Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

Bacım nerelerdesin? Transferden sonra bir sessizliğe büründün. Okuyorsun ama yazmıyorsun

sormayın arkadaslar ya basıma gelenı
taşınma halındeyız aynı apartmanda baska bı daıreye tasııoruz
ev sahıbımız turdugumuz daıreyı satmıs satın alan kısı de çarsamba gunune kadar anahtar ıstıyorum dıye tuturdu
evım berbat durumda kayınvalıde kauınpeder ve annem sagolsunlar tasıdılar ama evım berbatr ınternetı yenı baglattımondan yoktum
uff yaae
bu dagıhıklıgın ıcınde zor duruyorum
ınternet geldı allahtan da
ev işlerini görmezden gelmeye calısıyorum
evde tekım eşimişte
ıstırahatlıyım bu h afta
işte böyle

oyyy maşallahh mikrom çok şükürler olsun bebişlerinden en güçlüsü inşallah seninle beraber yoluna devam edicek mikrom içimden şuanda çok farklı hisler geçti allahın izniyle sevinçten ağlatacaksın hepimizi

Ah canım tam da zamanına denk gelmiş Ev sahibi satmadan söylemedi mi size Sakın yorma kendini.

ayy yok mikrom kezbana çok üzüldüm hırsımdan bişiler yazdım günaydın cnm bu arada ilk söylemem gerekeni hep son söylüyorum işletme mantığı işte ilk giren son çıkar

olsun canım önemli değil :)))

inş.. 11 şubatta bayramımız olur

çok zor olmuştur canım kolay gesin allahtan ailen yakınmış

incimm yaaa çok duygulandımm ama bennn

canım boşver dağınıklığı sakın iş falan yapma herşey düzene girer nasıl olsa bebişi unutma

Mikrom ağlattın beni sevinçten
O kadar çok istiyorum ki senin buraya kızlar hamileyim diye yazmanı ve sağlıkla doğum yapmanı...
Allah'ım tez zamanda yüzünü güldürsün inş. canım arkadaşım

ay ama ben şimdiden tutamıyorum kendimi :)))

mikrommmm ağla ya en güzel göz yaşları bunlar allah böyle güzel gelişmelere ağlamayı nasip etsin canım sevinçten ağla hep rabbim üzüntü yüzü heleki bebeklerle ilgili üzüntü göstermesin ben o dönemde donup kalmıştım ne dua edebiliyordum nede ağlayabiliyordum ama sen ne güzel duygularını yaşıyorsun şükür namazı kıl canım biz ediyoruz duamızı sizin için ama sende içinden hep allahı zikret tek kapı o tek verecek o ve inşallah bu kadar özlemden sonra en güzeli en hayırlısı en sağlıklısını nasip edicek inşallah çifter çifter olsun:)))

canııımmm sen cansın bitanesinn allah senden razı olsun aynı dilekleri aynı duaları bende senin için istiyorum rabbim tez zamanda senin benim hepimizin yüzünü güldürsün inş... ağlamalarımız hep sevinçten olsun inş...

bu arada ben iğnemi yapmayı unuttum geliyorum hemen:)))

Amin kuzum benim amin...

Koş :)

satmdan soyledı tabı
bende ona soyledım tup bebek olayını
ama hıcbısey degısmedı öküzün teki oldugu için

ne kadar dengesiz insanlar varya düşüncesiz şey sen kendine dikkat et canım boşver dağınık kalsın önemli olan sen ve bebişlerin inş...

canımmm siz varya gerçekten cansınız şuan yaşadığım duyguları emin olunki kardeşlerimle yaşamadım allah hepinizden razı olsun rabbim hiçbirimizi bu kapıdan boş çevirmesin yuvalarımız çocuk sesleriyle şenlensin inş...

inşallah mikrom inşallah seneye bu zamanlar uykularını kilolarını konuşuruz kızlar mikrom bizde artık kardeşiz hatta bazen onlardan daha yakınız canım sırayla hepimizin olucak inşallah

inşallah mikrom inşallah seneye bu zamanlar uykularını kilolarını konuşuruz kızlar mikrom bizde artık kardeşiz hatta bazen onlardan daha yakınız canım sırayla hepimizin olucak inşallah

aminnn canımmm inş.. onlar bi gelsinlerde canım kiloları atarız bi şekilde bu zamana kadar annem bana aldırmaya çalışıyodu bundan sonrada verdirirler artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…