Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

hilburum inşallah herşey daha güzel olur o kadar güzel ifade ediyorsun ki içim titredi allahım yardımcın olsun emin ellerdesin bu konuda içimiz rahat dualarımız seninle az daha sabır çok zordur eminim ama sen o kadar güçlüsün ki ..... seni çokkk seviyoruz

hilburcum rabbim sana ve yavrularaına dayanma gücü versin şu durumda bile gayet soğuk kanlısın tebrik ederim çok iyi bir anne olacağından hiç şüphem yok rabbim mükafatını kat ve kat versin canım her daim dualarımdasınız inşalalh tam vaktinde sağlıkla kucaklaşıcaksınız

günaydın canım çok sevindim bir problem yokmuş hadi hayırlı haberler almaya az kaldı inşalalhhh

benim hiçbir tedavimde olmadı canım

canım eğer bekleyeceksen o ilacı netten araştır derim fsh falan ne durumda yüksek yada düşükse ona göre de ilaç veriyor kaan bey en azından kullanılacak spermler biraz daha kaliteli olurlar

süper bir haber bu canım inş... hamilesindir böyle örnekleri çok biliyosun

onlar seni kırıyorsa sende kırıcı olucaksın canım yoksa seni sürekli üzerler ben yaptım bunu şimdi çokta rahatım bana bu konuyu sormaya çekinir oldu insanlar:)))

en iyisini yaptınız canım şurda ne kalmış birazda tembellik yapmak gerek ama dimi kendini ve bebişini şımart artık biraz hakettiniz siz :)))

canım lütfen hemen moralini bozma inş. yanlışlık olmuştur farzedelim ki olmadı ertelenir biz herzaman hayırlısı olsun diye dua etmiyormuyuz lütfen kasma kendini bol bol da nar suyu iç canım

evet yurt disindan butun tahlillerimi faks cektim gecen cuma su anda onlardan cvp bekliyorum.baska bisey isteyeceklermi diye.ve cokta korkuyorum.4 cü ve son ddenmem olacak sanirim yasimda 37 .amh 0.4 cikti yani umut dusuk.bakalim hayirlisi

sen bi gel canım tedaviye bi başla hemen neden umut düşük diyorsun 1 tane yumurta oluşup o bir yumurtayla gebe kalanlar var önmeli olan çok olması değil kaliteli olması

iyi akşamlar kızlarr nasılsınız?ben haftaya başlıyorum tedaviye çok heyecanlıyım.inşlh bu sefer olur....

inş.. canım hakkında hayırlısı olsun inş...

o çok az dediğin yumoşlar sana evlat olacak bitanem dualarım seninle :))))

Hilburum Allah'ım seni ve bebişlerini korusun. Pozitifliğin, neşen sayesinde sorun yaşamadan atlatacaksın bunu da. Yüzdün yüzdün sonuna geldin.. Dualarımız seninle

canım hakkında hayırlsı olsun inşallah sağlıkla gelir miniklerin
aklına da kötü şeyler getirme dualrımız seninle allah yar ve yardımcın olsun

happy canım az olsun kaliteli olsun bizim olsun her zaman duacınızım moral bozmak yok herşeyin en iyi en güzelini düşünüyoruz pozitif oluyoruz allahın izniyle güzel haberler alıcaz
iyi akşamlar kızlarr nasılsınız?ben haftaya başlıyorum tedaviye çok heyecanlıyım.inşlh bu sefer olur....
hayırlı olsun rabbim gönlünüze göre versin inşalalhh
aksayam o nasıl bir arkadaştır ya böyle bir düşüncesizlik olmaz mesafe koymakla en iyisini yapmışsın seni kimsenin üzmesine izin verme canım
inşalalh o günleri görürürüm akasyacım çok sağol
hadi bakalım güzel haberlerle gel tuğcem inşallah mucizen seninledir
bu gece çatlama iğnesini vuruyorum çarşamba 8:30da opuya alacaklar ama dr u söylemediler kim gireceğini.haKkımızda hayırlısı.iyiki varsınız kızlar
hadi bakalım hayırlı olsun canım telefonla bildirirler kimin gireceğini kezbanım rabbim yardımcın olsun
nurmecim benim öyle çok belirtim olmadı sadece arada gögüslerim çok fena sızlıyordu
benim şuan bile fazla belirtim yok daha çok erken canım

hadi hayırlısı inşallah kaliteli ve sağlıklı embriyoların olur canım

kezbancım sen bunları düşünme herkes senin için en iyisi olan için çabalıyor gerisi rabbime kalmış nasip kısmet inşallah güzel
hbaerler alıcağız hepinizden sen kendine stres yapma düşünme bunları

Mikrocum yarın zaten yatış olucağı için mecburlar rapor vermeye ama beni orda yazacak ifade düşündürüyo kimseye söylemedim müdürüm dışında duyulmasını şuan istemiyorum,dr la konuşcam artık şansımı deniycem başka bişey yazsın yada ingilizce falan yazsın ne bilim..rapor alan arkadaşlar varsa fikir almak isterim ne yazdırdıklarına dair...

saol zambakım senin nasıl gidiyo bakalım..

kıyamam ona nasılda güzel yazmış. inş rabbim gönlune göre hayırlısıyla sağlıkla evlatlarını kucağına almayı nasip eder...

canım rahat ol ya ama yinede kendin bilirsin tabii .evet alan arkadaşlar sana bu konuda yardımcı olabilir .heyecan varmı bu arada

canım hayırlı olsun opun. nasılsın kendini nasıl hissediyorsun?

saol canım benim idare ediyoruz birazcıcık ağrılarım var ama gelecek evlatlarımız için değer dimi:)))

inşlh hamilesindir canım.sizin sorun neydi ki?bizede mucize olur demişlerdi.ben 2 kere kaldım gerçi kimyasal oldu ama bu bile mucize.eşimde problem benim.
ben pko luyum esımde varıkosesperm sayısı cok cok az
kızlar size bişi sorucam gerçi çekiniyorum sormaktan ama

tedavinizden artan 450 lik gonal f ve cetrotal kalırsa bena verin dicektim
neden cekınıyorsun keske elımde olsada versem.ben tedavıde olsam bende ısterımm
memorıaldesın demı?ben sırf bu kuvoz yuzunden orda dogum yapmadım 4 bın 4 bın gecelıgı 8 bın verıceksın bence daha fazla kalma gıt baska hastaneye....hatta kalk medıpol megaya gıt yarım saate gıdersın..cagırın medıpolden amulans alsınlar....benden sana tavsıyee...tabıkı hıcbırsey bebıslerınden onemlı degıl ama sanırım o kadar parayı vermek senıde sarsar brde ne kadar kalıcagınız bellı degıl..yınede allah sana ve bebıslerıne guc kuvvet versın

Bana galiba idrar yolu ihtihabı yazmışlardı. Tüp bebekle ilgili birşey yazılmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…