Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

ya bır ıkna olsa canım..gıtmıyor kaldık burda yaza dogru dıyo baska bısey demıyor...
alt kattakı anneme bıle ınemıyorum burdan

Anam siz hepiniz aynı yerde misiniz?
Ee taşınacağım diyordun?

Eşin ikna olmuyorsa kızına sahip çıkacaksın. Maması mı verilecek sen vereceksin, altı mı temizlenecek sen temizleyeceksin, uyutulacak mı sen uyutacaksın, her şeyiyle sen ilgileneceksin kimse kusura bakmasın bakamaz da zaten

allah senı ınandırsın hergun yapıyorum ama kusuyor konusmuyor benımle artık gecelerı kalkmıyorum kızımı doyurmaya cunku benım yedırmeme ızın vermıyor bır bakıyorum ben yedırıyorum sen gıt dıyor.bugun yedırırken geldı kucgaumdan aldı ben yedırırımm kızımmmmıı dıye.sınır oluyorummm...

ay ne sinir bozucu yaaaa,bence sen çocuğun düzeni oturmuyo kendi evine odasına alışamıycak falan bahanesiyle evine gitmeye bak bence çocuk bile şaşırır iki tane kadın arasında yada özel hayatınızı falan etkilediğnide söyleyebilirsin, bu arada şanslı oldğun nokta kayınvalden çocuğa bakabiliyo benimki kendine bakamıyo emanet bile edmezdim herhalde

Ya bak var ya Sinirimden gülüyorum tövbe tövbe
Bırak konuşmasın Sen neden izin veriyorsun böyle bir şeye bacım? Ben yedirirken gelip kucağımdan alacak var ya ortalığı inletirim Ne demek kızımı ver ya

Sen doğumdan beri aynı evde misin?
Ev üstüne ev olmaz hele bir de çocuk varsa. O yavru yarın öbür gün aklı ermeye başladığında bocalayacak. Özel hayat denen şey kalmayacak. Sen ne yap ne et eşini ikna et.

kızlar progestan ampulleri sizce ne zaman yapim beide bana clexan verdiler pıhtılaşma için.onu nasıl ve ne zaman yaptınız ben koldan yapim diyorum çünkü göbüşüm iyce yağlandı,popuşumuda progestana ayırdım,siz nerden yaptınız canlar???

Canım ben clexan kullanmadığım için bilmiyorum. Progestanları öğleden sonra sağlık ocağına gidip yaptırıyordum. İş yerinde imkanın varsa sabah gider gitmez yaptır bence.

Canım ben clexan kullanmadığım için bilmiyorum. Progestanları öğleden sonra sağlık ocağına gidip yaptırıyordum. İş yerinde imkanın varsa sabah gider gitmez yaptır bence.

iş yerideki dr salı perş geliyo bide ona yaptıramam reklam olur anında,ozaman bende işten çıkıp arada bi yerde yaptırıcam artık akşama geçmi olur??

benim tubal faktör neden ama rezerv de az kısa protokol yapıldı düşük dozda ilacla.senin kaçtı amh??

Canım Geçmiş olsun.İnşallah ahyırlı haberlerini alırız .Benim 2010 fa rezervim0.71 idi.4denemem oldu 1. folükül gelişmedi,2.de opu yapıldı folükül boş çoktı.3.deneme transfer2.kalite olumsuz oldu,4. deneme 1.kalite transfer yine olumsuz oldu.Genelde 1 ile 3 arası yumurta toplandı.Az olsun bizim olsun diyenlerdenim.Hayırlısıyla 5.denemeyi düşünüyorum.Bugün adana acıdaem ile görüştüm.İstanbuldan haber bekliyorum.Acıbadem adana başkentteki doktorummun aynısını ve aynı tedavinin olacağını söyledi.İstanbuldan da aynı cevap gelirse başkentte devam edeceğim.Sizlerden de hayırlı haberlerinizi bekliyorum.Senin tedavi serecin nasıldı?Rezerv?

saol emicim sanada geçmiş olsun Allah tekrarını yaşatmasın canım.benim rezerv0.8 çıktı bi kaç ay önce ama fsh iyiydi muayede 3 sağ 3 sol 6 falan gibiydi.gelişen yumurtada 7-8 i buluyodu ama olgun 3 tane tolamışlar.yani değişiyo sayı.ama nur hanım semra ve betülde 3 olur diğerlerini yetiştiirmee çalışırız demişti.dedikleri gibi oldu bana zaten 2 tane lazım inş o kadar kalır.sana hastane hakkıda bişey diyemiyorum çünkü biraz kafam karışık zaman ihtiyiacım var taşların oturması için şimdilik fena değil.çok yoğun biyer.bide keşke nişantaşından başlasaymışım sanki bazılarına farklı davranışlar oldu.tedaviye başlamadan hastane ve drları tanıyamzsın canım benim tedavi bi hafta sürdü düşşük doz kullandık 150 gonal f son gün 112.5 yaptım.seninde fsh iyise amh a takılma boşver onu

ben varım canım benim amh 0,02 idi ama allaha çok şükür pozitif sonucu aldık hamileyim darısı başınıza olsun inşallah

Canım öncelikle hayırlı olsun.İnşallah Allahın izni ile kucağınızı alıp analı babalı büyütmek nasip etsin.Tedavi süreci?denemeler?yumurta sayısı?nasıldı?Teşekkürler.

Teşekkür ederim.Senin adına sevindim.Hakkında hayırlısı olsun nişantaşı?derken anlamadım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…