Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

sanırım esımde yetısemem dıye korkuyor.ben bır taktık uyguluyorum tutarsa eger gıderız.dun aksam konustum esımle.dahada bısey soylemedım.onu uzerıne bugunde aradı acmadım.acmıycamda evı ararsa kaynanamda kotu gorunuyor der cunku onunla kahvaltı etmedım kızımla odamda oturuyorum.odadan dısarı cıkmıyorumm.kızıda odasına goturmuyorum hadı bakalım..
gel tezkere gel tezkere ufffffff

pazartesı gel gel gellll yahu mutlu haberle

gun gectıkce ınsan daha bı garıp oluyor
pazartesı mı test gunun?benımde 9 subat 2012 ıdı.ınsallah sende hayırlı haberler alırsın..

kasık agrıları oluyor canım benımde cok olmustu meger yavrum bana tutunuyormus ınsallah senınde oyledır...ben hep soyluyorum ekstra hıcbırsey yemedım.hatta evımdetadılat oldu temızlık yaptım..mutfak fayanslarım patlamıstı...rabbım ol derse oluyor bol bol dua et

Değerli güzel anne adayları bi sorum olacak acaba transfer sonrası test gününden kaçgün önce tahlilde çıkmaya başlar yanlış hatırlamıyorsam burda bi arkadaşımız 5.gün yapmıştı

arkadasım ben hıc evde yapmadım..bence gununu bekle cıkmazsa kendını uzersın tutucagı varsada tutmaz tabıı bu benım fıkrım...ınsallah hamılesındır...

transferden sonra içmemelisin cnm nar suyunu..transfere birkaç gün kala birakıyorsun.dediğin doğru rahim kalınlaşmasına büyük etkisi var.
içini ferah tut cnm..olacağı varsa ne içsekte olur..

Son düzenleme:
gel tezkere gel tezkere ufffffff

pazartesı gel gel gellll yahu mutlu haberle

gun gectıkce ınsan daha bı garıp oluyor

canım bişey kalmamış az daha sabır inşşşş... sonu güzel olur dualarımız senin le bu arada nurmeninde aynıydı heralde senle değilmi hiç girmiyor

canım kasıklarda ağrı olması normal sen bol bol dua et gerisi allahın takdiri

Tuğçecim ya Allah sabır versin seni çok iyi anlıyorum birara bende yaşadım inş. Tez zamanda yuvana geçersin ev ev üstüne olmaz

canım Allah yardımcın olsun zor bir durum inş en kısa zamanda kendi evine yuvana düzenine kavuşursun

Tuğçe sizde sorun neydi canım bende rezerv sorunu var tek yumurtayla şansım olcak sanırım cok üzüyor bu konu beni benimle aynı sorunu yaşayan var miii bu arada inşallah kısa zamanda ayrı eve çıkarsın canım sabret biraz daha

Allah gönlüne göre versin cnm bnm..
üzülme herşey 1 yumurta ilede olur..sonu hayırlı olsun inşallah

çok geçmiş olsun kezbancım kendine çok dikkat et canım senin amh kaçtı

merhaba kizlar...
hil_bur bugun aramamak icin zor tuttum kendimi.buraya yazdigini gorunce icim rahatladi.iyi olmaniza sevindim.
mikro embriyolarin gelisimi super.ben senden cok umutluyum.daha onceki tedavilerinde. embriyo durumlari nasilsi?5.gune gelen varmiydi?kac transfer olmustu.ben senden 3 embriyo transferi bekliyorum.hayirlisi umutluyum umutlu
happy 3 yumurtayi azzinma..1 tane kaliteli yeter .hayirlisi insallh..
incim,akasyam sizler nasilsiniz?
kezban gecmis olsun.ohss yi hamilelikte yasamis biri olarak iyi ki transfer yapilmamis diyorum.ohss nin tedavisi yok bende dogal ananas suyu ic derim.buyuk marketlerde var cam sisede .cok cok nefes alamayacak seviyeye gelirsen merkeze gidebilirsin.ben gebelikte yasadigim icin cok mudahale edemeriler ama cok ciddi durumda ilac ve serum takiyorlardi 5 dk gecmeden litreler dolusu idrar yapiyordum.belki sende gebelik olmadigi icin rahatlikla ilac verebilirler.cok ciddi sikayetlerin olursa merkeze git gorus gerekirse yatis iste.saglik imkanlariniz yoksa neler yapilmasi gerektigini konus sonra devlet hastanesinde uygulat..cok gecmis olsun.insallah cabuk atlatirsin.

Ben de diyorum bu lotus kim Selam canım. İyiyim şükür.Bekleme modundayım.Kara kışın bitip baharın gelmesini bekliyorum. Her anlamda Sen nasılsın ? Oğluş nasıl ?

saol canım inş.. dediğin gibi olur.daha önceki tedavilerimde 2 taze 2 donmuşum 5. gün embryosuydu.sadece birinde gebelik oldu .tek embryo transferi hiç yapılmadı 2 tanesinde 3 diğerlerinde 2 tane transfer yapıldı canım ,3 tanede şimdi korkuyorum olurda 3 de tutuverirse bu çok büyük bir risk canım ben yinde 2 isterim heralde güzel dileklerin için saol.seninde oğluşun varmış canım güle güle büyüt inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…