Sağol mikrom
Cuma gününü sabırsızlıkla bekliyorum
geçer az kaldı mikro benim çabuk geçmişti evdeydim tv karşında dinlenerek zaman geçti valla özlemişim birde evde oturmayı iyi geldi mikro bu zamanda sana bir kitap tavsiye edicem lütfen al ve oku eminim o dönemi daha sabırlı geçirirsin mustafa ender saraç artık ruhunuda besle adında kitabı fiyatıda uygun okuduğunda birçok şeyin değiştiğini göreceksin canım
kızlar nasılsınız? ne var ne yok?
bende nur hanımı aradım..adet olamadım dedim..ayın 10una kadar bekle gelmezse gel dedi bana?
yumoşum mu çatlamadı acep?
siz laparoskopiden hemen sonraki ay nasıl oldunuz adetinizi..
benim 1 hafta falan gecikir hep ama bu çok uzadı
benndeeee
hem yavrucuklarımla buluşacağım anı hemde canım arkadaşımla buluşacağım anı sabırsızlıkla bekliyorummmmm
vallahi bende özledim evde oturmayı .inş. temin etmeye çalışırım canım ama ben bu yatış döneminde açıköğretime girmek istiyorum ya test çözmeyi planlıyordum onada bakarımm inşş..
Anam
Kuru kayısı çok iyi geliyor ben de transferden sonra bolca tüketmiştim.
bilmezmiyiz mikro mahvediyor insanı bende duphalac kullandım ama o dahada kötü yapmıştı beni ağlıyordum resmen bol su iç birde ılık su içmekde iyi geliyor
bolca su içiyorum bolca kuru kayısı incir kurusu hepsini tüketiyorum canımm
İyiyiz canım sen nasılsın?
İnş. gelir o güne kadar.
mikrocum kitap çok kalın değil zaten biraz başucu kitabı gibi için sıkıldığında ümitsiz olduğunda hemen açıp bakmak iyi gelen cinsten bir kitap derslerinede çalış tabi ilk öncelik dersler tabikide
mikro kabız mı oldun sen?
kayısı ve ılık su iç..
bir süre sonra bana yetmedi bu duphalac kullandım sonrada..
hayır canım olmadım allah korusun sadece aklıma geldi önceki yaşadıklarım o yüzden bahsettim
cuma buluşuyorsunuz demek süperrr
inciri tüketme prolaktini yükseltirsin mikrocum..
doktorcuğumu aradım transferimi siz yapacaksınız değilmi diyee bugünde izinliymiş sesi eskisinden daha iyi biraz toparlandım dedi benim gidişattanda haberi var takipte doktorumminş.. ben yapıcam bir terslik olmazsa dedi
hadi yaaaa canım onu günde bir yada iki yiyordum hiç mi yemiyim şimdi
kızlarr ben biraz ortalığı toparlıyım heran çık diyebilir bana patronumm hazırlıklı olayım ama dimi az bir işim var hemen gelirim
doktorcuğumu aradım transferimi siz yapacaksınız değilmi diyee bugünde izinliymiş sesi eskisinden daha iyi biraz toparlandım dedi benim gidişattanda haberi var takipte doktorumminş.. ben yapıcam bir terslik olmazsa dedi
hadi yaaaa canım onu günde bir yada iki yiyordum hiç mi yemiyim şimdi
evet bende aradım bugün nur hanımı sesi derinden geliyordu rahatsız mıydı acaba? soramadım bende sadece nasılsınız dedim o kadar..
o da iyiyim dedi laf gelimi ama hasta gibiydi
evet bende aradım bugün nur hanımı sesi derinden geliyordu rahatsız mıydı acaba? soramadım bende sadece nasılsınız dedim o kadar..
o da iyiyim dedi laf gelimi ama hasta gibiydi
canım nur hanım yaklaşık 1 haftadır hastaydı zaten bugün daha iyiymiş ama zaten sesi de iyiydi önceki ses yerine geliyo yani
kızlarrr biraz abes olacak ama hepimizin başından geçiyor söylemek istedim opudan sonra büyük abdestine rahat çıkamazsan ağrıda daha fazla oluyor biliyorsunuz dimi ben bitanesinde bir gece yattım memorıalde beni sokmadıkları alet kalmadı gecede 1 milyar vermiştim sonra5-10 milyona duphalac almıştım hiçbirşey kalmamıştıı
şimdi aklıma geldi hergün paso kayısı kurusu yiyorum aç karnına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?