nasılsın tatlım maşallah tedavinin sonuna gelmişsin halbuki birlikte gitmiştik öngörüşmeye nasip işte canım inş. burdan güzel haberlerini de okurum
offf ya deli oldum ama üst üste geldi hepsi
offf ya deli oldum ama üst üste geldi hepsi
ohh ne güzel stres yapma güzel güzel 5. güne giderler sonra daa annesinin karnında büyürler inş evdeyım canım annemde kalıyorum bırakmıyor benı bıraz daha toparlan dıyor vakıt gecırıyoruzz öylee
iyi yapmışsın canım benimde yarın opum var bakalım saat yaklaştıkca heyecanlanmaya başlıyorum :)
mikrom hayırdır noldu sinirlenmek yoooookkkk!!!
ne oldu mikrom hayırdır
happy opun güzel gecer inşallah hayırlı olsun cnmm
kalp atışını duyduğunda herşey geçecek annesi pıt pıt diye selamlayacak sizi
vajinal oluyor ultrasonlar nur hanım hep öyle olacak dedi bana özel bir durum mu bilmiyorum ama seninde ilk vajinal olur.
nur hnm takıp ettı benı doguma kadar ılk 3 ay vajınal bakıldı sonra normale gectık bız.hele dogdugunda dunyan degısıyor suan hayat kızımdan ıbaret benım ıcın.kalp atışını duyduğunda herşey geçecek annesi pıt pıt diye selamlayacak sizi
Vajinal oluyor ultrasonlar Nur hanım hep öyle olacak dedi bana özel bir durum mu bilmiyorum ama seninde ilk vajinal olur.
inşallah bayram yapacağız o günlerdemikrom test tarihini düşünüyorum şimdi benimki 17 si seninki 15 şubatmı olucak??
ohh çok sevindim senin adına git yat hemen canım bizde öptükk kocamankızlaarrr rahatsızım diye patronum erken gönderiyo şimdide sen çık trafiğe yakalanma dedi kusura bakmayın öpüyorum hepinizi
allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin canım ana kız çok güzel günleriniz olsun inşallahnur hnm takıp ettı benı doguma kadar ılk 3 ay vajınal bakıldı sonra normale gectık bız.hele dogdugunda dunyan degısıyor suan hayat kızımdan ıbaret benım ıcın.
canım hiç bir bilgim yokarkadaşlar ohss olasılığı olduğu için bana çatlatma iğnesi olarak lucrin verdiler.internette biraz araştırdım lucrinle çatlatma iğnesi olarak kullanıldıgında emriyonun kalitesini olumsuz etkiliyomuş birde tutunmayı da kòtü etkiliyomuş.biraz moralim bozuldu.kullanan hamile kalan arkadaşlar varmı
allah yar ve yardımcın olsun dualarım senin ve yavrularınlar allahın izini ile yavrularını sağlıkla evine getireceksin canımherkezze merhaba...
cumartsidne beri hastanedeyizbiliyorsunuz...geldiğimde makina 120 sancı göstermesine rağmen ben kahkahalar atıyordum tabi zaman ölne ilerlelemedi..2 saaat te 1 nidilat ve serum edavisine karş ılık sancılarım ancak 5 dak 1 50 lere indi...hala doğurmadım ama doktor salmıyorda...şuan ki halim nst yi an an anlıyabiliyorum ..değerlerimi kendim anlar haldeyim..fakat 50ler beni terletip 120ler filmlerdeki gibi ağlatır oldu malesef.DOĞUM SANCISI VARMIŞ:) buna rağmen suyumda azalma yada açılmam yok çok ilginç.rahim yolu normal bebeklerin kalp atışları normal ama ben sancılı...verilebilecek en yüksek doz verildiği için sancı olunca çekmekten başka çarem yok malesef.doktorum şu durumda ilaçla seni ben 36 ya kadar yine tutarım ama canın yanıyor diyor ve bu öle ben çekerim siz bebeklere bakın diyecek durumda değil...bugün belli çok taşıyamıycaksın burda 36 ya kadar kalmak çok maliyetli ama bu derece sancıyla seni evede yollıyamam dedi açık açık...1-2 güne bu ilaçlara yanıt alamazsak bebekleri alırız dedi.küveze girerler dedi.ama korkma yoğun bakıma girmezler artık onu atlattık dedi.1 doz daha ciğerleri için iğne yapıldı..zaten küçücük bebekleri küveze koyalım orası anne karnı sıcaklığında ve hijyenik,şimdi senin 2 tane bebeğe bu kadariyi ortam hazırlaman çok zor kendilerini toparlayınca alırsın burda gözümüzün önünde olurlar diyor.içimimi rahatlatmak için yapıyor bilmiyorum ama eve gitsem daha sıkıntı olucak gibi..dün akşam tamam eve gönder beni madem başka dozu yok bu işin suyum gelene kadar evde durayım dedim kabul etmedi.iyikide etmemiş yarım saat sonra feryat figan ağlıyodum sancıdan ,ağrı olunca kalp atışlarına bakıyorlar hemen bu ağrıyı evde çekseydim hastaneye kadar ölürdüm korkudan...
bende haberle böyle..öyle çok üzüntülü ya da telaşlı değilim...her zamnki gibi hayırlısını dilemekten başka çarem yok..allahım benim için bi yol bi çıkış yazmıştır nasipse...hepiniz için dua ediyorum ..hayırlısı olsun.6da nst var tekrar bakalım neler olucak.fırsat buldukça sizlere haber yollamaya çalışıyorum.iyi sabahlar..
ohhh maşallah maşşallahgünaydın tatlim mustafa bey inceledi baktı tüpün biri kapalı diğerinde geçiş var sıvı birikmesi yok dedi bununla tüp yapılır yani bize engel olmaz dedi ve dün çatlatma iğnelerini yaptım canım bugünde kan vermeye gidicem sen naptın bi haber varmı çok erken gerçi ama:) iştemisin?
benim hiçbir tedavimde olmadı canım
canım eğer bekleyeceksen o ilacı netten araştır derim fsh falan ne durumda yüksek yada düşükse ona göre de ilaç veriyor kaan bey en azından kullanılacak spermler biraz daha kaliteli olurlar
süper bir haber bu canım inş... hamilesindir böyle örnekleri çok biliyosun
onlar seni kırıyorsa sende kırıcı olucaksın canım yoksa seni sürekli üzerler ben yaptım bunu şimdi çokta rahatım bana bu konuyu sormaya çekinir oldu insanlar:)))
en iyisini yaptınız canım şurda ne kalmış birazda tembellik yapmak gerek ama dimi kendini ve bebişini şımart artık biraz hakettiniz siz :)))
canım lütfen hemen moralini bozma inş. yanlışlık olmuştur farzedelim ki olmadı ertelenir biz herzaman hayırlısı olsun diye dua etmiyormuyuz lütfen kasma kendini bol bol da nar suyu iç canım
sen bi gel canım tedaviye bi başla hemen neden umut düşük diyorsun 1 tane yumurta oluşup o bir yumurtayla gebe kalanlar var önmeli olan çok olması değil kaliteli olması
inş.. canım hakkında hayırlısı olsun inş...
o çok az dediğin yumoşlar sana evlat olacak bitanem dualarım seninle :))))
ohh iyi yapmışın bende o yolla baş vurucam bir dahakine
Allah razı olsun kızlar.. Dualarınız o kadar değerli ki..Amin inşallah bu yolda mücadele eden herkes dileğine kavuşsun
aminnnn canım inşşş
Hayat böyle birşey işte.. Şairin dediği gibi " Bir doğum bir ölüm.." Allah ölümün de hayırlısını versin. Allah rahmet eylesin
aminnnnn
Çakırım boooooşşverr. Hakkaten takma. Benim kanka dediğim en yakın arkadaşım bana neler demedi ki.. Güya şaka yapıyor. Git evlat edin. Böylece mutasyonu olmaz. Sapasağlam olur. Yok efendim bende çocuk var da ne oluyor. Sen bir de üstüne para verip çocuk yapacaksın vs vs vs .. Böyle saçma sapan laflar.. Hani derler ya yaşayan bilir. Aynen öyle.. Ben mesela onunla olan ilişkilerimi sınırladım. Şimdi sürekli beni arıyor ama bahaneelr yaratıyorum.
aynen senin arkadaşın gibi bir tanede bende var canım onu çok seviyorum ama bu konuda beni anlamıyor ne uğraşıyosunuz gidin evlatlık alın diyor ona artık hiç anlatmıyorum bu konuları daha doğrusu eskisi gibi görüşmüyorum bile kimsenin seni üzmesine fırsat verme canım
canım benim bir vurmalık iğnem var işine yararsa özelden yaz adını falan ben hemşireye bırakıyım
süperr canım ya bak boşuna takıntı yaptın çok sevindimmmm
aminnn canım inş...etmeye çalışıyorumm
bu kadar erken ne belirtisi olsun canım yapma böyle kimseyide takma belirtiler kişiden kişiye değişir hemde sen relakksss ol lütfennn
hadi maşallah canımmm hakkında hayırlısı olsun inş....
kezbannnn lütfen ama sen hep kuşkularla yaklaşıyorsun tedavine bu da seni ve tedavini kötü etkiliyor böyle bir sıkıntı olsa doktorlar neden versin.gülüm allah ol dedikten sonra hepsi bahane bilmezmisin sen sadece stres yaparak olayları daha da zorlaştırıyosun lütfen daha sakin ol mevlam neylerse güzel eyler teslim olmaktan başka yapacak birşeyimiz yok canımmmm
ahhh kuzummm bende seni çıkmıştır diye düşünüyordum rabbim seni ve kuzularını korusun inş... yardımcın olsun
bir vurmalık derken kaç gıram mesela bide kaç gündür ki açılmış bu çok önemli biliyosun
aynen canım benimde yıllık iznim var ama ilk on gün yani sonuca kadar bende yatayım diyorum işe gitmem çünkü metrobüste çok zor oluyo korkuyorum sürekli bişey oldumu diye,şimdi onları bitirmiyim raporla idare ederim arada aile hekimindende rapor alırım burası kamu ya idare edemiyolar illa resmi bişey lazım[/QUOTE
evet canım ya transfer sonrasına ayıralım biz bu izinleri ben normalde iki aktarma geliyorum birde çok sıkıntı.bu dönemlerde kendim arabayla gelip gitmeyi düşünüyorum bugünde öyle yaptım ama bayan oluna zor biraz sıkıştırıyorlar kaba erkekler((
resmi yerlerde rapor gerekir evet canım sen alabilecekmisin pekii
ay tuçe ne bileyim işte ben pek kimseden bişi istemem çekinirimben pko luyum esımde varıkosesperm sayısı cok cok az
neden cekınıyorsun keske elımde olsada versem.ben tedavıde olsam bende ısterımm
memorıaldesın demı?ben sırf bu kuvoz yuzunden orda dogum yapmadım 4 bın 4 bın gecelıgı 8 bın verıceksın bence daha fazla kalma gıt baska hastaneye....hatta kalk medıpol megaya gıt yarım saate gıdersın..cagırın medıpolden amulans alsınlar....benden sana tavsıyee...tabıkı hıcbırsey bebıslerınden onemlı degıl ama sanırım o kadar parayı vermek senıde sarsar brde ne kadar kalıcagınız bellı degıl..yınede allah sana ve bebıslerıne guc kuvvet versın
ya sen hala test yapmadın mı ya çok merak ettim
canım hiç bir bilgim yok
allah yar ve yardımcın olsun dualarım senin ve yavrularınlar allahın izini ile yavrularını sağlıkla evine getireceksin canım
ohhh maşallah maşşallah
benim hiçbir tedavimde olmadı canım
canım eğer bekleyeceksen o ilacı netten araştır derim fsh falan ne durumda yüksek yada düşükse ona göre de ilaç veriyor kaan bey en azından kullanılacak spermler biraz daha kaliteli olurlar
süper bir haber bu canım inş... hamilesindir böyle örnekleri çok biliyosun
onlar seni kırıyorsa sende kırıcı olucaksın canım yoksa seni sürekli üzerler ben yaptım bunu şimdi çokta rahatım bana bu konuyu sormaya çekinir oldu insanlar:)))
en iyisini yaptınız canım şurda ne kalmış birazda tembellik yapmak gerek ama dimi kendini ve bebişini şımart artık biraz hakettiniz siz :)))
canım lütfen hemen moralini bozma inş. yanlışlık olmuştur farzedelim ki olmadı ertelenir biz herzaman hayırlısı olsun diye dua etmiyormuyuz lütfen kasma kendini bol bol da nar suyu iç canım
sen bi gel canım tedaviye bi başla hemen neden umut düşük diyorsun 1 tane yumurta oluşup o bir yumurtayla gebe kalanlar var önmeli olan çok olması değil kaliteli olması
inş.. canım hakkında hayırlısı olsun inş...
o çok az dediğin yumoşlar sana evlat olacak bitanem dualarım seninle :))))
ohh iyi yapmışın bende o yolla baş vurucam bir dahakine
off ya hepsini birbirine karıştırmışım kusura bakmayınAllah razı olsun kızlar.. Dualarınız o kadar değerli ki..Amin inşallah bu yolda mücadele eden herkes dileğine kavuşsun
aminnnn canım inşşş
Hayat böyle birşey işte.. Şairin dediği gibi " Bir doğum bir ölüm.." Allah ölümün de hayırlısını versin. Allah rahmet eylesin
aminnnnn
Çakırım boooooşşverr. Hakkaten takma. Benim kanka dediğim en yakın arkadaşım bana neler demedi ki.. Güya şaka yapıyor. Git evlat edin. Böylece mutasyonu olmaz. Sapasağlam olur. Yok efendim bende çocuk var da ne oluyor. Sen bir de üstüne para verip çocuk yapacaksın vs vs vs .. Böyle saçma sapan laflar.. Hani derler ya yaşayan bilir. Aynen öyle.. Ben mesela onunla olan ilişkilerimi sınırladım. Şimdi sürekli beni arıyor ama bahaneelr yaratıyorum.
aynen senin arkadaşın gibi bir tanede bende var canım onu çok seviyorum ama bu konuda beni anlamıyor ne uğraşıyosunuz gidin evlatlık alın diyor ona artık hiç anlatmıyorum bu konuları daha doğrusu eskisi gibi görüşmüyorum bile kimsenin seni üzmesine fırsat verme canım
canım benim bir vurmalık iğnem var işine yararsa özelden yaz adını falan ben hemşireye bırakıyım
süperr canım ya bak boşuna takıntı yaptın çok sevindimmmm
aminnn canım inş...etmeye çalışıyorumm
bu kadar erken ne belirtisi olsun canım yapma böyle kimseyide takma belirtiler kişiden kişiye değişir hemde sen relakksss ol lütfennn
hadi maşallah canımmm hakkında hayırlısı olsun inş....
kezbannnn lütfen ama sen hep kuşkularla yaklaşıyorsun tedavine bu da seni ve tedavini kötü etkiliyor böyle bir sıkıntı olsa doktorlar neden versin.gülüm allah ol dedikten sonra hepsi bahane bilmezmisin sen sadece stres yaparak olayları daha da zorlaştırıyosun lütfen daha sakin ol mevlam neylerse güzel eyler teslim olmaktan başka yapacak birşeyimiz yok canımmmm
ahhh kuzummm bende seni çıkmıştır diye düşünüyordum rabbim seni ve kuzularını korusun inş... yardımcın olsun
bir vurmalık derken kaç gıram mesela bide kaç gündür ki açılmış bu çok önemli biliyosun
ay tuçe ne bileyim işte ben pek kimseden bişi istemem çekinirim
ya sen hala test yapmadın mı ya çok merak ettim
merhaba arkadaşlar bugün muayeneye çağırdılar tekrardan.7000 geçmiş o baktıkları hormon.semra hanım baktı aynur hanıma çok kızdı.bu hasta şiddetli ohss geçiriyor siz nasıl farketmezsiniz diye.bu vakadan daga iyisi şuan okmeydanında yatıyor kaç gündür dedi.50den fazla yumurta varmış durum çok kötü.yarından itibaren cetrotide başlıycam on gün kadar kullanıcakmışım.durum çok vahim yani
canım ohss olmana çok üzüldüm çok zor bir süreçmerhaba arkadaşlar bugün muayeneye çağırdılar tekrardan.7000 geçmiş o baktıkları hormon.semra hanım baktı aynur hanıma çok kızdı.bu hasta şiddetli ohss geçiriyor siz nasıl farketmezsiniz diye.bu vakadan daga iyisi şuan okmeydanında yatıyor kaç gündür dedi.50den fazla yumurta varmış durum çok kötü.yarından itibaren cetrotide başlıycam on gün kadar kullanıcakmışım.durum çok vahim yani
merhaba arkadaşlar bugün muayeneye çağırdılar tekrardan.7000 geçmiş o baktıkları hormon.semra hanım baktı aynur hanıma çok kızdı.bu hasta şiddetli ohss geçiriyor siz nasıl farketmezsiniz diye.bu vakadan daga iyisi şuan okmeydanında yatıyor kaç gündür dedi.50den fazla yumurta varmış durum çok kötü.yarından itibaren cetrotide başlıycam on gün kadar kullanıcakmışım.durum çok vahim yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?