Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

kızlar sormayın başıma gelenleri.bugün opu oldu ama.ağrıdan duramıyorum.doktor 15gün yataktan kalkmak yasak 2ayda ev istirati verdi.opudan sonra lavobaya gitmiştim annemle bayılmışım tansiyonum 4e düşmüş

50 yumurtanın 10tanesi olgunmuş.arkadaşlar su içsem dahi idrar yapamıyorum.yumurtalìklarım rahimin üç katı büyüklügündeymiş.doktor iki kere geldi iyice tembihledihareket yasak yoksa tekrar ameliyat yaparız diyo.kendinize iyi bakın.hepinizi çok öptüm

gecmiş olsun cnm yat dinlen..
hayırlısı olsun acil şifalarr

ya çok zor olmuş belli ohss illeti öyle bişi işte su içersin ama idrara çıkamazsın
ayyy çok geçmiş olsun çok dikkat et kendine peki yomrutalarını donduracaklarmı
çook geçmiş olsun allah şifa versin

hilburcum çok geçmiş olsun maşşalah büyümüşler inşallah bir hafta daha kalırlar da çok sorun olmaz sende bol bol dinlen

kezban sana dün yazdıklarımı uygula lütfen yoksa çok zor geçicek ya çok üzüldüm
ben biliyorum o ağrıyı :18::18::18::18::18::18:

iş yerideki dr salı perş geliyo bide ona yaptıramam reklam olur anında,ozaman bende işten çıkıp arada bi yerde yaptırıcam artık akşama geçmi olur??

Sorun olmaz canım ama her gün aynı saatte yaptırmaya dikkat et.

Canım çok çok geçmiş olsun. Allah bir daha yaşatmasın. Sen şimdi tedaviyi düşünme. Embriyolarını donduracaklar, sen iyileşince dondurulmuş tedavisine başlayacaksın. Böyle bir hata nasıl yapılır ya

kızlar bu nasil is yaaa ohss yi önlemenin bı yolu yok mu aslında bugünlerde hastaneye giden vardır neden olduğunu sorsa birisi en azından duyulduğunu anlarlar belki bı önlem alırlar

kızlar bu nasil is yaaa ohss yi önlemenin bı yolu yok mu aslında bugünlerde hastaneye giden vardır neden olduğunu sorsa birisi en azından duyulduğunu anlarlar belki bı önlem alırlar
canım 2 kere ohss olmuş birisi olarak sana diyebilirimki bu nun çaresi yok nedenide
yomurta rezerve çok olan bayanlar iğneyi vurmaya başlayınca yomurtalar çoğalmaya başlıyor ve e2 denilen hormon tavan yapıyor
böyle olunca nefes dalığı karın ağrısı şişkinlik idrara çıkamama şikayetler başlıyor
ben ilkinde çok kötü oldum ama 2. defa mustafa bey beni takip ediyordu ve her gün çağırdı beni bira şikayetlerim başladı yapmam gereken ve yapmamam gerek şeyleri
anlattı harfiyen uydum ve hafif atlattım
bunun tek çaresi seni takip eden dr ilaç dozunu iyi ayarlaması ben geçen sene 175 doz kollandım şimdi başladığımda 137.5 kollanıcam ve ohss riskim de oldukça azalmış olacak

Yumurta Büyütücü İlaçların Yan Etkileri | gebelik doğum hamilelik yumurtlama günü

kezbancım çok üzüldüm canım Allah şifa versin biran önce atlatırsın inş canım yumoşları düşünme sakın dondurulması belkide daha hayırlı olur.Canım senin doz baya yüksekti düşürdülermi sonlara doğru peki hay Allah ya..

süpeervizözmüs ne demekse bilmiyorum kimin ama.ariycam halaaramadilar

hil_burcum cok sevindim canım sancıların azalmasına inş derin ve denizde sabredecek en azından 1 hafta daha annelerinin karnında idare edecekler Rabbim yardım etsin canım inş hersey güzel olacak yorma kendini dualarımız seninle

canım tekrar coook gecmiş olsun aman dikkat et kendine inan cok uzuldum nasıl boyle bir hata olur ama işte insanın basına gelecek varsa ne yaparsan yap nerede olursan ol geliyor RAbbim yardımcın olsun

kızlar Allah hiçbirimizi insanlara muhtaç bırakmadan kendi katından mucizelerini bizlere nasip etsin bizim derdimizi bizim sıkıntımızı bizi ondan iyi bilen ondan cok dusunen yok dualarım sizlerle

hakikaten tuğçe agırlıgını ko bencede..şimdiden böyleyse sonra daha da zorlanırsın..
ne demek ablası komşusu...lafa gelince kaynanalık yapmayı iyi bilirler ama..
o senin evladın onun torunu o kadar....!
kaynanalikta ustune yok butun gun gayet iyudir morali aksam ogullari gelince surat asar numara yapar herkes benden bilir sonra
Of ya sen senelerce didin uğraş evladın olsun diye sonra resmen hasret çek.
Tuğçe çok sinirlendim gerçekten. Elini vur masaya. Ne demek ya
anlamiyor bacim
bi caresini bulmaya calisiyorum hic arkadasimda yok iyice bunaldim iyiki burasi var yoksa cok daha zor olurdu.
aman bakmasin ben bakarim kardesimide ben.buyuttum.gayette guzel baktim.
zaten az kaldi bacim gostericemde.bazi konular var o yuzden susuyorum
insallah ikna olur.evet transferden beri burdayim
benimde yumurta asiri coktu nur hanum cok korkmustu ama bende olmadi allaha sukur.transfer iptal ediliyor herhalde degil mi oyle hatirliyorum ben.konusmustuk cunku

Arkadaşlar merhaba ben ne yazacağımı bilmiyorum ama bana yardımcı olursanız sevinirim çok araştırdım en sonunda semra hocadan randevu aldım cumartesi gidicem ön görüşme için çok tedirginim acaba doğru adrestemiyim? bide brükselede gittemmi ne olur bana yardım edin çıldıracağım. ben yedinci yılımdayım ve artık şansım azalıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…