merhaba arkadaşlar bugün muayeneye çağırdılar tekrardan.7000 geçmiş o baktıkları hormon.semra hanım baktı aynur hanıma çok kızdı.bu hasta şiddetli ohss geçiriyor siz nasıl farketmezsiniz diye.bu vakadan daga iyisi şuan okmeydanında yatıyor kaç gündür dedi.50den fazla yumurta varmış durum çok kötü.yarından itibaren cetrotide başlıycam on gün kadar kullanıcakmışım.durum çok vahim yani
merhaba arkadaşlar bugün muayeneye çağırdılar tekrardan.7000 geçmiş o baktıkları hormon.semra hanım baktı aynur hanıma çok kızdı.bu hasta şiddetli ohss geçiriyor siz nasıl farketmezsiniz diye.bu vakadan daga iyisi şuan okmeydanında yatıyor kaç gündür dedi.50den fazla yumurta varmış durum çok kötü.yarından itibaren cetrotide başlıycam on gün kadar kullanıcakmışım.durum çok vahim yani
tuğçe canım hayırlı haberler varmı naptın ?
iyiyim canım saol sen nasılsın evet bitti sayılır sen ne zaman başlıyorsun
kızlarrr hastaneyi aradım 16 yumurta toplanmıştı bunlardan 14 üne işlem yapılmış bunlardan da 13 ü döllenmişşşşş
bir gün yazmadım sanki haftalardır yokmuşum gibi hissettim özledim sizleri, hastanelerde geçti pazar günümüz çok şükür ablamın tansiyonu düştü bugün daha iyi,bebekle ayrı hastanelerdeler annesi daha göremedi bizde göremedik çok küçük ciğerleri tamda gelişmediği için aklımız hep orda,ben dünde muayane oldum bu sabah tekrar çağırdılar ve mustafa ve semra hocayla ama semra hoca girmedi yine.mustafa bey rahim filmimii istedi laparoskopi sonucunu pek beğenmemiş .ben tedavideyken inşallah başa dönmek zorunda kalmam kızlar.öğlen üçte yine çağırdı tekrar bakıcakmış yumurtalara bakalım hayırlılsı...
mikrocum ağrın dahada azalmıştır inşallah.yumurtaların maşallah çok güzel çok sevindim canım senin adına opunu kim yapmıştı canım??bide kendini yorma sakın çok iyi dinlen olurmu?
hilburuda çok merak ettim şimdi sancıları mı başladı doğurdumu onu da anlamadım ama allah yardımcıları olsun inşallah sağ salim kucağına alır miniklerin..
kezbancım opu ne zaman canım sen önce olucaksın anladığım kadarıyla ,,
inci selamlar çok öpüyorum senide..
medical ve nurme inşallah sonuclarınızla bayram havası yaşatırsınz burda..
canım sen benim okuduğumuda yazmamışsın ama((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?