Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

Evet canım 17'si.
Ama dediğin gibi bir çok merkez transfer tarihine göre hesaplıyor.

m

ahh canım benim nasıl farketmedin hiç mi ağrın olmadı güzelim şişliğinde mi olmadı allahım yardımcın olsun güzelim inşallah düzelicek sakın kendini bırakma inan moral bozukluğu seni dahaçok yıpratır ilk öncelimiz sensin senin iyi olman gerekiyor tuzu kesinlikle kullanma allahtan semra hanım farketmiş çok şükürler olsun canım çok geçmiş olsun bunları kafana takma herşey düzelicek dualarımız seninle

senin vardır evde dahili nosu yada hatırlıyormusun 3203 müydü neydi

Ay canım yukarıda sormuşsun kaçırmışım kusuruma bakma
Geçen sene o kağıtların hepsini ayıklayıp attım üzüntüden Öyle bir şeydi ama. Sen en iyisi 314 66 66'yı arayıp embriyolojiyi bağlat.

bende aynısını yapardım önceden ne var ne yok hepsini yakardım sonradan lazım olunca artık atmıyorum1

bende aynısını yapardım önceden ne var ne yok hepsini yakardım sonradan lazım olunca artık atmıyorum1

Hastaneye en son gittiğimde Nur Hanım eski reçetelerimi sormuştu, sen atmazsın demişti. Dedim hepsini yırttım Şu an sadece pgt raporlarım, yaptırdığım tahliller ve embriyomun fotoğrafı duruyor.

Hastaneye en son gittiğimde Nur Hanım eski reçetelerimi sormuştu, sen atmazsın demişti. Dedim hepsini yırttım Şu an sadece pgt raporlarım, yaptırdığım tahliller ve embriyomun fotoğrafı duruyor.

benimde 9,5 yavrucuğumun fotoğrafı var 1 9,5 diyorum çünkü biri bölünmeye ramak kalmış o bile tutmadı yaa ((

günaydınlar kızlar kusura bakmayın günaydın demeden daldım konuya ama kezbana çok üzüldüm bu aynurun saçını başını yolasım geldi yaaaa bu nedir ya benim doktorum birtane kim ne derse desin nasıl bu hatayı yaptı birde klinik şefi semra hanımdan sonra o geliyor ayy inşallah bana denk gelmez gelirsede kabul etmicem benimde böyle bir riskim vardı hatta azcık dokundu hala sıkıntısını yaşıyorum ama allah murat beyden razı olsun hergün hemşireler haricinde sordu yanıma geldi dosyama baktı transfere kadar hergün muayene etti müstecep beyle paylaştı sinir aynurda vardı ( kızlar biz ne kadar uyanık olursak o kadar ilgilenirler burdan bişilrer öğreniyoruz az çok sorun mutlaka benim dozumu ilk yüksek başlattılar sonra semra hanım demiş zaten rezervi çok iyi kapasite iyi neden bu kadar yüksekle başladınız dedi ertesi gün düşürdüler orda sordum her yapılan uygulamayı sorun neden niçin diye kendi kendinizin kontrolünü yapın test sonuçlarını isteyin ve bu değerlerin referans aralığında mı diye bakın ne biliyim işte doktorlarımız harika ama yoğunluk ama dikkatsizlik bazen böyle hatalar yaptırıyor bizler farkında olursak hemde onlara yardımcıda olmuş oluruz

benimde 9,5 yavrucuğumun fotoğrafı var 1 9,5 diyorum çünkü biri bölünmeye ramak kalmış o bile tutmadı yaa ((

Kuzular
Tutunamasalar da yavrularımız onlar bizim
Dışarıdan biri bunu duysa kesin kafayı yemiş bu hatun der

Mikro ara hadi ara

Bacım nerelerdesin? Transferden sonra bir sessizliğe büründün. Okuyorsun ama yazmıyorsun

gunaydın arkadaslar
nasılsınız benım test gunu 11 subat
13 u dogum gunum ınsalah dogum gunum mutlu geçer

sızler nasılsınız?

kezbancım cok gecmıs olsun yuh oha dıyesım geldı
aslunda semra hoca bu tur hataları affetmemelı nerkeze olan guvenı sarsan seyer bunlar
saglık hata affetmez çünkü!!

kızlarrr 15 tanesi döllenmişşşşş
bunlardan 6 tanesi 1.kalite,7 tanesi 2.kalite ,2 taneside 1 gün geriden geliyormuş.5. güne bekliycez dedi .o zamana kadar belki gelişimlerini durduranlar olabilir dedi. şimdilik herşey yoluında dedi.çok duygulandım yine yaaa (((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…