Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

kızlar moralim çok bozuk bgn başka birşey için devlet hastanesinde kadındoğuma gitmiştim rahim kalınlığımın 6mm oldfuğunu söyledi oysa yarın transferim olcaktı galiba iptal olcak.bu durumda tutunma olmazki çok üzgünüm

Hakkında en hayırlısı olsun inş.
Ben Nur Hanım'a siz dönene kadar beklerim demiştim, hayır dedi Doktorcuğumu dinleyeceğim tabi tamamen iyileşmişsem

merhaba incim sende benim gibi ameliyat oldun sanirim ben 10 cu ayin 2 de acik ameliyat oldum miyomlarim falan alindi ondan beklemedeyim sen ne zaman oldun.ve korkuyorum tekrarlar diye miyom yapisiklik endometriose.birde rahim icini ameliyatimi yapan doktorum gördü simdi rahim filmi veya histeroskopi gereklimi acaba ben bu önümüzdeki ay denemek istiyorum

merhaba arkadaslar,
uzun zamandir sizleri takip ediyorum yazmak bugune kismetmis.
arkadasliginiz,paylasimlariniz cok guzel.benide alin araniza.
ben hollandada yasiyorum.burda 3 kez tupbebek tedavisi oldum ama malasef olmadi.esimde sperm azligi ve hareket problemi var.oyuzden embriyolarimiz iyi gelismiyor.simdi tedavi icin insallah memoriale gelmeyi istiyorum.bilgi icin aramistim,bugun murat bey aradi ve benimde kromozom analizi yaptirmam gerektigini soyledi.esime yapilmisti ve sukur bisey cikmadi.kizlar ben heyecanla sormayi unuttum doktora.aranizda kromozom analizi yaptiran varmi acaba?eger yaptirdiysaniz yardimci olursaniz cok sevinirim.yurtdisindan gidecegim icin cok tedirginim,testi nerde yaptirabilirim memorialin kendindemi yoksafiyat yonunden daha uygun yerler varmi.birde fiyati nekadar.ve nekadar surede sonucu alabiliriz.insallah gitmisken martin basinda gitmeyi dusunuyorum tedaviyede baslamayi istiyorum.rabbim insallah bu yolda mucadele eden cumlemize hayirlisiyla meleklerimizi gondersin.hakkimizda herzaman herseyin hayirlisini versin.

Merhaba canım. Benim rahim ağzımdaki tehlikeli lezyonlar alındı. Allah korusun kötü bir hastalık atlattım anlayacağın. 14 kasımda olmuştum.
Sen yurt dışından geleceksin değil mi? Bence başlamak istediğin doktorla bu durumu direkt telefonda görüş. Farklı bir doktor olacağı için rahim filmi isteyebilirler.

hoşgeldin canım çok geçmiş olsun Zeynep Kamil Devlet Hastanesinden Genetik bölümünden randevu alıyorsun sigortası olanlara ücretsiz yapıyorlar.memorialdeki fiyatı350 civarıydı sanırım,

Merhaba canım hoş geldin.
Memorial'da fiyat 400 lira bir kişi. Devlet hastanelerinde uğraşmaktansa orada yapılabilir diye düşünüyorum. Devlet hastanesinde sonuçlar en az 2 haftada çıkıyor. Hollanda'da da yaptırabilirsin bu bekleme sürecinde. Zaman kaybetmemiş olursun. Adet olmadan 1 hafta 10 gün önce gel bence. Bazı tetkikler isteyebilirler. Hakkında hayırlısı olsun inş.

Dur bakalım yarın ola hayrola.

evet yurt disindan butun tahlillerimi faks cektim gecen cuma su anda onlardan cvp bekliyorum.baska bisey isteyeceklermi diye.ve cokta korkuyorum.4 cü ve son ddenmem olacak sanirim yasimda 37 .amh 0.4 cikti yani umut dusuk.bakalim hayirlisi

mustafa beyle muayenem vardı sevdim ben mustafa beyi bence çok iyi.çok net ne var söylüyo çok doğal yapmacıklık yok.rahim filmimi birlikte değerlendirdik transfere engel bişey yok dedi baya inceledi falan çok şükür iyiymiş nur hanımın dediği gibi yani.çarşambada opum var çok az yumoşum olucak şansım az ama güzel dualarınıza ihtiyacım var

inşlh kavuşursun bebeğine canım.önemli olan oluşacak embriyoların kalitesi, sayısı değil.moralini yüksek tut

Tuğçeeee
Hadi hayırlısı

Böyle konuşacağımı ben kendi adıma düşünmüyorum. Biliyorum ki evlat Allah'ın bir emaneti. Allah insanı evladın varlığıyla da yokluğuyla da sınayabilir, dilediğine evlat verir dilemediğine vermez. Burası imtihan dünyası. Sağlıklı bir evladım olsaydı ki bu benim için çocuğun olmasından ziyade daha önemli bilirdim ki Rabbimin bana çok büyük bir hediyesi. Evlat hasretiyle yanıp tutuşan birine asla böyle bir şey yapmazdım.
Burada hepinizi az çok tanıdım. Eminim hiç biriniz evlatla sınanmamış olsaydınız dahi bu şekilde davranmazdınız...

şu adetim gelsinde ararım cnm onu..
cünkü ben onun için gittim o hastaneye yoksa ben ne yaparım agustosu beklemek zorunda kalırım

Canım inan ben de büyük oranda Nur Hanım için oradayım. O benim pozitif meleğim

Adını bilmiyorum canım. Hastaneyi ara bence.
Transfer de dahil 20-21 gün civarı sürüyor.

evet yurt disindan butun tahlillerimi faks cektim gecen cuma su anda onlardan cvp bekliyorum.baska bisey isteyeceklermi diye.ve cokta korkuyorum.4 cü ve son ddenmem olacak sanirim yasimda 37 .amh 0.4 cikti yani umut dusuk.bakalim hayirlisi

Hakkında hayırlısı olsun inş.

Canımmm çok sevindim

mikro canım Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun Allah ailesine sabır versin genc olumleri herkes gibi benide asırı etkiliyor gunlerce kendime gelemiyorum ama sen dusunmemeye calıs moralin iyi olması lazım

tugce ya ben cok heyecanlandım ben kac kişiden duydum sen simdi rahatsın kızın var bu ay hamile kalıcam mı diye stres yapmıyorsun ya hamile olma ihtimalin cok yuksek inş Allah ın sana bir lutfu olur kızına bir kardes lutfen hemen test yap meraktan olucem yaaa

canım zeynep kamilden yaptırabilirsin ama senin turkiyede sigortan yoksa genetiks diye bir merkez var beşiktaşda ordada 160 lira civarına yaptırabilirsin

hadi hayırlısı canım cok sukur birsey yok canım her zaman soyluyoruz yumosların cok olması onemli degil kalite hatta kalite bile degil sana tutunacak olmaları onemli syaı cok olursa dondurmak icin iyi ama inş sana tutunacak yumosar olacak

cakırcım lutfen sen insanlara bakma uzulme desekde insanın elinde degil seni en iyi biz anlıyoruz ben hep oyle zamanlarda benim hayırsız evladım olacagına veya hasta olup keske dogmasaydı diyecegime ben beklerim diyorum Rabbim elbet bizlere hayırlı saglıklı evlat nasip edecek yalnız vakti var

mikrom evet sana yakın oturuyorlar :)

incim ve akasyam merak etmeyin Allah ın izni ile siz bir baslayın hayırlısı ile olacak Rabbim yardım edecek bebklerinizde sizin göbişinize gelmek icin can atıyorlar

Allah razı olsun kızlar.. Dualarınız o kadar değerli ki..Amin inşallah bu yolda mücadele eden herkes dileğine kavuşsun

Hayat böyle birşey işte.. Şairin dediği gibi " Bir doğum bir ölüm.." Allah ölümün de hayırlısını versin. Allah rahmet eylesin

Çakırım boooooşşverr. Hakkaten takma. Benim kanka dediğim en yakın arkadaşım bana neler demedi ki.. Güya şaka yapıyor. Git evlat edin. Böylece mutasyonu olmaz. Sapasağlam olur. Yok efendim bende çocuk var da ne oluyor. Sen bir de üstüne para verip çocuk yapacaksın vs vs vs .. Böyle saçma sapan laflar.. Hani derler ya yaşayan bilir. Aynen öyle.. Ben mesela onunla olan ilişkilerimi sınırladım. Şimdi sürekli beni arıyor ama bahaneelr yaratıyorum.

Canım bu ağrılar ve endişe çok normal. İlk başlarda oluyor. Zamanla geçecek. merak etme. Hamileliğe alışacaksın. Hele ki 12 hafta dolunca daha rahat olacaksın.

Öyle güzel bir laf ki.. Sınanmamış bir acı üstüne konuşmak çok kolay... Gerçekten de öyle. Çok sevdim bu sözü. Ben de vakti zamanında sınanmamış bir acı üstüne konuşmuştum. Rabbim bana onu sınattı. Yaşadım. O gün bugündür asla büyük konuşmamaya , insanları kınamamaya gayret ediyorum.

Canım sayı hiç önemli değil. Vakti zamanı gelince tek yumurta ile bile oluyor. Dualarımız seninle

iyi akşamlar kızlarr nasılsınız?ben haftaya başlıyorum tedaviye çok heyecanlıyım.inşlh bu sefer olur....

Hadi hayırlı olsun canım. Senin uzun protokol olacak sanırım. Süreci biz de senden öğreneceğiz.. Benim de bir dahaki tedavimde kısmetse uzun protokol olacak. Allah yardımcın olsun..

Mucizecim hayırlısı olsun. Arada yaz bize. Akasya ve ben uzun protokolü çok merak ediyoruz

teşekkür ederim canım.yazarım her adımı tabiki.nur hanım hergün gitmeyeceğimi söylemişti en son görüşmemde.adetin 21.günü başlayıp yaklaşık 10 gün lucrin kullancakmışım.adet olana kadar gelmezsin demişti.bakalım cumartesi gitcem iğnemi yazcak ozaman daha iyi bilgi alırım.

Tamam canım sağolasın Her gün gitmemek güzelmiş Ama sanırım adet olduktan sonra her gün çağıracaklar kısa protokoldeki gibi

Akasyam o nasıl bir arkadaşmış Böyle şaka mı olur Bence sınırlandırmakla kalma hayatından çıkar. Böyle densizlere nasıl öfkeleniyorum anlatamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…