha ıyı kullanıslı...bırde sırt cantamız var o yalnız bıryere gıderken super oluyorrr
Selam kızlar bir sure yoktum aranızda gecmisi okudum biraz tedaviye başlayanlar var hayırlı olsun bende bugünlerde başlayabilirim ya kızlar yumurta toplanana kadar kac gun igne olunuyor ve hergun mü gidiliyor hastaneye
mikrom çok mutlu oldum Rabbime şükürler olsun yumurta sayın çok iyi inşallah herşey çok iyi olur evlatlarını kucağına alırsın.benimde yarın belli oluyo galiba opu.bana başka bi çatlatma iğnesi vereceklermiş ohss yi hafif geçiriyim diye.yarın aynur hanım görecek.ya şansıma nur hanım bi kere gördü bütün doktorlardan geçtim.rahim kalınlınlıgı 12mmbakalım hayırlısı.canım trasferden sonra evinizemi gideceksiniz yoksa hastaneye yakın biyerlerdrmi konaklayacaksınız.dikkat et kendine
tamam canım sağol ilaçları nerden alıyosunuz kızlar bilgi verirseniz ii olur gitmeden öğreneyim
Bugün Eyüp Sultan hazretlerindeydim aksam ezzanindan sonra hem kendi adima hemde bu forumda bu yolda uğrasan herkes adına dua ettim ve dilekte bulundum.
Niyetimiz o kadar iyiki inşallah sesimiz duyulur isteklerimiz gerçekleşir.
Birbirimiz için dua etmeyi ihmal etmeyelim bir olursak sesimiz daha iyi duyulur :)))))
arkadaşlar bende trabzondayım memorial a gelmeyi istiyprum genetik test fiyatı hakkında bilginiz var mı
Selam kızlar bir sure yoktum aranızda gecmisi okudum biraz tedaviye başlayanlar var hayırlı olsun bende bugünlerde başlayabilirim ya kızlar yumurta toplanana kadar kac gun igne olunuyor ve hergun mü gidiliyor hastaneye
Mikrooooo toplama işleminden bahsedermisinnn canım narkoz nası bisi agri oluyomuuuuu senin yumurta toplanana kadar kac gun igne oldun
mikrom çok mutlu oldum Rabbime şükürler olsun yumurta sayın çok iyi inşallah herşey çok iyi olur evlatlarını kucağına alırsın.benimde yarın belli oluyo galiba opu.bana başka bi çatlatma iğnesi vereceklermiş ohss yi hafif geçiriyim diye.yarın aynur hanım görecek.ya şansıma nur hanım bi kere gördü bütün doktorlardan geçtim.rahim kalınlınlıgı 12mmbakalım hayırlısı.canım trasferden sonra evinizemi gideceksiniz yoksa hastaneye yakın biyerlerdrmi konaklayacaksınız.dikkat et kendine
Mikrom yavru kuşların şu an var oluyorlar Allah'ın izniyle :) Ağrıların geçti mi?
Kezban hakkında hayırlısı olsun inş. Nasılsın? Ağrın var mı?
Hilbur haberini aldım :) Sancılar azalmış maşallah
Happy nerelerdesin?
Medical de yazmamış :26:
Mikrom çok heyecanlıyım. Hemen yarın 10 olsun saat
günaydın canım bitiremedim mikrocum okadar çok paylaşım olmuşki daldım gittim bende :)canım günaydın hiç sesin çıkmıyo bitiremedin heralde geçmişi:)))
kızlarrr hastaneyi aradım 16 yumurta toplanmıştı bunlardan 14 üne işlem yapılmış bunlardan da 13 ü döllenmişşşşş
kızlarrr hastaneyi aradım 16 yumurta toplanmıştı bunlardan 14 üne işlem yapılmış bunlardan da 13 ü döllenmişşşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?