Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

oyy maşallah canım.. Allah'ın izniyle ikizler yolda, frigo kardeşleri bile kalacak Çoook sevindim mikrom.. Her daim dualarımdasın güzel arkadaşım

Medicalciğim boşver canım. Sana stres yasak Bebişlerini düşün hiçbirşeyi kafana takma

Belki bence hastaneyi ara. Hemşire masasını bağlat. Durumu anlar. Mutlaka bir doktor sana bilgi verecektir.

Hil_burum Allah'a çok şükür.. Atlatmışsınız. İnşallah en az 1 hafta daha dayanacak bebişler... Dualarımız her daim seninle ve bebişlerinle..

hilbur hoşgeldin canım çok şükür iyisin maşallah kuzularına allahım sağlıklı ve kolay şekilde vaktini doldurmanı nasip etsin çok sevindim

ohh valla aklı sende acaba dogurdumu dıye?benım kızım da 1950 dogdu hıcbırsey olmadı kuvoze gırmedı canım.akcıger gelıstırıcı ıgnenın cok faydasını gordum..sanada yapmıslardı sanırı zaten.allah hayırlı dogumlar versın canım cektıgın acılar aklına bıle gelıyor yavrun dunyaya geldı mı

hil-bur selam canım, sayfa sayfa aradım buldum seni :)
iyi haberlerine çok sevindim. bebekler 2 kiloyu geçer umarım bu bir haftada.
allah sağlık versin sanada kuzularınada

çok sevindim canım maşallah bebeklerine inşallah bir haftada daha da iyi olurlar

amin canımmm
allahım hepımızınkını korusun ınsallah

aminn canım inş....

yok malesef canım tek cızgı ama kırmızılar gelmezse 15 kadar kızımı kontrole goturdugumde bende bır gorunucem doktora.

sağlık olsun canım üzülme senin yanında bi melegin var ona sımsıkı sarıl kardeş içinde inş tedaviyle olur

maşallahhhhhhhhhhhhhh subhanallah mikrom süper bi haber bu ee artık 15 çocuklu kadınsın haaa yakışır ikişerr ikişer kucagına almayıda nasip etsin rabbim cnm

medical sen takma o densiz kişileri kafana ya sana en son lazım olna şey stres ve üzüntü kendini ve beişlerini düşün sen

maşallahhh derin ve denizimiz 2 kg olmuş sayılırlat artık cnm durabildikleri kadar durular inş göbiinde ama acele edersede bıdıklar tehlikede degiller küveze bile almazlar 2 kg oldukları için çok sevindim vallaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…