Allah kolaylık versin canım senin yavrulardan bi haber varmı??
herkezze merhaba...
cumartsidne beri hastanedeyizbiliyorsunuz...geldiğimde makina 120 sancı göstermesine rağmen ben kahkahalar atıyordum tabi zaman ölne ilerlelemedi..2 saaat te 1 nidilat ve serum edavisine karş ılık sancılarım ancak 5 dak 1 50 lere indi...hala doğurmadım ama doktor salmıyorda...şuan ki halim nst yi an an anlıyabiliyorum ..değerlerimi kendim anlar haldeyim..fakat 50ler beni terletip 120ler filmlerdeki gibi ağlatır oldu malesef.DOĞUM SANCISI VARMIŞ:) buna rağmen suyumda azalma yada açılmam yok çok ilginç.rahim yolu normal bebeklerin kalp atışları normal ama ben sancılı...verilebilecek en yüksek doz verildiği için sancı olunca çekmekten başka çarem yok malesef.doktorum şu durumda ilaçla seni ben 36 ya kadar yine tutarım ama canın yanıyor diyor ve bu öle ben çekerim siz bebeklere bakın diyecek durumda değil...bugün belli çok taşıyamıycaksın burda 36 ya kadar kalmak çok maliyetli ama bu derece sancıyla seni evede yollıyamam dedi açık açık...1-2 güne bu ilaçlara yanıt alamazsak bebekleri alırız dedi.küveze girerler dedi.ama korkma yoğun bakıma girmezler artık onu atlattık dedi.1 doz daha ciğerleri için iğne yapıldı..zaten küçücük bebekleri küveze koyalım orası anne karnı sıcaklığında ve hijyenik,şimdi senin 2 tane bebeğe bu kadariyi ortam hazırlaman çok zor kendilerini toparlayınca alırsın burda gözümüzün önünde olurlar diyor.içimimi rahatlatmak için yapıyor bilmiyorum ama eve gitsem daha sıkıntı olucak gibi..dün akşam tamam eve gönder beni madem başka dozu yok bu işin suyum gelene kadar evde durayım dedim kabul etmedi.iyikide etmemiş yarım saat sonra feryat figan ağlıyodum sancıdan ,ağrı olunca kalp atışlarına bakıyorlar hemen bu ağrıyı evde çekseydim hastaneye kadar ölürdüm korkudan...
bende haberle böyle..öyle çok üzüntülü ya da telaşlı değilim...her zamnki gibi hayırlısını dilemekten başka çarem yok..allahım benim için bi yol bi çıkış yazmıştır nasipse...hepiniz için dua ediyorum ..hayırlısı olsun.6da nst var tekrar bakalım neler olucak.fırsat buldukça sizlere haber yollamaya çalışıyorum.iyi sabahlar..
Arkadaşlar biliyorsunuz "mercan2011" 29 haftalıkken bebişlerini dünyaya getirdi küvezdeler şuanda
Şükür bebişlerin ikiside solunum cihazından çıkmışlar
Kiloları 1 kilonun altındaymış ama Allahın izniyle sağlıcakla ayrılacaklar o hastaneden bebişlerimiz inanıyorum
Mercanımın hepinize selamı var çok dua ediyor hepimiz için…
“Allah bizim için dua eden etmeyen herkesten razı olsun. Rabbim sizlere hayırlı hamilelikler hayırlı doğumlar yaşatsın” diyor…
Arkadaşlar geçen hafta başlamıştık mercanımın bebişleri için terficiye okumaya ve bugün 1 hafta oldu…
Bugün tefriciyeleri tamamlayıp duasını yapmamız gerekiyor…
Eksik kalan sayımız 180…
Lütfen okuyabilecek arkadaşlarımızdan duamızı tamamlamamız için yardımcı olmalarını istiyorum…
Bu topiktende inci_tanesi arkadaşımız saolsun katılmıştı dualarımıza...
Hem mercanın son durumundan sizi haberdar etmek hemde yardımlarınızı istemek için yazdım...
Allah herkesten razı olsun….
TEFRİCİYE OKUYANLAR=
ASBELOVE=200=OKUDU
BAHAR=244=OKUDU
BASAK2569=200=OKUDU
CEMREM29=500=OKUDU
DENİZBULUT=100=OKUDU
ESMA=100=OKUDU
ESRA1982=200=OKUDU
FLZASK2003=250=OKUDU
GVNF=160=OKUDU
HASRET=500=OKUDU
HERDEMK=2 Yasin=OKUDU
İNCİ_TANESİ=200=OKUDU
KADER60=50=OKUDU
MİKRO81=100=OKUDU
NURSEN=200=OKUDU
SEVAL0817=200=OKUDU
TULAY20=100=OKUDU
UMUTEGE16=200=OKUDU
VCK=250=OKUDU
5816BURSA=700 - 2 yasin=OKUDU
KALAN=180
benimde akşam doğru daha çok şişiyordu canım kaç yumoşun görünüyor şuan boşver öyle zannetsinler yakında öyle olucak allahın izniyle:)))
nur hanıma bende aynısını demiştim ya çatlarlarsa diye merak etme öyle kolay kolay çatlamazlar demişti :)))
canım Allah yardımcın olsun Allah sana ve bebeklerine güc kuvvet versin dualarımızda oldugunu bil bizleri haberdar et seni merak ediyoruz
canım az önce görüştüm ben hilburla şu an iyiler ama gece sancılar çoğalıyormuş henüz beklemedeler
5 tane toplarız dedi mustafa bey,15 tanede toplarım ama işe yarar 5 tane olur gibi dedi bunada çok şükür zaten hedefimiz öyleydi tabi bu 5 tanenin hepside olgun değil bundan başkada bi düşüncem yok inşallah hepsi güzel döllenirler canım
canım az olsun kaliteli olsun yeter banada nur hanım işimize yarar 5 -6 toplarız demişti ama daha fazla topladılar hayırlısı olsun belki aralarında iyi olmayanlar var o zamana kadar da kendilerini belli ederler inş...canım 1 tanecik olsun ama bize hayırlı sağlıklı evlat olsun ne önemi var ki
canım ben 100 tane tefriciye alayım simdi okuyayım ins eger bitmezse tekrar kalanı alırım ama bana kesin sayı verin olur mu ben tam sayfaları okuyamadım
canım Allah yardımcın olsun Allah sana ve bebeklerine güc kuvvet versin dualarımızda oldugunu bil bizleri haberdar et seni merak ediyoruz
canım az önce görüştüm ben hilburla şu an iyiler ama gece sancılar çoğalıyormuş henüz beklemedeler
canım az olsun kaliteli olsun yeter banada nur hanım işimize yarar 5 -6 toplarız demişti ama daha fazla topladılar hayırlısı olsun belki aralarında iyi olmayanlar var o zamana kadar da kendilerini belli ederler inş...canım 1 tanecik olsun ama bize hayırlı sağlıklı evlat olsun ne önemi var ki
tesekkur ederim canım Rabbim hilbur un yardımcısı olsun canım sen ne alemdesin transfer yarına mı
inşallah canım aynen öyle benim 2 transfer yapılcak bu sefer ikiz hayali kuruyorum hep İnşallah Allahım gönlümüze göre verir..
mikro senin transferi kim yapıcak canım??
ne oldu canım senden haber bekliyoruz evin yakın olsa ben test alıp gelecegim meraktan oldum
tesekkur ederim canım Rabbim hilbur un yardımcısı olsun canım sen ne alemdesin transfer yarına mı
henüz belli değil canım ama yarın daha 3 .gün inş. 5. güne giderler birazcıcık daha dayanıklı olurlar o zaman yavru kuşlar :)))
inşallah canım aynen öyle benim 2 transfer yapılcak bu sefer ikiz hayali kuruyorum hep İnşallah Allahım gönlümüze göre verir..
amin canım inş.. ya annem sabah rüya görmüş o şekilde anlatıyo birini doyurduk diyo acaba diğerinide doyudrduk mu diye konuşuyormuşuz sağlıklı olsun hayırlı olsun bir tane olsun benimle olsun ama ikiz olursada fena olmaz hani:)))
incim bugün gezmelerde :)))
kesinlikle yumurta toplamada kendileri karar veriyomuş ama transferde bende öyle dedim bakalım bu arada ben hiç nur hanıma muayene olmadım bari transfere girsin dedim yada semra hanım
ben şimdi çatlatmayı 9 da yaptımya beni daha erken mi alırlar??
mustafa beyle muayenem vardı sevdim ben mustafa beyi bence çok iyi.çok net ne var söylüyo çok doğal yapmacıklık yok.rahim filmimi birlikte değerlendirdik transfere engel bişey yok dedi baya inceledi falan çok şükür iyiymiş nur hanımın dediği gibi yani.çarşambada opum var çok az yumoşum olucak şansım az ama güzel dualarınıza ihtiyacım var
iyi akşamlar canlarım tedavideki arkadaşlarım sona gelmissiniz
maşallah hayırlısı olsun tedaviye başlıyacaklar rabbim sizlerede kolaylık versin
ben gündüz evde yokum giremiyorum nete akşamda eşim izin verdiği süre içinde
yazdıklarınızı okumaya çalışıyorum hamiş kalan arkadaşlar hiç belirtiniz oldumu
eltim her dakka soruyor varmı bir belirti diye ama bende tık yok erken değilmi
canlarım
Bu gün iğnelere başlangıcımın 5. Gunü ve her şey yolunda.
Yasımdan dolayı endiseliydim ama Aynur hn bile beklenmedik sekilde her şey yolunda dedi.
Eğer bir sorun çıkmazsa yapılan hesaplara göre cuma opu ya gireceğim.
Hakkımda hayırlısı...
herkezze merhaba...
cumartsidne beri hastanedeyizbiliyorsunuz...geldiğimde makina 120 sancı göstermesine rağmen ben kahkahalar atıyordum tabi zaman ölne ilerlelemedi..2 saaat te 1 nidilat ve serum edavisine karş ılık sancılarım ancak 5 dak 1 50 lere indi...hala doğurmadım ama doktor salmıyorda...şuan ki halim nst yi an an anlıyabiliyorum ..değerlerimi kendim anlar haldeyim..fakat 50ler beni terletip 120ler filmlerdeki gibi ağlatır oldu malesef.DOĞUM SANCISI VARMIŞ:) buna rağmen suyumda azalma yada açılmam yok çok ilginç.rahim yolu normal bebeklerin kalp atışları normal ama ben sancılı...verilebilecek en yüksek doz verildiği için sancı olunca çekmekten başka çarem yok malesef.doktorum şu durumda ilaçla seni ben 36 ya kadar yine tutarım ama canın yanıyor diyor ve bu öle ben çekerim siz bebeklere bakın diyecek durumda değil...bugün belli çok taşıyamıycaksın burda 36 ya kadar kalmak çok maliyetli ama bu derece sancıyla seni evede yollıyamam dedi açık açık...1-2 güne bu ilaçlara yanıt alamazsak bebekleri alırız dedi.küveze girerler dedi.ama korkma yoğun bakıma girmezler artık onu atlattık dedi.1 doz daha ciğerleri için iğne yapıldı..zaten küçücük bebekleri küveze koyalım orası anne karnı sıcaklığında ve hijyenik,şimdi senin 2 tane bebeğe bu kadariyi ortam hazırlaman çok zor kendilerini toparlayınca alırsın burda gözümüzün önünde olurlar diyor.içimimi rahatlatmak için yapıyor bilmiyorum ama eve gitsem daha sıkıntı olucak gibi..dün akşam tamam eve gönder beni madem başka dozu yok bu işin suyum gelene kadar evde durayım dedim kabul etmedi.iyikide etmemiş yarım saat sonra feryat figan ağlıyodum sancıdan ,ağrı olunca kalp atışlarına bakıyorlar hemen bu ağrıyı evde çekseydim hastaneye kadar ölürdüm korkudan...
bende haberle böyle..öyle çok üzüntülü ya da telaşlı değilim...her zamnki gibi hayırlısını dilemekten başka çarem yok..allahım benim için bi yol bi çıkış yazmıştır nasipse...hepiniz için dua ediyorum ..hayırlısı olsun.6da nst var tekrar bakalım neler olucak.fırsat buldukça sizlere haber yollamaya çalışıyorum.iyi sabahlar..
Arkadaşlar biliyorsunuz "mercan2011" 29 haftalıkken bebişlerini dünyaya getirdi küvezdeler şuanda
Şükür bebişlerin ikiside solunum cihazından çıkmışlar
Kiloları 1 kilonun altındaymış ama Allahın izniyle sağlıcakla ayrılacaklar o hastaneden bebişlerimiz inanıyorum
Mercanımın hepinize selamı var çok dua ediyor hepimiz için…
“Allah bizim için dua eden etmeyen herkesten razı olsun. Rabbim sizlere hayırlı hamilelikler hayırlı doğumlar yaşatsın” diyor…
Arkadaşlar geçen hafta başlamıştık mercanımın bebişleri için terficiye okumaya ve bugün 1 hafta oldu…
Bugün tefriciyeleri tamamlayıp duasını yapmamız gerekiyor…
Eksik kalan sayımız 180…
Lütfen okuyabilecek arkadaşlarımızdan duamızı tamamlamamız için yardımcı olmalarını istiyorum…
Bu topiktende inci_tanesi arkadaşımız saolsun katılmıştı dualarımıza...
Hem mercanın son durumundan sizi haberdar etmek hemde yardımlarınızı istemek için yazdım...
Allah herkesten razı olsun….
TEFRİCİYE OKUYANLAR=
ASBELOVE=200=OKUDU
BAHAR=244=OKUDU
BASAK2569=200=OKUDU
CEMREM29=500=OKUDU
DENİZBULUT=100=OKUDU
ESMA=100=OKUDU
ESRA1982=200=OKUDU
FLZASK2003=250=OKUDU
GVNF=160=OKUDU
HASRET=500=OKUDU
HERDEMK=2 Yasin=OKUDU
İNCİ_TANESİ=200=OKUDU
KADER60=50=OKUDU
MİKRO81=100=OKUDU
NURSEN=200=OKUDU
SEVAL0817=200=OKUDU
TULAY20=100=OKUDU
UMUTEGE16=200=OKUDU
VCK=250=OKUDU
5816BURSA=700 - 2 yasin=OKUDU
KALAN=180
nur hanım bana yaralama yaparken demişti transferin kolay olacak diye en azından biliyor başkasını istemem o olmazsa ki olsun semra hanım isterim bende kesinlikle kabul etme sende :)))
evet canım daha erken alırlar seni ben 23:50 de vurmuştum beni 11:50de falan aldılar
iyi olmalarına çok sevindim dahada ii olurlar inş baharım 100 tane aldım
allah razı olsun canım çok saol seninle birlikte kalan sayımız 80 oldu hayırlısıyla bugün bitiricez...
baharcım bende iş yerindeyim 50 tane tefriciye okurum ne kadar sürüyor birde bakayım kalanı içinde konuşuruz tekrar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?