Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

Allah yardımcın olsun canım bol bol kaliteli en önemlisi sana tutunacak yumosun olsun
Özledim sizi
Bugün arkadaşlarla konuşurken bile aklımda burası vardı

ahh incim ahh bugün buralar bomboştu özlettin kendini

Kezban çok gecmis olsun umarım Bir an önce atlatirsin..Ya kızlar hastanenin bu durumu beni dusundurmeyeeee başladı fazla övmek yaramadı bence son günlerde pek iyi seyler duymuyorum........Allahım sana sığındım bir an önce bizleri yavrularımıza kavuştur ne yapsam nereye gitsem boş hep mutsuzluk icimde yüreğimde

sizler bitanesiniz çok teşekkürler iyi dilekleriniz için.sözde benim doktorum nur hanımdı.ama bi kere girdi benim ohss riski baştan beri olduğu için beni hergün çagırdıkar.müstecep ve funda hanım haricinde diger doktorları en az iki kere muayene oldum.benim fikrimce hastanedeki en iyi dr.semra hanım hariç).mustafa bey.bana öyle geldi ilgili herşeyi sen sormadan anlatıyo bence en iyisi.

ben geldim canım

Canım be gitmişim sen gelmişsin

Puffy inş. her şey çok güzel olur senin için.

Allah yardımcın olsun canım bol bol kaliteli en önemlisi sana tutunacak yumosun olsun

ahh incim ahh bugün buralar bomboştu özlettin kendini

Ben de sizi özledim

Kezbancım nasılsın?

Doktorların böyle bir hata yapması çok üzücü gerçekten Son kontrollerine kim girmişti?

Herkese günaydın hayırlı sabahlar

Happy şu an opu için hazırlanıyordur. Tahminimce 9-9.30 arası alırlar. Ne heyecanlıdır şimdi

canım günaydın geçmiş olsun 7000i geçene kadar kimse farketmemiş mi ne kadar saçma ya sen nasılsın hareketlerinde falan kısıtlamalar olmuştur canım ya rabbim yardımcın olsun inş....

canım günaydın geçmiş olsun 7000i geçene kadar kimse farketmemiş mi ne kadar saçma ya sen nasılsın hareketlerinde falan kısıtlamalar olmuştur canım ya rabbim yardımcın olsun inş....

Ben bu değerlerden pek anlamıyorum ama her gün kan alınıyor ve bakılıyor. Aklım almıyor nasıl böyle bir hata yapılabilir

Mikrom günaydın

Happy canım benim heycananını tahmin ediyorum rabbim yardımcın olsun çok kaliteli sağlıklı embriyoların olsun canım

herkese günaydın hayırlı sabahlar

Happy şu an opu için hazırlanıyordur. Tahminimce 9-9.30 arası alırlar. Ne heyecanlıdır şimdi
günaydın canım nasılsın nasıl geçti gezmelerin
ben bu değerlerden pek anlamıyorum ama her gün kan alınıyor ve bakılıyor. Aklım almıyor nasıl böyle bir hata yapılabilir
Mikrom günaydın
aynen bende onu düşünüyorum nasıl gözden kaçtı acaba diye

kızlarrr herkese günaydın ben şöyle bi geçmiş yapıp geliyim :)))
günaydın mikrocum
nasılsın senin bebişlerden ne haber transfer günün belli oldumu
zambağım Güzel annemiz

canım incimmmmm Meleğimmm benim

Çok şükür canım. İyi geçti, değişiklik oldu. Sen nasılsın? Kasık batmaların devam ediyor mu? Az kaldı kontrole

çok şükür canım. Iyi geçti, değişiklik oldu. Sen nasılsın? Kasık batmaların devam ediyor mu? Az kaldı kontrole

arada kaçamaklar iyi oluyor incim kaçmak lazım
bugün daha iyiyim arada batmalar oluyor hala evet az kaldı ama zaman geçmiyor be incim takvime bakıyorum koca 1 hafta var önümde sıkıcaz dişimizi artık :)

arada kaçamaklar iyi oluyor incim kaçmak lazım
bugün daha iyiyim arada batmalar oluyor hala evet az kaldı ama zaman geçmiyor be incim takvime bakıyorum koca 1 hafta var önümde sıkıcaz dişimizi artık :)

Ah kuzum bu beklemeler yok mu bu beklemeler hiç bitmiyor.
Tedavi için bekleriz, sonra test sonucunu bekleriz, kese, kalp atışları, büyümesi, doğumu oy oy :) Biz sanırım normal hamileler gibi olamayacağız

aynen dediğin gibi yaptım canım bi güzel dinlendim geldim hatta baya bir erken uyumuşum1:

tabi canım nasıl geçsin şimdi gidip görüceksin diğer randevuyu yine atnı heyecanla bekleyeceksin takiii kucağına alana kadar hep öyle derler ya

bu sefer komşu kaçamağı yaptık teşekkür ederim canımmm çok sağol sen nasılsın nasıl gidiyorr elimden geldiği kadar cewap yazmaya calısıyorum size

ooo maşallah size büyümüşsünüz canım kemdine bebişlerine çokkk dikkat et kuzum cansın sen eşine isyan bayrakları çek kuzum internettttt diye

mikrom test tarihini düşünüyorum şimdi benimki 17 si seninki 15 şubatmı olucak??

güle güle git dikkat et kendine..

happym sana bişey diyimmi hiç hesaplamadım incim bir kere söylemişti şu 17 diye ama kızlar bir yanlışlık yokmu 12 gün sonrasına veriyorlardı benim zamanımda ki 2011 de yaptırdım en son 8inde transfer yapılsa 20 sinde geliyor ben de mi bir yanlışlık var :)))

inşş..... canımmm içimde bu sefer farklı hisler var ama hayır olsun inş...gelsinler artık evlerine dimi ama zambağımmm

Mikrom tahlil günü opu gününe göre belirleniyor. Transferin ne kadar geç olursa o kadar az bekliyorsun yani Opu'dan tam 2 hafta sonra yapıyorsun.
Happy'nin de 20 şubat

değişmiş işte canım ben yaptırdığımda transfer tarihine göre belirleniyordu geçen günde bahsetmiştim ya progestan iğnelerden ben baktım dosyalarıma tek ampul vuruluyodum o zaman neyse sonu güzel olsun ne zaman olursa olsun ozaman benim şimdi 17 mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…