Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

sana tedavini başında yaptığın stresleri hatırlatırım canımmmmm

inş.. dua etmeyi unutma bize. en güzeli canım evde napcaksın tek başına anneler gibisi varmı 2 günden beri dört dönüyor benimkide etrafımda canım annemmmm

kalp atışını duyduğunda herşey geçecek annesi pıt pıt diye selamlayacak sizi
vajinal oluyor ultrasonlar nur hanım hep öyle olacak dedi bana özel bir durum mu bilmiyorum ama seninde ilk vajinal olur.

aminnnn inşallahhhh
hımm anladım cananım soğal çok merak ediyordum nasıl olcak diye

kızlaarrr rahatsızım diye patronum erken gönderiyo şimdide sen çık trafiğe yakalanma dedi kusura bakmayın öpüyorum hepinizi

kalp atışını duyduğunda herşey geçecek annesi pıt pıt diye selamlayacak sizi
Vajinal oluyor ultrasonlar Nur hanım hep öyle olacak dedi bana özel bir durum mu bilmiyorum ama seninde ilk vajinal olur.
nur hnm takıp ettı benı doguma kadar ılk 3 ay vajınal bakıldı sonra normale gectık bız.hele dogdugunda dunyan degısıyor suan hayat kızımdan ıbaret benım ıcın.

mikrom test tarihini düşünüyorum şimdi benimki 17 si seninki 15 şubatmı olucak??
inşallah bayram yapacağız o günlerde
kızlaarrr rahatsızım diye patronum erken gönderiyo şimdide sen çık trafiğe yakalanma dedi kusura bakmayın öpüyorum hepinizi
ohh çok sevindim senin adına git yat hemen canım bizde öptükk kocaman
nur hnm takıp ettı benı doguma kadar ılk 3 ay vajınal bakıldı sonra normale gectık bız.hele dogdugunda dunyan degısıyor suan hayat kızımdan ıbaret benım ıcın.
allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin canım ana kız çok güzel günleriniz olsun inşallah

canım hiç bir bilgim yok

allah yar ve yardımcın olsun dualarım senin ve yavrularınlar allahın izini ile yavrularını sağlıkla evine getireceksin canım

ohhh maşallah maşşallah

merhaba arkadaşlar bugün muayeneye çağırdılar tekrardan.7000 geçmiş o baktıkları hormon.semra hanım baktı aynur hanıma çok kızdı.bu hasta şiddetli ohss geçiriyor siz nasıl farketmezsiniz diye.bu vakadan daga iyisi şuan okmeydanında yatıyor kaç gündür dedi.50den fazla yumurta varmış durum çok kötü.yarından itibaren cetrotide başlıycam on gün kadar kullanıcakmışım.durum çok vahim yani

kezbancım canım benim çok geçmiş olsun inşallah çabuk atlatırsın bu durumu hakkında hayırlsı olsun sakın üzülme moralini bozma canım bol bol dinlen istirahat et herkes bu durumda tuzdan uzak durmayı tavsiye ediyor
çok dikkat et kendine

canım ohss olmana çok üzüldüm çok zor bir süreç
benim e 2 ilk tüp bebeyimde 9000 di o kadar çok kötü durumdaydım
bilmeyerek turşu yedim yedikten yarım saat sonra hastaneye kaldırıldım
bak sakın tuzlu ve turşu ekşi acı ve soğuk şeyleri yeme ve içme
eyrıyetten
senin şikayetlerinin azalması için
proteinden zengin şeyler tüket
ceviz süt tuzsuz peynir yoğurt yomurtanın sadece beyazı sabah 2 tane haşla ve sadece beyazını ye ve 2.5 litre su iç
eyer bunları yapmazsan seni ürkütmek istemem ama zor bir süreç geçirebilirsin
allah yar ve yardımcın olsun gelişmeleri bize yaz dularımdasın canım

Geçmiş olsun canım. Bunda da bir hayır vardır. Geç olsun da sonu iyi olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…