Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

Sağol mikrom

Cuma gününü sabırsızlıkla bekliyorum

benndeeee

hem yavrucuklarımla buluşacağım anı hemde canım arkadaşımla buluşacağım anı sabırsızlıkla bekliyorummmmm

vallahi bende özledim evde oturmayı .inş. temin etmeye çalışırım canım ama ben bu yatış döneminde açıköğretime girmek istiyorum ya test çözmeyi planlıyordum onada bakarımm inşş..

bilmezmiyiz mikro mahvediyor insanı bende duphalac kullandım ama o dahada kötü yapmıştı beni ağlıyordum resmen bol su iç birde ılık su içmekde iyi geliyor

İyiyiz canım sen nasılsın?
İnş. gelir o güne kadar.

mikrocum kitap çok kalın değil zaten biraz başucu kitabı gibi için sıkıldığında ümitsiz olduğunda hemen açıp bakmak iyi gelen cinsten bir kitap derslerinede çalış tabi ilk öncelik dersler tabikide

mikro kabız mı oldun sen?

kayısı ve ılık su iç..
bir süre sonra bana yetmedi bu duphalac kullandım sonrada..

cuma buluşuyorsunuz demek süperrr

Son düzenleme:
Anam
Kuru kayısı çok iyi geliyor ben de transferden sonra bolca tüketmiştim.

bilmezmiyiz mikro mahvediyor insanı bende duphalac kullandım ama o dahada kötü yapmıştı beni ağlıyordum resmen bol su iç birde ılık su içmekde iyi geliyor

bolca su içiyorum bolca kuru kayısı incir kurusu hepsini tüketiyorum canımm

canım 30 -35 soru yapsam girebiliyormuşumda inş.. yaparım kaç sene oldu okulu bırakalı biraz bakınıyım ben .ama dediğin kitabada bakıcam inş...

inşşşşşş...

doktorcuğumu aradım transferimi siz yapacaksınız değilmi diyee bugünde izinliymiş sesi eskisinden daha iyi biraz toparlandım dedi benim gidişattanda haberi var takipte doktorumm inş.. ben yapıcam bir terslik olmazsa dedi

inciri tüketme prolaktini yükseltirsin mikrocum..

hadi yaaaa canım onu günde bir yada iki yiyordum hiç mi yemiyim şimdi

Ah canım doktorum
Cuma günü bir ce yapayım doktorcuğuma

kızlarr ben biraz ortalığı toparlıyım heran çık diyebilir bana patronumm hazırlıklı olayım ama dimi az bir işim var hemen gelirim

evet bende aradım bugün nur hanımı sesi derinden geliyordu rahatsız mıydı acaba? soramadım bende sadece nasılsınız dedim o kadar..
o da iyiyim dedi laf gelimi ama hasta gibiydi

evet bende aradım bugün nur hanımı sesi derinden geliyordu rahatsız mıydı acaba? soramadım bende sadece nasılsınız dedim o kadar..
o da iyiyim dedi laf gelimi ama hasta gibiydi

canım nur hanım yaklaşık 1 haftadır hastaydı zaten bugün daha iyiymiş ama zaten sesi de iyiydi önceki ses yerine geliyo yani

inş....canım bakıcaz canım aslında benim diğer tedavilerimde de embryo oluşumunda bir sıkıntı olmuyodu canım hep dondurabileceğimiz embryo oluyodu son tedavim hariç bizde sıkıntı tutunamama yada tutsada çabuk düşüyodu bunlar embryoskop la incelendiği için içim biraz daha rahat hayırlısı olsun rabbim cümlemize versinnn[/QUOTE]

hakkında hayırlısını nasip etsin rabbim sana inş mutlu sonla bitecek bu serüven mikrom bu embryoskop ücretlimi ücretsizmi herkese olıyomu bende 3 deniycem bizede yaparlarmı acaba şansımız biraz daha artar

uzulmuyorum ama neden bu kadar kotu hıssedıyorum kendımı bas donmem ve halsızlıgım benım delı edıyor gecen kızım kucagımdyken son anda babasına verdım caydanlıgı devırdım basım o kadar donuyor...[/QUOTE]

cnm kanda baktır yine çıkmazsa kolestrol fln baktır ne denmiş ögren

çok dikkat et cnm kabızlık zor bide ilaçlar dahada artırıyo gün geçtikçe dphalacc ta iyi ben kullanmıştım faydasını gördüm onunda kullan sen digerlerinin yanında

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…