Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

hiç ilgisi yokk.lucrini hep çatlatma olarak veriyorlar ve diğerlerinin etkisi ile aynı ..canını sıkma moral önmli yan etkileri düşünme ..

canım bir bilgim yok ama sen moralini bozma olumlu düşün herşey cok güzel olacak dua et Allah istesin yeter ki vakit saat geldiyse ilaç embriyo kalite bahane inş artık kavusma vakti gelmiştir

Sezyal sen ne zaman başlıyorsun tedaviye sende sorun nedir

işte ben de yaloıvadayım ya ankara timur gürkan ya ist.memorıal kararsızım..ama bu hafta birine karar verecm.
4.olucak o yüzden daha da kararsızım..
sorun rahimde yapışıklık var.yumurtalık ve embriyolar süper kalite ama tutunacak yerler iyi değil yaniii

Akasyam o nasıl bir arkadaşmış Böyle şaka mı olur Bence sınırlandırmakla kalma hayatından çıkar. Böyle densizlere nasıl öfkeleniyorum anlatamam

hayırlısı olsun sonu bebişli olsun inşallahhh

Hakkında hayırlısı olsun. Her tedavi kendi içinde farklıdır. İnş. bu kez bebeğine kavuşursun...

kızlar size bişi sorucam gerçi çekiniyorum sormaktan ama

tedavinizden artan 450 lik gonal f ve cetrotal kalırsa bena verin dicektim

Çakırım bende yok maalesef.

bu gece çatlama iğnesini vuruyorum çarşamba 8:30da opuya alacaklar ama dr u söylemediler kim gireceğini.haKkımızda hayırlısı.iyiki varsınız kızlar

Hadi hayırlısı.

inci çok tatlısınnnn:))))

Nurmecim dur daha 2.günün ne belirtisi :)

Hayırlısı olsun inş.

Sanırım böyle durumlarda doğrudan hissettiklerini söylemek gerekirse terslemek gerek.

canım kandan kromozaom analizi ilk ona bakılıyo dimi

Ferke sanırım sen, sana ve eşine yapılacak genetik tahlillerden bahsediyorsun. Evet ikinize preferik kanda kromozom analizi yapılır. Ayrıca sana pıhtılaşma ve bağışıklık testleri yapılır. Kromozomlarda bir sorun çıkarsa tedavi sonunda oluşan embriyolar genetik olarak incelenir.

herkezze merhaba...

cumartsidne beri hastanedeyizbiliyorsunuz...geldiğimde makina 120 sancı göstermesine rağmen ben kahkahalar atıyordum tabi zaman ölne ilerlelemedi..2 saaat te 1 nidilat ve serum edavisine karş ılık sancılarım ancak 5 dak 1 50 lere indi...hala doğurmadım ama doktor salmıyorda...şuan ki halim nst yi an an anlıyabiliyorum ..değerlerimi kendim anlar haldeyim..fakat 50ler beni terletip 120ler filmlerdeki gibi ağlatır oldu malesef.DOĞUM SANCISI VARMIŞ:) buna rağmen suyumda azalma yada açılmam yok çok ilginç.rahim yolu normal bebeklerin kalp atışları normal ama ben sancılı...verilebilecek en yüksek doz verildiği için sancı olunca çekmekten başka çarem yok malesef.doktorum şu durumda ilaçla seni ben 36 ya kadar yine tutarım ama canın yanıyor diyor ve bu öle ben çekerim siz bebeklere bakın diyecek durumda değil...bugün belli çok taşıyamıycaksın burda 36 ya kadar kalmak çok maliyetli ama bu derece sancıyla seni evede yollıyamam dedi açık açık...1-2 güne bu ilaçlara yanıt alamazsak bebekleri alırız dedi.küveze girerler dedi.ama korkma yoğun bakıma girmezler artık onu atlattık dedi.1 doz daha ciğerleri için iğne yapıldı..zaten küçücük bebekleri küveze koyalım orası anne karnı sıcaklığında ve hijyenik,şimdi senin 2 tane bebeğe bu kadariyi ortam hazırlaman çok zor kendilerini toparlayınca alırsın burda gözümüzün önünde olurlar diyor.içimimi rahatlatmak için yapıyor bilmiyorum ama eve gitsem daha sıkıntı olucak gibi..dün akşam tamam eve gönder beni madem başka dozu yok bu işin suyum gelene kadar evde durayım dedim kabul etmedi.iyikide etmemiş yarım saat sonra feryat figan ağlıyodum sancıdan ,ağrı olunca kalp atışlarına bakıyorlar hemen bu ağrıyı evde çekseydim hastaneye kadar ölürdüm korkudan...

bende haberle böyle..öyle çok üzüntülü ya da telaşlı değilim...her zamnki gibi hayırlısını dilemekten başka çarem yok..allahım benim için bi yol bi çıkış yazmıştır nasipse...hepiniz için dua ediyorum ..hayırlısı olsun.6da nst var tekrar bakalım neler olucak.fırsat buldukça sizlere haber yollamaya çalışıyorum.iyi sabahlar..

Hilbur canım Allah yardımcınız olsun yazdıklarını resmen hissettim kendimde,tüylerim diken diken oldu.İnşallah sağ salim kucağına alırsın derin ve denizini

günaydın canım henüz geçmişi okumadım noldu dün doktorda gelişmeler ne hadi hemen hemen yaz :)))

günaydın tatlim mustafa bey inceledi baktı tüpün biri kapalı diğerinde geçiş var sıvı birikmesi yok dedi bununla tüp yapılır yani bize engel olmaz dedi ve dün çatlatma iğnelerini yaptım canım bugünde kan vermeye gidicem sen naptın bi haber varmı çok erken gerçi ama:) iştemisin?

oh oh maşallah canım çok sevindim beni ertesi gün çağırmamışlardı herkes farklı işte yok canım çarşamba 11e kadar bilgi vericez dediler.bugün işe geldim ama canım benim kasıklarım ağrıyor fazla oturunca nasıl olucak bakalım olmazsa erken kaçarım artık patron gelmeseydin dedi bilseydim:)))

kezban olumsuz düşünme canım öyle olsa vermezlerdi lucrini senin yumurtaların iyi sayıda canım zaten bi kaç tanesi elenicek mutlaka kaliteli kalır hiç merak etme canınıda sıkma durduk yere yarın ikimizinde opusu sağ salim geçer inşallah..

rapor almayı denedinmi canım ,benimde rahatsız ediyo içimden diyorumki mikronun yerinde olsam napıcaktım şu kadar yumurtayı taşıyamadım diyorum kızıyorum kendime:))

rapor almayı denedinmi canım ,benimde rahatsız ediyo içimden diyorumki mikronun yerinde olsam napıcaktım şu kadar yumurtayı taşıyamadım diyorum kızıyorum kendime:))

yok canım hiç denemedim izin konusunda sıkıntım yok ki gelmiyim desem izin veriyor ama ben bu izinleri transferin ilk 10 günü kullanmayı düşünüyorum o yüzden hemde diyorumki biraz hareketlenirsem daha çabuk iyileşir .şimdi senin opun yarın mı canım kızma kendine her bünye farklı :)))

aynen canım benimde yıllık iznim var ama ilk on gün yani sonuca kadar bende yatayım diyorum işe gitmem çünkü metrobüste çok zor oluyo korkuyorum sürekli bişey oldumu diye,şimdi onları bitirmiyim raporla idare ederim arada aile hekimindende rapor alırım burası kamu ya idare edemiyolar illa resmi bişey lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…