peki canım dr gelmeden bayıltıyorlar dimi, odada ne kadar tutuyorlar bide sen ilaçlardan bahsetmiştin bırakırım diye ne çok soru sordum dimi:)))
TEFRİCİYE OKUYANLAR=
ASBELOVE=200=OKUDU
BAHAR=244=OKUDU
BASAK2569=200=OKUDU
CEMREM29=500=OKUDU
DENİZBULUT=100=OKUDU
ESMA=100=OKUDU
ESRA1982=200=OKUDU
FLZASK2003=250=OKUDU
GVNF=160=OKUDU
HAPPYBUTTERFLY=50=OKUDU
HASRET=500=OKUDU
HERDEMK=2 Yasin=OKUDU
İNCİ_TANESİ=200=OKUDU
KADER60=50=OKUDU
NURSEN=200=OKUDU
SEMRA58=100=OKUDU
SEVAL0817=200=OKUDU
TULAY20=100=OKUDU
VCK=250=OKUDU
5816BURSA=700 - 2 yasin=OKUDU
KALAN=30
hayır canım olurmu öyle şey canım ben odaya girdiğimde müstecep orada oturuyordu dosyamı inceliyordu masaya yatınca hemen anestesi yapıldı ve gerisini hatırlamıyorum sadece uyandığımda ağlıyordum midem bulanıyordu ve ağrım vardı bayaa .bak sakın tedirgin olma bu çok oldu benim ilk defa bu kadar ağrı hissttim yani herkezinki ağrılı olmuyordur bu kadar birde bu sefer çok erken uyandım belkide o yüzden bu kadar ağrı hissetmişte olabilirim.ama farzetki ağrın oldu bana iki tane ağrı kesici iğne yapıldı çabucak geçti .
canım ilaçlarıdaben vermek istedim fakat ben ancak transfer günü gelebilicem senin de hemen olucağı hiç aklıma gelmedi kusura bakma yarın biticek daha benim 4 günlük ya onlar
canım bende okumaya basladım ozaman 30 okuyayım eksik kalırsa haber verin
baharcım 80 tane okudum canım Allah kabul etsin..
ok canım ne kusuru olcak benimde öncekiler ağrısızdı bunu bende merak ediyoırum .demek dr da orda oluyo :))
canım bende okumaya basladım ozaman 30 okuyayım eksik kalırsa haber verin
canım çok saol allah razı olsun hepinizden rabbim hepinize sağlıklı sıhatl evlatlar nasip etsin inş...
Şişli memorailde rezerv azlığı nedeni ile tüp bebek deneyenler var mı?Bili veren olursa çok sevineceğim.Teşekkürler:))))
Şişli memorailde rezerv azlığı nedeni ile tüp bebek deneyenler var mı?Bili veren olursa çok sevineceğim.Teşekkürler:))))
hastaneden aradılar funda hanım yapıcakmış yine değişti dr:))
hastaneden aradılar funda hanım yapıcakmış yine değişti dr:))
canım benimde opu tabi ki bu 3-4 ay once funda hanım yaacak demişlerdi ama müstecep bey yapmıştı sen stres yapma inş hicbirşey hissetmeyeceksin cok rahat olacak benim cok sukur Rabbime hiçbir agrım sızım olmamıştı
vaktım oldukca bende okurum canımm allah kabul etsın hepınızınkını allah hepınızden razı olsun nasıl ıyı gelıyor onlara bu dualar yogun bakımın kapısında beklemek nasıl zordur bılırım...Arkadaşlar biliyorsunuz "mercan2011" 29 haftalıkken bebişlerini dünyaya getirdi küvezdeler şuanda
Şükür bebişlerin ikiside solunum cihazından çıkmışlar
Kiloları 1 kilonun altındaymış ama Allahın izniyle sağlıcakla ayrılacaklar o hastaneden bebişlerimiz inanıyorum
Mercanımın hepinize selamı var çok dua ediyor hepimiz için
Allah bizim için dua eden etmeyen herkesten razı olsun. Rabbim sizlere hayırlı hamilelikler hayırlı doğumlar yaşatsın diyor
Arkadaşlar geçen hafta başlamıştık mercanımın bebişleri için terficiye okumaya ve bugün 1 hafta oldu
Bugün tefriciyeleri tamamlayıp duasını yapmamız gerekiyor
Eksik kalan sayımız 180
Lütfen okuyabilecek arkadaşlarımızdan duamızı tamamlamamız için yardımcı olmalarını istiyorum
Bu topiktende inci_tanesi arkadaşımız saolsun katılmıştı dualarımıza...
Hem mercanın son durumundan sizi haberdar etmek hemde yardımlarınızı istemek için yazdım...
Allah herkesten razı olsun .
TEFRİCİYE OKUYANLAR=
ASBELOVE=200=OKUDU
BAHAR=244=OKUDU
BASAK2569=200=OKUDU
CEMREM29=500=OKUDU
DENİZBULUT=100=OKUDU
ESMA=100=OKUDU
ESRA1982=200=OKUDU
FLZASK2003=250=OKUDU
GVNF=160=OKUDU
HASRET=500=OKUDU
HERDEMK=2 Yasin=OKUDU
İNCİ_TANESİ=200=OKUDU
KADER60=50=OKUDU
MİKRO81=100=OKUDU
NURSEN=200=OKUDU
SEVAL0817=200=OKUDU
TULAY20=100=OKUDU
UMUTEGE16=200=OKUDU
VCK=250=OKUDU
5816BURSA=700 - 2 yasin=OKUDU
KALAN=180
bende catlıyorum ama kucuk bır kızım var nasıl cıkıyım oyle her ıstedıgımde...canım çık al tabi ben olsam meraktan çatlarım :)))
valla ıyı olurduu yanıı kızı yen uyuttum bırazdan cıkarımmne oldu canım senden haber bekliyoruz evin yakın olsa ben test alıp gelecegim meraktan oldum
bende okurum vaktım oldukca fazla olsun ne olcakcanım bende okumaya basladım ozaman 30 okuyayım eksik kalırsa haber verin
tamam canım allah razı olsun seninle tefriciyelerimiz tamamlanmış oldu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?