Herkese merhaba
Gecmisin tamamını okuyamadım ama hayırlı olsun dilekleriniz için teşekkür ederim
Bu gün tedavimin 6. Gunü ve biraz önce çatlatma iğnemi vuruldum Perşembe sabahı opu var.
Hakımda hayırlısı olsun ALLAH yardımcımız olsun.
Özledim sizi
Bugün arkadaşlarla konuşurken bile aklımda burası vardı
ben geldim canım
Herkese merhaba
Gecmisin tamamını okuyamadım ama hayırlı olsun dilekleriniz için teşekkür ederim
Bu gün tedavimin 6. Gunü ve biraz önce çatlatma iğnemi vuruldum Perşembe sabahı opu var.
Allah yardımcın olsun canım bol bol kaliteli en önemlisi sana tutunacak yumosun olsun
ahh incim ahh bugün buralar bomboştu özlettin kendini
sizler bitanesiniz çok teşekkürler iyi dilekleriniz için.sözde benim doktorum nur hanımdı.ama bi kere girdi benim ohss riski baştan beri olduğu için beni hergün çagırdıkar.müstecep ve funda hanım haricinde diger doktorları en az iki kere muayene oldum.benim fikrimce hastanedeki en iyi dr.semra hanım hariç).mustafa bey.bana öyle geldi ilgili herşeyi sen sormadan anlatıyo bence en iyisi.
canım günaydın geçmiş olsun 7000i geçene kadar kimse farketmemiş mi ne kadar saçma ya sen nasılsın hareketlerinde falan kısıtlamalar olmuştur canım ya rabbim yardımcın olsun inş....
kızlarrr herkese günaydın ben şöyle bi geçmiş yapıp geliyim :)))
günaydın canım nasılsın nasıl geçti gezmelerinherkese günaydın hayırlı sabahlar
Happy şu an opu için hazırlanıyordur. Tahminimce 9-9.30 arası alırlar. Ne heyecanlıdır şimdi
aynen bende onu düşünüyorum nasıl gözden kaçtı acaba diyeben bu değerlerden pek anlamıyorum ama her gün kan alınıyor ve bakılıyor. Aklım almıyor nasıl böyle bir hata yapılabilir
Mikrom günaydın
günaydın mikrocumkızlarrr herkese günaydın ben şöyle bi geçmiş yapıp geliyim :)))
zambağımGüzel annemiz
günaydın canım nasılsın nasıl geçti gezmelerin
aynen bende onu düşünüyorum nasıl gözden kaçtı acaba diye
günaydın mikrocum
nasılsın senin bebişlerden ne haber transfer günün belli oldumu
canım incimmmmmMeleğimmm benim
çok şükür canım. Iyi geçti, değişiklik oldu. Sen nasılsın? Kasık batmaların devam ediyor mu? Az kaldı kontrole
arada kaçamaklar iyi oluyor incim kaçmak lazım
bugün daha iyiyim arada batmalar oluyor hala evet az kaldı ama zaman geçmiyor be incim takvime bakıyorum koca 1 hafta var önümde sıkıcaz dişimizi artık :)
bende de olmuştu oturunca falan batıyordu akşam eve gidince direk uzan canım bişi yapma dinlen biraz
inşalalh mikrom ağrılar için herkes normal diyor ama beni çok tedirgin ediyor 16 şubatta randevumuz var hayırlısyla
ama zaman geçmiyor sanki
inş karsılasırız beyazım ewet biraz daha iyiyim çok şükür sanırım 8+3 olması lazım yanlış hesaplamıyorsak tabi
Seni çok iyi anlıyorum aynı durumu yaşadım hatta erkenden hastanelik oldum biliyorsunuzKasık ağrıları arada bir oluyordur değil mi bende öyle olmuştu :)
bu sefer komşu kaçamağı yaptıkteşekkür ederim canımmm çok sağol sen nasılsın nasıl gidiyorr elimden geldiği kadar cewap yazmaya calısıyorum size
mikrom test tarihini düşünüyorum şimdi benimki 17 si seninki 15 şubatmı olucak??
güle güle git dikkat et kendine..
inşallah bayram yapacağız o günlerde
ohh çok sevindim senin adına git yat hemen canım bizde öptükk kocaman
allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin canım ana kız çok güzel günleriniz olsun inşallah
canım hiç bir bilgim yok
ahhh kuzummm bende seni çıkmıştır diye düşünüyordum rabbim seni ve kuzularını korusun inş... yardımcın olsun
bir vurmalık derken kaç gıram mesela bide kaç gündür ki açılmış bu çok önemli biliyosun
canım kaç gün geçerse işe yarıyor bilmiyorum ama benimki yaklaşık bir 10 günlük vardır düşük doz vuruyordum ya işine yarar mı bilemiyorum ama sen bir sor haberleşelim ok
canım ohss olmana çok üzüldüm çok zor bir süreç
benim e 2 ilk tüp bebeyimde 9000 di o kadar çok kötü durumdaydım
bilmeyerek turşu yedim yedikten yarım saat sonra hastaneye kaldırıldım
bak sakın tuzlu ve turşu ekşi acı ve soğuk şeyleri yeme ve içme
eyrıyetten
senin şikayetlerinin azalması için
proteinden zengin şeyler tüket
ceviz süt tuzsuz peynir yoğurt yomurtanın sadece beyazı sabah 2 tane haşla ve sadece beyazını ye ve 2.5 litre su iç
eyer bunları yapmazsan seni ürkütmek istemem ama zor bir süreç geçirebilirsin
allah yar ve yardımcın olsun gelişmeleri bize yaz dularımdasın canım
kezbanımmm bu tavsiyelere mutlaka uy canım saolsun çakırımız ne güzel anlatmışşş
yok malesef canım tek cızgı ama kırmızılar gelmezse 15 kadar kızımı kontrole goturdugumde bende bır gorunucem doktora.
hayırlısı olsun canım ama belki çıkmamışta olabilir
canım benim tedavi kaldı yaz tatiline izin sorun olduğu için mecburen tatile bıraktım tatlım
hayırlısı olsun canım
çok güzel bir sayı bu mikrocummm. inş hepsıı 5. gune kadar gider ve ennn kalitelilerınden olurtabbi birde annelerini üzmeden tutunurlar
saol canım inşşş.....bu sefer bırakmasınlar beni inş.....hiçbirimiz kucağı ,yüreği boş kalmasın
Aman Allah'ım
Geçmişi bitirene kadar şaşı oldumAmma kaynatmışsınız gevezeler sizi Maşallah topiğimize maşallah
Şimdi gelelim size
Hilburum dualarımız seninle canım. Minik kuzuların sağlıkla gelecekler inş.
Happy canımYarın opu var Hadi bakalım bolca kaliteli yumoşun olsun inş. Funda Hanım girecekmiş sanırım. Benim 2. opumu o yapmıştı, rahat ol canım.
Mikrooommmm kuzumSeviyorum seni Yarın hayırlı haberlerini alacağız inş. Meraktan çatlıyorum
Cananım gelmiş hoş gelmişBu kez komşu kaçamağı yapmış
Bebek_istiyoruz canım dışarıdaydım bugün, havalandım geldim
Tuğçe çatladık he
Zambağım canım güzel anne
ama ben tam eşlik edemedim kızlara tam o anda işler bir bastırdı tel.kapı fatura derken onları bitirdim bu seferde sen çıkabilirsin dedi neyse kısmet artık senin gezmen nasıl geçti canım bende seni seviyorum canımmmm .aynen bende çatlıyorum onlar 11e kadar arıycaklarmış ama aramazlarsa ben arıycamda dahili si kaçtı hatırlıyormusun canım evde unutmuşum((
Herkese merhaba
hadi hayırlısı olsun canım bol kaliteli yumoşların olsun inş...
canım kusura bakma ben önceki listeye hemen eklemiştim okuyacağını söyleyince ama sanırım sonradan bi hata oluştu silindi diğer listede...
rabbim biliyor ne niyetlerle dua ettiğimizi...
inş dualarımız kabul olur canım...
allah razı olsun senden de...
rabbim kabul etsin canım amin cümlemizden.....
Herkese günaydın hayırlı sabahlar
Happy şu an opu için hazırlanıyordur. Tahminimce 9-9.30 arası alırlar. Ne heyecanlıdır şimdi
arıycammm canım saat 11 falan olsun inşş...kolay atlatırrr
Ben bu değerlerden pek anlamıyorum ama her gün kan alınıyor ve bakılıyor. Aklım almıyor nasıl böyle bir hata yapılabilir
Mikrom günaydın
günaydınn tatlımmm bende onu diyorum bu e2 sürekli bakılıyor bu haddeye gelene kadar neden müdahele edilmemiş((
günaydın mikrocum
nasılsın senin bebişlerden ne haber transfer günün belli oldumu
günaydın tatlımmm naberrrr
bakalım canım tel.bekliyorum onlar aramazsa ararım artık ama heyecan bastı beni
arada kaçamaklar iyi oluyor incim kaçmak lazım
bugün daha iyiyim arada batmalar oluyor hala evet az kaldı ama zaman geçmiyor be incim takvime bakıyorum koca 1 hafta var önümde sıkıcaz dişimizi artık :)
az kaldı canım sabırr canım bende okumuştum bir yerde kezbanda yazdı bir kağıda 100 defa besmele arapça yazılıp boynunda taşırsan allahın izniyleseni ve bebeğini korurmuş istersen sende yaz
Mikro neredesin
geldimmmmmmmm ama çok olmuş napıyımmkahvaltımı bile yarım yamalak yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?