Hakkında en hayırlısı olsun inş.
Ben Nur Hanım'a siz dönene kadar beklerim demiştim, hayır dediDoktorcuğumu dinleyeceğim tabi tamamen iyileşmişsem
kızım dıs cıkarıyor onunla ugrasıyorum napıyım.benım 14 tane toplanmıstı 1 tane dollendı 2 gun sonra 5 tane daha dollendı toplam 7 olmustu transfer kadarİyiyiz Tuğçecim sen nasılsın?
Mikro'nun 13 kuzusu oldu
saol canım benim aminnn inş.....
merakla bu görüşmenin sonucunu bekliyorum canım inş.. bir terslik çıkmayacak rahat ol .benim yumoşları mustafa bey dediler ama müstecep bey topladı zaten son muaynede de o görmüştü sadece müstecep bey ve nur hanım la tamamladık yolu yani.ama transferde nur hanımı istiyorum bennnn.
hilbur doğurmadı canım :)))
ıcını ferah tut canımslm kızlar nasılsınız ancak yazıyorum ozledim sizi dün baya yorgun oldugum icin aksama giremedim hafta sonu annemde gebzedeydim ordan geldim eve biraz sizi okudum sonra istanbulun obür ucuna gittim edirne ye gitmişimdir heralde :) okadar yorgunum ki ama sizlerin guzel haberlerini alınca hepsi geciyor :)
canım cok sevindim masallah sayı cooook guzel ins kaliteli olur daha dogrusu sana tutunsunlarda kalite onemli degil ve geriye dondurulacak kalır artık kardes icin tekrar ugrasmazsın
saol canım ya inşş... benimle kalırlar çokk korkuyorum ama .
annenler bana çok yakın oturuyorlarmışş bu arada
canım neden öyle düşünüyorsun hepsi ayrı ayrı inceliyorlar birinin görmediğini diğeri görebiliyor sıkma canını lütfen ama elinden geldiğincede kendi doktorundan başkasını kabul etme bence
geldimmmmm
sabah girmiştim canımmm yumoşların haberini verdim ya :)))
demekki fatdası olmuş canım siteminin
var canım bakalım ne zamana kadar gidicek yavrucuklarr
inş. canım ya ama ne biliyim insan yinede korkuyor inş..hayırlısıyla o yavrucuklar benimle kalırlarrr
inş.. canımmm
eğer olursa düşünüyorum zatenn
inş...canım kısa zamanda sanada izin çıkar da sende başlarsın çocuklarımızın arası fazla olmasın ama dimi
hoşbuldukkkk canımm naberr
kızlar bişey sorucam siz bu progestan iğnesini kaç ampul vuruluyordunuz
2 ampul 1 ıgneye cekılıp vuruluyordu canımm
ben ne kadar kafaya takmamaya çalışsamda onlar kafama taktırıyorlar incimÇakırım yapma gözünü seveyim.
Ah ah bu insanlar bilmez mi ki evladı veren Rabbim, sanki kendilerinin elinde olan bir şey. Acırım acırım öyle anne babadan olacak çocuğa acırım
evet eltin hamile ise dahada zor süerkli de beraberseniz o dahada zor rabbim yardımcın olsun ibşallah bir gün bizde o duyguyu tadarızo haberleri almak çok zor oluyo zaten bende senin gibiydim aralıkta negatifi aldıktan sonra eve kapandım ne çocuk nede hamile görmeyi istemiyodum tahamül edemiyodum şimdi biraz biraz normale döndüm 2 eltimde hamile en çokta o zor oluyo devamlı beraberiz rabbim yardımcımız olsunnn sende üzme meye çalış kendini cnm inş bizde evlatlarımıza kavuşucaz
hayırlısı olsun cnm..öyle dediyse vardır bir bildiği..inşallah gönlüne göre olur herşey cnm
bende sorucam bakalım geldiğinde yapsak olur mu diye?
agustosta mı gelecekmiş inci'cim?
çakırcım ben iyiyim hamd olsun sen nasılsın canım bayadır gözükmüyordun
incim stres yapmamaya çalışıyorum ama beceremiyorum galiba arada adet ağrısı gibi ağrılarım oluyor çok
endişe ediyorum o zaman birde öyle çok bi belirtim yok oda korkutuyor anlayacağın allahın izniyle görmeden rahat edemicem
ben ne kadar kafaya takmamaya çalışsamda onlar kafama taktırıyorlar incim
valla ne yalan söyliyeyim çok koydo bana içime oturdu resmen
evet eltin hamile ise dahada zor süerkli de beraberseniz o dahada zor rabbim yardımcın olsun ibşallah bir gün bizde o duyguyu tadarız
evet kaçırmışım malesef çok misafir vardı hiç oğayamadım buraya
inşallah rabim razı olacağı kulu evlat diye nasip eder sana bana ve burdaki arkadaşlarımıza vede evlat hasreti çeken herkese
dün çok ağladım
eşimin amcasının oğlu 3 ay önce evlendi eşi hamileymiş
eşimin amcası ve yengeside çok kötüler
kaynanamlara sürekli fal sokuşturur işte seninn çocuklarının çocoğu olmuyor
benim eltiminde 13 yıl olmadı tüp tedavisi ile ikizleri var
işte sürekli kayınvalidemleri üzerler ben hep derdim allahım bunlar bizi böyle kınıyorlar hiç korkmoyorlar senden
ya biz de aynı duruma döşersek diye
dün 3 ay içinde toronları nın olacağını duyunca isyan etmedim ama çok ağladım
kaynanamın kayınpederim eltim kaynım eşim artık kendimi tutamadım ve onların yanında hıçkıra hıçkıra ağladım işte öyle
Amin kuzum inş. hepimizin.
Duruma göre değişir demiş. Temmuz ya da ağustos başı.
O ağrılar normal güzelim. 11 gün sonra güzel haberleri yazacaksın buraya inş.
kızlar memorial misafirhanesinin fiyatını bilen varmı kalan oldumu yada hastaneye yakın uygun fiyatlı ama neti olan :) konaklama yerleri varmı bildiginiz bide şehir dışından gelenlerde mi günlük kontrole oraya gitmesi lazım nasıl oluyor yoksa bulundumuz şehirdemi yaptıracaz kafam çok karışık düşünmektennn
oohhh maşallah 13 bebişin var artık cnm çok sevindim inş bu sefer yüzünü güldürecek rabbim ve minigine kardeş bile kalır
ayy ii olmalarına çok sevindim inş minikler acele etmezlerde zamanında gelirler annesinin kucagına
ALLAH rahmet eylesin çok gençmiş ani ölüm çok kötü bi durum rabbim kimseye göstermesin
evet kaçırmışım malesef çok misafir vardı hiç oğayamadım buraya
inşallah rabim razı olacağı kulu evlat diye nasip eder sana bana ve burdaki arkadaşlarımıza vede evlat hasreti çeken herkese
dün çok ağladım
eşimin amcasının oğlu 3 ay önce evlendi eşi hamileymiş
eşimin amcası ve yengeside çok kötüler
kaynanamlara sürekli fal sokuşturur işte seninn çocuklarının çocoğu olmuyor
benim eltiminde 13 yıl olmadı tüp tedavisi ile ikizleri var
işte sürekli kayınvalidemleri üzerler ben hep derdim allahım bunlar bizi böyle kınıyorlar hiç korkmoyorlar senden
ya biz de aynı duruma döşersek diye
dün 3 ay içinde toronları nın olacağını duyunca isyan etmedim ama çok ağladım
kaynanamın kayınpederim eltim kaynım eşim artık kendimi tutamadım ve onların yanında hıçkıra hıçkıra ağladım işte öyle
hastanelere o kadar alıştık ki evde bebek denemesi bana çok yabancı geliyor inanki..
ovulasyon testlerim gelecek bu hafta ama adetim gelemedi o ayrı.eşime badem , pekmez başladım bakalım..neler olacak önümüzdeki 2 ay.
off off o zaman ben çok beklerim ama yaa..
ne yaparım ben o zaman bak şimdi..
kızlar bişi sorcam size tedaviden sonra yüzünüzde bacaklarınızda ve boynunuzda sivilce gibi bişiler çıktımı ya benim ağzımın içi yara dudağım kenarında 2 tane uçuk yüzümde bacaklarımda sivilce gibi ama çok büyük bişiler oldu bunun ilaçlarla alakası var mı acaba
inş. canım bakalım hayırlsı olsun inşş.. bir tane olsun da benim olsun
evet canım şimdi annem geldi perişan olmuş ailesi dinlerken dayanamıyorum(
amin canım inşşş...
çakırım lütfen yapma böyle insanların seni üzmelerine fırsat verme kıyamamm sana
canım eşinde sıkıntı varmı eğer varsa bize ankara da kaan aydos diye bir doktor var bir ilaç vermişti profortil diye bir ilaç biraz pahalı ama iyi geldiğini düşünüyorum acizane tavsiyemmm
tabi bunun yanında başka takviyelerde kullandık
ben kaçtım kızlarr işler beni bekler..
Allaha emanet olunn öpüyorum sizlerii
slm kızlar baya kalabalık bugün burası
şu canınızı sıkan çevreniz varya onları görmemeye duymamaya çalışın
biliyorum biraz zor ama buda bizim imtihanımız allah hepinizin yüzüne gülecek hepiniz kavuşacaksınız yavrularınıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?