- 18 Ocak 2012
- 8.282
- 3.937
- 448
sanırım esımde yetısemem dıye korkuyor.ben bır taktık uyguluyorum tutarsa eger gıderız.dun aksam konustum esımle.dahada bısey soylemedım.onu uzerıne bugunde aradı acmadım.acmıycamda evı ararsa kaynanamda kotu gorunuyor der cunku onunla kahvaltı etmedım kızımla odamda oturuyorum.odadan dısarı cıkmıyorumm.kızıda odasına goturmuyorum hadı bakalım..yardımları olsa ne ala ama yokmuş biraz farklı bir bakış açısı işte ne diyim gülüm rabbim sabır versin yardımcın olsun sakın çocuğunun işlerini olsun yaptırma en azından bu duyguyu tam anlamıyla tat
pazartesı mı test gunun?benımde 9 subat 2012 ıdı.ınsallah sende hayırlı haberler alırsın..gel tezkere gel tezkere ufffffff
pazartesı gel gel gellll yahu mutlu haberle
gun gectıkce ınsan daha bı garıp oluyor
Arkadaşlar bir kaç konuda yardımınıza ihtiyacım var...
Transferden sonra ne dr. ne de hemşireler şunu ye bunu yeme demedi (sadece ohss ihtimaline karşılık bol su içmemi ve proteinle beslenmemi söylediler) onun dışında nar suyu hergün içiyorum ki transferden sonra zararlı olduğunu okudum(rahmi kalınlaştırıp bebeğin tutunmasına engel oluyormuş Allah korusun)
dünden beri de regl olacakmışım gibi ağrı var kasıklarımda belimde sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim...
Değerli güzel anne adayları bi sorum olacak acaba transfer sonrası test gününden kaçgün önce tahlilde çıkmaya başlar yanlış hatırlamıyorsam burda bi arkadaşımız 5.gün yapmıştı
bende er- rahman ve ya varis cekmiştim bu şekilde cnm onlarıda cek..Biraz önce bi arkadaşla konuştum elini karnına koyup devamlı ya muhafız çek dedi
Transferden sonra ne dr. ne de hemşireler şunu ye bunu yeme demedi (sadece ohss ihtimaline karşılık bol su içmemi ve proteinle beslenmemi söylediler) onun dışında nar suyu hergün içiyorum ki transferden sonra zararlı olduğunu okudum(rahmi kalınlaştırıp bebeğin tutunmasına engel oluyormuş Allah korusun)
dünden beri de regl olacakmışım gibi ağrı var kasıklarımda belimde sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim...
gel tezkere gel tezkere ufffffff
pazartesı gel gel gellll yahu mutlu haberle
gun gectıkce ınsan daha bı garıp oluyor
sanırım esımde yetısemem dıye korkuyor.ben bır taktık uyguluyorum tutarsa eger gıderız.dun aksam konustum esımle.dahada bısey soylemedım.onu uzerıne bugunde aradı acmadım.acmıycamda evı ararsa kaynanamda kotu gorunuyor der cunku onunla kahvaltı etmedım kızımla odamda oturuyorum.odadan dısarı cıkmıyorumm.kızıda odasına goturmuyorum hadı bakalım..
canım inş.. hakkında hayırlısı olur bir an önce evine dönersin tatlımmm
sanırım esımde yetısemem dıye korkuyor.ben bır taktık uyguluyorum tutarsa eger gıderız.dun aksam konustum esımle.dahada bısey soylemedım.onu uzerıne bugunde aradı acmadım.acmıycamda evı ararsa kaynanamda kotu gorunuyor der cunku onunla kahvaltı etmedım kızımla odamda oturuyorum.odadan dısarı cıkmıyorumm.kızıda odasına goturmuyorum hadı bakalım..
pazartesı mı test gunun?benımde 9 subat 2012 ıdı.ınsallah sende hayırlı haberler alırsın..
kasık agrıları oluyor canım benımde cok olmustu meger yavrum bana tutunuyormus ınsallah senınde oyledır...ben hep soyluyorum ekstra hıcbırsey yemedım.hatta evımdetadılat oldu temızlık yaptım..mutfak fayanslarım patlamıstı...rabbım ol derse oluyor bol bol dua et
Tuğçecim ya Allah sabır versin seni çok iyi anlıyorum birara bende yaşadım inş. Tez zamanda yuvana geçersin ev ev üstüne olmaz
canım Allah yardımcın olsun zor bir durum inş en kısa zamanda kendi evine yuvana düzenine kavuşursun
Allah gönlüne göre versin cnm bnm..Tuğçe sizde sorun neydi canım bende rezerv sorunu var tek yumurtayla şansım olcak sanırım cok üzüyor bu konu beni benimle aynı sorunu yaşayan var miii bu arada inşallah kısa zamanda ayrı eve çıkarsın canım sabret biraz daha
Umarım canım Allah hepimizin yardımcısı olsun
kızlar sormayın başıma gelenleri.bugün opu oldu ama.ağrıdan duramıyorum.doktor 15gün yataktan kalkmak yasak 2ayda ev istirati verdi.opudan sonra lavobaya gitmiştim annemle bayılmışım tansiyonum 4e düşmüş
50 yumurtanın 10tanesi olgunmuş.arkadaşlar su içsem dahi idrar yapamıyorum.yumurtalìklarım rahimin üç katı büyüklügündeymiş.doktor iki kere geldi iyice tembihledihareket yasak yoksa tekrar ameliyat yaparız diyo.kendinize iyi bakın.hepinizi çok öptüm
canım 2 kere ohss olmuş birisi olarak sana diyebilirimki bu nun çaresi yok nedenide
yomurta rezerve çok olan bayanlar iğneyi vurmaya başlayınca yomurtalar çoğalmaya başlıyor ve e2 denilen hormon tavan yapıyor
böyle olunca nefes dalığı karın ağrısı şişkinlik idrara çıkamama şikayetler başlıyor
ben ilkinde çok kötü oldum ama 2. defa mustafa bey beni takip ediyordu ve her gün çağırdı beni bira şikayetlerim başladı yapmam gereken ve yapmamam gerek şeyleri
anlattı harfiyen uydum ve hafif atlattım
bunun tek çaresi seni takip eden dr ilaç dozunu iyi ayarlaması ben geçen sene 175 doz kollandım şimdi başladığımda 137.5 kollanıcam ve ohss riskim de oldukça azalmış olacak
çakır senin amh degerin kaçtı cnm bu amh de normal referans nedir hiç anlamıyorum
merhaba kizlar...
hil_bur bugun aramamak icin zor tuttum kendimi.buraya yazdigini gorunce icim rahatladi.iyi olmaniza sevindim.
mikro embriyolarin gelisimi super.ben senden cok umutluyum.daha onceki tedavilerinde. embriyo durumlari nasilsi?5.gune gelen varmiydi?kac transfer olmustu.ben senden 3 embriyo transferi bekliyorum.hayirlisi umutluyum umutlu
happy 3 yumurtayi azzinma..1 tane kaliteli yeter .hayirlisi insallh..
incim,akasyam sizler nasilsiniz?
kezban gecmis olsun.ohss yi hamilelikte yasamis biri olarak iyi ki transfer yapilmamis diyorum.ohss nin tedavisi yok bende dogal ananas suyu ic derim.buyuk marketlerde var cam sisede .cok cok nefes alamayacak seviyeye gelirsen merkeze gidebilirsin.ben gebelikte yasadigim icin cok mudahale edemeriler ama cok ciddi durumda ilac ve serum takiyorlardi 5 dk gecmeden litreler dolusu idrar yapiyordum.belki sende gebelik olmadigi icin rahatlikla ilac verebilirler.cok ciddi sikayetlerin olursa merkeze git gorus gerekirse yatis iste.saglik imkanlariniz yoksa neler yapilmasi gerektigini konus sonra devlet hastanesinde uygulat..cok gecmis olsun.insallah cabuk atlatirsin.
merhaba kizlar...
hil_bur bugun aramamak icin zor tuttum kendimi.buraya yazdigini gorunce icim rahatladi.iyi olmaniza sevindim.
mikro embriyolarin gelisimi super.ben senden cok umutluyum.daha onceki tedavilerinde. embriyo durumlari nasilsi?5.gune gelen varmiydi?kac transfer olmustu.ben senden 3 embriyo transferi bekliyorum.hayirlisi umutluyum umutlu
happy 3 yumurtayi azzinma..1 tane kaliteli yeter .hayirlisi insallh..
incim,akasyam sizler nasilsiniz?
kezban gecmis olsun.ohss yi hamilelikte yasamis biri olarak iyi ki transfer yapilmamis diyorum.ohss nin tedavisi yok bende dogal ananas suyu ic derim.buyuk marketlerde var cam sisede .cok cok nefes alamayacak seviyeye gelirsen merkeze gidebilirsin.ben gebelikte yasadigim icin cok mudahale edemeriler ama cok ciddi durumda ilac ve serum takiyorlardi 5 dk gecmeden litreler dolusu idrar yapiyordum.belki sende gebelik olmadigi icin rahatlikla ilac verebilirler.cok ciddi sikayetlerin olursa merkeze git gorus gerekirse yatis iste.saglik imkanlariniz yoksa neler yapilmasi gerektigini konus sonra devlet hastanesinde uygulat..cok gecmis olsun.insallah cabuk atlatirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?