Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

Bebeklerin durumunun iyi olmasına çok sewindim inş tez zamanda kilolarını da alırlar Allah yardımcıları olsun inş sağlıkla büyüsünler

hilburcum Derinle Denizin güzel haberlerini bekliyorum Allah yardımcın olsun kucağına aldığında bütün ağrılar ağlamalar unutulur çok öpüyorum seni Allah yar ve yardımcın olsun

Mikrom mesajını yeni görebildim ben de yolladım telfn numaramı cok ıyı dusunmussun cansın.

Transfer olacak canlarım allah bebeklerınızden hiç ayırmasın inş Kucağınıza almayı nasip etsin

Tedavideki arkadaşlarım sonu bebişli olsun stres yapmayın ve en önemlisi umutsuz olmayın

E beni soracak olursanız çok şükür şuan bulantılar dışında bir sorun yok bazen kasık ağrıları tutuyor buna da şükür diyorum haftaya kontrol günümüz 14 yada 15 şubat hastaneden telefon beklıyoruz. O zaman ayrıntılı yazarım sıze yıne. Hep aklımdasınız ve dualarımdasınız hepiniz SİZİ ÇOKK SEVİYORUZZ

canım ne biliyim geldim ama burdada oturuyorum sürekli ama oturmaktansa yatmayı tercih ederdim batıyo sanki sürekli oturdukça

senin ağrılarında en kısa zamanda geçer inş. canım doktora ne zaman gidiceksin

bende de olmuştu oturunca falan batıyordu akşam eve gidince direk uzan canım bişi yapma dinlen biraz

inşalalh mikrom ağrılar için herkes normal diyor ama beni çok tedirgin ediyor 16 şubatta randevumuz var hayırlısyla
ama zaman geçmiyor sanki

canım özledik ya bulantıların azalmış sevindim ne kadarlık oldunuz kuzum
aaaa bende 16 sında gidicem belki karşılaşırız canoo
evet canım aranmaz mı biz bugün telden konuştuk eksikliğini giderdik
candır oooo selam söleee
iyiyim canım sen nasılsın nasıl gidiyor bebişli günler varmı değişiklik ler

çok şükür canım şuan pek bişi hissetmiyorum kasık ağrılarım dışında hala şaka gibi geliyor sabırsızlıkla ultrason günü bekliyoruz

canım ya bizde seni çok seviyoruz ve özlüyoruz kimsenin telinden de mi giremiyorsun .sende cansın bitanem .ağrıların da geçer inş. en kısa zamanda canım o bulantılar bebişlerin varlığı demek az sabret tatlım

sorma ya mikrom teknolojiden yararlanamıyorum :) Ewet bebişleri düşününce geçiyor hepsi darısı basınıza inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş senin opu oldu değil mi 13 taneydi sanırım yanlıs hatırlamıyorsam

inş karsılasırız beyazım ewet biraz daha iyiyim çok şükür sanırım 8+3 olması lazım yanlış hesaplamıyorsak tabi
Seni çok iyi anlıyorum aynı durumu yaşadım hatta erkenden hastanelik oldum biliyorsunuz Kasık ağrıları arada bir oluyordur değil mi bende öyle olmuştu :)

inşallah canımmm çok sevinirim
ohh maşallah 9 haftalık olmuşsunuz canomm
bir görsem rahatlıcam evet arada bir oluyor canım çok garip bir sızı
senin ilk ultrasonun nasıl oldu karındanmı

inşş...canım benim evet oldu opum 13 tande bebiş şimdilik var bakalım kısmet kaçı gidicek 5. güne sen neler yapıyorsun

inşallah canımmm çok sevinirim
ohh maşallah 9 haftalık olmuşsunuz canomm
bir görsem rahatlıcam evet arada bir oluyor canım çok garip bir sızı
senin ilk ultrasonun nasıl oldu karındanmı

kalp atışını duyduğunda herşey geçecek annesi pıt pıt diye selamlayacak sizi
Vajinal oluyor ultrasonlar Nur hanım hep öyle olacak dedi bana özel bir durum mu bilmiyorum ama seninde ilk vajinal olur.

nasılsın tatlım maşallah tedavinin sonuna gelmişsin halbuki birlikte gitmiştik öngörüşmeye nasip işte canım inş. burdan güzel haberlerini de okurum

inşş...canım benim evet oldu opum 13 tande bebiş şimdilik var bakalım kısmet kaçı gidicek 5. güne sen neler yapıyorsun

ohh ne güzel stres yapma güzel güzel 5. güne giderler sonra daa annesinin karnında büyürler inş evdeyım canım annemde kalıyorum bırakmıyor benı bıraz daha toparlan dıyor vakıt gecırıyoruzz öylee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…