Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

Canım bildiğim kadarıyla Memorial'da her öğlen toplantı yapılıp tüm hastaların durumu konuşuluyor. Her doktor tüm hastalardan haberdar oluyor. O nedenle senin durumunu da biliyorlardır. Ama yine de için rahat değilse bunu belirt. Talep ettiğinde Semra Hoca ile de görüştürürler.

İncim uzun protokol nasıl olacak hiçbir bilgim yok benim. Sayıyı arttırır mı dersin ? Ümit var mı ? 12 vtane yumurta ile tedaviye girdim. 5 tane ile çıkmıştım

Benim de yok canım :)
Adetten bir hafta önce lucrinle başlayacağız onu biliyorum sadece İğneler daha fazla olacak bir de
Bence arttırır. Kısada biliyorsun bir kaç tanesi alıp başını gidiyor. Geride kalan boynu bükükler yetişemiyor :) Bu kez hepsi aynı anda büyüyecek inş.

bugün bi gideyim bakalım rahim filmim temizse sıkıntı yok değilse konuşucam dediğin gibi semra hanımla konuşmalı

bugün bi gideyim bakalım rahim filmim temizse sıkıntı yok değilse konuşucam dediğin gibi semra hanımla konuşmalı

Konuş tabii. Biz kendi kendimizin doktoru olacağız. Hastane yoğun da olsa doktorlara biz hatırlatacağız. Devlette de olsa özelde de olsa talep etmek gerekiyor. Allah yardımcın olsun canım. Nasibinde varsa zaten her türlü olur.

İnşallah İncim.. Yüksek ihtimalle sen benden önce başlayacaksın..Senin çoookk yumurtan olacak. Benim de ümidim artacak Sen marrta tüp bebekle de görüşecek misin ? :26:

İnşallah İncim.. Yüksek ihtimalle sen benden önce başlayacaksın..Senin çoookk yumurtan olacak. Benim de ümidim artacak Sen marrta tüp bebekle de görüşecek misin ? :26:

Derin Bey tamam iyileşmişsin başlayabilirsiniz derse koşa koşa tüp bebek katına Düşündükçe heyecanlanıyorum. Çok uzun sürdü Akasyam ya. Bir sene olacak neredeyse
Dün eşim bu da olmazsa doğal deneriz dedi :18: Yapma hayatım dedim, o kadar uğraştık çabaladık, olmazsa inş. dondurulmuşlarımız olur onlarla deneriz. O da istemiyor doğal denemek biliyorum, ah işte şu beklemek Allah'ım inş. bu tedavide nasip eder.

Son düzenleme:
günaydın canım bitiremedim mikrocum okadar çok paylaşım olmuşki daldım gittim bende :)

çok güzel mikrocum inşallah önce göbüşüne sonrada kucağına gelicekler allahın izniyle

saol canım benim aminnn inş.....

merakla bu görüşmenin sonucunu bekliyorum canım inş.. bir terslik çıkmayacak rahat ol .benim yumoşları mustafa bey dediler ama müstecep bey topladı zaten son muaynede de o görmüştü sadece müstecep bey ve nur hanım la tamamladık yolu yani.ama transferde nur hanımı istiyorum bennnn.
hilbur doğurmadı canım :)))

Canım arkadaşım evet çok beklediniz. Çok da zorlu bir süreç.. Beklemek stresi de arttırıyor. Tüp bebeğe gidecek misin diye sormamın sebebi beni Nur Hanımın beni mart sonu çağırması. Kan tahlili yapacağız demişti. Acaba senin de kan tahlili gerekecek mi diye düşündüm. Hani şu prolaktin vs var ya muhtemelen onlara bakacak. Belki senin de bakarlar. Ben senin için hep iyi şeyler hisediyorum İncim.. Hayırlısıysa, bu tedavin inşallah olumlu sonuçlanacak..

Normal denemeni tavsiye etmem İncim Bekleme süreci, sonrasında Allah korusun kötü bir sonuç gelirse yaşanacak sıkıntılar.. Aman amann.. Kimse yaşamasın bunları

Evet benim de baktırmam gereken değerler var. Prolaktin, macroprolaktin, lupus diye bir şey var Zeynep Kamil'de yaptıramamıştım. İnş. Akasyam inş.
Ben de hiç istemiyorum, biliyorum eşim de istemiyor ki bunca zaman maddi manevi çok sıkıntı çektik birlikte. Allah kimseyi evladının sağlığıyla ve hasretiyle sınamasın inş.

Son düzenleme:

aminn canım inşş. bak bu kadar beklemişsiniz biliyorum çok kolay değil ama azıcık daha sıkın dişinizi .normal olupta bozuk geni de alırsa o zaman vicdan azabı çekmek çokk daha zor olur kardeşim canım inş.. bu tedavide kavuşursunuz evladınıza hem akasyammm hem sennn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…