- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
- 213
ben iyiyim cnm evin temizliğiyle uğraşıyorum..
ahh adet olabilirsen ev tipi bebek denemeye başlıyacaz..
2 ay olmazsa nisan adetinde nur hnmın yanındayım..
saol canım benimmm belki bir sürpriz vardır olamaz mı :)))
Hepsi can can
Allah rahmet eylesin mikrom çok üzüldümAllah eşine, yavrusuna, annesine, babasına sabır versin, mekanı cennet olsun inş.
gözün aydın mikrocum inşallah 1. kalite olurlar rambbim yardımcın olsun
ALLAH rahmet eylesin.dunya boyle bi yanda merhaba, biyanda elveda.rabbim omrumuzu ve olumumuzu ve ebedi hayatimizi hayr etsin.
Ev tipi bebekSüpersin
Selam arkadaşlar,
Dün transfer işlemi yapılan arkadaşlar oldu mu? Hastenede karşılaşmış olabiliriz :) Bu arada, OPU'dan sonra kullanılan Rulid ve Prednol Şebnem Hemşireye bıraktım.
İçim çok garip ne sevinebiliyorum ne üzülebiliyor umarım bir an önce çıkarım bu ruh halindenHepimiz için iyisi değil hayırlısı olsun... Yeterki Rabbim Ol desin
saol çok ben ankara timur gürkan ın bulduğu gebelik aşısı da aklıma yattı ama ankara işte
kızlarrr hastaneyi aradım 16 yumurta toplanmıştı bunlardan 14 üne işlem yapılmış bunlardan da 13 ü döllenmişşşşş
Strese bağlı reflü var zaten
Şu mart hayırlısıyla bir gelse
kızlarr şimdi hilbur aradı mustafa bey gelmiş muayne etmiş dün sancıları 20 falan gösteriyodu makine ama akşam 120 leri bulmuş.ilaç kullanıyorlarmış kas gevşetici şeklindeymiş.2 saatte bir ama mustafa bey bunları evdede kullanabilirsin bebekleri tutabildiğimiz kadar içerde tutalım demiş.akşama büyük ihtimal çıkarım diyor hepinize selamlarııı varrrr
kızlar bu arada benim çocukluk arkadaşım vafet etti dün 31 yaşında kalp krizi geçirmiş gece 4 te eşi uyanmış hemen ambulansa atmışlar ama 5 te vefat etmiş çok üzüldümmm bir tanede evlatları dünya güzeli((
diğer topikten arkadaşlar hep öle derler cnm bnm oradan alıştı ağzıma..
nasılsın incicim?
nur hanm ne zaman bırakacak bir bilgin vardır senin..
eğer o olmazsa valla mustafa beyde çok iyi yoksa ona gidicem..ameliyatımı o yaptı ya memnun kaldım ondan cok
başın sağolsun mikrocum rabbim ailesine sabırlar versin çok zor
amin canım innşş...
ben iyiyim cnm evin temizliğiyle uğraşıyorum..
Ev tipi bebekSüpersin
aynen ya şimdi gülüyorum ama kendimide suçlu hissediyorum güldüğüm için tuhaf bir durumdayım yani 'ev tipi bebek '
ahh keşkee..
ama yumurtlamayı kaçırdığıma eminim mikrocum
o hiç belli olmaz canım her zaman aynı dönemde yumurtluyomuyuz bakalımmm
selam kızlar geçmişe göz attım hepinizde güzel gelişmeler olmuş hepinizde bir canlılık maşallah diyorum allahım dahada iyi günler nasip etsin
mikrocum yumoşlar toplanmış maşallah sayıda güzel benime 13 tane döllenmişti uğurlu rakamım 13 oldu ogünden sonra :)) geri sayım başladı dualarımdasın canım
hilbur iyilik meleğim canım ilk okuyunca üzüldüm ama çok şükür iyisiniz allahım senide meleklerinide korusun günlerini doldurmalarını nasip etsin dua ediyoruz hepimiz sen bol bol dinlen
incim o mart bir gelmedi :)) ben gün saymaya başladım daha şimdiden allahım izin versin bu ayda bizim yüzümüz gülsün
kezban çakır happy medicalsecreter ehtcan ve diğer arkadaşlarım sizlerde inşallah en kısa zaman da bize mutlu haberi vericeksiniz allahın izniyle
saol canım benimmmmm
evet kaçırmışım malesef çok misafir vardı hiç oğayamadım buraya:))) evet canım kaçırmışsın opum oldu 13 tanede yavrucuğum oldu teyzesiiiiii bakalım hangileri benle kalacak
Süper bir tabir ama bayıldım
İyiyim şükür canım. Nur Hanım nisan başı en geç ortası gidiyor ama ortasını bulmaz diye düşünüyorum. Çünkü sonuna doğru doğum yapacak inş.
aynen ya şimdi gülüyorum ama kendimide suçlu hissediyorum güldüğüm için tuhaf bir durumdayım yani 'ev tipi bebek '
o hiç belli olmaz canım her zaman aynı dönemde yumurtluyomuyuz bakalımmm
saol canım benimmmmm
evet kaçırmışım malesef çok misafir vardı hiç oğayamadım buraya
inşallah rabim razı olacağı kulu evlat diye nasip eder sana bana ve burdaki arkadaşlarımıza vede evlat hasreti çeken herkese
dün çok ağladım
eşimin amcasının oğlu 3 ay önce evlendi eşi hamileymiş
eşimin amcası ve yengeside çok kötüler
kaynanamlara sürekli fal sokuşturur işte seninn çocuklarının çocoğu olmuyor
benim eltiminde 13 yıl olmadı tüp tedavisi ile ikizleri var
işte sürekli kayınvalidemleri üzerler ben hep derdim allahım bunlar bizi böyle kınıyorlar hiç korkmoyorlar senden
ya biz de aynı duruma döşersek diye
dün 3 ay içinde toronları nın olacağını duyunca isyan etmedim ama çok ağladım
kaynanamın kayınpederim eltim kaynım eşim artık kendimi tutamadım ve onların yanında hıçkıra hıçkıra ağladım işte öyle
ayağımı sürdüm incimÇakır'dan sonra dentur da geldi
ev tipi bebekmi valla ben çok oğraştım da ev tipinden yapamadım gerçi tüp bebekde yapamadım ya neyseben iyiyim cnm evin temizliğiyle uğraşıyorum..
ben kesin mustafa beye gidicem o zaman yada agustosu bekleyip nur hanımı beklemeye çalışırım..
ama o kadar sabrımda kalmadı..hayırlısı bakalım ne gösterecek günler
evet kaçırmışım malesef çok misafir vardı hiç oğayamadım buraya
inşallah rabim razı olacağı kulu evlat diye nasip eder sana bana ve burdaki arkadaşlarımıza vede evlat hasreti çeken herkese
dün çok ağladım
eşimin amcasının oğlu 3 ay önce evlendi eşi hamileymiş
eşimin amcası ve yengeside çok kötüler
kaynanamlara sürekli fal sokuşturur işte seninn çocuklarının çocoğu olmuyor
benim eltiminde 13 yıl olmadı tüp tedavisi ile ikizleri var
işte sürekli kayınvalidemleri üzerler ben hep derdim allahım bunlar bizi böyle kınıyorlar hiç korkmoyorlar senden
ya biz de aynı duruma döşersek diye
dün 3 ay içinde toronları nın olacağını duyunca isyan etmedim ama çok ağladım
kaynanamın kayınpederim eltim kaynım eşim artık kendimi tutamadım ve onların yanında hıçkıra hıçkıra ağladım işte öyle
ayağımı sürdüm incim
ev tipi bebekmi valla ben çok oğraştım da ev tipinden yapamadım gerçi tüp bebekde yapamadım ya neyse
hayırlısı olsun canım inşalllah en hayırlı zaman olur senin için
maşallah herkes de burdaymış :)
nasılsınız kızlar? inş herkes iyidir. kalıp sohbete katılmak isterdim ama çıkmam gerekiyor. öpüyorum hepinizi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?