kızlar sormayın başıma gelenleri.bugün opu oldu ama.ağrıdan duramıyorum.doktor 15gün yataktan kalkmak yasak 2ayda ev istirati verdi.opudan sonra lavobaya gitmiştim annemle bayılmışım tansiyonum 4e düşmüş
50 yumurtanın 10tanesi olgunmuş.arkadaşlar su içsem dahi idrar yapamıyorum.yumurtalìklarım rahimin üç katı büyüklügündeymiş.doktor iki kere geldi iyice tembihledihareket yasak yoksa tekrar ameliyat yaparız diyo.kendinize iyi bakın.hepinizi çok öptüm
kızlar sormayın başıma gelenleri.bugün opu oldu ama.ağrıdan duramıyorum.doktor 15gün yataktan kalkmak yasak 2ayda ev istirati verdi.opudan sonra lavobaya gitmiştim annemle bayılmışım tansiyonum 4e düşmüş
ya çok zor olmuş belli ohss illeti öyle bişi işte su içersin ama idrara çıkamazsın50 yumurtanın 10tanesi olgunmuş.arkadaşlar su içsem dahi idrar yapamıyorum.yumurtalìklarım rahimin üç katı büyüklügündeymiş.doktor iki kere geldi iyice tembihledihareket yasak yoksa tekrar ameliyat yaparız diyo.kendinize iyi bakın.hepinizi çok öptüm
nasılsısnız.ben evdeyim dinleniyorum 3 tanecik yumurtam toplandı.işallah 1 kaliteye ulaşırlar yoksayeni bir tüp maceramız için yollara düşmek zorunda kalıcaz...
iş yerideki dr salı perş geliyo bide ona yaptıramam reklam olur anında,ozaman bende işten çıkıp arada bi yerde yaptırıcam artık akşama geçmi olur??
50 yumurtanın 10tanesi olgunmuş.arkadaşlar su içsem dahi idrar yapamıyorum.yumurtalìklarım rahimin üç katı büyüklügündeymiş.doktor iki kere geldi iyice tembihledihareket yasak yoksa tekrar ameliyat yaparız diyo.kendinize iyi bakın.hepinizi çok öptüm
hayırlı haberler le gel inşallahsaolun canım bugünü iyi geçirdim evde bakalım yarın 2de kontrolüm var hayırlısı...
saolun canım bugünü iyi geçirdim evde bakalım yarın 2de kontrolüm var hayırlısı...
canım 2 kere ohss olmuş birisi olarak sana diyebilirimki bu nun çaresi yok nedenidekızlar bu nasil is yaaa ohss yi önlemenin bı yolu yok mu aslında bugünlerde hastaneye giden vardır neden olduğunu sorsa birisi en azından duyulduğunu anlarlar belki bı önlem alırlar
saolun canım bugünü iyi geçirdim evde bakalım yarın 2de kontrolüm var hayırlısı...
Medikal sakin ol canım. Öyle durumda kağıdı hemşirenin gözüne sokacaksın ki iyice okusun. Adamı hasta ederler
Belki merhaba. Gül Konuralp kim?
Bence hastaneyi ara ve bir doktorla görüşmek istediğini söyle. Mutlaka görüştürürler.
hil_burcum cok sevindim canım sancıların azalmasına inş derin ve denizde sabredecek en azından 1 hafta daha annelerinin karnında idare edecekler Rabbim yardım etsin canım inş hersey güzel olacak yorma kendini dualarımız seninlemerhaba kızlar ..çok şükür eve döndük...sancılar azaldı......bende daha iyiyim eve geldim geleli....en azında 1 hafta daha dayanmalıyız dedi doktorda.kızımız 1980 gr. oğlumuz 1840 gr olmuş...bakalım zaman neler göztericek.dualrınız ve yazdıklarınız için teşekürler...
kaynanalikta ustune yok butun gun gayet iyudir morali aksam ogullari gelince surat asar numara yapar herkes benden bilir sonrahakikaten tuğçe agırlıgını ko bencede..şimdiden böyleyse sonra daha da zorlanırsın..
ne demek ablası komşusu...lafa gelince kaynanalık yapmayı iyi bilirler ama..
o senin evladın onun torunu o kadar....!
anlamiyor bacimOf ya sen senelerce didin uğraş evladın olsun diye sonra resmen hasret çek.
Tuğçe çok sinirlendim gerçekten. Elini vur masaya. Ne demek ya
bi caresini bulmaya calisiyorum hic arkadasimda yok iyice bunaldim iyiki burasi var yoksa cok daha zor olurdu.Anam siz hepiniz aynı yerde misiniz?
Ee taşınacağım diyordun?
ben ve esim komsuyduk canim.biz beylikduzundeyuz aslinda ama gecen sene transferden sonra hep burdaydik halada burdayiz.
Eşin ikna olmuyorsa kızına sahip çıkacaksın. Maması mı verilecek sen vereceksin, altı mı temizlenecek sen temizleyeceksin, uyutulacak mı sen uyutacaksın, her şeyiyle sen ilgileneceksin kimse kusura bakmasın bakamaz da zaten
aman bakmasin ben bakarim kardesimide ben.buyuttum.gayette guzel baktim.ay ne sinir bozucu yaaaa,bence sen çocuğun düzeni oturmuyo kendi evine odasına alışamıycak falan bahanesiyle evine gitmeye bak bence çocuk bile şaşırır iki tane kadın arasında yada özel hayatınızı falan etkilediğnide söyleyebilirsin, bu arada şanslı oldğun nokta kayınvalden çocuğa bakabiliyo benimki kendine bakamıyo emanet bile edmezdim herhalde
zaten az kaldi bacim gostericemde.bazi konular var o yuzden susuyorumYa bak var yaSinirimden gülüyorum tövbe tövbe
Bırak konuşmasınSen neden izin veriyorsun böyle bir şeye bacım? Ben yedirirken gelip kucağımdan alacak var ya ortalığı inletirim Ne demek kızımı ver ya
insallah ikna olur.evet transferden beri burdayimSen doğumdan beri aynı evde misin?
Ev üstüne ev olmaz hele bir de çocuk varsa. O yavru yarın öbür gün aklı ermeye başladığında bocalayacak. Özel hayat denen şey kalmayacak. Sen ne yap ne et eşini ikna et.
benimde yumurta asiri coktu nur hanum cok korkmustu ama bende olmadi allaha sukur.transfer iptal ediliyor herhalde degil mi oyle hatirliyorum ben.konusmustuk cunkucanım 2 kere ohss olmuş birisi olarak sana diyebilirimki bu nun çaresi yok nedenide
yomurta rezerve çok olan bayanlar iğneyi vurmaya başlayınca yomurtalar çoğalmaya başlıyor ve e2 denilen hormon tavan yapıyor
böyle olunca nefes dalığı karın ağrısı şişkinlik idrara çıkamama şikayetler başlıyor
ben ilkinde çok kötü oldum ama 2. defa mustafa bey beni takip ediyordu ve her gün çağırdı beni bira şikayetlerim başladı yapmam gereken ve yapmamam gerek şeyleri
anlattı harfiyen uydum ve hafif atlattım
bunun tek çaresi seni takip eden dr ilaç dozunu iyi ayarlaması ben geçen sene 175 doz kollandım şimdi başladığımda 137.5 kollanıcam ve ohss riskim de oldukça azalmış olacak
Yumurta Büyütücü İlaçların Yan Etkileri | gebelik doğum hamilelik yumurtlama günü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?