Tamam canım sağolasınHer gün gitmemek güzelmiş Ama sanırım adet olduktan sonra her gün çağıracaklar kısa protokoldeki gibi
evet adetin 2.yada 3.günü kısa protokoldeki gibi olur.bide sanırım gonal f yanında başka iğnelerde olabilir.günde 2 iğne olur diye düşünüyorum.nur hanım onları anlatmadı da öyle okumuştum biyerlerde.bide ben gonal f 225 vurmuştum bu sefer daha yüksek doz vurcakmışım lucrin kullanacağım için.
ınsallah bız zaten yaza 2 tedavı dusunuyorduk..bizim işimizde mucize değilmi zaten benim 2 tane arkadaşım var ilk tüp ikincisi kendiliğinden olan hemde ikisinede asla çocuğunuz olamaz demişlerdi allah bilir inşallah hamilesindir canım
yarın kan aldırıcam canımmçakırım canım benim rabbim tez hayırlı bir evlat nasip etsin allahh büyük en güzel hediyeyi vericek inşallah bizlere tüm bekleyenlere sen kapa kulaklarını duyma canım
semracım inşallah rabbim çok bekletmeden hayırlı evlatlar nasip etsin canım benim
aminnn inşallah canım incimm siiznle yazışınca içim rahatlıyor zaten
bende hiç olmadı denturcum
bencede en doğru karar incim
hoşgeldin canım nasılsın oğluşun nasıl maşallah az kaldı
canım aslında çok istiyorum ama ilk önce bi göreyim allahın izniyle
tuğcem inşallah meleğin konmuştur göbüşüne canım bence hemen bir test yap
esım cok gec gelıyor canım en ıyısı kan testı yapılacak yarınkızmamak imkansız zaten aklı başında bi insan düşüncesizlik yapmaz
tek imtihanın çocuk sahibi olamamak oldugunu sanıyor bazıları o yüzden gelişi güzel konuşmalar hava atmalar karşıdakinin ne hissettini düşünmeden boş boş konuşuyolar ama rabbim öyle bi imtihan verirki şaşar kalırlar hiç haberleri yok rabbim ıslah etsin
tahmin ettim pahalı olacagını zatende oranın resimlerine bakınca kasımpaşadaki hotel hangisi acaba adınıu hatırlıyomusun görümcem ist ama kaynana kaynata kayınla kalıyo rahat edemem diye uygun bi otel araştırıyorum tedavi esnasında takipleride memorialde yaptırmak istiyorum en azından onların bilgisi olur gidişattan maddi durum el verirse tahmini ne kadar sürüyü incim başlaması bitmesi
inş hamilesindir rabbimin bir mucizesidir size akşam eşinden iste idrarda yap bence nasıl durabiliyon ben bile heyecan yaptım valla cnm
valla varsa bende sevınıcem...Tuğçeeee
Hadi hayırlısı
Böyle konuşacağımı ben kendi adıma düşünmüyorum. Biliyorum ki evlat Allah'ın bir emaneti. Allah insanı evladın varlığıyla da yokluğuyla da sınayabilir, dilediğine evlat verir dilemediğine vermez. Burası imtihan dünyası. Sağlıklı bir evladım olsaydı ki bu benim için çocuğun olmasından ziyade daha önemli bilirdim ki Rabbimin bana çok büyük bir hediyesi. Evlat hasretiyle yanıp tutuşan birine asla böyle bir şey yapmazdım.
Burada hepinizi az çok tanıdım. Eminim hiç biriniz evlatla sınanmamış olsaydınız dahi bu şekilde davranmazdınız...
Canım inan ben de büyük oranda Nur Hanım için oradayım. O benim pozitif meleğim
Adını bilmiyorum canım. Hastaneyi ara bence.
Transfer de dahil 20-21 gün civarı sürüyor.
Hakkında hayırlısı olsun inş.
Canımmm çok sevindim
ya ınsallah olsa ama ıkımızdede sorun var.olsada kalkıp oynarım valla...mikro canım Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun Allah ailesine sabır versin genc olumleri herkes gibi benide asırı etkiliyor gunlerce kendime gelemiyorum ama sen dusunmemeye calıs moralin iyi olması lazım
tugce ya ben cok heyecanlandım ben kac kişiden duydum sen simdi rahatsın kızın var bu ay hamile kalıcam mı diye stres yapmıyorsun ya hamile olma ihtimalin cok yuksek inş Allah ın sana bir lutfu olur kızına bir kardes lutfen hemen test yap meraktan olucem yaaa
canım zeynep kamilden yaptırabilirsin ama senin turkiyede sigortan yoksa genetiks diye bir merkez var beşiktaşda ordada 160 lira civarına yaptırabilirsin
hadi hayırlısı canım cok sukur birsey yok canım her zaman soyluyoruz yumosların cok olması onemli degil kalite hatta kalite bile degil sana tutunacak olmaları onemli syaı cok olursa dondurmak icin iyi ama inş sana tutunacak yumosar olacak
cakırcım lutfen sen insanlara bakma uzulme desekde insanın elinde degil seni en iyi biz anlıyoruz ben hep oyle zamanlarda benim hayırsız evladım olacagına veya hasta olup keske dogmasaydı diyecegime ben beklerim diyorum Rabbim elbet bizlere hayırlı saglıklı evlat nasip edecek yalnız vakti var
Gonal f ile birlikte lucrin vurulmaya devam ediliyor diye biliyorum ama yanlış da biliyor olabilirim :26:
ınsallah bız zaten yaza 2 tedavı dusunuyorduk..
yarın kan aldırıcam canımm
esım cok gec gelıyor canım en ıyısı kan testı yapılacak yarın
valla varsa bende sevınıcem...
ya ınsallah olsa ama ıkımızdede sorun var.olsada kalkıp oynarım valla...
mustafa beyle muayenem vardı sevdim ben mustafa beyi bence çok iyi.çok net ne var söylüyo çok doğal yapmacıklık yok.rahim filmimi birlikte değerlendirdik transfere engel bişey yok dedi baya inceledi falan çok şükür iyiymiş nur hanımın dediği gibi yani.çarşambada opum var çok az yumoşum olucak şansım az ama güzel dualarınıza ihtiyacım var
dur hemen telaş yapma yarın ola hayrolakızlar moralim çok bozuk bgn başka birşey için devlet hastanesinde kadındoğuma gitmiştim rahim kalınlığımın 6mm oldfuğunu söyledi oysa yarın transferim olcaktı galiba iptal olcak.bu durumda tutunma olmazki çok üzgünüm
hapy çok sevindim canım mustafa bey iyi bir dr gövenebilirsin kesinliklemustafa beyle muayenem vardı sevdim ben mustafa beyi bence çok iyi.çok net ne var söylüyo çok doğal yapmacıklık yok.rahim filmimi birlikte değerlendirdik transfere engel bişey yok dedi baya inceledi falan çok şükür iyiymiş nur hanımın dediği gibi yani.çarşambada opum var çok az yumoşum olucak şansım az ama güzel dualarınıza ihtiyacım var
mucizem hayırlı olsun canım inşallah herşey yolunda gideriyi akşamlar kızlarr nasılsınız?ben haftaya başlıyorum tedaviye çok heyecanlıyım.inşlh bu sefer olur....
dediklerine kesinikle katılıyorum inşallah başka sıkıntısı olan insanlarada bize gösreilmesini istediğimiz hassasiyetin aynısını gösteriyoruzdurTuğçeeee
Hadi hayırlısı
Böyle konuşacağımı ben kendi adıma düşünmüyorum. Biliyorum ki evlat Allah'ın bir emaneti. Allah insanı evladın varlığıyla da yokluğuyla da sınayabilir, dilediğine evlat verir dilemediğine vermez. Burası imtihan dünyası. Sağlıklı bir evladım olsaydı ki bu benim için çocuğun olmasından ziyade daha önemli bilirdim ki Rabbimin bana çok büyük bir hediyesi. Evlat hasretiyle yanıp tutuşan birine asla böyle bir şey yapmazdım.
Burada hepinizi az çok tanıdım. Eminim hiç biriniz evlatla sınanmamış olsaydınız dahi bu şekilde davranmazdınız...
Canım inan ben de büyük oranda Nur Hanım için oradayım. O benim pozitif meleğim
Adını bilmiyorum canım. Hastaneyi ara bence.
Transfer de dahil 20-21 gün civarı sürüyor.
Hakkında hayırlısı olsun inş.
Canımmm çok sevindim
gerçekten akasyam çok kötü bir arkadaşmışAllah razı olsun kızlar.. Dualarınız o kadar değerli ki..Amin inşallah bu yolda mücadele eden herkes dileğine kavuşsun
Hayat böyle birşey işte.. Şairin dediği gibi " Bir doğum bir ölüm.." Allah ölümün de hayırlısını versin. Allah rahmet eylesin
Çakırım boooooşşverr. Hakkaten takma. Benim kanka dediğim en yakın arkadaşım bana neler demedi ki.. Güya şaka yapıyor. Git evlat edin. Böylece mutasyonu olmaz. Sapasağlam olur. Yok efendim bende çocuk var da ne oluyor. Sen bir de üstüne para verip çocuk yapacaksın vs vs vs .. Böyle saçma sapan laflar.. Hani derler ya yaşayan bilir. Aynen öyle.. Ben mesela onunla olan ilişkilerimi sınırladım. Şimdi sürekli beni arıyor ama bahaneelr yaratıyorum.
Canım bu ağrılar ve endişe çok normal. İlk başlarda oluyor. Zamanla geçecek. merak etme. Hamileliğe alışacaksın. Hele ki 12 hafta dolunca daha rahat olacaksın.
Öyle güzel bir laf ki.. Sınanmamış bir acı üstüne konuşmak çok kolay... Gerçekten de öyle. Çok sevdim bu sözü. Ben de vakti zamanında sınanmamış bir acı üstüne konuşmuştum. Rabbim bana onu sınattı. Yaşadım. O gün bugündür asla büyük konuşmamaya , insanları kınamamaya gayret ediyorum.
Canım sayı hiç önemli değil. Vakti zamanı gelince tek yumurta ile bile oluyor. Dualarımız seninle
Hadi hayırlı olsun canım. Senin uzun protokol olacak sanırım. Süreci biz de senden öğreneceğiz..Benim de bir dahaki tedavimde kısmetse uzun protokol olacak. Allah yardımcın olsun..
bu gece çatlama iğnesini vuruyorum çarşamba 8:30da opuya alacaklar ama dr u söylemediler kim gireceğini.haKkımızda hayırlısı.iyiki varsınız kızlar
bu gece çatlama iğnesini vuruyorum çarşamba 8:30da opuya alacaklar ama dr u söylemediler kim gireceğini.haKkımızda hayırlısı.iyiki varsınız kızlar
HappyHadi yaz çatladım
kızlar size bişi sorucam gerçi çekiniyorum sormaktan ama
tedavinizden artan 450 lik gonal f ve cetrotal kalırsa bena verin dicektim
amin canım onları düşünemiyorum zaten hepsi bayılmış şimdi annem oraya gitti yarında ben gidicem inş..
iyi akşamlar canlarım tedavideki arkadaşlarım sona gelmissiniz
maşallah hayırlısı olsun tedaviye başlıyacaklar rabbim sizlerede kolaylık versin
ben gündüz evde yokum giremiyorum nete akşamda eşim izin verdiği süre içinde
yazdıklarınızı okumaya çalışıyorum hamiş kalan arkadaşlar hiç belirtiniz oldumu
eltim her dakka soruyor varmı bir belirti diye ama bende tık yok erken değilmi
canlarım
Merhaba ferke. Genetik test derken? Pgt mi yapılacak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?