saolun canım bugünü iyi geçirdim evde bakalım yarın 2de kontrolüm var hayırlısı...
kızlar bu nasil is yaaa ohss yi önlemenin bı yolu yok mu aslında bugünlerde hastaneye giden vardır neden olduğunu sorsa birisi en azından duyulduğunu anlarlar belki bı önlem alırlar
süpeervizözmüs ne demekse bilmiyorum kimin ama.ariycam halaaramadilar
Ya arkadaşlar birde orada karar verirsem hangi doktoru tavsiye edersiniz anladığım kadarıyla semra hanımı her zaman bulamıyorsunuz. başka bir sorumda özellikle benim istemem gereken testler varmı? kusura bakmayın biraz sıktım galiba ama başka yardım isteyeceğim kimse yok şimdiden teşekkür ederim allah kimsenin kucağını boş bırakmasın.
allah senı ınandırsın hergun yapıyorum ama kusuyor konusmuyor benımle artık gecelerı kalkmıyorum kızımı doyurmaya cunku benım yedırmeme ızın vermıyor bır bakıyorum ben yedırıyorum sen gıt dıyor.bugun yedırırken geldı kucgaumdan aldı ben yedırırımm kızımmmmıı dıye.sınır oluyorummm...
kızlar progestan ampulleri sizce ne zaman yapim beide bana clexan verdiler pıhtılaşma için.onu nasıl ve ne zaman yaptınız ben koldan yapim diyorum çünkü göbüşüm iyce yağlandı,popuşumuda progestana ayırdım,siz nerden yaptınız canlar???
iş yerideki dr salı perş geliyo bide ona yaptıramam reklam olur anında,ozaman bende işten çıkıp arada bi yerde yaptırıcam artık akşama geçmi olur??
kızlar sormayın başıma gelenleri.bugün opu oldu ama.ağrıdan duramıyorum.doktor 15gün yataktan kalkmak yasak 2ayda ev istirati verdi.opudan sonra lavobaya gitmiştim annemle bayılmışım tansiyonum 4e düşmüş
50 yumurtanın 10tanesi olgunmuş.arkadaşlar su içsem dahi idrar yapamıyorum.yumurtalìklarım rahimin üç katı büyüklügündeymiş.doktor iki kere geldi iyice tembihledihareket yasak yoksa tekrar ameliyat yaparız diyo.kendinize iyi bakın.hepinizi çok öptüm
saolun canım bugünü iyi geçirdim evde bakalım yarın 2de kontrolüm var hayırlısı...
süpeervizözmüs ne demekse bilmiyorum kimin ama.ariycam halaaramadilar
Herkese günaydın
Erkenciyim bugün
Happy'den, Mikro'dan ve Hil_bur'dan güzel haberler alacağımız bir gün olsun inş.
Arkadaşlar merhaba ben ne yazacağımı bilmiyorum ama bana yardımcı olursanız sevinirim çok araştırdım en sonunda semra hocadan randevu aldım cumartesi gidicem ön görüşme için çok tedirginim acaba doğru adrestemiyim? bide brükselede gittemmi ne olur bana yardım edin çıldıracağım. ben yedinci yılımdayım ve artık şansım azalıyor.
cok dogru yerdesın canım benım ılk denememde oldu ustelık ıkımızdede sorun varken.sana nur hnm onerıcem ama oda hamıle her zaman olmuyor merkezde.musteceb beye gıt derımYa arkadaşlar birde orada karar verirsem hangi doktoru tavsiye edersiniz anladığım kadarıyla semra hanımı her zaman bulamıyorsunuz. başka bir sorumda özellikle benim istemem gereken testler varmı? kusura bakmayın biraz sıktım galiba ama başka yardım isteyeceğim kimse yok şimdiden teşekkür ederim allah kimsenin kucağını boş bırakmasın.
canım esım zaten borclar yuzunden gıtmek ıstemıyor.tüp bebegın parasını verdı gerısıne karısmadı..gebelık takıbım 3 bını gectı fıyat olarak 1500 dogum yaptım,700 tl kız hastaneye yattı.1500 tl kıza sıgorta yaptırdık.2 ev borcumuz var esımın maası max.1500 tlcanım seni dolduruşa getirmek gibi düşünme ama ben bu konuda çok katıyım o nasıl torun özlemi çektiyse bende evlat özlemi çektim va o bu duyguyu tatmış bir insan .rabbim bana bunu nasip ettiyse eğer yaşamama kimse engel olamaz ben biraz asiyimdir bu konuda alır bebeğimi evime dönerim vallahi eşim gelirmiş gelmezmiş bu ne ya beni seviyorsa tıpış tıpış gelicektir .he şunu anlarım evlendiğinde kayınvalidenlerle beraber oturursun tamam bu tarz sorunlar yaşanıyor o zaman ki yine kucağımdan alınmasına asla müsade etmem .ben evlenince 6 yıl beraber oturdum kayınvalidemlerle eşim tek çocuk ne kız var ne erkek başka .6 yıl sonra 2 üst kata çıktım .çok rahatladım sanki yeni evlenmiş gibi birbirimize şaka bile yapamazdık çekindiğimizden değil hemen haber verirdi dikkat et sana şöyle yapacak diye.neyse bunlar beraberken çekiliyo zor bela.ama senin evin ayrıymış toplanın gidin ya eşin seni neden anlamıyorki .bak belki şuda olabilir bilemiyorum ama şimdi hastane masrafları falan oldu ya bir tencere kaynasın ayrı masraf olmasın diye de düşünebilirler olabilirmi.kusura bakma bu konuda ben sıkıntı çektiğim için baya bi dellendimmm.benimki bulaşık makinasını bile açtırmazdı bi zamanlar masraf oluyo diye bende yıkamazdım elimde kalkar o yıkardı ben onun evine gittiğim için kendimi bi garip hissderdim şükür kendi evimdeyim rabbim herkesin kendine nasip etsin dahaa nelerrr var nelerrrr
canım ben akşam 8 de yapıyorum hergün nasip oluda tutarsa işten dönüş saaatimide düşünerek ayarladım.clexanıda her sabah 10:30 da yapıyorum hafata sonları biraz yattığım için :)))senin kaçlık calexan 0,4 mü 0,2 mi
neden geç olsun önmeli olan aynı saatte yaptırmakk canım
canımmm çokk geçmiş olsun sen biran önce iyileşmene bak canım embryoların dondurulur hiç sıkıntı olmaz çakırın dediklerini uygulamayı ihmal etme yat dinlen rabbim yrdımcın olsun sana bişey diyimmi o kadar çok böyle olup donduran sonra da onlarla gebe kalan duydumki inş... sonun öyle olur canımmm
maşallah size bitanemmm sabırla dönüşünüzü ve güzel haberler vermenizi bekliycezzz .sen dünyaya gelirken anneni üzmemişsinki canım derin ve denizde seni üzmiycek allahın izniyle:)))yaaa hikayenide biliyorum çıkışta annenle iki laf daha ettik :))
canım sen ara bekleme hemşirelerden biriyle görüş ayşegül hanım var semra hanımın asistanı,yada yasemin hemşire bunlardan biriyle irtibata geç
günaydın canım evet baya erkencisinn :))))inş..... canım kimse üzücü haber vermesin kezbana üzldüm baya rabbim yardımcısı olsun inş...
cok dogru yerdesın canım benım ılk denememde oldu ustelık ıkımızdede sorun varken.sana nur hnm onerıcem ama oda hamıle her zaman olmuyor merkezde.musteceb beye gıt derım
canım esım zaten borclar yuzunden gıtmek ıstemıyor.tüp bebegın parasını verdı gerısıne karısmadı..gebelık takıbım 3 bını gectı fıyat olarak 1500 dogum yaptım,700 tl kız hastaneye yattı.1500 tl kıza sıgorta yaptırdık.2 ev borcumuz var esımın maası max.1500 tl
oda ısın ıcınden cıkmıyor bende dıyorum kı onlar zaten kıza bez bıle almıyor neden burdayız?
günaydın güzeller......ben iyiyim çok şükür...merak etmeyin...
kızlar sormayın başıma gelenleri.bugün opu oldu ama.ağrıdan duramıyorum.doktor 15gün yataktan kalkmak yasak 2ayda ev istirati verdi.opudan sonra lavobaya gitmiştim annemle bayılmışım tansiyonum 4e düşmüş
Hilburum herşey yolunda şükür. Çok sevindim. Güzel haberlerini bekliyoruz..saolun canım bugünü iyi geçirdim evde bakalım yarın 2de kontrolüm var hayırlısı...
günaydın canlarr
ya sıze bışi soracagım
bende gecelerı oyle gerinme isteği oluyo kı ve uykuda gerındıgımı farkettıgımde korkuyorum ya bişi olur dıye
50 yumurtanın 10tanesi olgunmuş.arkadaşlar su içsem dahi idrar yapamıyorum.yumurtalìklarım rahimin üç katı büyüklügündeymiş.doktor iki kere geldi iyice tembihledihareket yasak yoksa tekrar ameliyat yaparız diyo.kendinize iyi bakın.hepinizi çok öptüm
Arkadaşlar bir kaç konuda yardımınıza ihtiyacım var...
Transferden sonra ne dr. ne de hemşireler şunu ye bunu yeme demedi (sadece ohss ihtimaline karşılık bol su içmemi ve proteinle beslenmemi söylediler) onun dışında nar suyu hergün içiyorum ki transferden sonra zararlı olduğunu okudum(rahmi kalınlaştırıp bebeğin tutunmasına engel oluyormuş Allah korusun)
dünden beri de regl olacakmışım gibi ağrı var kasıklarımda belimde sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?