Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

Hakkında en hayırlısı olsun inş.
Ben Nur Hanım'a siz dönene kadar beklerim demiştim, hayır dedi Doktorcuğumu dinleyeceğim tabi tamamen iyileşmişsem

hayırlısı olsun cnm..öyle dediyse vardır bir bildiği..inşallah gönlüne göre olur herşey cnm
bende sorucam bakalım geldiğinde yapsak olur mu diye?
agustosta mı gelecekmiş inci'cim?

çakırcım ben iyiyim hamd olsun sen nasılsın canım bayadır gözükmüyordun

incim stres yapmamaya çalışıyorum ama beceremiyorum galiba arada adet ağrısı gibi ağrılarım oluyor çok
endişe ediyorum o zaman birde öyle çok bi belirtim yok oda korkutuyor anlayacağın allahın izniyle görmeden rahat edemicem

İyiyiz Tuğçecim sen nasılsın?
Mikro'nun 13 kuzusu oldu
kızım dıs cıkarıyor onunla ugrasıyorum napıyım.benım 14 tane toplanmıstı 1 tane dollendı 2 gun sonra 5 tane daha dollendı toplam 7 olmustu transfer kadar

Çakırım yapma gözünü seveyim.
Ah ah bu insanlar bilmez mi ki evladı veren Rabbim, sanki kendilerinin elinde olan bir şey. Acırım acırım öyle anne babadan olacak çocuğa acırım
ben ne kadar kafaya takmamaya çalışsamda onlar kafama taktırıyorlar incim
valla ne yalan söyliyeyim çok koydo bana içime oturdu resmen

evet eltin hamile ise dahada zor süerkli de beraberseniz o dahada zor rabbim yardımcın olsun ibşallah bir gün bizde o duyguyu tadarız

kızlar memorial misafirhanesinin fiyatını bilen varmı kalan oldumu yada hastaneye yakın uygun fiyatlı ama neti olan :) konaklama yerleri varmı bildiginiz bide şehir dışından gelenlerde mi günlük kontrole oraya gitmesi lazım nasıl oluyor yoksa bulundumuz şehirdemi yaptıracaz kafam çok karışık düşünmektennn

hayırlısı olsun cnm..öyle dediyse vardır bir bildiği..inşallah gönlüne göre olur herşey cnm
bende sorucam bakalım geldiğinde yapsak olur mu diye?
agustosta mı gelecekmiş inci'cim?

Amin kuzum inş. hepimizin.
Duruma göre değişir demiş. Temmuz ya da ağustos başı.

O ağrılar normal güzelim. 11 gün sonra güzel haberleri yazacaksın buraya inş.

cakir44, inci_tanesi, Julietta, beyazzmbak, dentur, tugceserdar, semra58, mikro81, bebek_istiyoruz, sevda_linka, umutege16, kkeezzbbaann, nzlyl
4 de ziyaretçi maşallah ne kalabalık bu böyle

Kalbini kırıyorlar ya, Rabbim onlara öyle bir imtihan verir ki ne olduklarını şaşırırlar. Çok kızıyorum böyle insanlara. Bir böylelerine bir de kız erkek ayrımı yapan şuursuzlara

ahh cnm yaa..üzme kendini..
bizim isteyerek mi olmuyor sanki..
niye böyle yaparlar anlamam..hepimiz bir sınavdayız ama haberleri yok heralde..
bende yakın arkadaşım bendne hamile olduguun gizlemiş.2 aylık olmuş öyle söylüyor..
neymiş bana kıyamamış..ne alakası var halbuki..be üzülmem ki ..herkesin evladı kendine..
üzme kendini bizimde yüzümüz gülecek elbet birgün hayırlısıyla..

Semracım misafirhane pahalı diye biliyorum. Hastaneden bilgi alabilirsin. Kasımpaşa'da bir hotel varmış, hastane yönlendiriyor.
Ş.dışından gelen bazı hastalar tedaviye Memorial'da başlıyor, takiplerini kendi şehirlerinde yaptırıp opu'ya yine buraya geliyorlar. Öyle de yapabilirsin.

ben kaçtım kızlarr işler beni bekler..
Allaha emanet olunn öpüyorum sizlerii

inş. canım bakalım hayırlsı olsun inşş.. bir tane olsun da benim olsun
evet canım şimdi annem geldi perişan olmuş ailesi dinlerken dayanamıyorum(

amin canım inşşş...
çakırım lütfen yapma böyle insanların seni üzmelerine fırsat verme kıyamamm sana

canım eşinde sıkıntı varmı eğer varsa bize ankara da kaan aydos diye bir doktor var bir ilaç vermişti profortil diye bir ilaç biraz pahalı ama iyi geldiğini düşünüyorum acizane tavsiyemmm
tabi bunun yanında başka takviyelerde kullandık

kızlar bişi sorcam size tedaviden sonra yüzünüzde bacaklarınızda ve boynunuzda sivilce gibi bişiler çıktımı ya benim ağzımın içi yara dudağım kenarında 2 tane uçuk yüzümde bacaklarımda sivilce gibi ama çok büyük bişiler oldu bunun ilaçlarla alakası var mı acaba

off off o zaman ben çok beklerim ama yaa..
ne yaparım ben o zaman bak şimdi..

Canım konuş Nur Hanım'la, bekleyebilirsen bekle. Yok bekleyemem dersen başla
Beklemek çok zor ama biz Nur Hanım için beklemeyi istemiştik, Nur Hanım ikna etti bizi beklememe konusunda

slm kızlar baya kalabalık bugün burası

şu canınızı sıkan çevreniz varya onları görmemeye duymamaya çalışın
biliyorum biraz zor ama buda bizim imtihanımız allah hepinizin yüzüne gülecek hepiniz kavuşacaksınız yavrularınıza

Yok canım bende olmadı.

canım kendine hamilelik takvimi yapsana bize görelim bebeşin ne kadar oldu
hem hergün gelişimini okumak sana çok iyi gelecektir

var cnm morfoloji düşük ve hareketlilikte fena yani..
kaan aydosu bilmem mi?
mustafa bey bize memorialın ürologunu tavsiye etti ama biz gitmedik..
nur hanıma bir sorarım eger benim agustosa kadar beklemem sorun değilse ürolaga başlayalım diyoruz..
ilaç kullansada 6 ayda anca işe yarar knımca..
bakalım hayırlısı artık vallahi kafam dahada karıştı adetim geciktikce gecikiyor neim nur hanımı orada yakalamam zor olacak

ben kaçtım kızlarr işler beni bekler..
Allaha emanet olunn öpüyorum sizlerii

Görüşürüz canım. Kolay gelsin. Sen de Allah'a emanet ol

Umutegem şafak kaç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…