maşallahhhhhhhhhhhhhh subhanallah mikrom süper bi haber bu ee artık 15 çocuklu kadınsın haaa yakışır ikişerr ikişer kucagına almayıda nasip etsin rabbim cnm
inş....canım bakıcaz canım aslında benim diğer tedavilerimde de embryo oluşumunda bir sıkıntı olmuyodu canım hep dondurabileceğimiz embryo oluyodu son tedavim hariç bizde sıkıntı tutunamama yada tutsada çabuk düşüyodu bunlar embryoskop la incelendiği için içim biraz daha rahat hayırlısı olsun rabbim cümlemize versinnn
hımm yaptırmadım kırmızılar gelırse dıye beklıyorum haftaya gıdıcem hastaneye neye baglı oldugunu ogrenıcemm..nur hn maıll aıyımda ne yapmam gerektıgını soyler bana?Tek çizgi olayını gördüm ama ben kan testi bekliyorum bacım
uzulmuyorum ama neden bu kadar kotu hıssedıyorum kendımı bas donmem ve halsızlıgım benım delı edıyor gecen kızım kucagımdyken son anda babasına verdım caydanlıgı devırdım basım o kadar donuyor...sağlık olsun canım üzülme senin yanında bi melegin var ona sımsıkı sarıl kardeş içinde inş tedaviyle olur
maşallahhhhhhhhhhhhhh subhanallah mikrom süper bi haber bu ee artık 15 çocuklu kadınsın haaa yakışır ikişerr ikişer kucagına almayıda nasip etsin rabbim cnm
medical sen takma o densiz kişileri kafana ya sana en son lazım olna şey stres ve üzüntü kendini ve beişlerini düşün sen
maşallahhh derin ve denizimiz 2 kg olmuş sayılırlat artık cnm durabildikleri kadar durular inş göbiinde ama acele edersede bıdıklar tehlikede degiller küveze bile almazlar 2 kg oldukları için çok sevindim vallaaaaa
Buradayım kuzum
mikrocum bende yanlış hatırlıyor olabilirim aklımda öyle kalmış merkez çok mu yoğun ya bu aralar olumsuz tepkiler geliyor hep hiçböyle yapmazlardı
hımm yaptırmadım kırmızılar gelırse dıye beklıyorum haftaya gıdıcem hastaneye neye baglı oldugunu ogrenıcemm..nur hn maıll aıyımda ne yapmam gerektıgını soyler bana?
uzulmuyorum ama neden bu kadar kotu hıssedıyorum kendımı bas donmem ve halsızlıgım benım delı edıyor gecen kızım kucagımdyken son anda babasına verdım caydanlıgı devırdım basım o kadar donuyor...
hımm yaptırmadım kırmızılar gelırse dıye beklıyorum haftaya gıdıcem hastaneye neye baglı oldugunu ogrenıcemm..nur hn maıll aıyımda ne yapmam gerektıgını soyler bana?
uzulmuyorum ama neden bu kadar kotu hıssedıyorum kendımı bas donmem ve halsızlıgım benım delı edıyor gecen kızım kucagımdyken son anda babasına verdım caydanlıgı devırdım basım o kadar donuyor...
bir görünüyorsun bir yok oluyorsun tatlım :)))
evet canım yoğundu ne diyorum kulak-burun-boğaz gibiama bu hata yapmalarını affettirmiyor.başka kim şikayetçi olduki canım
kezbanın başına gelenler şimdide belki37 arkadaşın söyledikleri aklıma yoğunluğu getirdi haklısın ama yinede benim hiç kötü anım olmadı istiyorum ki herkes güzelliklerle ayrılsın sonuçlar olumsuz olsada çünkü oraya inanıp güveniyoruz istemiyorum güvenimin zedelenmesini
canım benim bir güvenim sarsılmıştı biliyorsun bir kez daha olursa büyükkk hayal kırıklığı yaşarımm ama şuan bakıyorum yapılabilecek herşey yapılıyor onlarada bişey diyemiyorum.
mikrom allah tekrarını yaşatmasın canım sen kötüleri düşünme bir daha olmayacak allahın izniyle o hayal kırıklığı sen kavuşacağın anı hayal et test gününü olumsuz hiçbir şey aklına getirme
Yok canım bilgisayardan giriyorum bir yandan da yazı hazırlıyorum
ben herzaman öncesinden idrar tahlili yapıyordum canım ve olduğunda çıkıyordu yoksada çıkmıyordu zaten yine yaparım heralde çabucak geçse şu zaman
kızlarrr biraz abes olacak ama hepimizin başından geçiyor söylemek istedim opudan sonra büyük abdestine rahat çıkamazsan ağrıda daha fazla oluyor biliyorsunuz dimi ben bitanesinde bir gece yattım memorıalde beni sokmadıkları alet kalmadı gecede 1 milyar vermiştim sonra5-10 milyona duphalac almıştım hiçbirşey kalmamıştıı
şimdi aklıma geldi hergün paso kayısı kurusu yiyorum aç karnına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?