Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

mikrommmm ne güzel bir haber bu cok mutlu oldum Allah hayırlı saglıklı snaa tutunacak evlat nasip etsin ins ne güzel Allah ın izni ile hem ikiz olacak sonra dondurulmus kalacak ohhhhhh ne guzel masallah diyelim

canım Allah yardımcın olsun aman ev işini boşver sen kendine dikkat et bebişlere dikkat et ev işi yapılmasada olur azıcık dagınık oluverin inş hayırlı haberlerini bekliyoruz

denturcum gozunaydın cok sukur diyelim hadi artık haberlerini bekliyoruz bencede beklemeden hemen basla bizde guzel haberlerini alıp mutlu olalım umut dolalım

herkese tünaydın dun bomboştu burası bgn sabahtan baslamıssınız kaynatmaya bakalım aksama kadar kac sayfa birikecek

ayy allahım banada cananınım şansından nasip etsin bende inş dondurulmuş bebişlerimle mutlu sona ulaşırım incim cananın ikiz mi kesin bildiğim kadarıyla 2. kese tam nett değildi bilgin var mı

dondurulmuş şansın çok daha yüksek canım ben dondurulmuşlarda hiç yatmamıştım bile

Amin canım amin inş.
Son kontrolünde ikizdi. Önümüzdeki hafta gittiğinde netleşir.

inşş. böylece devam eder canımmm

Kızlar bana müsaade. Öpüyorum sizi

ama nereyee((

ohh ne güzel ağzından bal damlıyor canımm inş..dediğin gibi olur

dün akşamüztüne doğru hareketlendi canım sen yokmuydun o ara

sağol canımm bana kalsa ben hiç beklemiyeceğimde doktor izin vermiyor kürtajdan sonra hemen olmaz dedi o yüzden bekliyorum mecburi yani

ohh ne güzel ağzından bal damlıyor canımm inş..dediğin gibi olur

dün akşamüztüne doğru hareketlendi canım sen yokmuydun o ara

canım ben dun baya bir neteydim sonra ben cıktım siz kaynatmıssınız kacırdım olsun guzel haberlerinizi aldım ya yeter :)

sağol canımm bana kalsa ben hiç beklemiyeceğimde doktor izin vermiyor kürtajdan sonra hemen olmaz dedi o yüzden bekliyorum mecburi yani

canım gec olsun ama hayırlısı ile sana saglıklı hayırlısıyla tutunsun

yok malesef canım tek cızgı ama kırmızılar gelmezse 15 kadar kızımı kontrole goturdugumde bende bır gorunucem doktora.
olsun canım allah kızına sağlık versin yakında kardeş tedavilerine başlarsın artık:)

hayırlı olsun canım inşallah kolay geçer

kesinlikle mustafa bey
semra hanımda sonra çok güler yüzlü deyil ama çok dikkatli

medikalcim inşallah en güzel doğum günü hediyen olur

ayyyyy çok güzel ya maaşallah sübhanallah inşallah dondurulmuşların da çıkar

sakın iş falan yapma varsın öyle kalsın yavrundan kıymetli deyil ya

ya arkadaslar ya bende bir terslik var yada bu normalmi.biliyorsunuz 4 cüyü düsünen biri olarak yas faktörünüde göz önunde bulundurarak memoriali tercih edenlerdenim. 1 bucuk hafta önce bütün tahlillerimi gül konuralp adinda bayana gönderdim sizde tanirsiniz.asistenzmi ne bilmiyorum.bana doktorlara gösterip geri dönüs yapacagini söyledi.kac kez aradim izinli diyorlar ne arayan oldu ne soran ben hala bir cvp bekliyorum.cep -ev e-mail verdim tik yok.bende cem beye gönderdim atasehir 1 gün sonra cem bey evi aramis e-mail atmis .sasirdim.kafam karisti diger tarafta tik yok otomatikman bende yüreksiz oluyorum.sizce neden böyle yapiyorlar

saglık ocagına gıttım prosgestan ıgnemı olmaya
salak bı hemsıreye rastladım
ıkı ampul yapcaksınız yeşil uçlu iğneyle dıyorum
reçeteyi alıyo okuyogerı zekalı tek ampul yaptı
yeşil uclu ıgnelerı de yokmus
onu dahı ben goturmustum bı ampulu cekmıs kalkınca farkettım e iğnemde zıyan okldu
ıkı ampul cekıcektınız dedım
ıkıncıyı de kahverengı ucluyla yaptı
ben hersey ıntızamlı gıtsın dıye enjektorumu dahı kendım goturuyorum
mal kDIN YUZUNDNE SINIRLERIM BOSALDI
KENDIMI TUTAMADIM SUAN SINIRIMDEN AGLIYORUM

medicalcm cnm üzülme olur arada böyle terslikler sıkıntı olmaz inşllah sen sakin ol hepimizin başına geliyor böyle terslikler

Medikal sakin ol canım. Öyle durumda kağıdı hemşirenin gözüne sokacaksın ki iyice okusun. Adamı hasta ederler

Belki merhaba. Gül Konuralp kim?
Bence hastaneyi ara ve bir doktorla görüşmek istediğini söyle. Mutlaka görüştürürler.

incim hoşgeldin

belki gül konuralp semra hanımın asistanı galiba ama sen test sonuçlarını memorıalin internet sitesinden göndersen bile cevap verirler ön görüşmeni kiminle yaptın o doktora mail at yada telefonla görüşmek istediğini söyle yada misait olan başka bir doktoru talep et

merhaba kızlar ..çok şükür eve döndük...sancılar azaldı......bende daha iyiyim eve geldim geleli....en azında 1 hafta daha dayanmalıyız dedi doktorda.kızımız 1980 gr. oğlumuz 1840 gr olmuş...bakalım zaman neler göztericek.dualrınız ve yazdıklarınız için teşekürler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…