Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

Arkadaşlar biliyorsunuz "mercan2011" 29 haftalıkken bebişlerini dünyaya getirdi küvezdeler şuanda
Şükür bebişlerin ikiside solunum cihazından çıkmışlar
Kiloları 1 kilonun altındaymış ama Allahın izniyle sağlıcakla ayrılacaklar o hastaneden bebişlerimiz inanıyorum
Mercanımın hepinize selamı var çok dua ediyor hepimiz için…
“Allah bizim için dua eden etmeyen herkesten razı olsun. Rabbim sizlere hayırlı hamilelikler hayırlı doğumlar yaşatsın” diyor…
Arkadaşlar geçen hafta başlamıştık mercanımın bebişleri için terficiye okumaya ve bugün 1 hafta oldu…
Bugün tefriciyeleri tamamlayıp duasını yapmamız gerekiyor…
Eksik kalan sayımız 180…
Lütfen okuyabilecek arkadaşlarımızdan duamızı tamamlamamız için yardımcı olmalarını istiyorum…
Bu topiktende inci_tanesi arkadaşımız saolsun katılmıştı dualarımıza...
Hem mercanın son durumundan sizi haberdar etmek hemde yardımlarınızı istemek için yazdım...
Allah herkesten razı olsun….

TEFRİCİYE OKUYANLAR=

ASBELOVE=200=OKUDU
BAHAR=244=OKUDU
BASAK2569=200=OKUDU
CEMREM29=500=OKUDU
DENİZBULUT=100=OKUDU
ESMA=100=OKUDU
ESRA1982=200=OKUDU
FLZASK2003=250=OKUDU
GVNF=160=OKUDU
HASRET=500=OKUDU
HERDEMK=2 Yasin=OKUDU
İNCİ_TANESİ=200=OKUDU
KADER60=50=OKUDU
MİKRO81=100=OKUDU
NURSEN=200=OKUDU
SEVAL0817=200=OKUDU
TULAY20=100=OKUDU
UMUTEGE16=200=OKUDU
VCK=250=OKUDU
5816BURSA=700 - 2 yasin=OKUDU

KALAN=180

Son düzenleme:

canım 100 tanede ben okurum rabbim bir an önce sağlıkla evlerine dönmelerini nasip etsin inş....

canım 100 tanede ben okurum rabbim bir an önce sağlıkla evlerine dönmelerini nasip etsin inş....

allah razı olsun canım benim çok saol
bugün okuyabilirsin değil mi canım bugün son gün çünkü 1 hafta oldu ??

Son düzenleme:

çok sevindim allah onları annesine babasına bağışlasınn
canım dualrın saat kaça kadar vakti var bende alayım çok üzüldüm daha önce haberim olmadığı için:26:

çok sevindim allah onları annesine babasına bağışlasınn
canım dualrın saat kaça kadar vakti var bende alayım çok üzüldüm daha önce haberim olmadığı için:26:

amin bitanem rabbim mercanıma bağışlasın kızlarını inan her konuştğumda daha çok duygulanıyorum
canım nekadar erken okuyabilirsen okadar iyi belli bi saat yok sadece bugün son...
okumak istersen kaç tane okuyacağını yaz ekleyeyim canım...

canım 200 tane okurum ben saat veremiyorum yanlız şimdi öğle yemeğine gidicem 1 saat kalıyorum dışarda gelince okurum saat 4 de bitirmiş olurum sanırım

canım 200 tane okurum ben saat veremiyorum yanlız şimdi öğle yemeğine gidicem 1 saat kalıyorum dışarda gelince okurum saat 4 de bitirmiş olurum sanırım

tamam canım allah razı olsun ben seni okudu olarak yazıyorum ozaman nasıl olsa okursun dediğin gibi...

o kadaracık ağrı kadı kızında da olur evet tatlım kesinlikle değer

heyecan şu anda yok sadece ne durumdalar biraz merak ediyorum alıştım hergün kontrol ettirmeye:) ya çatlarsa diye korkuyorum kendi kendilerine karnım baya şişti herkes bugün göbeğime odaklanmış durumda beni hamile sanıyorlardır diye tahmin ediyoum:)))

benimde akşam doğru daha çok şişiyordu canım kaç yumoşun görünüyor şuan boşver öyle zannetsinler yakında öyle olucak allahın izniyle:)))
nur hanıma bende aynısını demiştim ya çatlarlarsa diye merak etme öyle kolay kolay çatlamazlar demişti :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…