qingdao hoşgeldin canım. İyiyim şükür. Sen de iyisin gördüğüm kadarıyla
Evet dün boştu burası :26:
Mikroooommmmm çok sevindim13 tane yavru kuş 5.güne gideceksin inş.
Happy canım inş. her şey yolunda gider. Hayırlı haberlerle gelirsin inş. Yeğenin de inş. en kısa zamanda annesine ve babasına kavuşur.
Zambak hoş geldin kuzum
Herkese selam
evet cok sukur iyiyim sizi gorunce daha iyi oluyorum
Happy
Mikro neredesin :26:
saol canım inşallah.çok üstünkörü bakılıyo gibi geliyodu umarım yanılırım.çünkü nur hanım yok bugün varmıydı bilmiyorum.dosyamı her gören dr yeniden form dolduruyo ve mustafa bey laparoskopide iyi bi dr onedenle bişey farketti umarım rahim filmi sorunsuzdur.eğer sorunluysa bunun şimdi farkedilmesi beni çok üzer güvenimide kaybedirimki bu en önemli faktör...
İnş. bir sorun çıkmaz canım.
Hangi doktorlara muayene oldun şimdiye kadar? Semra Hanım hiç görmedi mi? Ya da rahim filmini gören doktorlar bir şey demedi mi?
tedaviye başlarken nur hanım bişey yok demişti filmde...ilk gün betül hanım ve semra hanım ama çok acele oldu herşey rahim filmimde var dedim betül hanım bakıldı ona dedi.bende bişey demedim .daha sonra mustafa bey sadece yumurtalarımın boyutunu yazdırdı ben giyinene kadar o da çıkmıştı.üçünçü muayenede dün funda hanım oda aynı hızlı hızlı baktı ilacı azaltabiliriz dedi ve bugünde çağırdılar.mustafa ve semra bakıcak dediler sadece mustafa bey baktı ve ilk defa benimle durumum hakkında bilgi verildi ve öğlende çağırdı.Çünkü ben dün biraz sitem ettim telefnla arayan hemşireye bugün daha ayrıntılı baktılar.
inci canım ben şunu merak ettim ,tabiki diğer drlarda bakabılır ama bir drun en azından benim takibimi daha dikkatli yapması gerekmezmi tamam nur hanım hasta o zaman başka biri devralmalıydı...yani bu durum normal mi herkeste böyle mi oldu???
tunaydın kızlar.umarım hepınız ıyısınızdır mıkrodan haber var mı ?
kızlarrr hastaneyi aradım 16 yumurta toplanmıştı bunlardan 14 üne işlem yapılmış bunlardan da 13 ü döllenmişşşşş
Mikrocuğum sayın çok güzel maşallahBu sayı ile 5. güne gidersin büyük ihtimalle. Ondan sonra da güzel haberi alırız.. Biz PGT tayfası böyle 13 döllenme haberi alsa havaya uçar. Ama nedense biz İncimle 5 yumurtaları pek geçemedik. Nasip uzun protokole
Haklısın o konuda. Bak sana ne diyeceğim. Beni de tedavilerimde değişik doktorlara yönlendirdiler, kabul etmedim. Ha tamam kendi doktorum olmaz o zaman illa ki başka doktor bakacak ama doktorumun olduğu zamanlar dedim onu istiyorum. Ve hemen değiştiriliyordu. Sen de bugün durumunu Mustafa Bey'e söyle hatta Nur Hanım hastanedeyse onunla da görüş.
inci canım ben şunu merak ettim ,tabiki diğer drlarda bakabılır ama bir drun en azından benim takibimi daha dikkatli yapması gerekmezmi tamam nur hanım hasta o zaman başka biri devralmalıydı...yani bu durum normal mi herkeste böyle mi oldu???
Akasyam uzunda çift haneli rakamları göreceğiz inş.
Mikrocuğum sayın çok güzel maşallahBu sayı ile 5. güne gidersin büyük ihtimalle. Ondan sonra da güzel haberi alırız.. Biz PGT tayfası böyle 13 döllenme haberi alsa havaya uçar. Ama nedense biz İncimle 5 yumurtaları pek geçemedik. Nasip uzun protokole
tamam canım,benim derdim başka dr un bakması da değil ben daha öncekileri devlette yaptırmıştım orda bile tek dr vardı şener bey çok ilgiliydi herşeyi ve dersinede iyi çalışırdı durumu anlatırdı bugün bile gitsem benim durumumu bilir herşeyiyle ama şu anda benim durumum hakkında kimse net bişey bilmiyordur bence sıkıntı bu ,inşallah benim bilmediğim bişeyler oluyordur toplantılar falan gerçkten bunlar yapılıyordur karambole gelmem(
Happyciğim ben tedaviye başladığımda Nur Hanım izinliydi. O dönem Aynur Hanım baktı. Birgün Murat Bey'e verdiler. Ben biraz söylendiğimi hatırlıyorum. Doktor doktor geziyorum diye. Bu yüzden herhalde Nur Hanım geldiğinde hep O baktı.Sen de rahatsızlığını dile getirebilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?