Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

Hepsi can can

Allah rahmet eylesin mikrom çok üzüldüm Allah eşine, yavrusuna, annesine, babasına sabır versin, mekanı cennet olsun inş.

amin canım inş..kızcağız duymasa koynunda ölecekmiş nerdeyse rabbim iyileri daha çabuk alıyor sankii bizden daha çok seviyormuşşş

gözün aydın mikrocum inşallah 1. kalite olurlar rambbim yardımcın olsun

saol canım allah razı olsun

ALLAH rahmet eylesin.dunya boyle bi yanda merhaba, biyanda elveda.rabbim omrumuzu ve olumumuzu ve ebedi hayatimizi hayr etsin.

evet canım aynen öyle ben hastanedeydim haber aldığımda kendimi bir garip hissttim ben napıyordum o napıyordu rabbim hayırlı ölüm versin cümlemize mekanını cennet etsin inş..

selam kızlar geçmişe göz attım hepinizde güzel gelişmeler olmuş hepinizde bir canlılık maşallah diyorum allahım dahada iyi günler nasip etsin

mikrocum yumoşlar toplanmış maşallah sayıda güzel benime 13 tane döllenmişti uğurlu rakamım 13 oldu ogünden sonra :)) geri sayım başladı dualarımdasın canım

hilbur iyilik meleğim canım ilk okuyunca üzüldüm ama çok şükür iyisiniz allahım senide meleklerinide korusun günlerini doldurmalarını nasip etsin dua ediyoruz hepimiz sen bol bol dinlen

incim o mart bir gelmedi :)) ben gün saymaya başladım daha şimdiden allahım izin versin bu ayda bizim yüzümüz gülsün

kezban çakır happy medicalsecreter ehtcan ve diğer arkadaşlarım sizlerde inşallah en kısa zaman da bize mutlu haberi vericeksiniz allahın izniyle

Ev tipi bebek Süpersin

diğer topikten arkadaşlar hep öle derler cnm bnm oradan alıştı ağzıma..

nasılsın incicim?

nur hanm ne zaman bırakacak bir bilgin vardır senin..

eğer o olmazsa valla mustafa beyde çok iyi yoksa ona gidicem..ameliyatımı o yaptı ya memnun kaldım ondan cok

cnm seninde transferin oldu heralde kaçırdım galiba rabbim tamamına erdirsin inş

saol çok ben ankara timur gürkan ın bulduğu gebelik aşısı da aklıma yattı ama ankara işte

sezyal ben timur hocayla 1 taze 1 donmuş denedim donmuşları yaparken gebelik aşısınıda uyguladı ama sonuç alamadık malesef bilgin olsun istedim

kızlarrr hastaneyi aradım 16 yumurta toplanmıştı bunlardan 14 üne işlem yapılmış bunlardan da 13 ü döllenmişşşşş

oohhh maşallah 13 bebişin var artık cnm çok sevindim inş bu sefer yüzünü güldürecek rabbim ve minigine kardeş bile kalır

Strese bağlı reflü var zaten
Şu mart hayırlısıyla bir gelse

geçmiş olsun incim kendine dikkat et stres yapmamaya çalış

ayy ii olmalarına çok sevindim inş minikler acele etmezlerde zamanında gelirler annesinin kucagına

ALLAH rahmet eylesin çok gençmiş ani ölüm çok kötü bi durum rabbim kimseye göstermesin

Süper bir tabir ama bayıldım
İyiyim şükür canım. Nur Hanım nisan başı en geç ortası gidiyor ama ortasını bulmaz diye düşünüyorum. Çünkü sonuna doğru doğum yapacak inş.

:))) evet canım kaçırmışsın opum oldu 13 tanede yavrucuğum oldu teyzesiiiiii bakalım hangileri benle kalacak
evet kaçırmışım malesef çok misafir vardı hiç oğayamadım buraya
inşallah rabim razı olacağı kulu evlat diye nasip eder sana bana ve burdaki arkadaşlarımıza vede evlat hasreti çeken herkese

dün çok ağladım
eşimin amcasının oğlu 3 ay önce evlendi eşi hamileymiş
eşimin amcası ve yengeside çok kötüler
kaynanamlara sürekli fal sokuşturur işte seninn çocuklarının çocoğu olmuyor
benim eltiminde 13 yıl olmadı tüp tedavisi ile ikizleri var
işte sürekli kayınvalidemleri üzerler ben hep derdim allahım bunlar bizi böyle kınıyorlar hiç korkmoyorlar senden
ya biz de aynı duruma döşersek diye
dün 3 ay içinde toronları nın olacağını duyunca isyan etmedim ama çok ağladım
kaynanamın kayınpederim eltim kaynım eşim artık kendimi tutamadım ve onların yanında hıçkıra hıçkıra ağladım işte öyle

Süper bir tabir ama bayıldım
İyiyim şükür canım. Nur Hanım nisan başı en geç ortası gidiyor ama ortasını bulmaz diye düşünüyorum. Çünkü sonuna doğru doğum yapacak inş.

ben kesin mustafa beye gidicem o zaman yada agustosu bekleyip nur hanımı beklemeye çalışırım..
ama o kadar sabrımda kalmadı..hayırlısı bakalım ne gösterecek günler

hastanelere o kadar alıştık ki evde bebek denemesi bana çok yabancı geliyor inanki..
ovulasyon testlerim gelecek bu hafta ama adetim gelemedi o ayrı.eşime badem , pekmez başladım bakalım..neler olacak önümüzdeki 2 ay.

Son düzenleme:

Çakırım yapma gözünü seveyim.
Ah ah bu insanlar bilmez mi ki evladı veren Rabbim, sanki kendilerinin elinde olan bir şey. Acırım acırım öyle anne babadan olacak çocuğa acırım

Çakır'dan sonra dentur da geldi
ayağımı sürdüm incim

ben iyiyim cnm evin temizliğiyle uğraşıyorum..
ahh adet olabilirsen ev tipi bebek denemeye başlıyacaz..
2 ay olmazsa nisan adetinde nur hnmın yanındayım..
ev tipi bebekmi valla ben çok oğraştım da ev tipinden yapamadım gerçi tüp bebekde yapamadım ya neyse
hayırlısı olsun canım inşalllah en hayırlı zaman olur senin için

ben kesin mustafa beye gidicem o zaman yada agustosu bekleyip nur hanımı beklemeye çalışırım..
ama o kadar sabrımda kalmadı..hayırlısı bakalım ne gösterecek günler

Hakkında en hayırlısı olsun inş.
Ben Nur Hanım'a siz dönene kadar beklerim demiştim, hayır dedi Doktorcuğumu dinleyeceğim tabi tamamen iyileşmişsem

maşallah herkes de burdaymış :)

nasılsınız kızlar? inş herkes iyidir. kalıp sohbete katılmak isterdim ama çıkmam gerekiyor. öpüyorum hepinizi...

o haberleri almak çok zor oluyo zaten bende senin gibiydim aralıkta negatifi aldıktan sonra eve kapandım ne çocuk nede hamile görmeyi istemiyodum tahamül edemiyodum şimdi biraz biraz normale döndüm 2 eltimde hamile en çokta o zor oluyo devamlı beraberiz rabbim yardımcımız olsunnn sende üzme meye çalış kendini cnm inş bizde evlatlarımıza kavuşucaz

amin cnm bnm Allah razı olsun..cümlemizin gönlüne göre versin Rabbim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…