herkezze merhaba...
cumartsidne beri hastanedeyizbiliyorsunuz...geldiğimde makina 120 sancı göstermesine rağmen ben kahkahalar atıyordum tabi zaman ölne ilerlelemedi..2 saaat te 1 nidilat ve serum edavisine karş ılık sancılarım ancak 5 dak 1 50 lere indi...hala doğurmadım ama doktor salmıyorda...şuan ki halim nst yi an an anlıyabiliyorum ..değerlerimi kendim anlar haldeyim..fakat 50ler beni terletip 120ler filmlerdeki gibi ağlatır oldu malesef.DOĞUM SANCISI VARMIŞ:) buna rağmen suyumda azalma yada açılmam yok çok ilginç.rahim yolu normal bebeklerin kalp atışları normal ama ben sancılı...verilebilecek en yüksek doz verildiği için sancı olunca çekmekten başka çarem yok malesef.doktorum şu durumda ilaçla seni ben 36 ya kadar yine tutarım ama canın yanıyor diyor ve bu öle ben çekerim siz bebeklere bakın diyecek durumda değil...bugün belli çok taşıyamıycaksın burda 36 ya kadar kalmak çok maliyetli ama bu derece sancıyla seni evede yollıyamam dedi açık açık...1-2 güne bu ilaçlara yanıt alamazsak bebekleri alırız dedi.küveze girerler dedi.ama korkma yoğun bakıma girmezler artık onu atlattık dedi.1 doz daha ciğerleri için iğne yapıldı..zaten küçücük bebekleri küveze koyalım orası anne karnı sıcaklığında ve hijyenik,şimdi senin 2 tane bebeğe bu kadariyi ortam hazırlaman çok zor kendilerini toparlayınca alırsın burda gözümüzün önünde olurlar diyor.içimimi rahatlatmak için yapıyor bilmiyorum ama eve gitsem daha sıkıntı olucak gibi..dün akşam tamam eve gönder beni madem başka dozu yok bu işin suyum gelene kadar evde durayım dedim kabul etmedi.iyikide etmemiş yarım saat sonra feryat figan ağlıyodum sancıdan ,ağrı olunca kalp atışlarına bakıyorlar hemen bu ağrıyı evde çekseydim hastaneye kadar ölürdüm korkudan...
bende haberle böyle..öyle çok üzüntülü ya da telaşlı değilim...her zamnki gibi hayırlısını dilemekten başka çarem yok..allahım benim için bi yol bi çıkış yazmıştır nasipse...hepiniz için dua ediyorum ..hayırlısı olsun.6da nst var tekrar bakalım neler olucak.fırsat buldukça sizlere haber yollamaya çalışıyorum.iyi sabahlar..
hilburcum rabbim sana ve yavrularaına dayanma gücü versin şu durumda bile gayet soğuk kanlısın tebrik ederim çok iyi bir anne olacağından hiç şüphem yok rabbim mükafatını kat ve kat versin canım her daim dualarımdasınız inşalalh tam vaktinde sağlıkla kucaklaşıcaksınızherkezze merhaba...
cumartsidne beri hastanedeyizbiliyorsunuz...geldiğimde makina 120 sancı göstermesine rağmen ben kahkahalar atıyordum tabi zaman ölne ilerlelemedi..2 saaat te 1 nidilat ve serum edavisine karş ılık sancılarım ancak 5 dak 1 50 lere indi...hala doğurmadım ama doktor salmıyorda...şuan ki halim nst yi an an anlıyabiliyorum ..değerlerimi kendim anlar haldeyim..fakat 50ler beni terletip 120ler filmlerdeki gibi ağlatır oldu malesef.DOĞUM SANCISI VARMIŞ:) buna rağmen suyumda azalma yada açılmam yok çok ilginç.rahim yolu normal bebeklerin kalp atışları normal ama ben sancılı...verilebilecek en yüksek doz verildiği için sancı olunca çekmekten başka çarem yok malesef.doktorum şu durumda ilaçla seni ben 36 ya kadar yine tutarım ama canın yanıyor diyor ve bu öle ben çekerim siz bebeklere bakın diyecek durumda değil...bugün belli çok taşıyamıycaksın burda 36 ya kadar kalmak çok maliyetli ama bu derece sancıyla seni evede yollıyamam dedi açık açık...1-2 güne bu ilaçlara yanıt alamazsak bebekleri alırız dedi.küveze girerler dedi.ama korkma yoğun bakıma girmezler artık onu atlattık dedi.1 doz daha ciğerleri için iğne yapıldı..zaten küçücük bebekleri küveze koyalım orası anne karnı sıcaklığında ve hijyenik,şimdi senin 2 tane bebeğe bu kadariyi ortam hazırlaman çok zor kendilerini toparlayınca alırsın burda gözümüzün önünde olurlar diyor.içimimi rahatlatmak için yapıyor bilmiyorum ama eve gitsem daha sıkıntı olucak gibi..dün akşam tamam eve gönder beni madem başka dozu yok bu işin suyum gelene kadar evde durayım dedim kabul etmedi.iyikide etmemiş yarım saat sonra feryat figan ağlıyodum sancıdan ,ağrı olunca kalp atışlarına bakıyorlar hemen bu ağrıyı evde çekseydim hastaneye kadar ölürdüm korkudan...
bende haberle böyle..öyle çok üzüntülü ya da telaşlı değilim...her zamnki gibi hayırlısını dilemekten başka çarem yok..allahım benim için bi yol bi çıkış yazmıştır nasipse...hepiniz için dua ediyorum ..hayırlısı olsun.6da nst var tekrar bakalım neler olucak.fırsat buldukça sizlere haber yollamaya çalışıyorum.iyi sabahlar..
günaydın tatlim mustafa bey inceledi baktı tüpün biri kapalı diğerinde geçiş var sıvı birikmesi yok dedi bununla tüp yapılır yani bize engel olmaz dedi ve dün çatlatma iğnelerini yaptım canım bugünde kan vermeye gidicem sen naptın bi haber varmı çok erken gerçi ama:) iştemisin?
kızlar bişi sorcam size tedaviden sonra yüzünüzde bacaklarınızda ve boynunuzda sivilce gibi bişiler çıktımı ya benim ağzımın içi yara dudağım kenarında 2 tane uçuk yüzümde bacaklarımda sivilce gibi ama çok büyük bişiler oldu bunun ilaçlarla alakası var mı acaba
var cnm morfoloji düşük ve hareketlilikte fena yani..
kaan aydosu bilmem mi?
mustafa bey bize memorialın ürologunu tavsiye etti ama biz gitmedik..
nur hanıma bir sorarım eger benim agustosa kadar beklemem sorun değilse ürolaga başlayalım diyoruz..
ilaç kullansada 6 ayda anca işe yarar knımca..
bakalım hayırlısı artık vallahi kafam dahada karıştı adetim geciktikce gecikiyor neim nur hanımı orada yakalamam zor olacak
kızlar sanırım kendılıınden hamıle kaldım adet lekelenme tarzında 3 gun oldu dahada olmadı.halsızlık ve mıgde bulantısından oluyorum ama hastaneye gıdıp test yaptırmaya korkuyorum.ne yapmayalım sızce?ercı eger hamıleysem kalkar gobek atarım o ayrı:44:
aynen bende kızıyorum ama bazen ne düşünüyorum biliyonmu incim bizimde evlenir evlenmez çocuğumuz olsaydı acaba bizde evlat sahibi olamayan insanlara böyle
kırıcı konuşurmuyduk
bir söz vardır ya hani
insanın sınanmamış bir acı üstüne konuşması çok kolaydır diye
ben konuşacağımı düşünmüyorum bizim evladımız yok şuan ama bizde var olan başka artılarla bunu yapıyormuyuz hayır bilinçsiz insanlar yapar bunu ancak
mikrom dün akşam eşimle de çok konoştu artık bize çocuk yoku diyene sana ne diyecez dedik onlar bizi deli edeceğine biz onları edelim dedik ama ben pek yapamam öyle kırıcı deyilimdir yani
sağol canım iyiyiz çok şükür
bu hafta iş hayatımıza son veriyoruz evde dinleneceğim için seviniyorum ama arkadaşlarımdan ayrılacağım içinde içim biraz buruk gibi:26:
sende korkma herşey yolunda çok şükür ve hep böyle devam edecek
ben daha gün sayarken yapmıştım ve çok mutlu ediyordu beni
kızlar moralim çok bozuk bgn başka birşey için devlet hastanesinde kadındoğuma gitmiştim rahim kalınlığımın 6mm oldfuğunu söyledi oysa yarın transferim olcaktı galiba iptal olcak.bu durumda tutunma olmazki çok üzgünüm
evet yurt disindan butun tahlillerimi faks cektim gecen cuma su anda onlardan cvp bekliyorum.baska bisey isteyeceklermi diye.ve cokta korkuyorum.4 cü ve son ddenmem olacak sanirim yasimda 37 .amh 0.4 cikti yani umut dusuk.bakalim hayirlisi
iyi akşamlar kızlarr nasılsınız?ben haftaya başlıyorum tedaviye çok heyecanlıyım.inşlh bu sefer olur....
mustafa beyle muayenem vardı sevdim ben mustafa beyi bence çok iyi.çok net ne var söylüyo çok doğal yapmacıklık yok.rahim filmimi birlikte değerlendirdik transfere engel bişey yok dedi baya inceledi falan çok şükür iyiymiş nur hanımın dediği gibi yani.çarşambada opum var çok az yumoşum olucak şansım az ama güzel dualarınıza ihtiyacım var
mikro canım Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun Allah ailesine sabır versin genc olumleri herkes gibi benide asırı etkiliyor gunlerce kendime gelemiyorum ama sen dusunmemeye calıs moralin iyi olması lazım
saol canım allah razı olsun düşünmemeye çalışıyorum ama o zaman da kendimi suçlu hissediyorum zaman en güzel çare
Allah razı olsun kızlar.. Dualarınız o kadar değerli ki..Amin inşallah bu yolda mücadele eden herkes dileğine kavuşsun
aminnnn canım inşşş
Hayat böyle birşey işte.. Şairin dediği gibi " Bir doğum bir ölüm.." Allah ölümün de hayırlısını versin. Allah rahmet eylesin
aminnnnn
Çakırım boooooşşverr. Hakkaten takma. Benim kanka dediğim en yakın arkadaşım bana neler demedi ki.. Güya şaka yapıyor. Git evlat edin. Böylece mutasyonu olmaz. Sapasağlam olur. Yok efendim bende çocuk var da ne oluyor. Sen bir de üstüne para verip çocuk yapacaksın vs vs vs .. Böyle saçma sapan laflar.. Hani derler ya yaşayan bilir. Aynen öyle.. Ben mesela onunla olan ilişkilerimi sınırladım. Şimdi sürekli beni arıyor ama bahaneelr yaratıyorum.
aynen senin arkadaşın gibi bir tanede bende var canım onu çok seviyorum ama bu konuda beni anlamıyor ne uğraşıyosunuz gidin evlatlık alın diyor ona artık hiç anlatmıyorum bu konuları daha doğrusu eskisi gibi görüşmüyorum bile kimsenin seni üzmesine fırsat verme canım
kızlar size bişi sorucam gerçi çekiniyorum sormaktan ama
tedavinizden artan 450 lik gonal f ve cetrotal kalırsa bena verin dicektim
canım benim bir vurmalık iğnem var işine yararsa özelden yaz adını falan ben hemşireye bırakıyım
bu gece çatlama iğnesini vuruyorum çarşamba 8:30da opuya alacaklar ama dr u söylemediler kim gireceğini.haKkımızda hayırlısı.iyiki varsınız kızlar
süperr canım ya bak boşuna takıntı yaptın çok sevindimmmm
mikrocum başın sağolsun canım Allah rahmet eylesin,canım sana üzütü yasak kendine çok dikkat et olurmu??
aminnn canım inş...etmeye çalışıyorumm
iyi akşamlar canlarım tedavideki arkadaşlarım sona gelmissiniz
maşallah hayırlısı olsun tedaviye başlıyacaklar rabbim sizlerede kolaylık versin
ben gündüz evde yokum giremiyorum nete akşamda eşim izin verdiği süre içinde
yazdıklarınızı okumaya çalışıyorum hamiş kalan arkadaşlar hiç belirtiniz oldumu
eltim her dakka soruyor varmı bir belirti diye ama bende tık yok erken değilmi
canlarım
bu kadar erken ne belirtisi olsun canım yapma böyle kimseyide takma belirtiler kişiden kişiye değişir hemde sen relakksss ol lütfennn
Bu gün iğnelere başlangıcımın 5. Gunü ve her şey yolunda.
Yasımdan dolayı endiseliydim ama Aynur hn bile beklenmedik sekilde her şey yolunda dedi.
Eğer bir sorun çıkmazsa yapılan hesaplara göre cuma opu ya gireceğim.
Hakkımda hayırlısı...
hadi maşallah canımmm hakkında hayırlısı olsun inş....
arkadaşlar ohss olasılığı olduğu için bana çatlatma iğnesi olarak lucrin verdiler.internette biraz araştırdım lucrinle çatlatma iğnesi olarak kullanıldıgında emriyonun kalitesini olumsuz etkiliyomuş birde tutunmayı da kòtü etkiliyomuş.biraz moralim bozuldu.kullanan hamile kalan arkadaşlar varmı
kezbannnn lütfen ama sen hep kuşkularla yaklaşıyorsun tedavine bu da seni ve tedavini kötü etkiliyor böyle bir sıkıntı olsa doktorlar neden versin.gülüm allah ol dedikten sonra hepsi bahane bilmezmisin sen sadece stres yaparak olayları daha da zorlaştırıyosun lütfen daha sakin ol mevlam neylerse güzel eyler teslim olmaktan başka yapacak birşeyimiz yok canımmmm
herkezze merhaba...
ahhh kuzummm bende seni çıkmıştır diye düşünüyordum rabbim seni ve kuzularını korusun inş... yardımcın olsun
aynen canım benimde yıllık iznim var ama ilk on gün yani sonuca kadar bende yatayım diyorum işe gitmem çünkü metrobüste çok zor oluyo korkuyorum sürekli bişey oldumu diye,şimdi onları bitirmiyim raporla idare ederim arada aile hekimindende rapor alırım burası kamu ya idare edemiyolar illa resmi bişey lazım[/QUOTE
evet canım ya transfer sonrasına ayıralım biz bu izinleri ben normalde iki aktarma geliyorum birde çok sıkıntı.bu dönemlerde kendim arabayla gelip gitmeyi düşünüyorum bugünde öyle yaptım ama bayan oluna zor biraz sıkıştırıyorlar kaba erkekler((
resmi yerlerde rapor gerekir evet canım sen alabilecekmisin pekii
herkezze merhaba...
happy canım az olsun kaliteli olsun bizim olsun her zaman duacınızım moral bozmak yok herşeyin en iyi en güzelini düşünüyoruz pozitif oluyoruz allahın izniyle güzel haberler alıcazmustafa beyle muayenem vardı sevdim ben mustafa beyi bence çok iyi.çok net ne var söylüyo çok doğal yapmacıklık yok.rahim filmimi birlikte değerlendirdik transfere engel bişey yok dedi baya inceledi falan çok şükür iyiymiş nur hanımın dediği gibi yani.çarşambada opum var çok az yumoşum olucak şansım az ama güzel dualarınıza ihtiyacım var
hayırlı olsun rabbim gönlünüze göre versin inşalalhhiyi akşamlar kızlarr nasılsınız?ben haftaya başlıyorum tedaviye çok heyecanlıyım.inşlh bu sefer olur....
aksayam o nasıl bir arkadaştır ya böyle bir düşüncesizlik olmaz mesafe koymakla en iyisini yapmışsın seni kimsenin üzmesine izin verme canımAllah razı olsun kızlar.. Dualarınız o kadar değerli ki..Amin inşallah bu yolda mücadele eden herkes dileğine kavuşsun
Hayat böyle birşey işte.. Şairin dediği gibi " Bir doğum bir ölüm.." Allah ölümün de hayırlısını versin. Allah rahmet eylesin
Çakırım boooooşşverr. Hakkaten takma. Benim kanka dediğim en yakın arkadaşım bana neler demedi ki.. Güya şaka yapıyor. Git evlat edin. Böylece mutasyonu olmaz. Sapasağlam olur. Yok efendim bende çocuk var da ne oluyor. Sen bir de üstüne para verip çocuk yapacaksın vs vs vs .. Böyle saçma sapan laflar.. Hani derler ya yaşayan bilir. Aynen öyle.. Ben mesela onunla olan ilişkilerimi sınırladım. Şimdi sürekli beni arıyor ama bahaneelr yaratıyorum.
Canım bu ağrılar ve endişe çok normal. İlk başlarda oluyor. Zamanla geçecek. merak etme. Hamileliğe alışacaksın. Hele ki 12 hafta dolunca daha rahat olacaksın.
Öyle güzel bir laf ki.. Sınanmamış bir acı üstüne konuşmak çok kolay... Gerçekten de öyle. Çok sevdim bu sözü. Ben de vakti zamanında sınanmamış bir acı üstüne konuşmuştum. Rabbim bana onu sınattı. Yaşadım. O gün bugündür asla büyük konuşmamaya , insanları kınamamaya gayret ediyorum.
Canım sayı hiç önemli değil. Vakti zamanı gelince tek yumurta ile bile oluyor. Dualarımız seninle
Hadi hayırlı olsun canım. Senin uzun protokol olacak sanırım. Süreci biz de senden öğreneceğiz..Benim de bir dahaki tedavimde kısmetse uzun protokol olacak. Allah yardımcın olsun..
hadi bakalım güzel haberlerle gel tuğcem inşallah mucizen seninledirınsallah bız zaten yaza 2 tedavı dusunuyorduk..
yarın kan aldırıcam canımm
esım cok gec gelıyor canım en ıyısı kan testı yapılacak yarın
valla varsa bende sevınıcem...
ya ınsallah olsa ama ıkımızdede sorun var.olsada kalkıp oynarım valla...
hadi bakalım hayırlı olsun canım telefonla bildirirler kimin gireceğini kezbanım rabbim yardımcın olsunbu gece çatlama iğnesini vuruyorum çarşamba 8:30da opuya alacaklar ama dr u söylemediler kim gireceğini.haKkımızda hayırlısı.iyiki varsınız kızlar
nurmecim benim öyle çok belirtim olmadı sadece arada gögüslerim çok fena sızlıyorduiyi akşamlar canlarım tedavideki arkadaşlarım sona gelmissiniz
maşallah hayırlısı olsun tedaviye başlıyacaklar rabbim sizlerede kolaylık versin
ben gündüz evde yokum giremiyorum nete akşamda eşim izin verdiği süre içinde
yazdıklarınızı okumaya çalışıyorum hamiş kalan arkadaşlar hiç belirtiniz oldumu
eltim her dakka soruyor varmı bir belirti diye ama bende tık yok erken değilmi
canlarım
hadi hayırlısı inşallah kaliteli ve sağlıklı embriyoların olur canımBu gün iğnelere başlangıcımın 5. Gunü ve her şey yolunda.
Yasımdan dolayı endiseliydim ama Aynur hn bile beklenmedik sekilde her şey yolunda dedi.
Eğer bir sorun çıkmazsa yapılan hesaplara göre cuma opu ya gireceğim.
Hakkımda hayırlısı...
arkadaşlar ohss olasılığı olduğu için bana çatlatma iğnesi olarak lucrin verdiler.internette biraz araştırdım lucrinle çatlatma iğnesi olarak kullanıldıgında emriyonun kalitesini olumsuz etkiliyomuş birde tutunmayı da kòtü etkiliyomuş.biraz moralim bozuldu.kullanan hamile kalan arkadaşlar varmı
saat 23 :50 itibariyle çatlatma iğnemi yapıyorum ve pazar 8:15 te hastanede olucam opu için :)))
dualarınızı bekliyorum
hilburcum rabbim sana ve yavrularaına dayanma gücü versin şu durumda bile gayet soğuk kanlısın tebrik ederim çok iyi bir anne olacağından hiç şüphem yok rabbim mükafatını kat ve kat versin canım her daim dualarımdasınız inşalalh tam vaktinde sağlıkla kucaklaşıcaksınız
günaydın canım çok sevindim bir problem yokmuş hadi hayırlı haberler almaya az kaldı inşalalhhh
Kizlar gecmisi okumadim.hil bur yazdimi bilmiyorum az once beni aradi sizlere soylememi istedi.dogum sancisi baslamis hastanedeymis.dogumun baslamamasi icin ilac vermisler.simdiiyilermis.hersey yolunda.dualarinizi eksik etmeyin.saglikla gununde gelsin kuzucuklari.
merhaba herkese
ben iki anneleri topiğinden yazıyorum. hil_bur hastanede imiş. şunu yazmış:
merhaba hepinize.sancılarımı makina ölçemiyordu geldiğimde malesef.hala yemek vermediler sezaryan ihtimaline karşılılık ben artık bişey hissetmiyom.moralim iyi ama en güvenli yerde hastanedeyim çok şükür.bundan sonrası allahın bileceği bişey dualarınızı eksik etmeyin.ayrıca sancı denen şey çok saçma hiç filmlerdeki gibi değil.bu yazdıklarımı memorialda tedavi olanlar topiğinede yazarmısınız.yarın hastanede olanlar hilali ziyaret etmeyi unutmasın...herşey için saolun yoldaşlığınız için...derin ve deniz için dua edin iütfen
onun ricasını yerine getirmek istedim. iyi akşamlar.
Mikrocum yarın zaten yatış olucağı için mecburlar rapor vermeye ama beni orda yazacak ifade düşündürüyo kimseye söylemedim müdürüm dışında duyulmasını şuan istemiyorum,dr la konuşcam artık şansımı deniycem başka bişey yazsın yada ingilizce falan yazsın ne bilim..rapor alan arkadaşlar varsa fikir almak isterim ne yazdırdıklarına dair...
canım hayırlı olsun opun. nasılsın kendini nasıl hissediyorsun?
arkadaşlar bugün 13.00 transferim oldu evde yoktum yeni geldim
size haber vereyim dedim dualarınızı bekliyorum inşallah olcak
ben yemeğe çıkıyorum gelirim gene..
ben pko luyum esımde varıkosesperm sayısı cok cok azinşlh hamilesindir canım.sizin sorun neydi ki?bizede mucize olur demişlerdi.ben 2 kere kaldım gerçi kimyasal oldu ama bu bile mucize.eşimde problem benim.
neden cekınıyorsun keske elımde olsada versem.ben tedavıde olsam bende ısterımmkızlar size bişi sorucam gerçi çekiniyorum sormaktan ama
tedavinizden artan 450 lik gonal f ve cetrotal kalırsa bena verin dicektim
memorıaldesın demı?ben sırf bu kuvoz yuzunden orda dogum yapmadım 4 bın 4 bın gecelıgı 8 bın verıceksın bence daha fazla kalma gıt baska hastaneye....hatta kalk medıpol megaya gıt yarım saate gıdersın..cagırın medıpolden amulans alsınlar....benden sana tavsıyee...tabıkı hıcbırsey bebıslerınden onemlı degıl ama sanırım o kadar parayı vermek senıde sarsar brde ne kadar kalıcagınız bellı degıl..yınede allah sana ve bebıslerıne guc kuvvet versınherkezze merhaba...
Mikrocum yarın zaten yatış olucağı için mecburlar rapor vermeye ama beni orda yazacak ifade düşündürüyo kimseye söylemedim müdürüm dışında duyulmasını şuan istemiyorum,dr la konuşcam artık şansımı deniycem başka bişey yazsın yada ingilizce falan yazsın ne bilim..rapor alan arkadaşlar varsa fikir almak isterim ne yazdırdıklarına dair...
canım kan verdinmi ne yaptın meraktayız:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?