Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

peki canım dr gelmeden bayıltıyorlar dimi, odada ne kadar tutuyorlar bide sen ilaçlardan bahsetmiştin bırakırım diye ne çok soru sordum dimi:)))

hayır canım olurmu öyle şey canım ben odaya girdiğimde müstecep orada oturuyordu dosyamı inceliyordu masaya yatınca hemen anestesi yapıldı ve gerisini hatırlamıyorum sadece uyandığımda ağlıyordum midem bulanıyordu ve ağrım vardı bayaa .bak sakın tedirgin olma bu çok oldu benim ilk defa bu kadar ağrı hissttim yani herkezinki ağrılı olmuyordur bu kadar birde bu sefer çok erken uyandım belkide o yüzden bu kadar ağrı hissetmişte olabilirim.ama farzetki ağrın oldu bana iki tane ağrı kesici iğne yapıldı çabucak geçti .

canım ilaçlarıdaben vermek istedim fakat ben ancak transfer günü gelebilicem senin de hemen olucağı hiç aklıma gelmedi kusura bakma yarın biticek daha benim 4 günlük ya onlar

canım bende okumaya basladım ozaman 30 okuyayım eksik kalırsa haber verin

ok canım ne kusuru olcak benimde öncekiler ağrısızdı bunu bende merak ediyoırum .demek dr da orda oluyo :))

canım kalan sayımız 30 du ama saolsun "happybutterfly" arkadaşımız onuda okumuş...
ben ne olur ne olmaz diye kendime aldıklarımdan 40 tanesini okumamıştım...
sen 30 taneyi okumaya başlamıştın zaten sen oku onu...
bende kalan 10 tanesini okudum şimdi liste tamamlanmış oldu...
alllah razı olsun hepinizden...

Şişli memorailde rezerv azlığı nedeni ile tüp bebek deneyenler var mı?Bili veren olursa çok sevineceğim.Teşekkürler:))))

Canim ben varim. Bende de rezerv azligi var malesef( 3uncu denememi memorialde yaptirdim. Ama malesef gene sonuc alamadim. Ama bildigim kadariyla beyazzambak ta da rezerv azligi sorunu vardi ve o su an allahin izniyle hamile:))

vaktım oldukca bende okurum canımm allah kabul etsın hepınızınkını allah hepınızden razı olsun nasıl ıyı gelıyor onlara bu dualar yogun bakımın kapısında beklemek nasıl zordur bılırım...
canım çık al tabi ben olsam meraktan çatlarım :)))
bende catlıyorum ama kucuk bır kızım var nasıl cıkıyım oyle her ıstedıgımde...
ne oldu canım senden haber bekliyoruz evin yakın olsa ben test alıp gelecegim meraktan oldum
valla ıyı olurduu yanıı kızı yen uyuttum bırazdan cıkarımm
bende okurum vaktım oldukca fazla olsun ne olcak

tamam canım allah razı olsun seninle tefriciyelerimiz tamamlanmış oldu...

Yeni haberim oldu,tamamlanmis ama yined hemen okumaya basliyorum.oglum uyanasiya okuycam.rabbim kimseyi evlat yokluguyla acisiyla sinamasin.kuzucuklar tez zamanda anneleriyle evlerine donsun insallah.

canım 10 dakika engeli baharcım sen benim okudugum 30 u saymıyor musun acaba cunku hesap makinesi ile hesaplıyorum hep 4364 cıkıyor birdaha bakalım istersen

ASBELOVE =200
BAHAR =244
BASAK2569 =200
CEMREM29 =500
DENİZBULUT =100
ESMA=100
ESRA1982 =200
FLZASK2003 =250
GİNGDAO =30
GVNF =160
HAPPYBUTTERFLY =80
HASRET =500
İNCİ_TANESİ =200
KADER60 =50
NURSEN =200
SEMRA58 =100
SEVAL0817 =200
TULAY20 =100
VCK =250
5816BURSA =700

200+244+200+500+100+100+200+250+30+160+80+500+200+50+200+100+200+100+250+700=4364

kızlar bu işleme bir bakabilir misiniz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…