Hakkında en hayırlısı olsun inş.
Ben Nur Hanım'a siz dönene kadar beklerim demiştim, hayır dediDoktorcuğumu dinleyeceğim tabi tamamen iyileşmişsem
merhaba incim sende benim gibi ameliyat oldun sanirim ben 10 cu ayin 2 de acik ameliyat oldum miyomlarim falan alindi ondan beklemedeyim sen ne zaman oldun.ve korkuyorum tekrarlar diye miyom yapisiklik endometriose.birde rahim icini ameliyatimi yapan doktorum gördü simdi rahim filmi veya histeroskopi gereklimi acaba ben bu önümüzdeki ay denemek istiyorum
merhaba arkadaslar,
uzun zamandir sizleri takip ediyorum yazmak bugune kismetmis.
arkadasliginiz,paylasimlariniz cok guzel.benide alin araniza.
ben hollandada yasiyorum.burda 3 kez tupbebek tedavisi oldum ama malasef olmadi.esimde sperm azligi ve hareket problemi var.oyuzden embriyolarimiz iyi gelismiyor.simdi tedavi icin insallah memoriale gelmeyi istiyorum.bilgi icin aramistim,bugun murat bey aradi ve benimde kromozom analizi yaptirmam gerektigini soyledi.esime yapilmisti ve sukur bisey cikmadi.kizlar ben heyecanla sormayi unuttum doktora.aranizda kromozom analizi yaptiran varmi acaba?eger yaptirdiysaniz yardimci olursaniz cok sevinirim.yurtdisindan gidecegim icin cok tedirginim,testi nerde yaptirabilirim memorialin kendindemi yoksafiyat yonunden daha uygun yerler varmi.birde fiyati nekadar.ve nekadar surede sonucu alabiliriz.insallah gitmisken martin basinda gitmeyi dusunuyorum tedaviyede baslamayi istiyorum.rabbim insallah bu yolda mucadele eden cumlemize hayirlisiyla meleklerimizi gondersin.hakkimizda herzaman herseyin hayirlisini versin.
kızlar moralim çok bozuk bgn başka birşey için devlet hastanesinde kadındoğuma gitmiştim rahim kalınlığımın 6mm oldfuğunu söyledi oysa yarın transferim olcaktı galiba iptal olcak.bu durumda tutunma olmazki çok üzgünüm
Merhaba canım. Benim rahim ağzımdaki tehlikeli lezyonlar alındı. Allah korusun kötü bir hastalık atlattım anlayacağın. 14 kasımda olmuştum.
Sen yurt dışından geleceksin değil mi? Bence başlamak istediğin doktorla bu durumu direkt telefonda görüş. Farklı bir doktor olacağı için rahim filmi isteyebilirler.
mustafa beyle muayenem vardı sevdim ben mustafa beyi bence çok iyi.çok net ne var söylüyo çok doğal yapmacıklık yok.rahim filmimi birlikte değerlendirdik transfere engel bişey yok dedi baya inceledi falan çok şükür iyiymiş nur hanımın dediği gibi yani.çarşambada opum var çok az yumoşum olucak şansım az ama güzel dualarınıza ihtiyacım var
iyi akşamlar kızlarr nasılsınız?ben haftaya başlıyorum tedaviye çok heyecanlıyım.inşlh bu sefer olur....
kızlar sanırım kendılıınden hamıle kaldım adet lekelenme tarzında 3 gun oldu dahada olmadı.halsızlık ve mıgde bulantısından oluyorum ama hastaneye gıdıp test yaptırmaya korkuyorum.ne yapmayalım sızce?ercı eger hamıleysem kalkar gobek atarım o ayrı:44:
aynen bende kızıyorum ama bazen ne düşünüyorum biliyonmu incim bizimde evlenir evlenmez çocuğumuz olsaydı acaba bizde evlat sahibi olamayan insanlara böyle
kırıcı konuşurmuyduk
bir söz vardır ya hani
insanın sınanmamış bir acı üstüne konuşması çok kolaydır diye
şu adetim gelsinde ararım cnm onu..
cünkü ben onun için gittim o hastaneye yoksa ben ne yaparım agustosu beklemek zorunda kalırım
tahmin ettim pahalı olacagını zatende oranın resimlerine bakınca kasımpaşadaki hotel hangisi acaba adınıu hatırlıyomusun görümcem ist ama kaynana kaynata kayınla kalıyo rahat edemem diye uygun bi otel araştırıyorum tedavi esnasında takipleride memorialde yaptırmak istiyorum en azından onların bilgisi olur gidişattan maddi durum el verirse tahmini ne kadar sürüyü incim başlaması bitmesi
evet yurt disindan butun tahlillerimi faks cektim gecen cuma su anda onlardan cvp bekliyorum.baska bisey isteyeceklermi diye.ve cokta korkuyorum.4 cü ve son ddenmem olacak sanirim yasimda 37 .amh 0.4 cikti yani umut dusuk.bakalim hayirlisi
mustafa beyle muayenem vardı sevdim ben mustafa beyi bence çok iyi.çok net ne var söylüyo çok doğal yapmacıklık yok.rahim filmimi birlikte değerlendirdik transfere engel bişey yok dedi baya inceledi falan çok şükür iyiymiş nur hanımın dediği gibi yani.çarşambada opum var çok az yumoşum olucak şansım az ama güzel dualarınıza ihtiyacım var
iyi akşamlar kızlarr nasılsınız?ben haftaya başlıyorum tedaviye çok heyecanlıyım.inşlh bu sefer olur....
kızlar bu arada benim çocukluk arkadaşım vafet etti dün 31 yaşında kalp krizi geçirmiş gece 4 te eşi uyanmış hemen ambulansa atmışlar ama 5 te vefat etmiş çok üzüldümmm bir tanede evlatları dünya güzeli((
kızlar sanırım kendılıınden hamıle kaldım adet lekelenme tarzında 3 gun oldu dahada olmadı.halsızlık ve mıgde bulantısından oluyorum ama hastaneye gıdıp test yaptırmaya korkuyorum.ne yapmayalım sızce?ercı eger hamıleysem kalkar gobek atarım o ayrı:44:
merhaba arkadaslar,
uzun zamandir sizleri takip ediyorum yazmak bugune kismetmis.
arkadasliginiz,paylasimlariniz cok guzel.benide alin araniza.
ben hollandada yasiyorum.burda 3 kez tupbebek tedavisi oldum ama malasef olmadi.esimde sperm azligi ve hareket problemi var.oyuzden embriyolarimiz iyi gelismiyor.simdi tedavi icin insallah memoriale gelmeyi istiyorum.bilgi icin aramistim,bugun murat bey aradi ve benimde kromozom analizi yaptirmam gerektigini soyledi.esime yapilmisti ve sukur bisey cikmadi.kizlar ben heyecanla sormayi unuttum doktora.aranizda kromozom analizi yaptiran varmi acaba?eger yaptirdiysaniz yardimci olursaniz cok sevinirim.yurtdisindan gidecegim icin cok tedirginim,testi nerde yaptirabilirim memorialin kendindemi yoksafiyat yonunden daha uygun yerler varmi.birde fiyati nekadar.ve nekadar surede sonucu alabiliriz.insallah gitmisken martin basinda gitmeyi dusunuyorum tedaviyede baslamayi istiyorum.rabbim insallah bu yolda mucadele eden cumlemize hayirlisiyla meleklerimizi gondersin.hakkimizda herzaman herseyin hayirlisini versin.
aminn canım inşş. bak bu kadar beklemişsiniz biliyorum çok kolay değil ama azıcık daha sıkın dişinizi .normal olupta bozuk geni de alırsa o zaman vicdan azabı çekmek çokk daha zor olur kardeşim canım inş.. bu tedavide kavuşursunuz evladınıza hem akasyammm hem sennn
mikrom evet sana yakın oturuyorlar :)
incim ve akasyam merak etmeyin Allah ın izni ile siz bir baslayın hayırlısı ile olacak Rabbim yardım edecek bebklerinizde sizin göbişinize gelmek icin can atıyorlar
kızlar bu arada benim çocukluk arkadaşım vafet etti dün 31 yaşında kalp krizi geçirmiş gece 4 te eşi uyanmış hemen ambulansa atmışlar ama 5 te vefat etmiş çok üzüldümmm bir tanede evlatları dünya güzeli((
evet kaçırmışım malesef çok misafir vardı hiç oğayamadım buraya
inşallah rabim razı olacağı kulu evlat diye nasip eder sana bana ve burdaki arkadaşlarımıza vede evlat hasreti çeken herkese
dün çok ağladım
eşimin amcasının oğlu 3 ay önce evlendi eşi hamileymiş
eşimin amcası ve yengeside çok kötüler
kaynanamlara sürekli fal sokuşturur işte seninn çocuklarının çocoğu olmuyor
benim eltiminde 13 yıl olmadı tüp tedavisi ile ikizleri var
işte sürekli kayınvalidemleri üzerler ben hep derdim allahım bunlar bizi böyle kınıyorlar hiç korkmoyorlar senden
ya biz de aynı duruma döşersek diye
dün 3 ay içinde toronları nın olacağını duyunca isyan etmedim ama çok ağladım
kaynanamın kayınpederim eltim kaynım eşim artık kendimi tutamadım ve onların yanında hıçkıra hıçkıra ağladım işte öyle
çakırcım ben iyiyim hamd olsun sen nasılsın canım bayadır gözükmüyordun
incim stres yapmamaya çalışıyorum ama beceremiyorum galiba arada adet ağrısı gibi ağrılarım oluyor çok
endişe ediyorum o zaman birde öyle çok bi belirtim yok oda korkutuyor anlayacağın allahın izniyle görmeden rahat edemicem
aynen bende kızıyorum ama bazen ne düşünüyorum biliyonmu incim bizimde evlenir evlenmez çocuğumuz olsaydı acaba bizde evlat sahibi olamayan insanlara böyle
kırıcı konuşurmuyduk
bir söz vardır ya hani
insanın sınanmamış bir acı üstüne konuşması çok kolaydır diye
Mucizecim hayırlısı olsun. Arada yaz bize. Akasya ve ben uzun protokolü çok merak ediyoruz
teşekkür ederim canım.yazarım her adımı tabiki.nur hanım hergün gitmeyeceğimi söylemişti en son görüşmemde.adetin 21.günü başlayıp yaklaşık 10 gün lucrin kullancakmışım.adet olana kadar gelmezsin demişti.bakalım cumartesi gitcem iğnemi yazcak ozaman daha iyi bilgi alırım.
Çakırım boooooşşverr. Hakkaten takma. Benim kanka dediğim en yakın arkadaşım bana neler demedi ki.. Güya şaka yapıyor. Git evlat edin. Böylece mutasyonu olmaz. Sapasağlam olur. Yok efendim bende çocuk var da ne oluyor. Sen bir de üstüne para verip çocuk yapacaksın vs vs vs .. Böyle saçma sapan laflar.. Hani derler ya yaşayan bilir. Aynen öyle.. Ben mesela onunla olan ilişkilerimi sınırladım. Şimdi sürekli beni arıyor ama bahaneelr yaratıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?