kızlarrr 15 tanesi döllenmişşşşş
bunlardan 6 tanesi 1.kalite,7 tanesi 2.kalite ,2 taneside 1 gün geriden geliyormuş.5. güne bekliycez dedi .o zamana kadar belki gelişimlerini durduranlar olabilir dedi. şimdilik herşey yoluında dedi.çok duygulandım yine yaaa(((
sormayın arkadaslar ya basıma gelenı
taşınma halındeyız aynı apartmanda baska bı daıreye tasııoruz
ev sahıbımız turdugumuz daıreyı satmıs satın alan kısı de çarsamba gunune kadar anahtar ıstıyorum dıye tuturdu
evım berbat durumda kayınvalıde kauınpeder ve annem sagolsunlar tasıdılar ama evım berbatr ınternetı yenı baglattımondan yoktum
uff yaae
bu dagıhıklıgın ıcınde zor duruyorum
ınternet geldı allahtan da
ev işlerini görmezden gelmeye calısıyorum
evde tekım eşimişte
ıstırahatlıyım bu h afta
işte böyle
:))) anneler ya her zaman zayıf görürler ben tam 56 kilo oldum evlendiğim zaman 43 kiloydum hala zayıfsın diyor
kızlar benim genetik sonuçlar çıkmış hepsi referans değerleri arasındaymış eşimin ablası hemşire o almış sonuçlarımı çok şükür hiçbir sıkıntı kalmadı artık allahım eşimede şifa verir inş. martı bekleyemiceğim galiba haftaya sonuçları göstermeye gideceğim ordada söylicm hemen başlayalım diye
ayy allahım banada cananınım şansından nasip etsin bende inş dondurulmuş bebişlerimle mutlu sona ulaşırım incim cananın ikiz mi kesin bildiğim kadarıyla 2. kese tam nett değildi bilgin var mı
Amin canım amin inş.
Son kontrolünde ikizdi. Önümüzdeki hafta gittiğinde netleşir.
Kızlar bana müsaade. Öpüyorum sizi
mikrommmm ne güzel bir haber bu cok mutlu oldum Allah hayırlı saglıklı snaa tutunacak evlat nasip etsin ins ne güzel Allah ın izni ile hem ikiz olacak sonra dondurulmus kalacak ohhhhhh ne guzel masallah diyelim
herkese tünaydın dun bomboştu burası bgn sabahtan baslamıssınız kaynatmaya bakalım aksama kadar kac sayfa birikecek
mikrommmm ne güzel bir haber bu cok mutlu oldum allah hayırlı saglıklı snaa tutunacak evlat nasip etsin ins ne güzel allah ın izni ile hem ikiz olacak sonra dondurulmus kalacak ohhhhhh ne guzel masallah diyelim
canım allah yardımcın olsun aman ev işini boşver sen kendine dikkat et bebişlere dikkat et ev işi yapılmasada olur azıcık dagınık oluverin inş hayırlı haberlerini bekliyoruz
denturcum gozunaydın cok sukur diyelim hadi artık haberlerini bekliyoruz bencede beklemeden hemen basla bizde guzel haberlerini alıp mutlu olalım umut dolalım
herkese tünaydın dun bomboştu burası bgn sabahtan baslamıssınız kaynatmaya bakalım aksama kadar kac sayfa birikecek
mikrommmm ne güzel bir haber bu cok mutlu oldum Allah hayırlı saglıklı snaa tutunacak evlat nasip etsin ins ne güzel Allah ın izni ile hem ikiz olacak sonra dondurulmus kalacak ohhhhhh ne guzel masallah diyelim
canım Allah yardımcın olsun aman ev işini boşver sen kendine dikkat et bebişlere dikkat et ev işi yapılmasada olur azıcık dagınık oluverin inş hayırlı haberlerini bekliyoruz
bebişlere demişsin
:):) kalbın cok temız ha ıkı tane koydular canım allahın ıznıyle ıkısıde benım le kalır ınsallah cok korkuyorum
bu arada hiç dondurulmusum yok buda kötü haber kızlar
[bebişlere demişsin
:):) kalbın cok temız ha ıkı tane koydular canım allahın ıznıyle ıkısıde benım le kalır ınsallah cok korkuyorum
ohh ne güzel ağzından bal damlıyor canımm inş..dediğin gibi olur
dün akşamüztüne doğru hareketlendi canım sen yokmuydun o ara
sağol canımm bana kalsa ben hiç beklemiyeceğimde doktor izin vermiyor kürtajdan sonra hemen olmaz dedi o yüzden bekliyorum mecburi yani
canım Allah yardımcın olsun aman ev işini boşver sen kendine dikkat et bebişlere dikkat et ev işi yapılmasada olur azıcık dagınık oluverin inş hayırlı haberlerini bekliyoruz
bebişlere demişsin
olsun canım bunlar sana tutunsunda dondurulmusun olmasın birşey olmaz hayırlısı ile bunları bir kucagına al biraz buyusunler sonra kardes icin gene tedavi gorursun :)
allahın izniyle ikiside seninle kalır canım dondurulmuşlara gerek kalmaz
olsun canım allah kızına sağlık versin yakında kardeş tedavilerine başlarsın artık:)yok malesef canım tek cızgı ama kırmızılar gelmezse 15 kadar kızımı kontrole goturdugumde bende bır gorunucem doktora.
hayırlı olsun canım inşallah kolay geçerHerkese merhaba
Gecmisin tamamını okuyamadım ama hayırlı olsun dilekleriniz için teşekkür ederim
Bu gün tedavimin 6. Gunü ve biraz önce çatlatma iğnemi vuruldum Perşembe sabahı opu var.
Hakımda hayırlısı olsun ALLAH yardımcımız olsun.
kesinlikle mustafa beysizler bitanesiniz çok teşekkürler iyi dilekleriniz için.sözde benim doktorum nur hanımdı.ama bi kere girdi benim ohss riski baştan beri olduğu için beni hergün çagırdıkar.müstecep ve funda hanım haricinde diger doktorları en az iki kere muayene oldum.benim fikrimce hastanedeki en iyi dr.semra hanım hariç).mustafa bey.bana öyle geldi ilgili herşeyi sen sormadan anlatıyo bence en iyisi.
medikalcim inşallah en güzel doğum günü hediyen olurgunaydın arkadaslar
nasılsınız benım test gunu 11 subat
13 u dogum gunum ınsalah dogum gunum mutlu geçer
sızler nasılsınız?
kezbancım cok gecmıs olsun yuh oha dıyesım geldı
aslunda semra hoca bu tur hataları affetmemelı nerkeze olan guvenı sarsan seyer bunlar
saglık hata affetmez çünkü!!
ayyyyy çok güzel ya maaşallah sübhanallah inşallah dondurulmuşların da çıkarkızlarrr 15 tanesi döllenmişşşşş
bunlardan 6 tanesi 1.kalite,7 tanesi 2.kalite ,2 taneside 1 gün geriden geliyormuş.5. güne bekliycez dedi .o zamana kadar belki gelişimlerini durduranlar olabilir dedi. şimdilik herşey yoluında dedi.çok duygulandım yine yaaa(((
sakın iş falan yapma varsın öyle kalsın yavrundan kıymetli deyil yasormayın arkadaslar ya basıma gelenı
taşınma halındeyız aynı apartmanda baska bı daıreye tasııoruz
ev sahıbımız turdugumuz daıreyı satmıs satın alan kısı de çarsamba gunune kadar anahtar ıstıyorum dıye tuturdu
evım berbat durumda kayınvalıde kauınpeder ve annem sagolsunlar tasıdılar ama evım berbatr ınternetı yenı baglattımondan yoktum
uff yaae
bu dagıhıklıgın ıcınde zor duruyorum
ınternet geldı allahtan da
ev işlerini görmezden gelmeye calısıyorum
evde tekım eşimişte
ıstırahatlıyım bu h afta
işte böyle
sağol canımm bana kalsa ben hiç beklemiyeceğimde doktor izin vermiyor kürtajdan sonra hemen olmaz dedi o yüzden bekliyorum mecburi yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?