Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

mikrom evet sana yakın oturuyorlar :)

incim ve akasyam merak etmeyin Allah ın izni ile siz bir baslayın hayırlısı ile olacak Rabbim yardım edecek bebklerinizde sizin göbişinize gelmek icin can atıyorlar

Sağol mikrom Amin inş.

16 da birazdan çıkıyorum canım Allah razı olsun sizlerden

Hayırlı haberler inş.

mikrom evet sana yakın oturuyorlar :)

incim ve akasyam merak etmeyin Allah ın izni ile siz bir baslayın hayırlısı ile olacak Rabbim yardım edecek bebklerinizde sizin göbişinize gelmek icin can atıyorlar

Amin canım inş.

geçmiş olsun canım ne yedinn bakemmmm dokunacak :))

allah yardımcın olsun canım bizi habersiz bırakma sakınnn

geçmiş olsun inci ne oldu sana acılı birseyler mi yedin

Yemek değil bu yanmanın sebebi kızlar, zaman yaklaştıkça yaşadığım stres

Happy... Gozden kacan noktalar oluyor malesef.onemli olan tedavidenonce farkedilmesi.sonuc alacaksan varsin tedavi 1 ay sonra olsun.tek tek yazamasam da okuyorum dualarimdasiniz.

Mikrocum sana bakmak icin girdim haberlersuper....masallah..insallah son olur kavusursun evlatlarina.

saol canım allah razı olsun inşş.sonuna kadar böyle güzel haberler veririm size

Sağol mikrom Amin inş.

Hayırlı haberler inş.

Amin canım inş.

Yemek değil bu yanmanın sebebi kızlar, zaman yaklaştıkça yaşadığım stres

incim olmuyo ama lütfen senki bize moral verirdin yapmayın diye şimdi kendin yapıyorsun.bu bizim en büyük düşmanımız.rahat ol kendimizi parçalasakta iş yine olacağına varıyor o yüzden rahat olalım

Incim gecmis olsun.dikkat et kendine.sut ic bol bol.sut yanmayi alir.
Transferi olan var mi?ki,lar hastalik gelen viden derken gunler bitiyor.bazen tek tek okuyamiyorumy yazamiyorum ama bilin ki dualarim hep sizlerle.
Az once hilbur u aradim iyiylerhehersey yolunda aksama cikar ilac tedavisine evde devam.aksama yada yarin yazar diye tahmin ediyorum.

canım ben burdayım bir yandanda yemek tatlı tarifi vs alıyom tv den nasıl hem hızlanıp hem hamarat olurum hemde cocuk yapıp bakarımın derdine dustumde :)

:))) arada muhabbetede katıl ama canımm

çok oturunca kasıklarımda biraz ağrılar oluyor canım ama ara ara girerim bennnn

Strese bağlı reflü var zaten
Şu mart hayırlısıyla bir gelse

inş.. canım oda gelicek ama sen relaksss olll

kızlarr şimdi hilbur aradı mustafa bey gelmiş muayne etmiş dün sancıları 20 falan gösteriyodu makine ama akşam 120 leri bulmuş.ilaç kullanıyorlarmış kas gevşetici şeklindeymiş.2 saatte bir ama mustafa bey bunları evdede kullanabilirsin bebekleri tutabildiğimiz kadar içerde tutalım demiş.akşama büyük ihtimal çıkarım diyor hepinize selamlarııı varrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…