Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

nasılsısnız.ben evdeyim dinleniyorum 3 tanecik yumurtam toplandı.işallah 1 kaliteye ulaşırlar yoksayeni bir tüp maceramız için yollara düşmek zorunda kalıcaz...

İdrar tahlilleri yanıltıcı olabiliyor, bunu sen de bilirsin. En garantisi kanda baktırmak. Nur Hanım da kan testi yaptır diyecektir. Kaç gün geciktin?
canım gun olarak bılmıyorum ama epeydır boyleyım yılbasından once olmustum..dahada olmadım.arada lekelenmem ve sıddetlı kasık agrım var..
canım eğer adet olursan mutlaka yani sebep bu olmazsa mutlaka doktora git nedir neden başın bu kadar dönüyor o zaman tansiyon kolestrol herşey olabilir dikkat et kendine
tansıyon var zaten.ama ılac baslamadılar haılelıkte cıkmıstı..
tuğçe kansızlıkda çok etkiler ki emziriyorsun ve çok olmadı daha doğum yapalı bunlarda etkili olabilir kendine dikkat et

dogumda cok kan kaybettım.muhakak demır ılacı kullanmalısın dedı doktor.ben bazen alıyorum bazen almıyorum.boyle gıderse duser bayılırsın demıstı sımdı sen soyleyınce geldı aklıma.napıyım 5 yılldır cocuk ıstıyorum sımdı cok sukur kı oldu kaynanam sankı kendı cocugu bende ablası veya komsusuymusum gıbı davranıyor.kendı yedırıyor ıcırıyor.benım bırdaha belkı hıc cocugum olmıycak neden boyle yapıyor anlamıyorum o kadar zorluk cektım tadını cıkaramıyorum..benı annesı yerıne koymuyor.esımde kız kucuk tek basıma zor olur dıye bızı eve goturmuyor cınnet gecırıcem...

Son düzenleme:
Tuğçe neden böyle yapılmasına izin veriyorsun. En tahammül edemediğim şeylerden birisidir. Lütfen eşini ikna edip kendi evinize geçin hem kendi sağlığın hem çocuğun için.

hakikaten tuğçe agırlıgını ko bencede..şimdiden böyleyse sonra daha da zorlanırsın..
ne demek ablası komşusu...lafa gelince kaynanalık yapmayı iyi bilirler ama..
o senin evladın onun torunu o kadar....!

Of ya sen senelerce didin uğraş evladın olsun diye sonra resmen hasret çek.
Tuğçe çok sinirlendim gerçekten. Elini vur masaya. Ne demek ya

Tuğçe neden böyle yapılmasına izin veriyorsun. En tahammül edemediğim şeylerden birisidir. Lütfen eşini ikna edip kendi evinize geçin hem kendi sağlığın hem çocuğun için.

ya bır ıkna olsa canım..gıtmıyor kaldık burda yaza dogru dıyo baska bısey demıyor...
alt kattakı anneme bıle ınemıyorum burdan

[

ya tuğçe ciddi bende çok sinirlendim neden baş edemiycekmişsin gayette güzel bakarsın eşine kesinlikle tepki koy böyle olmamalı bizim amacınız çekirdek bir aile kurmak değilmiydi de ona hergün baskı yap dayanamayacaktır en sonunda bende kesinlikle tahammül edemezdimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…