tamam canım,benim derdim başka dr un bakması da değil ben daha öncekileri devlette yaptırmıştım orda bile tek dr vardı şener bey çok ilgiliydi herşeyi ve dersinede iyi çalışırdı durumu anlatırdı bugün bile gitsem benim durumumu bilir herşeyiyle ama şu anda benim durumum hakkında kimse net bişey bilmiyordur bence sıkıntı bu ,inşallah benim bilmediğim bişeyler oluyordur toplantılar falan gerçkten bunlar yapılıyordur karambole gelmem(
İncim uzun protokol nasıl olacak hiçbir bilgim yok benim. Sayıyı arttırır mı dersin ? Ümit var mı ?12 vtane yumurta ile tedaviye girdim. 5 tane ile çıkmıştım
Canım bildiğim kadarıyla Memorial'da her öğlen toplantı yapılıp tüm hastaların durumu konuşuluyor. Her doktor tüm hastalardan haberdar oluyor. O nedenle senin durumunu da biliyorlardır. Ama yine de için rahat değilse bunu belirt. Talep ettiğinde Semra Hoca ile de görüştürürler.
bugün bi gideyim bakalım rahim filmim temizse sıkıntı yok değilse konuşucam dediğin gibi semra hanımla konuşmalı
Benim de yok canım :)
Adetten bir hafta önce lucrinle başlayacağız onu biliyorum sadeceİğneler daha fazla olacak bir de
Bence arttırır. Kısada biliyorsun bir kaç tanesi alıp başını gidiyor. Geride kalan boynu bükükler yetişemiyor :) Bu kez hepsi aynı anda büyüyecek inş.
İnşallah İncim.. Yüksek ihtimalle sen benden önce başlayacaksın..Senin çoookk yumurtan olacak. Benim de ümidim artacakSen marrta tüp bebekle de görüşecek misin ? :26:
günaydın canım bitiremedim mikrocum okadar çok paylaşım olmuşki daldım gittim bende :)
çok güzel mikrocum inşallah önce göbüşüne sonrada kucağına gelicekler allahın izniyle
bir gün yazmadım sanki haftalardır yokmuşum gibi hissettim özledim sizleri, hastanelerde geçti pazar günümüz çok şükür ablamın tansiyonu düştü bugün daha iyi,bebekle ayrı hastanelerdeler annesi daha göremedi bizde göremedik çok küçük ciğerleri tamda gelişmediği için aklımız hep orda,ben dünde muayane oldum bu sabah tekrar çağırdılar ve mustafa ve semra hocayla ama semra hoca girmedi yine.mustafa bey rahim filmimii istedi laparoskopi sonucunu pek beğenmemiş .ben tedavideyken inşallah başa dönmek zorunda kalmam kızlar.öğlen üçte yine çağırdı tekrar bakıcakmış yumurtalara bakalım hayırlılsı...
mikrocum ağrın dahada azalmıştır inşallah.yumurtaların maşallah çok güzel çok sevindim canım senin adına opunu kim yapmıştı canım??bide kendini yorma sakın çok iyi dinlen olurmu?
hilburuda çok merak ettim şimdi sancıları mı başladı doğurdumu onu da anlamadım ama allah yardımcıları olsun inşallah sağ salim kucağına alır miniklerin..
kezbancım opu ne zaman canım sen önce olucaksın anladığım kadarıyla ,,
inci selamlar çok öpüyorum senide..
medical ve nurme inşallah sonuclarınızla bayram havası yaşatırsınz burda..
Mikroooommmmm çok sevindim13 tane yavru kuş 5.güne gideceksin inş.
inş.. canım yaaa 5. güne değil 9aya gitmesini istiyorum bennn
Happy canım inş. her şey yolunda gider. Hayırlı haberlerle gelirsin inş. Yeğenin de inş. en kısa zamanda annesine ve babasına kavuşur.
Zambak hoş geldin kuzum
Herkese selam
slm kızlar nasılsınız ancak yazıyorum ozledim sizi dün baya yorgun oldugum icin aksama giremedim hafta sonu annemde gebzedeydim ordan geldim eve biraz sizi okudum sonra istanbulun obür ucuna gittim edirne ye gitmişimdir heralde :) okadar yorgunum ki ama sizlerin guzel haberlerini alınca hepsi geciyor :)
canım cok sevindim masallah sayı cooook guzel ins kaliteli olur daha dogrusu sana tutunsunlarda kalite onemli degil ve geriye dondurulacak kalır artık kardes icin tekrar ugrasmazsın
saol canım ya inşş... benimle kalırlar çokk korkuyorum ama .
annenler bana çok yakın oturuyorlarmışş bu arada
saol canım inşallah.çok üstünkörü bakılıyo gibi geliyodu umarım yanılırım.çünkü nur hanım yok bugün varmıydı bilmiyorum.dosyamı her gören dr yeniden form dolduruyo ve mustafa bey laparoskopide iyi bi dr onedenle bişey farketti umarım rahim filmi sorunsuzdur.eğer sorunluysa bunun şimdi farkedilmesi beni çok üzer güvenimide kaybedirimki bu en önemli faktör...
canım neden öyle düşünüyorsun hepsi ayrı ayrı inceliyorlar birinin görmediğini diğeri görebiliyor sıkma canını lütfen ama elinden geldiğincede kendi doktorundan başkasını kabul etme bence
Happy
Mikro neredesin :26:
geldimmmmm
mikro sanırım bugün dinlenmek istedi hiç girmemiş ,dinlenmek hakkıdır 13 tane yavrusu var kolaymı:)))
sabah girmiştim canımmm yumoşların haberini verdim ya :)))
tedaviye başlarken nur hanım bişey yok demişti filmde...ilk gün betül hanım ve semra hanım ama çok acele oldu herşey rahim filmimde var dedim betül hanım bakıldı ona dedi.bende bişey demedim .daha sonra mustafa bey sadece yumurtalarımın boyutunu yazdırdı ben giyinene kadar o da çıkmıştı.üçünçü muayenede dün funda hanım oda aynı hızlı hızlı baktı ilacı azaltabiliriz dedi ve bugünde çağırdılar.mustafa ve semra bakıcak dediler sadece mustafa bey baktı ve ilk defa benimle durumum hakkında bilgi verildi ve öğlende çağırdı.Çünkü ben dün biraz sitem ettim telefnla arayan hemşireye bugün daha ayrıntılı baktılar.
demekki fatdası olmuş canım siteminin
tunaydın kızlar.umarım hepınız ıyısınızdır mıkrodan haber var mı ?
var canım bakalım ne zamana kadar gidicek yavrucuklarr
Mikrocuğum sayın çok güzel maşallahBu sayı ile 5. güne gidersin büyük ihtimalle. Ondan sonra da güzel haberi alırız.. Biz PGT tayfası böyle 13 döllenme haberi alsa havaya uçar. Ama nedense biz İncimle 5 yumurtaları pek geçemedik. Nasip uzun protokole
inş. canım ya ama ne biliyim insan yinede korkuyor inş..hayırlısıyla o yavrucuklar benimle kalırlarrr
Akasyam uzunda çift haneli rakamları göreceğiz inş.
inş.. canımmm
Mikrom dondurur bilemmmmm
eğer olursa düşünüyorum zatenn
Derin Bey tamam iyileşmişsin başlayabilirsiniz derse koşa koşa tüp bebek katınaDüşündükçe heyecanlanıyorum. Çok uzun sürdü Akasyam ya. Bir sene olacak neredeyse
Dün eşim bu da olmazsa doğal deneriz dedi :18: Yapma hayatım dedim, o kadar uğraştık çabaladık, olmazsa inş. dondurulmuşlarımız olur onlarla deneriz. O da istemiyor doğal denemek biliyorum, ah işte şu beklemekAllah'ım inş. bu tedavide nasip eder.
inş...canım kısa zamanda sanada izin çıkar da sende başlarsın çocuklarımızın arası fazla olmasın ama dimi
happy gitmiş bileHayırlı haberlerle gelir inş.
mikrom hoş geldin
hoşbuldukkkk canımm naberr
Derin Bey tamam iyileşmişsin başlayabilirsiniz derse koşa koşa tüp bebek katınaDüşündükçe heyecanlanıyorum. Çok uzun sürdü Akasyam ya. Bir sene olacak neredeyse
Dün eşim bu da olmazsa doğal deneriz dedi :18: Yapma hayatım dedim, o kadar uğraştık çabaladık, olmazsa inş. dondurulmuşlarımız olur onlarla deneriz. O da istemiyor doğal denemek biliyorum, ah işte şu beklemekAllah'ım inş. bu tedavide nasip eder.
kızlar bişey sorucam siz bu progestan iğnesini kaç ampul vuruluyordunuz
kızlar bişey sorucam siz bu progestan iğnesini kaç ampul vuruluyordunuz
İyiyim mikrom şükür.
Seni gördüm daha iyi oldum
İki canım. Reçetede yazar :26:
Canım arkadaşım evet çok beklediniz. Çok da zorlu bir süreç.. Beklemek stresi de arttırıyor. Tüp bebeğe gidecek misin diye sormamın sebebi beni Nur Hanımın beni mart sonu çağırması. Kan tahlili yapacağız demişti. Acaba senin de kan tahlili gerekecek mi diye düşündüm. Hani şu prolaktin vs var ya muhtemelen onlara bakacak. Belki senin de bakarlar. Ben senin için hep iyi şeyler hisediyorum İncim.. Hayırlısıysa, bu tedavin inşallah olumlu sonuçlanacak..
Normal denemeni tavsiye etmem İncimBekleme süreci, sonrasında Allah korusun kötü bir sonuç gelirse yaşanacak sıkıntılar.. Aman amann.. Kimse yaşamasın bunları
İki ampul karıştırılıyordu galiba mikrom :26:
yazıyo zaten canım da ben sanki daha önce 1 vuruyoduk .diye hatırlıyorum ondan sordum acaba yanlış mı hatırlıyorum .şimdi 2 yazıyoda
Evet benim de baktırmam gereken değerler var. Prolaktin, macroprolaktin, lupus diye bir şey var Zeynep Kamil'de yaptıramamıştım. İnş. Akasyam inş.
Ben de hiç istemiyorum, biliyorum eşim de istemiyor ki bunca zaman maddi manevi çok sıkıntı çektik birlikte. Allah kimseyi evladının sağlığıyla ve hasretiyle sınamasın inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?