Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

cnm çok gecmiş olsun..
canını sıkma düzelecek herşey Allahın izniyle..

canım çok geçmiş olsun inşallah en az sıkıntıyla tlatırsın bu durumu
senin doktorun nur hn mıydı yoksa hangi doktor müsaitse omu yaptı takiplerini:26:

çok geçmiş olsun kezbancım inş en az hasarla geçirisin bu durumu

kezban canım cok gecmiş olsun aman dikkat benim bilgim yok ama arkadaslar yazmıs dikkat etmen gerekenleri sende dikkat edersin zaten senin doktorun kimdi canım Allah şifanı versin

lucrinin dozunu insülin iğnesiyle nasıl ayarlıyorsunuz yardımcı olabilecek olan var mı lucrin iğnesinde 5 çizgisine kadar yapıyordum

canım benim rabbim ablana da bebeğine de acil şifalar versın en kısa zamanda da kavuştursun inş...

Aman Allah'ım
Geçmişi bitirene kadar şaşı oldum Amma kaynatmışsınız gevezeler sizi Maşallah topiğimize maşallah

Şimdi gelelim size

Hilburum dualarımız seninle canım. Minik kuzuların sağlıkla gelecekler inş.

Happy canım Yarın opu var Hadi bakalım bolca kaliteli yumoşun olsun inş. Funda Hanım girecekmiş sanırım. Benim 2. opumu o yapmıştı, rahat ol canım.

Mikrooommmm kuzum Seviyorum seni Yarın hayırlı haberlerini alacağız inş. Meraktan çatlıyorum

Cananım gelmiş hoş gelmiş Bu kez komşu kaçamağı yapmış

Bebek_istiyoruz canım dışarıdaydım bugün, havalandım geldim

Tuğçe çatladık he

Zambağım canım güzel anne

Kezban canım çok geçmiş olsun. Çok şükür Semra Hanım fark etmiş. Tedavin aksadığı için lütfen üzülme, evet binbir emekle, umutla bu yola çıkıyorsun ama senin sağlığın her şeyden önemli. Çektiğin bu sıkıntıların sonunda kuzuna kavuşmanı nasip etsin Rabbim inş. Dualarımızdasın...

Herkese merhaba
Gecmisin tamamını okuyamadım ama hayırlı olsun dilekleriniz için teşekkür ederim
Bu gün tedavimin 6. Gunü ve biraz önce çatlatma iğnemi vuruldum Perşembe sabahı opu var.
Hakımda hayırlısı olsun ALLAH yardımcımız olsun.

geçmiş olsun canım.memorial gibi bir hastanede nasıl böyle hata yaparlar kime güvencez biz.iyi hastane diye seçiyoruz.hani semra hanım kontrol ediyordu dosyaları her gün toplantı yapılıyordu.aynur hanımın hiç mi tecrübesi yok.benim transferimide aynur hanım yapmıştı.nur hanım izinli olursa ona giderim diyodum.bu aynur hanımın yaptığı hataların kaçıncısı bilmiyorum.çok okudum onun hatalarını bu forumda.çok sinirlendimya gece gece

canım sen benim okuduğumuda yazmamışsın ama ((

canım kusura bakma ben önceki listeye hemen eklemiştim okuyacağını söyleyince ama sanırım sonradan bi hata oluştu silindi diğer listede...
rabbim biliyor ne niyetlerle dua ettiğimizi...
inş dualarımız kabul olur canım...
allah razı olsun senden de...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…