Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

aminnn canımmm inş.. onlar bi gelsinlerde canım kiloları atarız bi şekilde bu zamana kadar annem bana aldırmaya çalışıyodu bundan sonrada verdirirler artık

:))) anneler ya her zaman zayıf görürler ben tam 56 kilo oldum evlendiğim zaman 43 kiloydum hala zayıfsın diyor
kızlar benim genetik sonuçlar çıkmış hepsi referans değerleri arasındaymış eşimin ablası hemşire o almış sonuçlarımı çok şükür hiçbir sıkıntı kalmadı artık allahım eşimede şifa verir inş. martı bekleyemiceğim galiba haftaya sonuçları göstermeye gideceğim ordada söylicm hemen başlayalım diye

Gözün aydın canım
İnsan nasıl sabırsızlanıyor değil mi

maşallah canım hadi gözün aydınnnn hayırlısıyla en kısa zamanda başlarsın inş....

Canım 15 gün gibi bir şey sürüyor dondurulmuş tedavisi. Ben de tam bilmiyorum :26: Bilen arkadaşlar yazar :)

Mikrom happy'i aradın mı?

saol mikrocum arka arkaya bayram yapıcaz inşallah sitede anne olmayan kalmıyacak inşallah

aminnn inş... canım .dondurulmuş hakkında bende bilgi vermek isterdim ama unuttum canım ya ben estrofem kullanmıştım ama kaç gün hatırlamıyorum balli kalınlığa ulaşıncada yapılmıştı transfer

Canım şimdi geçmişe baktım da az, Canan tedaviye başladıktan 2 hafta sonra transfer olmuş :)

ayy allahım banada cananınım şansından nasip etsin bende inş dondurulmuş bebişlerimle mutlu sona ulaşırım incim cananın ikiz mi kesin bildiğim kadarıyla 2. kese tam nett değildi bilgin var mı

ayy allahım banada cananınım şansından nasip etsin bende inş dondurulmuş bebişlerimle mutlu sona ulaşırım incim cananın ikiz mi kesin bildiğim kadarıyla 2. kese tam nett değildi bilgin var mı

Amin canım amin inş.
Son kontrolünde ikizdi. Önümüzdeki hafta gittiğinde netleşir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…