Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

Tamam canım sağolasın Her gün gitmemek güzelmiş Ama sanırım adet olduktan sonra her gün çağıracaklar kısa protokoldeki gibi

evet adetin 2.yada 3.günü kısa protokoldeki gibi olur.bide sanırım gonal f yanında başka iğnelerde olabilir.günde 2 iğne olur diye düşünüyorum.nur hanım onları anlatmadı da öyle okumuştum biyerlerde.bide ben gonal f 225 vurmuştum bu sefer daha yüksek doz vurcakmışım lucrin kullanacağım için.

Gonal f ile birlikte lucrin vurulmaya devam ediliyor diye biliyorum ama yanlış da biliyor olabilirim :26:

bizim işimizde mucize değilmi zaten benim 2 tane arkadaşım var ilk tüp ikincisi kendiliğinden olan hemde ikisinede asla çocuğunuz olamaz demişlerdi allah bilir inşallah hamilesindir canım
ınsallah bız zaten yaza 2 tedavı dusunuyorduk..
yarın kan aldırıcam canımm
esım cok gec gelıyor canım en ıyısı kan testı yapılacak yarın
valla varsa bende sevınıcem...
ya ınsallah olsa ama ıkımızdede sorun var.olsada kalkıp oynarım valla...

Gonal f ile birlikte lucrin vurulmaya devam ediliyor diye biliyorum ama yanlış da biliyor olabilirim :26:

olabilir bende böyle okumuştum sanki.yaşayıp görcez bakalım.rahim filmimide göstercem nur hanıma inşlh bişey yoktur.raporda herşey normalmiş gibi yazıyor ama bakalım nur hanım ne diyecek. bizim embriyolar kaliteli oluşmadı ilkinde.orta kaliteydi embriyolarımız.bide eşit bölünmemişti.buyüzden tutmadı ilki.yine öyle olursa diye çok korkuyorum

inşlh hamilesindir canım.sizin sorun neydi ki?bizede mucize olur demişlerdi.ben 2 kere kaldım gerçi kimyasal oldu ama bu bile mucize.eşimde problem benim.

inşallah herşey iyi gider cnm kaliteli yumoşn olsun ve sımsıkı tutunsun meleğin sana..
mustafa bey hakikaten çok iyi ameiiyatımı o yaptı..ne var ne yok hemen söylüyor net bir adam yani

dur hemen telaş yapma yarın ola hayrola

hapy çok sevindim canım mustafa bey iyi bir dr gövenebilirsin kesinlikle

iyi akşamlar kızlarr nasılsınız?ben haftaya başlıyorum tedaviye çok heyecanlıyım.inşlh bu sefer olur....
mucizem hayırlı olsun canım inşallah herşey yolunda gider

dediklerine kesinikle katılıyorum inşallah başka sıkıntısı olan insanlarada bize gösreilmesini istediğimiz hassasiyetin aynısını gösteriyoruzdur

gerçekten akasyam çok kötü bir arkadaşmış
senin acınlanmı dalga geçiyor bence onunla olan irtibatını kes

kızlar size bişi sorucam gerçi çekiniyorum sormaktan ama

tedavinizden artan 450 lik gonal f ve cetrotal kalırsa bena verin dicektim

bu gece çatlama iğnesini vuruyorum çarşamba 8:30da opuya alacaklar ama dr u söylemediler kim gireceğini.haKkımızda hayırlısı.iyiki varsınız kızlar

kızlar size bişi sorucam gerçi çekiniyorum sormaktan ama

tedavinizden artan 450 lik gonal f ve cetrotal kalırsa bena verin dicektim

çakırcım tedaviye ne zaman başlıyosun canım benim gonal f den bir doz kullandım şişe yarım kaldı o da işine yararmı canım açıldıktan sonra ne kadar sürede kullanmak lazım onuda bilmiyorm..bunlar sorun olmazssa haber ver bırakırım hemşireye..

iyi akşamlar canlarım tedavideki arkadaşlarım sona gelmissiniz
maşallah hayırlısı olsun tedaviye başlıyacaklar rabbim sizlerede kolaylık versin
ben gündüz evde yokum giremiyorum nete akşamda eşim izin verdiği süre içinde
yazdıklarınızı okumaya çalışıyorum hamiş kalan arkadaşlar hiç belirtiniz oldumu
eltim her dakka soruyor varmı bir belirti diye ama bende tık yok erken değilmi
canlarım

Bu gün iğnelere başlangıcımın 5. Gunü ve her şey yolunda.
Yasımdan dolayı endiseliydim ama Aynur hn bile beklenmedik sekilde her şey yolunda dedi.
Eğer bir sorun çıkmazsa yapılan hesaplara göre cuma opu ya gireceğim.
Hakkımda hayırlısı...

merhaba ben de 4.tüp bebek için memorıale başlamayı düşünüyorum ve sizleri okuyorum süpermiş..
bende sadece akşamları nete girebiliyorum

arkadaşlar ohss olasılığı olduğu için bana çatlatma iğnesi olarak lucrin verdiler.internette biraz araştırdım lucrinle çatlatma iğnesi olarak kullanıldıgında emriyonun kalitesini olumsuz etkiliyomuş birde tutunmayı da kòtü etkiliyomuş.biraz moralim bozuldu.kullanan hamile kalan arkadaşlar varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…