- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
- 213
değişmiş işte canım ben yaptırdığımda transfer tarihine göre belirleniyordu geçen günde bahsetmiştim ya progestan iğnelerden ben baktım dosyalarıma tek ampul vuruluyodum o zaman neyse sonu güzel olsun ne zaman olursa olsun ozaman benim şimdi 17 mi
Evet canım 17'si.
Ama dediğin gibi bir çok merkez transfer tarihine göre hesaplıyor.
ya incimm ben mi arasam:)))
Saat 10 olsun öyle ara :) Ben de fena meraktayım
merhaba arkadaşlar bugün muayeneye çağırdılar tekrardan.7000 geçmiş o baktıkları hormon.semra hanım baktı aynur hanıma çok kızdı.bu hasta şiddetli ohss geçiriyor siz nasıl farketmezsiniz diye.bu vakadan daga iyisi şuan okmeydanında yatıyor kaç gündür dedi.50den fazla yumurta varmış durum çok kötü.yarından itibaren cetrotide başlıycam on gün kadar kullanıcakmışım.durum çok vahim yani
senin vardır evde dahili nosu yada hatırlıyormusun 3203 müydü neydi
Ay canım yukarıda sormuşsun kaçırmışım kusuruma bakma
Geçen sene o kağıtların hepsini ayıklayıp attım üzüntüdenÖyle bir şeydi ama. Sen en iyisi 314 66 66'yı arayıp embriyolojiyi bağlat.
bende aynısını yapardım önceden ne var ne yok hepsini yakardım sonradan lazım olunca artık atmıyorum1
Hastaneye en son gittiğimde Nur Hanım eski reçetelerimi sormuştu, sen atmazsın demişti. Dedim hepsini yırttımŞu an sadece pgt raporlarım, yaptırdığım tahliller ve embriyomun fotoğrafı duruyor.
benimde 9,5 yavrucuğumun fotoğrafı var1 9,5 diyorum çünkü biri bölünmeye ramak kalmış o bile tutmadı yaa ((
canım sende mi geçmişe daldın1:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?