Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

Ben de babama gideyim birazdan, kahvesini yapayım, göreyim geleyim

Yarın arkadaş çağırdı, biraz havam değişsin, soğukta tıkıldım 4 duvar arasına.

Canan'a mesaj atmıştım yanıt gelmedi, arayayım az sonra :26:

Strese bağlı reflü var zaten
Şu mart hayırlısıyla bir gelse

Canim iyiylestik cok sukur.yalniz ses tonum kaldi.zaten kalin sesliydim iyice kalinoldu.annem yanlis aradim sandim ses kalin gelince diyor
Istemesende stres oluyordur.sen yavas yavas kendini hazirla stres olayini tedavi zamaninakadar azalt.hem stres yapacaknevar sanki ilk deneme..sen olup bitecekleri ne zararli ne faydali bizlerden iyi biliyorsun.olmadi ben alirim stresini o donemde yakandan dusmem merak etme yazamasamda ararim.cikmam gerek opuldunuz.

Dentur ve çakır kayboldu bu aralar :26:
burdayım incim cuma günü annemler geldi dün geç saati gittiler e tabi misafir olunca yemektir bulaşıktı derken pc başına hiç oturamadım
geçmişe bi göz atayım anladığım kadarı ile hilbur sancıları barmış rabbim yar ve yardımcıları olsun

bende kahvaltıya çağırdım canım annemle babamı bazen anne babayla başbaşa kalmak işe yarıyor orda kafanı dağıtırsın git bencede hemde selam söyle annem şimdi hepinizi biliyo :)) ne güzel bir arkadaşlık diyor

zambakçım hoşdeldin canım, opum yakın daha çatlatmayı yapmadım ama bugün belli olucak inşallah ..sen nasılsın canım nasıl gidiyo neler hissediyorsun :)
hoşbulduk canım benim hadi bakalım hakkında hayırlısı olsun kafana takılan seni rahatsız eden şeyler varsa mutlaka doktorunla konuş canım aklında soru işareti kalmasın allahın izniyle bir problem çıkmıcak canımm

bende iyi olmaya çalışıyorum endişe korku tedirginlik hepsi var hayırlısıyla ayın 16 sını bekliyoruz
hoşbulduk meleğimmmm nasılsınn
çok şükür iyiym canım ohh negüzel geziyorsun annenide görmüşsün ne güzel
inşallah allahın izniyle bu sefer son olucak incim bu sefer kucaklıcaksın miniğini
kızlar bişey sorucam siz bu progestan iğnesini kaç ampul vuruluyordunuz
ben 2 ampul vuruldum canım
Midem berbat ya
Yanıp duruyor

Sağol mikrom Amin inş.

Hayırlı haberler inş.

Amin canım inş.

Yemek değil bu yanmanın sebebi kızlar, zaman yaklaştıkça yaşadığım stres

canım benim neden stres yapıyorsun hayırlısıyla herşey çok güzel olucak bizi ne kadar güzel motive ediyorsun
aynı şeyler senin içinde geçerli canım kendini hırpalama lütfen en büyük düşmanımız stres ve sıkıntı güzel düşün güzel olsun meleğim

kızlar bu arada benim çocukluk arkadaşım vafet etti dün 31 yaşında kalp krizi geçirmiş gece 4 te eşi uyanmış hemen ambulansa atmışlar ama 5 te vefat etmiş çok üzüldümmm bir tanede evlatları dünya güzeli ((

basın sağolsun cnm..genc ölüm çok zor..Allah ailesine sabır versin

Kızlar Canan'la konuştum. Hepinize selamı var. Bulantılar devam diyor, ama azalmış biraz.

ya kafam o kadar çok dolu ki geçmişi okudum ama bişi anlamadım
sadece nurme ve medikal terasferleri olmuş rabbim sımsıkı tutunmalarını nasip etsin
kızlar
inci
mikro
gindao,
bebek istiyorum
beyazzabbak
semra
sevda linka
juleetta
dentur
nzlyln
nasılsınız
mikrocum opun ne zaman belkide opun oldu ben kaçoırdım

Olsun canım o da geçer. Tamam düşme

Hoş geldin canım

Hepsi can can

İyiyim meleğim
Stres yapma, kuzucuğun etkilenmesin...

Allah rahmet eylesin mikrom çok üzüldüm Allah eşine, yavrusuna, annesine, babasına sabır versin, mekanı cennet olsun inş.

ALLAH rahmet eylesin.dunya boyle bi yanda merhaba, biyanda elveda.rabbim omrumuzu ve olumumuzu ve ebedi hayatimizi hayr etsin.

gözünaydın mikrocum cok sevindim bu habere.
ama ben hala adet olamadım..11 gün oldu bugün..

:))) evet canım kaçırmışsın opum oldu 13 tanede yavrucuğum oldu teyzesiiiiii bakalım hangileri benle kalacak

başın sağolsun mikrocum rabbim ailesine sabırlar versin çok zor
Kızlar Canan'la konuştum. Hepinize selamı var. Bulantılar devam diyor, ama azalmış biraz.

selam sölee sende bizden incim

ben iyiyim cnm evin temizliğiyle uğraşıyorum..
ahh adet olabilirsen ev tipi bebek denemeye başlıyacaz..
2 ay olmazsa nisan adetinde nur hnmın yanındayım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…