- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
- 213
ya bır ıkna olsa canım..gıtmıyor kaldık burda yaza dogru dıyo baska bısey demıyor...
alt kattakı anneme bıle ınemıyorum burdan
kolay değil 6 sene birleşemediler aradaki engellerden ikiside ayrı ayrı ziyan oldular canlarım benim şimdi parti zamanı:))))
Evet canım şimdi aşk yaşıyorlardır
Yarın güzel haberlerini alacağız inş.
kolay değil 6 sene birleşemediler aradaki engellerden ikiside ayrı ayrı ziyan oldular canlarım benim şimdi parti zamanı:))))
[
ya tuğçe ciddi bende çok sinirlendim neden baş edemiycekmişsin gayette güzel bakarsın eşine kesinlikle tepki koy böyle olmamalı bizim amacınız çekirdek bir aile kurmak değilmiydi de ona hergün baskı yap dayanamayacaktır en sonunda bende kesinlikle tahammül edemezdimm
allah sizin iyiliğinizi versin emi
ben çıkıyorum kızlar eve gitme vakti iyi akşamlarrr hepinizeeee
[
ya tuğçe ciddi bende çok sinirlendim neden baş edemiycekmişsin gayette güzel bakarsın eşine kesinlikle tepki koy böyle olmamalı bizim amacınız çekirdek bir aile kurmak değilmiydi de ona hergün baskı yap dayanamayacaktır en sonunda bende kesinlikle tahammül edemezdimm
allah senı ınandırsın hergun yapıyorum ama kusuyor konusmuyor benımle artık gecelerı kalkmıyorum kızımı doyurmaya cunku benım yedırmeme ızın vermıyor bır bakıyorum ben yedırıyorum sen gıt dıyor.bugun yedırırken geldı kucgaumdan aldı ben yedırırımm kızımmmmıı dıye.sınır oluyorummm...
kızlar progestan ampulleri sizce ne zaman yapim beide bana clexan verdiler pıhtılaşma için.onu nasıl ve ne zaman yaptınız ben koldan yapim diyorum çünkü göbüşüm iyce yağlandı,popuşumuda progestana ayırdım,siz nerden yaptınız canlar???
Sen doğumdan beri aynı evde misin?
Ev üstüne ev olmaz hele bir de çocuk varsa. O yavru yarın öbür gün aklı ermeye başladığında bocalayacak. Özel hayat denen şey kalmayacak. Sen ne yap ne et eşini ikna et.
katılıyorum incime ağırlığını koy tuğçeee...anladın sen aldın mesajı:)))
Canım ben clexan kullanmadığım için bilmiyorum. Progestanları öğleden sonra sağlık ocağına gidip yaptırıyordum. İş yerinde imkanın varsa sabah gider gitmez yaptır bence.
benim tubal faktör neden ama rezerv de az kısa protokol yapıldı düşük dozda ilacla.senin kaçtı amh??
Canım Geçmiş olsun.İnşallah ahyırlı haberlerini alırız .Benim 2010 fa rezervim0.71 idi.4denemem oldu 1. folükül gelişmedi,2.de opu yapıldı folükül boş çoktı.3.deneme transfer2.kalite olumsuz oldu,4. deneme 1.kalite transfer yine olumsuz oldu.Genelde 1 ile 3 arası yumurta toplandı.Az olsun bizim olsun diyenlerdenim.Hayırlısıyla 5.denemeyi düşünüyorum.Bugün adana acıdaem ile görüştüm.İstanbuldan haber bekliyorum.Acıbadem adana başkentteki doktorummun aynısını ve aynı tedavinin olacağını söyledi.İstanbuldan da aynı cevap gelirse başkentte devam edeceğim.Sizlerden de hayırlı haberlerinizi bekliyorum.Senin tedavi serecin nasıldı?Rezerv?
ben varım canım benim amh 0,02 idi ama allaha çok şükür pozitif sonucu aldık hamileyim darısı başınıza olsun inşallah
saol emicim sanada geçmiş olsun Allah tekrarını yaşatmasın canım.benim rezerv0.8 çıktı bi kaç ay önce ama fsh iyiydi muayede 3 sağ 3 sol 6 falan gibiydi.gelişen yumurtada 7-8 i buluyodu ama olgun 3 tane tolamışlar.yani değişiyo sayı.ama nur hanım semra ve betülde 3 olur diğerlerini yetiştiirmee çalışırız demişti.dedikleri gibi oldu bana zaten 2 tane lazım inş o kadar kalır.sana hastane hakkıda bişey diyemiyorum çünkü biraz kafam karışık zaman ihtiyiacım var taşların oturması için şimdilik fena değil.çok yoğun biyer.bide keşke nişantaşından başlasaymışım sanki bazılarına farklı davranışlar oldu.tedaviye başlamadan hastane ve drları tanıyamzsın canım benim tedavi bi hafta sürdü düşşük doz kullandık 150 gonal f son gün 112.5 yaptım.seninde fsh iyise amh a takılma boşver onu
Teşekkür ederim.Senin adına sevindim.Hakkında hayırlısı olsun nişantaşı?derken anlamadım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?