kızlar bişi sorcam size tedaviden sonra yüzünüzde bacaklarınızda ve boynunuzda sivilce gibi bişiler çıktımı ya benim ağzımın içi yara dudağım kenarında 2 tane uçuk yüzümde bacaklarımda sivilce gibi ama çok büyük bişiler oldu bunun ilaçlarla alakası var mı acaba
kızlar bişi sorcam size tedaviden sonra yüzünüzde bacaklarınızda ve boynunuzda sivilce gibi bişiler çıktımı ya benim ağzımın içi yara dudağım kenarında 2 tane uçuk yüzümde bacaklarımda sivilce gibi ama çok büyük bişiler oldu bunun ilaçlarla alakası var mı acaba
Görüşürüz canım. Kolay gelsin. Sen de Allah'a emanet ol
Umutegem şafak kaç
şafak 60 canımmm
aynen bende kızıyorum ama bazen ne düşünüyorum biliyonmu incim bizimde evlenir evlenmez çocuğumuz olsaydı acaba bizde evlat sahibi olamayan insanlara böyleKalbini kırıyorlar ya, Rabbim onlara öyle bir imtihan verir ki ne olduklarını şaşırırlar. Çok kızıyorum böyle insanlara. Bir böylelerine bir de kız erkek ayrımı yapan şuursuzlara
aslında onlar böyle yaparak bizi dahada çok üzdüklerini farkında deyillerahh cnm yaa..üzme kendini..
bizim isteyerek mi olmuyor sanki..
niye böyle yaparlar anlamam..hepimiz bir sınavdayız ama haberleri yok heralde..
bende yakın arkadaşım bendne hamile olduguun gizlemiş.2 aylık olmuş öyle söylüyor..
neymiş bana kıyamamış..ne alakası var halbuki..be üzülmem ki ..herkesin evladı kendine..
üzme kendini bizimde yüzümüz gülecek elbet birgün hayırlısıyla..
mikrom dün akşam eşimle de çok konoştu artık bize çocuk yoku diyene sana ne diyecez dedik onlar bizi deli edeceğine biz onları edelim dedik ama ben pek yapamam öyle kırıcı deyilimdir yaniinş. canım bakalım hayırlsı olsun inşş.. bir tane olsun da benim olsun
evet canım şimdi annem geldi perişan olmuş ailesi dinlerken dayanamıyorum(
amin canım inşşş...
çakırım lütfen yapma böyle insanların seni üzmelerine fırsat verme kıyamamm sana
canım eşinde sıkıntı varmı eğer varsa bize ankara da kaan aydos diye bir doktor var bir ilaç vermişti profortil diye bir ilaç biraz pahalı ama iyi geldiğini düşünüyorum acizane tavsiyemmm
tabi bunun yanında başka takviyelerde kullandık
Canım konuş Nur Hanım'la, bekleyebilirsen bekle. Yok bekleyemem dersen başla
Beklemek çok zor ama biz Nur Hanım için beklemeyi istemiştik, Nur Hanım ikna etti bizi beklememe konusunda
ya tabiki olabilir bence bir test yap hemen kandan baktırma idrardan çıkarsaa sonra yaptırırsın hcg yikızlar sanırım kendılıınden hamıle kaldım adet lekelenme tarzında 3 gun oldu dahada olmadı.halsızlık ve mıgde bulantısından oluyorum ama hastaneye gıdıp test yaptırmaya korkuyorum.ne yapmayalım sızce?ercı eger hamıleysem kalkar gobek atarım o ayrı:44:
kolay gelsin canımmm
ben bu hafta hallettim büyük temizlik işini
allah razı olsun eşimden birçok şeyi yaptık birlikte
kızlar sanırım kendılıınden hamıle kaldım adet lekelenme tarzında 3 gun oldu dahada olmadı.halsızlık ve mıgde bulantısından oluyorum ama hastaneye gıdıp test yaptırmaya korkuyorum.ne yapmayalım sızce?ercı eger hamıleysem kalkar gobek atarım o ayrı:44:
az kaldı canm hayırlısıyla alırız inşallah kucağımızUuuuuu ne kadar az kalmışHadi bakalım sağlıkla gelsin Kaan Paşa
Canlar bana da müsaade. Öpüyorum hepinizi. Sohbet çok iyi geldi
kızlar sanırım kendılıınden hamıle kaldım adet lekelenme tarzında 3 gun oldu dahada olmadı.halsızlık ve mıgde bulantısından oluyorum ama hastaneye gıdıp test yaptırmaya korkuyorum.ne yapmayalım sızce?ercı eger hamıleysem kalkar gobek atarım o ayrı:44:
ya tabiki olabilir bence bir test yap hemen kandan baktırma idrardan çıkarsaa sonra yaptırırsın hcg yi
ay ne güzel olur böylelikle 2. tedavin başlamadan bitmiş olur hadi inşallah
tuğce evde bak ilk önce gebelik testiyle bişiler çıkarsa gidersin hastaneye ki inşallah bir melek daha gelmiştir
sagol cnm bnm..
ohh enişte marifetli bizimki anca dagıtır ameliyatlı olmam bile değiştirmedi durumu sen biliyorsun
hadi öptüm görüsürüz
sabah saglık ocagına gıdıcem bakalım.ama umutlanmak ıstemıyorum kızımda yasadıgım herseyı yasıyorum 2 haftadır.nur hnm kendılıgınden olursa mucıze olur demıstı bızım ıcın...
çakırım canım benim rabbim tez hayırlı bir evlat nasip etsin allahh büyük en güzel hediyeyi vericek inşallah bizlere tüm bekleyenlere sen kapa kulaklarını duyma canımevet kaçırmışım malesef çok misafir vardı hiç oğayamadım buraya
inşallah rabim razı olacağı kulu evlat diye nasip eder sana bana ve burdaki arkadaşlarımıza vede evlat hasreti çeken herkese
dün çok ağladım
eşimin amcasının oğlu 3 ay önce evlendi eşi hamileymiş
eşimin amcası ve yengeside çok kötüler
kaynanamlara sürekli fal sokuşturur işte seninn çocuklarının çocoğu olmuyor
benim eltiminde 13 yıl olmadı tüp tedavisi ile ikizleri var
işte sürekli kayınvalidemleri üzerler ben hep derdim allahım bunlar bizi böyle kınıyorlar hiç korkmoyorlar senden
ya biz de aynı duruma döşersek diye
dün 3 ay içinde toronları nın olacağını duyunca isyan etmedim ama çok ağladım
kaynanamın kayınpederim eltim kaynım eşim artık kendimi tutamadım ve onların yanında hıçkıra hıçkıra ağladım işte öyle
semracım inşallah rabbim çok bekletmeden hayırlı evlatlar nasip etsin canım benimo haberleri almak çok zor oluyo zaten bende senin gibiydim aralıkta negatifi aldıktan sonra eve kapandım ne çocuk nede hamile görmeyi istemiyodum tahamül edemiyodum şimdi biraz biraz normale döndüm 2 eltimde hamile en çokta o zor oluyo devamlı beraberiz rabbim yardımcımız olsunnn sende üzme meye çalış kendini cnm inş bizde evlatlarımıza kavuşucaz
aminnn inşallah canım incimm siiznle yazışınca içim rahatlıyor zatenamin kuzum inş. Hepimizin.
Duruma göre değişir demiş. Temmuz ya da ağustos başı.
O ağrılar normal güzelim. 11 gün sonra güzel haberleri yazacaksın buraya inş.
bende hiç olmadı denturcumkızlar bişi sorcam size tedaviden sonra yüzünüzde bacaklarınızda ve boynunuzda sivilce gibi bişiler çıktımı ya benim ağzımın içi yara dudağım kenarında 2 tane uçuk yüzümde bacaklarımda sivilce gibi ama çok büyük bişiler oldu bunun ilaçlarla alakası var mı acaba
bencede en doğru karar incimcanım konuş nur hanım'la, bekleyebilirsen bekle. Yok bekleyemem dersen başla
Beklemek çok zor ama biz nur hanım için beklemeyi istemiştik, nur hanım ikna etti bizi beklememe konusunda
hoşgeldin canım nasılsın oğluşun nasıl maşallah az kaldıslm kızlar baya kalabalık bugün burası
şu canınızı sıkan çevreniz varya onları görmemeye duymamaya çalışın
biliyorum biraz zor ama buda bizim imtihanımız allah hepinizin yüzüne gülecek hepiniz kavuşacaksınız yavrularınıza
canım aslında çok istiyorum ama ilk önce bi göreyim allahın izniylecanım kendine hamilelik takvimi yapsana bize görelim bebeşin ne kadar oldu
hem hergün gelişimini okumak sana çok iyi gelecektir
Kalbini kırıyorlar ya, Rabbim onlara öyle bir imtihan verir ki ne olduklarını şaşırırlar. Çok kızıyorum böyle insanlara. Bir böylelerine bir de kız erkek ayrımı yapan şuursuzlara
ahh cnm yaa..üzme kendini..
bizim isteyerek mi olmuyor sanki..
niye böyle yaparlar anlamam..hepimiz bir sınavdayız ama haberleri yok heralde..
bende yakın arkadaşım bendne hamile olduguun gizlemiş.2 aylık olmuş öyle söylüyor..
neymiş bana kıyamamış..ne alakası var halbuki..be üzülmem ki ..herkesin evladı kendine..
üzme kendini bizimde yüzümüz gülecek elbet birgün hayırlısıyla..
Semracım misafirhane pahalı diye biliyorum. Hastaneden bilgi alabilirsin. Kasımpaşa'da bir hotel varmış, hastane yönlendiriyor.
Ş.dışından gelen bazı hastalar tedaviye Memorial'da başlıyor, takiplerini kendi şehirlerinde yaptırıp opu'ya yine buraya geliyorlar. Öyle de yapabilirsin.
evet kaçırmışım malesef çok misafir vardı hiç oğayamadım buraya
inşallah rabim razı olacağı kulu evlat diye nasip eder sana bana ve burdaki arkadaşlarımıza vede evlat hasreti çeken herkese
dün çok ağladım
eşimin amcasının oğlu 3 ay önce evlendi eşi hamileymiş
eşimin amcası ve yengeside çok kötüler
kaynanamlara sürekli fal sokuşturur işte seninn çocuklarının çocoğu olmuyor
benim eltiminde 13 yıl olmadı tüp tedavisi ile ikizleri var
işte sürekli kayınvalidemleri üzerler ben hep derdim allahım bunlar bizi böyle kınıyorlar hiç korkmoyorlar senden
ya biz de aynı duruma döşersek diye
dün 3 ay içinde toronları nın olacağını duyunca isyan etmedim ama çok ağladım
kaynanamın kayınpederim eltim kaynım eşim artık kendimi tutamadım ve onların yanında hıçkıra hıçkıra ağladım işte öyle
çakırım canım benim rabbim tez hayırlı bir evlat nasip etsin allahh büyük en güzel hediyeyi vericek inşallah bizlere tüm bekleyenlere sen kapa kulaklarını duyma canım
semracım inşallah rabbim çok bekletmeden hayırlı evlatlar nasip etsin canım benim
aminnn inşallah canım incimm siiznle yazışınca içim rahatlıyor zaten
bende hiç olmadı denturcum
bencede en doğru karar incim
hoşgeldin canım nasılsın oğluşun nasıl maşallah az kaldı
canım aslında çok istiyorum ama ilk önce bi göreyim allahın izniyle
tuğcem inşallah meleğin konmuştur göbüşüne canım bence hemen bir test yap
sağol canım iyiyiz çok şükür
bu hafta iş hayatımıza son veriyoruz evde dinleneceğim için seviniyorum ama arkadaşlarımdan ayrılacağım içinde içim biraz buruk gibi:26:
sende korkma herşey yolunda çok şükür ve hep böyle devam edecek
ben daha gün sayarken yapmıştım ve çok mutlu ediyordu beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?