Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

canım Allah yardımcın olsun Allah sana ve bebeklerine güc kuvvet versin dualarımızda oldugunu bil bizleri haberdar et seni merak ediyoruz

canım ben 100 tane tefriciye alayım simdi okuyayım ins eger bitmezse tekrar kalanı alırım ama bana kesin sayı verin olur mu ben tam sayfaları okuyamadım

5 tane toplarız dedi mustafa bey,15 tanede toplarım ama işe yarar 5 tane olur gibi dedi bunada çok şükür zaten hedefimiz öyleydi tabi bu 5 tanenin hepside olgun değil bundan başkada bi düşüncem yok inşallah hepsi güzel döllenirler canım

canım ben 100 tane tefriciye alayım simdi okuyayım ins eger bitmezse tekrar kalanı alırım ama bana kesin sayı verin olur mu ben tam sayfaları okuyamadım

canım allah razı olsun kalan sayı 180 o da tamamlanınca bitiyor...
eğer alabilirsen 180i çok sevinirim canım...

mikro senin transferi kim yapıcak canım??

canım şuan hiçbir bilgim yok ama öyle sıradakinede yaptırmak istemiyorum ben kendi doktorumu istiyorum nur hanımada söylemiştim inş.. demişti bakalım aradıklarında sorucam

ne oldu canım senden haber bekliyoruz evin yakın olsa ben test alıp gelecegim meraktan oldum

sorma canım ya bende aynen şimdiye kadar bir sabah birde akşam yapmıştım:)))

kesinlikle yumurta toplamada kendileri karar veriyomuş ama transferde bende öyle dedim bakalım bu arada ben hiç nur hanıma muayene olmadım bari transfere girsin dedim yada semra hanım

kesinlikle yumurta toplamada kendileri karar veriyomuş ama transferde bende öyle dedim bakalım bu arada ben hiç nur hanıma muayene olmadım bari transfere girsin dedim yada semra hanım

nur hanım bana yaralama yaparken demişti transferin kolay olacak diye en azından biliyor başkasını istemem o olmazsa ki olsun semra hanım isterim bende kesinlikle kabul etme sende :)))

ben şimdi çatlatmayı 9 da yaptımya beni daha erken mi alırlar??

evet canım daha erken alırlar seni ben 23:50 de vurmuştum beni 11:50de falan aldılar

gözün aydın olsun cnm hakkında hayırlısı olsun

canım daha çok çok erken belirti arama herkeste olan bişey deil bazısında olmayan sende olur ama hamişliktendir hiç belli olmuyo kafanı takma düşünmemeye çalış

rabbim yardımcınız olsun hilburcum mutlu sona çok yakınsın saglıklıca kucagına almanı nasip etsin rabbim derin ve denizimizi heyecanla bekliyoruz ama acele etmezler inş

iyi olmalarına çok sevindim dahada ii olurlar inş baharım 100 tane aldım

peki canım dr gelmeden bayıltıyorlar dimi, odada ne kadar tutuyorlar bide sen ilaçlardan bahsetmiştin bırakırım diye ne çok soru sordum dimi:)))

TEFRİCİYE OKUYANLAR=

ASBELOVE=200=OKUDU
BAHAR=244=OKUDU
BASAK2569=200=OKUDU
CEMREM29=500=OKUDU
DENİZBULUT=100=OKUDU
ESMA=100=OKUDU
ESRA1982=200=OKUDU
FLZASK2003=250=OKUDU
GVNF=160=OKUDU
HAPPYBUTTERFLY=50=OKUDU
HASRET=500=OKUDU
HERDEMK=2 Yasin=OKUDU
İNCİ_TANESİ=200=OKUDU
KADER60=50=OKUDU
NURSEN=200=OKUDU
SEMRA58=100=OKUDU
SEVAL0817=200=OKUDU
TULAY20=100=OKUDU
VCK=250=OKUDU
5816BURSA=700 - 2 yasin=OKUDU

KALAN=30

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…