Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

canım senin dediğin gibiymiş şimdi tekrar topladım ben senin okuduğun 30 taneyi eklemiyormuşum sorun ordan kaynaklanıyormuş
sayı 4364...

Son düzenleme:
Canlar biliyorsunuz mercanım 29 haftalıkken bebişlerini dünyaya getirdi küvezdeler şuanda
Şükür bebişlerin ikiside solunum cihazından çıkmışlar
Kiloları 1 kilonun altındaymış ama Allahın izniyle sağlıcakla ayrılacaklar o hastaneden bebişlerimiz inanıyorum
Mercanımın hepinize selamı var çok dua ediyorum hepimiz için…
“Allah bizim için dua eden etmeyen herkesten razı olsun. Rabbim sizlere hayırlı hamilelikler hayırlı doğumlar yaşatsın” diyor…
Canlar geçen hafta başlamıştık mercanımın bebişleri için terficiye okumaya ve bugün 1 hafta oldu…
Bugün tefriciyeleri tamamlayıp duasını yapmamız gerekiyor…
Eksik kalan sayımız 80…
Lütfen okuyabilecek arkadaşlarımızdan duamızı tamamlamamız için yardımcı olmalarını istiyorum…
Allah herkesten razı olsun….

TEFRİCİYE OKUYANLAR=

ASBELOVE=200=OKUDU
BAHAR=244=OKUDU
BASAK2569=200=OKUDU
CEMREM29=500=OKUDU
DENİZBULUT=100=OKUDU
ESMA=100=OKUDU
ESRA1982=200=OKUDU
FLZASK2003=250=OKUDU
GİNGDAO=30=OKUDU
GVNF=160=OKUDU
HAPPYBUTTERFLY=80=OKUDU
HASRET=500=OKUDU
HERDEMK=2 Yasin=OKUDU
İNCİ_TANESİ=200=OKUDU
KADER60=50=OKUDU
NURSEN=200=OKUDU
SEMRA58=100=OKUDU
SEVAL0817=200=OKUDU
TULAY20=100=OKUDU
VCK=250=OKUDU
5816BURSA=700 - 2 yasin=OKUDU

TOPLAM=4364
KALAN=80

canım bebek_istiyoruz okuyorum yazmıs onu saymadık o kac okuyacaktı onun kinide cıkarrtalım kalanı ben okuyayım

canım o kaç tane okuyacağını yazmadı...
bizde eşimle dışarı çıkıcaz inan hem evi temizliyorum hem buraya koşturuyorum...
hayırlısıyla bi tamamlasaydık rahatlayacaktım...

canım o kaç tane okuyacağını yazmadı...
bizde eşimle dışarı çıkıcaz inan hem evi temizliyorum hem buraya koşturuyorum...
hayırlısıyla bi tamamlasaydık rahatlayacaktım...

canım kac okusam acaba veya o okudugunu bgn yazar ona gore eksik kalanı aksam da olsa okuruz olur mu

canım ben bebek istiyoruza mesaj attım o okudugunu yazınca kalanı Allah nasip ederse ben bgn okuyacagım sen işine bak inş ben kalanı tamamlarım

canım kac okusam acaba veya o okudugunu bgn yazar ona gore eksik kalanı aksam da olsa okuruz olur mu

canım ben bebek istiyoruza mesaj attım o okudugunu yazınca kalanı Allah nasip ederse ben bgn okuyacagım sen işine bak inş ben kalanı tamamlarım

canım bizim topikten başka bitane arkadaşımız almış 80 taneyi böyece liste tamamlanmış oldu...
diğer arkadaş zaten listenin tamamlandığını biliyordu belki başka dua okuyacaktır...
allah okuyan herkesten razı olsun rabbim mercanımında hepimizinde dualarını kabul etsin

tamam canım Allah razı olsun Allah kabul etsin

ARUNA=80=OKUDU
ASBELOVE=200=OKUDU
BAHAR=244=OKUDU
BASAK2569=200=OKUDU
CEMREM29=500=OKUDU
DENİZBULUT=100=OKUDU
ESMA=100=OKUDU
ESRA1982=200=OKUDU
FLZASK2003=250=OKUDU
GİNGDAO=30=OKUDU
GVNF=160=OKUDU
HAPPYBUTTERFLY=80=OKUDU
HASRET=500=OKUDU
HERDEMK=2 Yasin=OKUDU
İNCİ_TANESİ=200=OKUDU
KADER60=50=OKUDU
NURSEN=200=OKUDU
SEMRA58=100=OKUDU
SEVAL0817=200=OKUDU
TULAY20=100=OKUDU
VCK=250=OKUDU
5816BURSA=700 - 2 yasin=OKUDU

Hz. Peygamberimiz Muhammed (sav)’in yüzü suyu hürmetine, okuduğumuz salatı şerifelerin yüzü suyu hürmetine, bütün peygamberlerin yüzü suyu hürmetine, veli kullarının yüzü suyu hürmetine, ismi azamın, esma’ül hüsna’nın yüzü suyu hürmetine, Kuran-ı Kerim’in hürmetine, nihayetsiz sonsuz gücün kudretin yüzü suyu hürmetine, bize duyduğun merhametin yüzü suyu hürmetine yüce rabbim gönlümüzdeki bütün duaları, niyetleri kabul etsin inşallah… AMİN…

canım sen benim okuduğumuda yazmamışsın ama ((

iyiyim mikrom çok şükür biraz ağrım var kasıklarımda
sen nasıl olsun geçtimi ağrıların canım keşke bugün hiç işe gitmeseydin dinlenseydin

canım ne biliyim geldim ama burdada oturuyorum sürekli ama oturmaktansa yatmayı tercih ederdim batıyo sanki sürekli oturdukça

senin ağrılarında en kısa zamanda geçer inş. canım doktora ne zaman gidiceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…