- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
- 213
çok dikkat et cnm kabızlık zor bide ilaçlar dahada artırıyo gün geçtikçe dphalacc ta iyi ben kullanmıştım faydasını gördüm onunda kullan sen digerlerinin yanında
canım gun olarak bılmıyorum ama epeydır boyleyım yılbasından once olmustum..dahada olmadım.arada lekelenmem ve sıddetlı kasık agrım var..İdrar tahlilleri yanıltıcı olabiliyor, bunu sen de bilirsin. En garantisi kanda baktırmak. Nur Hanım da kan testi yaptır diyecektir. Kaç gün geciktin?
tansıyon var zaten.ama ılac baslamadılar haılelıkte cıkmıstı..canım eğer adet olursan mutlaka yani sebep bu olmazsa mutlaka doktora git nedir neden başın bu kadar dönüyor o zaman tansiyon kolestrol herşey olabilir dikkat et kendine
tuğçe kansızlıkda çok etkiler ki emziriyorsun ve çok olmadı daha doğum yapalı bunlarda etkili olabilir kendine dikkat et
nasılsısnız.ben evdeyim dinleniyorum 3 tanecik yumurtam toplandı.işallah 1 kaliteye ulaşırlar yoksayeni bir tüp maceramız için yollara düşmek zorunda kalıcaz...
nasılsısnız.ben evdeyim dinleniyorum 3 tanecik yumurtam toplandı.işallah 1 kaliteye ulaşırlar yoksayeni bir tüp maceramız için yollara düşmek zorunda kalıcaz...
canlarım hoşbulduk çok seviyom sizi ben yaaaa...
canlarım hoşbulduk çok seviyom sizi ben yaaaa...
İnşallah kızlarrr,bakalım heyecanla bekliyorum yarını,şimdi birlikteler dimi yarın ancak bölünmeye başlar
inşş.yeni bir maceraya sadece bebeklerine kardeş için düşersin canımmmm
Tuğçe neden böyle yapılmasına izin veriyorsun. En tahammül edemediğim şeylerden birisidir. Lütfen eşini ikna edip kendi evinize geçin hem kendi sağlığın hem çocuğun için.
kızlar duşa giriyorumm.
görüşürüz daha sonraa
Evet canım şimdi aşk yaşıyorlardır
Yarın güzel haberlerini alacağız inş.
canım gun olarak bılmıyorum ama epeydır boyleyım yılbasından once olmustum..dahada olmadım.arada lekelenmem ve sıddetlı kasık agrım var..
tansıyon var zaten.ama ılac baslamadılar haılelıkte cıkmıstı..
dogumda cok kan kaybettım.muhakak demır ılacı kullanmalısın dedı doktor.ben bazen alıyorum bazen almıyorum.boyle gıderse duser bayılırsın demıstı sımdı sen soyleyınce geldı aklıma.napıyım 5 yılldır cocuk ıstıyorum sımdı cok sukur kı oldu kaynanam sankı kendı cocugu bende ablası veya komsusuymusum gıbı davranıyor.kendı yedırıyor ıcırıyor.benım bırdaha belkı hıc cocugum olmıycak neden boyle yapıyor anlamıyorum o kadar zorluk cektım tadını cıkaramıyorum..benı annesı yerıne koymuyor.esımde kız kucuk tek basıma zor olur dıye bızı eve goturmuyor cınnet gecırıcem...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?